כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מעבד E8400 ו 4 גיגה זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש 7300GT ואני רואה בסרטונים את הסרטון בצבע אדום הבעיה בכרטיס מסך ?? איך אפשר לסדר את זה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב מבוגר(3.5) . לוח אם Gigabyte GA-K8NS למקרה שזה משנה AGP X8 כמובן משתמש קבוע בשני צגים "19 (עם חיבורי DVI+אנלוגי בכל אחד) מריץ XP כרגע VISTA בעתיד לא משחקים על המחשב כן מריצים תוכנות לתכן תלת מיימדי של חלקים (SOLIDWORKS) המחיר הוא בשביל מסגרת כללית אם אני ירוויח בצורה מורגשת מכרטיס יותר יקר ,יש מאין ;D תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך שעובד גם AGP8 וגם AGP4. משהו בסביבות ה-100$ שיעזור לי להריץ משחקים על המכונה שלי. כרגע יש לי פנטיום 4 1.4 עם 512 זיכרון וכרטיס GEFORCE2 MX400.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
זה הכרטיס מסך שיש לי geforce 8500gt מעבד e6750 זכרון - 4gb אני הבנתי ששלוש המרכיבים האלה הם הכי חשובים לעריכה הלוח אם שלי נהרס ואני שוקל לשדרג את המחשב בלוח אם זכורנות מעבד וספק כוח שאלתי בפורום של לוח אם זכורנות ומעבדים בקשר לאיזה מפרט כדאי לי לקנות שיריץ לי טוב את התוכנות השאלה שלי זה אם יש מצב שהיכולות עריכה בתוכנות יכולה להפגע בגלל הכרטיס מסך העכשווי שלי ואם כן איזה כרטיס מסך כדאי לי כדי שיריץ לי את התוכנות האלה טוב? אני לא צריך כרטיס למשחקים רק לעריכה אבל ברמה דיי גבוהה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום שכולם קניתי זה עתה לפ טופ דל לטיטוד D630. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm הבעיה היא שכרטיס המסך שלו נועד לעבודות גרפיקה. סוג הכרטיס: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory אני רוצה להעלות על המחשב את סימולטור הטיסה microsoft flight simulator 2004 לפי מה שהבנתי, כרטיס המסך שלי חלש מאוד למשחקים, ואפילו המשחק הישן הזה- כנראה שלא יעלה. האם זה נכון? מה ניתן ניתן לעשות על מנת לשפר את ביצועי המחשב הזה למשחקים? להחליף כרטיס מסך בלפ טופ...יש דבר כזה??? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך וספק כוח בעד 1000.. שיריץ COD4.. עדיף בHIGH כמובן אבל אני אספתק במה שתיתנו לי.. המפרט הוא : PANTIUM D 3.4 2 GB RAM Intel Xpress200 M-Board הספק ג'נרי לכן ביקשתי ספק יותר איכותי.. אם צריך עוד פרטים אני אתן...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שנופלת בין הכיסאות של פורומים מסכי LCD וכרטיסי מסך... אני שנייה לפני הזמנה של מסך DELL 24" ,נאמר לי שכדאי לי לבדוק שהכרטיס שלי יוכל "לסחוב" רזולוציות טובות במשחקים(בעיקר world of warcraft) תוך כדי שמירה על FPS סביר. האם הכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד בזה? או שמוטב שאשדרג גם אותו? אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי מסכים דומים. תודה !
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם יש ברשותי מארז עם ספק כח 400 טי אר טי יש לי כרטיס מסך 7600 GS ברצוני להחליף לכרטיס מסך ati hd 3650 agp באתר היצרן רשום דרוש ספק כח 550 ואט האם הספק כח שלי יפעיל את הכרטיס המסך הנל המוכר בחנות מחשבים אומר לי תיקח תנסה מקסימום תחליף ספק לא מתאים לי לקנות ספק חדש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן ! אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך , מה דעתכם ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX68G256D-OEM&affiliate=zap http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PX7600GT-TD256&affiliate=zap תודה !
