כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
Nvidia/Amdמה יותר טוב ?,אם מה הכי נוח לעבוד,ואם איזה חלקים הם עובדים הכי טוב
-
קיימת לי בעיה עם המחשב, לאחר התקנת דרייבר לכרטיס מסך אני מקבל מסך שחור בעת ההפעלת המחשב לאחר תמונת הלוגו של הלוח-אם. כשאני מנסה להריץ ללא דרייבר/SAFE-MODE המחשב עובד. האם הכרטיס מסך שרוף/מת? או שזה לא יכול להיות בגלל שהוא מראה תצוגה גם אם זה לוגו של הלוח-אם ועובד בסדר ב SAFE-MODE / ללא דרייבר? אשמח לדעת אם להתחיל לחפש אחר כרטיס מסך חלופי (אין אחריות). חשוב לציין כשאני מנסה להתקין הדרייבר בערך באמצע ההתקנה (40%) המסך הופך לשחור ואז חוזר ואז שוב הופך לשחור וככה הוא נשאר. וכל ריסטרט של המחשב מראה את הלוגו של הלוח-אם ומסך שחור קבוע.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש של אינטל. כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מסך שהתקינו לי מתאים למחשב? תסבירו לי בבקשה מה אני צריכה לבדוק והיכן, אין לי הבנה במחשבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך RTX 2080 Super ומסך 34״ עם רזו׳ של 3440X1440 ובמשחקים מסויימים הכרטיס מסך קצת מזייף, כנראה לא מספיק חזק להיום. השאלה הנשאלת היא מה כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לשלב עם מעבד AMD 3700X? חשבתי על 6900XT/RTX 3080, מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה מומלץ ? זה המפרט שלי בתמונה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gtx 1060 ואני רוצה לשדרג למשהו יותר טוב רציתי לדעת מה מומלץ תקציב 1600 מומלץ לקנות באמזון ?
-
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב יש לי לוח אם Gigabyte X79-UD3 מחשב i7 4930k 6 ליבות רציתי לשאול האם יש כרטיס מסך טוב לעריכה ב 4K בפרימייר אני לא משתמש באפטר אפקט וכו עריכה של פריימים פשוטה עם תיקוני צבע . אבל חשוב לי שלא יתקע והיה רינדור סביר . מה מומלץ בתקציב של עד כ 500 ש"ח . תודה אני רוצה לקנות חיבור חיצוני גם כי אין לי מספיק מקום בסלוטים במחשב כדוגמת זה PCI-E 1x to 16x Riser Card Computer Mining Video Card Extension Board PCI-E | eBay האם זה פיתרון טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
- 1 follower
-
-
-
תקציב: 1600 איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? ל 2Kחריגה מקסימלית: 100 מעבד: לCPU , Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 43 °CIvy Bridge 22nm טכנולוגית לוח אם: לASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-M PRO (LGA1155) זיכרון ראם: לRAM , 8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 802MHz (10-10-10-30) כרטיס מסך נוכחי: HISENSE (1920x1080@60Hz)2047 מ"בNVIDIA GeForce GTX 750 (ASUStek Computer Inc)מארז: Cooler Master CM 690 ספק כוח
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הסתכלתי ב SKYPC וראיתי ש8800 GTS של LEADTEK עולה 1700 שקל ייתכן שכרטיס מסך 8800 GTS יעלה רק 1700 שקל ?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לשאול מה דעתכם על הכרטיס מסך : X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E של חברת Powercolor ואם אתם ממליצים עליו למחשב שמיועד למשחקים כבדים ??? תודה ......
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (המחיר לא משנה)בבקשה תמליצו לי
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E8400 ו 4 גיגה זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש 7300GT ואני רואה בסרטונים את הסרטון בצבע אדום הבעיה בכרטיס מסך ?? איך אפשר לסדר את זה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב מבוגר(3.5) . לוח אם Gigabyte GA-K8NS למקרה שזה משנה AGP X8 כמובן משתמש קבוע בשני צגים "19 (עם חיבורי DVI+אנלוגי בכל אחד) מריץ XP כרגע VISTA בעתיד לא משחקים על המחשב כן מריצים תוכנות לתכן תלת מיימדי של חלקים (SOLIDWORKS) המחיר הוא בשביל מסגרת כללית אם אני ירוויח בצורה מורגשת מכרטיס יותר יקר ,יש מאין ;D תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך שעובד גם AGP8 וגם AGP4. משהו בסביבות ה-100$ שיעזור לי להריץ משחקים על המכונה שלי. כרגע יש לי פנטיום 4 1.4 עם 512 זיכרון וכרטיס GEFORCE2 MX400.
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
זה הכרטיס מסך שיש לי geforce 8500gt מעבד e6750 זכרון - 4gb אני הבנתי ששלוש המרכיבים האלה הם הכי חשובים לעריכה הלוח אם שלי נהרס ואני שוקל לשדרג את המחשב בלוח אם זכורנות מעבד וספק כוח שאלתי בפורום של לוח אם זכורנות ומעבדים בקשר לאיזה מפרט כדאי לי לקנות שיריץ לי טוב את התוכנות השאלה שלי זה אם יש מצב שהיכולות עריכה בתוכנות יכולה להפגע בגלל הכרטיס מסך העכשווי שלי ואם כן איזה כרטיס מסך כדאי לי כדי שיריץ לי את התוכנות האלה טוב? אני לא צריך כרטיס למשחקים רק לעריכה אבל ברמה דיי גבוהה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום שכולם קניתי זה עתה לפ טופ דל לטיטוד D630. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm הבעיה היא שכרטיס המסך שלו נועד לעבודות גרפיקה. סוג הכרטיס: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory אני רוצה להעלות על המחשב את סימולטור הטיסה microsoft flight simulator 2004 לפי מה שהבנתי, כרטיס המסך שלי חלש מאוד למשחקים, ואפילו המשחק הישן הזה- כנראה שלא יעלה. האם זה נכון? מה ניתן ניתן לעשות על מנת לשפר את ביצועי המחשב הזה למשחקים? להחליף כרטיס מסך בלפ טופ...יש דבר כזה??? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך וספק כוח בעד 1000.. שיריץ COD4.. עדיף בHIGH כמובן אבל אני אספתק במה שתיתנו לי.. המפרט הוא : PANTIUM D 3.4 2 GB RAM Intel Xpress200 M-Board הספק ג'נרי לכן ביקשתי ספק יותר איכותי.. אם צריך עוד פרטים אני אתן...
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שנופלת בין הכיסאות של פורומים מסכי LCD וכרטיסי מסך... אני שנייה לפני הזמנה של מסך DELL 24" ,נאמר לי שכדאי לי לבדוק שהכרטיס שלי יוכל "לסחוב" רזולוציות טובות במשחקים(בעיקר world of warcraft) תוך כדי שמירה על FPS סביר. האם הכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד בזה? או שמוטב שאשדרג גם אותו? אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי מסכים דומים. תודה !
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם יש ברשותי מארז עם ספק כח 400 טי אר טי יש לי כרטיס מסך 7600 GS ברצוני להחליף לכרטיס מסך ati hd 3650 agp באתר היצרן רשום דרוש ספק כח 550 ואט האם הספק כח שלי יפעיל את הכרטיס המסך הנל המוכר בחנות מחשבים אומר לי תיקח תנסה מקסימום תחליף ספק לא מתאים לי לקנות ספק חדש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן ! אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך , מה דעתכם ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX68G256D-OEM&affiliate=zap http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PX7600GT-TD256&affiliate=zap תודה !
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-