כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כמה שאלות: 1.איך הכרטיס חזק יחזיק משחקים חזקים וכבדים? 2. למה היציאות של הכרטיס שונות משל המסך הדק שלי?
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס מסך חדש 1. האם 770 יכול למתוח יותר HZ למסך ? האם זה אלמנט שקל להפעיל בכרטיס מסך ? ( לחיצת כפתור או צריך תוכנה מיוחדת ) 2. האם 48 ROP ויחידות עיבוד רבות ב-780 נותנים גם איכות תמונה חדה יותר ? נקייה יותר ? וכדומה ? 3. חוץ מיותר כוח עיבודמה מציע יותר 780 מול 770 ? חן חן למסבירים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אותו בחודש הבא. ל AGP לצערי כרגע אין לי מספיק כסף לקנות לוח אם עם PCI-E אז אני יכול להרשות לעצמי רק ל AGP והבנתי שזה הכרטיס הכי חזק ל AGP המפרט שלי הוא 2GB RAM DUAL 512X4 400MHZ מעבד פרסקוט 3000MHZ 1 MB לוח אם ASUS P4P800-SE כונן קשיח SATA 160GB 7200RPM 8MB כרגע יש לי 6800GT של INNO אבל אני רוצה משהו יותר טוב שיחזיק לי משחקים בצורה טובה (לא שהכרטיס הנוכחי לא עושה עבודה טובה) פשוט רק רוצה לשדרג. וכמו כן חשוב לי שהקירור שלו יהיה טוב ולא יהיה לו טמפרטורה גבוהה. המקסימום שיש לי להשקיע זה 1700ש"ח ושמעתי שיש את גירסת האקסטרים ואני מאוד רוצה את הכרטיס הזה. אני מודה מראש לכל מי שיעזור בהמלצות. תודה רבה נתי.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי מדובר בכרטיס מסך [h=1]Asus Radeon HD 7850 DirectCU 1GB [/h] חדש לגמרי עם אחריות ל3 שנים מציעים לי ב370 שח. השאלה שלי האם המחיר משתלם או עדיף דבר לקחת כרטיס אחר עד 400 שח יותר חזק? (אם בכלל קיים דבר כזה עלות מול תועלת במחיר) השאלה בכלל אם יעבוד על הלוח קיים שלי GA-M61PME-S2P ספק 360W SESONIC GOLD אני חייב לקנות בימים הקרובים כי הכרטיס מסך שלי הקיים שלי קרס. אינני מעוניין בכרטיסים יד שניה והשאלה שלי מופנת לכרטיס חדש בלבד. תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
באתר של Sapphire (אחת מהגרסאות הנמכרות ב-TMS) יש מספר גדול של גרסאות, כאשר לחלק מהן יש דרישות מתח של 2x8-pin. יש ספק מומלץ לכרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
המפרט שלי מימין, חוץ מזה שיש לי 3 ג'יגה זכרון. האפשרויות שאני מצאתי אחרי קריאה של הדביק לגבי כרטיסים מומלצים: 9800GT 1GB 9800GTX 512MB HD4850 512MB המסך שלי הוא 19 אינצ',רזולוצייה 1440*900, מיועד למשחקים לפעמים כמו NFS,GTA IV וכאלה..
