עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oshimi,

כרטיס מסך ASUS ENGTX260 896M באתר של NVIDIA נדרש 500W עבור הכרטיס לפעמים בעת כניסה למערכת ההפעלה הכרטיס מסך לא מזוהה ואז אני רואה תצוגת ברירת מחדל של כרטיס VGA ברזולוציה נמוכה "CAN NOT FIND ASUS GRAPHIC CARD" ולפעמים בצורה תקינה ואיכותית חשבתי שיש בעייה של תאימות בין כ.מסך ללוח אם בדקתי BIOS - תקין , מוגדר כרטיס גרפי ביציאת PCIE x16-1 ( חריץ הכרטיס בלוח אם ) ניסית מערכות הפעלה שונות - עבד לסרוגין כיביתי את התאורה של המארז - עבד לסירוגין *** מסקנה שלי שספק כח חזק יותר יפתור את הבעייה - מה אתם אומרים ???? יש כיוונים נוספים ? יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT מחשב: מעבד INTEL I7-920 2.66Mhz זכרון OCZ 2X2GB 1600Mhz לוח אם GIGABYTE GA-EX58 UD3R ספק כח SPIRE 550W מארז EZ…

2. Started by Tal-T,

6800GS לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה ? (אם בכלל) או מסדרה 3/4 של ATI איך הוא מבחינת צריכת חשמל?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

הכרטיס שלי הוא HD4870 512MB, כמה זמן בערך הכרטיסים האלה חיים?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by lalush33,

לחבר שלי נשרף הכ.מסך..תתנו לי הצעות ב700 שקל בערך תודה..הוא יכול להסתפק במשו צנוע הוא לא גיימר רציני ולא צריך גרפיקה בשמיים ..בעיקר לסרטים ותוכנות פשוטות מחשב בן שנה Foxconn 915A01-P Intel Pentium 4E, 3200 MHz (16 x 200) 512 MB (DDR SDRAM) RADEON X300 Series (128 MB) RADEON X300 Series Secondary (128 MB) Disk Drive WDC WD1600JS-55NCB1 (149 GB, IDE)

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Pika007,

שמישהו יעדכן אותי- הם הוכרזו בכלל? http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3850 http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3870 אישית אני מופתע, הם לא יקרים כמו שחשבתי שיהיו- וזה עוד לפני ההשקה בכלל S: עכשיו למישהו יש כבר בנצ'ים נורמליים??? לא יודע מה איתכם, הדבר היחיד שאני חושב עליו שאני רואה את הגרסה הפסיבית זה לתקוע שם מאוורר 120 מ"מ, S-flex או משהו כזה, ולטחון לו את הצורה באוברקלוקינג....

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by RealTime,

שלום לכולם. נראה לי עשיתי טעות וזכיתי במסך LG F700B. ואני לא מבין מה קורה חלק מהביקורות שנויות במחלוקות. הרבה אנשים אומרים כשמגדילים חלונות ב- WINDOWS, מקטינים וכו רואים כל מיני בעיות בתצוגה וגם הקצוות מעוגלים או משהו כזה. קיצור ללכת על זה או לבטל דחוף? תודה.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  7. הכוונה לסדרה 7 של NVIDIA ול19XX של ATI בינתיים יצא לי להשוות אותו בפועל רק ל7300GT ,וה6800GT פשוט לא רואה אותו ממטר איך הוא בהשוואה ל7800GT ? יש הבדל משמעותי? אם כדאי לשדרג אליו או עדיף לחכות חצי שנה ככה שהמחירים של סדרה 8 החדשה ירדו ואז כבר ללכת עד הסוף? בעקרון אין לי בעיה של תקציב, אבל אני רוצה לעשות קנייה חכמה ויש לי סבלנות לחכות שהמחירים ירדו

8. Started by A-L-o-n,

יש לי ממיר מדיויאיי ל-hdmi השאלה שלי היא האם זה מכביד על הכרטיס יותר? קצת התבלבלתי... תקנו אותי

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by noamb,

הכרטיס הנוכחי שלי ( 9800GTX ) , עובר למערכת אחרת ואני מעוניין בקניית כרטיס חדש. ברור לי מהשוואות כי ה-5850 חזק משמעותית ,השאלה הנשאלת היא עד כמה קריטי העדר physx בכרטיסי ati? הבנתי כי במשחקים כמו arkham asylum ההבדל הוא די משמעותי. האם זה יהפוך קריטי במשחקים עתידיים? תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by yuvalnus,

אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. ה 7800GTX שהיה לי מת שלחתי ליבואן והציעו לי לשדרג אותו אולי ל 8800 640MB GTS האם שווה לשדרג מבחינת ביצועים בין שתיי הכרטיסים ?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  12. http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  13. כן Nvidia הכריזו רישמית על תאריך יציאה של כרטיסי הדור הבא שלהם התומכים ב- DirectX 11 שמם Geforce 480 וGeforce 470. התאריך הצפוי להשקה הרשמית הוא 26/3/10. הם יכילו 2GB של זיכרון GDDR 5 והמחירים יהיו 699$ ו500$ בהתאמה. תתחילו לחסוך... לינקים: http://hothardware.com/News/NVIDIA-Officially-Declares-GeForce-GTX-480--470-Launch-Date/ http://www.nvidia.com/object/paxeast.html אירוע ההכרזה יתקיים בכנס PAX בבוסטון.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by alexbmw,