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שלא תומך בDIRECT X 9 כמו TI 4200 לא יוכל להריץ משחקים חדשים<?
-
שלום לכולם אחי רוצה לשדרג כרטיס מסך היום יש לו כרטיס GF 8600 מעבד I5 750 מהראשונים שיצאו זיכרון DDR 3 1333 3GB לוח אם P55 כוננים קשיחים 3 דיסקים איזה כרטיס הכי חזק אני יכול לשדרג לספק כח 450W אני חושב HD 5830 EXTREM החדש , יש משהו יותר חזק
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בעל טלוויזיה ענק 65" פנסוניק עם כל האלמנטים החדשניים DEEP COLOER , xvYCC , דרך HDMI 1.3a ועוד הכרטיס מיועד לסרטים 1080P השאלה : משהו בדק אפשהו בעולם לגבי כרטיסי מסך 5850 או 5750 האם 1440 Stream Processing Units מול 800 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 72 Texture Units מול 40 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 32 Color ROP Units מול 16 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום אני חשבתי על 6600gt ל AGP כי אין PCIE זה נראה לי מקסימלי אם יש הצעות אחרות אני לא רוצה לעשות טעות ןאם אפשר מקום בירושלים שמוכר (יש ל- KSP ?) *רציתי לומר שמדריך הקניה כבר לא עדכני אז בבקשה לא לדחות את ה- POST
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הזויים החברה האלה, ועוד באיזה מחיר... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912&CatCode=21
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
:s05:חבריה שלום אני צריך המלצה חליפי לכרטיס שיש לי מסוג GFORCE WINFAST PX 7600 GT אשמח להמלצה דחופה בברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הכרטיס X800GTO2 שניתן לפתוח לו צינורות. כל שאר המפרט בפרופיל שלי. אני התקנתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas וספלינטר סל. שני המשחקים האלה לא עובדים לי, מכייוון שרשום השכרטיס מסך לא מספיק טוב. למה? כי אין לו SM3. היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר. השאלות שלי הם: 1. מהו SM3, ומה ההבדל בינו לבין 2, הבדלים באיכות גראפיקה? איזה דברים אני אשים לב בהבדל? 2. האם כדאי לפתוח\לנצל את האוברקלוק של הכרטיס הזה? מה זה יתן לי בכלל? 3. מה אני יכול לעשות בשביל שהמשחקים יעבדו לי? החדשים בעקרון? -> לקנות כרטיס חדש, כמה יעלה כרטיס בשביל שהם יעבדו לי. 4. מה זה קונרו? תודה
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך AGPX8 במחיר של עד 600 ש"ח +- . הדרישות שלי מהכרטיס שיריץ את כל המשחקים החדשים כולל Test Drive Unlimited .
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם , למיטב ידיעתי הדגם אמור להגיע עם 1GB זיכרון, בפועל אחרי התקנת דריברים הוא מזהה את הכרטיס כמו שמופיע ב ScreenShot. וגם במשחק GTA IV הוא מזוהה עם 500 MB . אז מה הולך פה ? יש בעיה בדרייברים הוא שיש משהו שאני לא מבין ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם חברת BFG נחשבת חברה טובה ואמינה בתחום כרטיסי המסך. האם היא באיכות של EVGA?
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מסתכל על כרטיסי מסך בזאפ, ניתן למיין גם לפי יציאות הכרטיס. מה ההבדל בין יציאת HDTV ליציאת HDMI? אני רוצה לרכוש כרטיס שיריץ משחקים כבדים אך חשוב לי לא פחות לחבר אותו ל LCD 32 (שנמצאת אגב בחדר סמוך ואצטרך להעביר כבל של 5 מטר בערך) ולראות סרטים ב HD. על איזה כרטיס אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-