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים , לאחר חיפושים רבים בכל מיני חנויות , לא מצאתי את הכרטיס שהמליצו לי עליו פה בפורום palit 7600gs sonic החלטתי בסופו של דבר ללכת על ה-8500gt.. גם תומך ב-DX10 אני רוצה לקנות מ-TMS או מנעה ... רק מהצפון מישהו יכול להגיד לי איזה כרטיס לקנות מהרשימה הזאת ? עד 461 ש"ח ... http://tms.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8500gt&osCsid=5f3d6611f8e41dc0a1ec2769e727f88a תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
עזרה ברכישה!!! האם יש הבדל בין כרטיס מסך GT של גיגהביט לזה של INNO3D המחירים כמעט זהים. והם היום מתחת ל 500 שיח ולשניהם 512 ו-128 ביט
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 8600gts אבל כשרשמתי אותו בפורום מפרטים אמרו לי שהוא כרטיס מסך לא משתלם רציתי לדעת למה? בדקתי את הביצועים שלו בtomshardware והבנתי שהוא כרטיס מסך בינוני פלוס עכשיו המחשב שאני רוצה לקנות הוא בעיקר לגלישה באינטרנט עבודות שירים סרטים ומשחקים אני אוהב לראות באיכות טובה משחק אני לא סובל שזה איכות נמוכה וחשבתי על זה שזה dx 10 כי כנראה שאני לא ישדרג בעתיד יותר וזה נראה לי כרטיס מסך טוב שיחזיק עוד כמה זמן בשוק! ואני משחק משחקים מדי פעם לא כל שבוע משחק אחר שיוצא
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT 256MB של LEADTEK, אבל משום מה המחשב מזהה שלכרטיס מסך יש זכרון של 512MB. למישהו יש מושג למה זה קורה? (לא שאני מתלונן, פשוט מסקרנות)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום יומיים הקרובים הוא אמור להגיע אליי בדואר . מה דעתכם על הכרטיס הזה ? האם הוא טוב לOC ?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה אוברקלוקים שעשיתי בעבר, והבאתי את כרטיס המסך לקצה גבול היכולת, הבנתי שOC לכרטיס המסך שלי לא כזה עוזר. אחרי OC הכי רציני שיכלתי לעשות לו(יותר מזה הוא היה קופא), זה היה נותן לי אולי 3 FPS. בתקופה שעשיתי את הOC(לפני הרבה זמן, לפחות שנה) נאמר לי שהכרטיס שלי הוא DDR2, והוא בעייתי מבחינת העלאת תדרים. רציתי לדעת מה עוד יוכל לעזור לי כדי להשיג ביצועים ? תהיה לי תקופה דיי ארוכה של ישיבה בבית, עקב ניתוח שעשיתי, ואני רוצה לשחק קצת, והיה מאוד נחמד אם הייתי משחק בצורה קצת יותר טובה מ20FPS על 1024*768 (במקרה הטוב). רציתי לדעת מה יוכל לעזור לי פה. אולי עדכון ביוס ? הדרייברים הם העדכניים ביותר: 260.99...
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי את ה LEAD TEK 8800 GTS 640 MB ועוד לא התקנתי אותו אני שוקל אם להחליף אותו למשהו יותר חזק השאלה שלי אליכם היא האם כדי לי לקנות כרטיס יותר חזק או שזה מספיק לתקופה הקרובה אני גיימר דיי כבד תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 8800 GTS 320MB ורציתי לדעת מה ההבדלים בין החברות השונות (מחירים, ביצועים או כל דבר) ואם יש העדפה לחברה ספציפית תודה.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה קטנה. ראיתי עכשיו שיש חברה של כרטיסים של nvidia בשם twintech. ראיתי שהיא חברה די חדשה אז אין הרבה ביקורות עליה כאן באתר... רציתי לשאול מבינים- האם כדאי לקנות מהם כרטיסי מסך? כאילו החברה בסדר? אמינה? אני שואל כי אני מתכנן עכשיו על 8800 gts, ובפוקס פיסי יש מחיר נמוך משמעותית ל 8800 gts של החברה twintech מאשר כל שאר החברות.... מה שכן גם יש להם איזה מבצע שלי לפחות נראה די משתלם- twintech gts 8800 512 m"b וגם 4 ג"ב זיכרון CL4, ב-1700 שקל- שזה די טוב לי עכשיו כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הבאנדל הזה מתיישב עליי מצוין וגם במחיר טוב... הנה כאן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1108 הקיצר- כדאי לקנות מהחברה הזאת? או שעדיף להוסיף ולקנות מחברה נורמל…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
האמת שאני לא בטוח מה הבעיה. המפרט שלי: ספק 600W טרמלטק http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1499 מעבד Q6600 זיכרון DDR2 800MHZ OCZ פשוט לוח אם: P5K-SE כ.מסך: 8800GT OC2 BFG בבדיקה של 3DMARK06 בדרך כלל המחשב יציב להרבה שעות. בבדיקה של NTUNE יציבות מערכת גם אם אני בודק רק את הכרטיס מסך המחשב נופל בדרך כלל נמרח הצבע על המסך. לפעמים רק במשחקים המחשב קורס מבצע כיבוי והדלקה... ולפעמים נתקע ומורח צבע ועושה מסך כחול וריסט. מקווה לקבל פיתרון תודה לעוזרים. המחשב בן 6 חודשים. הספק בן 3 חודשים. הכרטיס בן 9 חודשים. כל חלק נקנה מימקום אחר - באיבורי טענו שהספק החדש שלי לא תקין. ואמרו שאני יחליף את הספק. בנוסף הם אמרו שהספק הפשוט EZ-COOL 500W מפעיל את המחשב בלי בעיות. קנ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עוד כמה זמן צריך להיות לי מחשב משודרג שיהיה מחובר לטלוויזיה,המעבד הוא AMD פינום 3,טריפל קור כמו שאתם מבינים,זיכרון כמובן 2 ג'יגה,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם זה לא משנה,כרטיס מסך 8800GT המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD FHD 37 של LG רציתי לדעת:עם כל המפרט הזה והטלוויזית LCD,איך ירוצו משחקים על המסך הזה מבחינה גראפית וגם מבחינת ביצועים?זאת אומרת האם המחשב יקרטע כשמשחקים ירוצו? תודה
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן מחשב חדש עם הכרטיס הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Edition Zalman. הכרטיס מסך אמור להיות מספיק חזק בשביל לעבוד גם עם רזולוצייה גבוהה של1920X1200? (המסך הוא DELL 2407WFP) תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך BFG 8800 GT OC2 512 הגיוני שבמאמץ הוא מגיע ל87 מעלות? ושבמנוחה הוא על 75? בדקתי היום בתוכנה everest וגם ששיחקתי ברשת היום בcod 4 המשחק נתקע והוא משחק באיזה 8 fps אבל ששיחקתי בסינגל פלייר הוא עבד טוב וגם בAssassin's Creed הוא עבד טוב כשאני משחק בcod4 ברשת איזה דקה הוא משחק טוב ואז הוא נתקע
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות כרטיס 8800GT 320 או 640 לא משנה כרגע אבל יש הרבה חברות ואני לא יודע מה מומלץ זה בשביל משחקים חדשים כמובן.. מה כדאי? הוא נחשב לכרטיס חדש לא? ועוד שאלה ראיתי באיזה אתר בחול (סתם לדוגמא) http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=19017&sid=U4K44APJ9LGJ9PKPED4JH92JPNGM88G0 רשום שם כרטיס Asus GeForce 8800 GT 512MB GDDR3 PCI-Express Dual DVI/TVO (Retail) מה זאת אומרת דואל? צריך 2 חיבורים כדי לשים אותו? יש לי לוח עם PCI-E כל הכרטיסים החדשים תריכים 2 סלוטים? או שכניראה לא הבנתי טוב תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס אמנם ישן אבל אולי ניתן עדיין לעשות בו שימוש. אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בתלת מימד? כמובן לא למשחקים אלה בצפייה בסרטי תלת מימד (כמובן מסך תומך תלת מימד) אני לא מדבר על קבצי MTK אלה קבצי ISO. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת לגבי כרטיסי מסך האם כדאי לי לקנות את אחד מהכרטיסים הללו 8800GT או GTS?מי מביניהם עדיף? ואני מעוניין בכרטיס שאיתו אני אצליח להריץ משחקים בסדר גודל של CRYSIS בצורה טובה(על HIGH) ואולי על V HIGH אם יתאפשר. האם שני הכרטיסים האלו מריצים את CRYSIS על HIGH לפחות בצורה טובה?ועל VERY HIGH איך ההרצה שלהם? והאם הם יתמכו גם במשחקים שיצאו בעוד כמה שנים כשכבר הסידרה 9 תיהיה בשוק? תודה
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תיכננתי לקנות כרטיס מסך 8800GTS 640M של leadtek ממש עכשיו, כי מצאתי אותו במחיר של 2004 ש"ח בskypc אבל לצערי, קצת לפני שבאתי לבצע את הרכישה הוא אזל מהמלאי וכבר לא מופיע באתר. כשחיפשתי באתרים אחרים לא מצאתי אף כרטיס מקביל באותו מחיר, והמחיר הכי זול לכרטיס 640M הוא בסביבות ה2100 ש"ח. זה משנה את התמונה, כי התלבטתי אם לקנות כרטיס 320M או 640M ועכשיו ההפרש קפץ בעוד איזה 100 ש"ח וה640M הפך לפחות משתלם. מה שכן, ראיתי שבTMS מוכרים את הכרטיס Sparkle calibre עם אוברקלוק מובנה בגירסת ה640M באותו מחיר כמו הכרטיס הרגיל (בגירסת ה320M יש הפרש רציני בין הכרטיס הרגיל לזה עם הOC) וזה יוצא 2118 ש"ח (פלוס משלוח): http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3480 זה נראה עדיף על כל כרטיס 640M…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-