מה עדיף מהם למחשב ישן עם amd athlon 3000+ ? ומה דרישות הספק שלהם ?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by yirmio,

שלום! הכרטיס מסך שלי מתחיל לזייף, radeon3600hd. מחפש כרטיס מסך לשימוש בסיסי של הצגת סרטים על מסך 32' בחיבור HDMI ובמקביל עבודה על מסך מחשב. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by מתןהמציקן,

יום אחד (לפני כחודש-חודשיים) בא אלי מוכר אחד רצה למכור לי ב4000 שקל את הgf4אני כמו אחד שלא מבין קניתי אותו ישר אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב והוא מעולה חשבתי כרטיס ב4 אלף שקל עם 8 גירים ו 2 חלונות על הכרטיס מסך עם לדים ו2 סקיים לא ירדתי מזה (שלא לדבר על זה שהכלב המניאק שלי השתין עליו!!!) אמא שלי כמובן זרקה את הכלב לפח והכלב שלי נשאר בלי בית מישהו רוצה להמץ אותו? הוא כלב פקינז חום עם עף עקום קצת והכלב היה מוכה אז אני מצטער עם הוא יבכה לכם בלילה...הקיצר מי שרוצה המספר שלי זה 7716259 אני גר ברענה ושמי זיו שם טוב הקיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסדרת ה6000 אני רוצה כרטיס עם חלון אחד 2 לא היה יפה. 4 גירים 4 לדים 2 סקיים ואם אפשר גם 8 בוחנות אבל זה לא משנה לי אני צריך כרטיס שעמיד ב…

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  17. היי, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב ולמטרות שרשמתי למעלה, משחקים ברזולוציה 1920x1200. ברמה עקרונית אני מעדיף מבוסס nVidia (רק בגלל שעד עכשיו הניסיון שלי הוא רק עם כרטיסים שלהם) למרות שאם יש כרטיס ATI באותו סכום שמספק ביצועים טובים יותר אז מן הסתם אני אלך על ATI. כמו כן אני צריך שבכרטיס יהיו 2 יציאות dvi ויציאת hdmi הנה מפרט המחשב: intel core i5-2500 8gb ddr3 1333mhz gigabyte ga-ph67-ud3-b3 antec EartWatts EA-500 (יש לי במחשב 2 הארד דיסקים, אבל לא אמורה להיות בעיה עם כרטיס מסך שדורש הרבה חשמל למיטב הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה) תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. Started by roeesnir,

יש לי כרטיס Nvidia 8800GTX, של Gigabyte. תופס לי המון מקום במארז. אני לא משחק במחשב בכלל. אני עורך וידאו ועובד עם Adobe After Effects. האם כדאי לי לשדרג אותו ל-260GTX? אני קצת מתבאס כי בזמנו הוא עלה לי 3500 ש"ח. (קניתי מהיבואן איך שיצא) או בכלל עדיף לי Quadro FX 1700? (לפני כמה חודשים "הפכתי" אותו ל-Quadro FX5600 עם Riva Tuner. זה עשה לי בעיות באפטר) שוב, אני עורך וידאו ואפטריסט. תודה. עכשיו ראיתי את זה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-250013_15_0.html מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by APV,

אז ככה... פתחתי את המחשב לניקוי אבק שגרתי... וראיתי שאחד הכבלים בכרטיס מסך לא מחובר... מישהו יודע אולי מה זה הכבל הזה? לאן הוא מתחבר? הינה תצמונות שצילמתי.. את הכבל ואת הג'מפברים הקונים שאולי זה אמור להתחבר אילהם.. ואם כן לאיזה מהם?? [attachment deleted by admin]

20. Started by alexrta,

רק רצית ילדעת מה זה ה-REFRESH RATE מה הוא עושה ואיך הוא משפיע?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך gigabye radeon 9700 pro וכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה לא רואים חלק יש קווים כאלה שיורדים כל הזמן והתמונה טיפה בהירה ומטושטשת קצת איך איפשר לסדר את זה???

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by ratzabi,

מה זה ה-MF הזה? רציתי לקנות מחשב מאיזה חנות, אבל הוא נתן לי את הכרטיס מסך הנ"ל ב1800 ש"ח שאשר להשיג אותו ב-1300 ש"ח אז אבא שלי אמר לו שהוא מוכר את זה ב-500 שקל יותר אז המוכר אמר שהכרטיס שעולה 1300 שקל הוא MF והוא אמר שזה חצי (לא יודע מה חצי לא יודע כלום, אני חושב שהוא התכוון ל128Bit). מה שיש בKSP הוא 256Bit. אז מה זה MF?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by 00Amir,

יש לי GTX460 1G ואני שוקל לעשות SLI , מה יהיה ההבדל אם אני אוסיף GTX460 2G לבין הדגם של 1G ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. אהלן, ביטלתי הזמנה של 4850 בגלל שראיתי את הכרטיס הנ"ל, שמביא ביצועים טיפה פחותים מה 4850 במחיר זול יותר בכמה מאות. רציתי לדעת האם ה 9800GT יהיה עדיף מאשר לקנות את ה 4850 החם יותר, שגם ככה דורש קירור להחלפה או משחה חדשה.. מעוניין להוציא כמה שיותר פחות, המחשב עבר את מה שהייתי מוכן לשלם ככה שאני בקיצוצים.. המסך שלי 20'. תודה!

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. בעיה מוזרה, צריך להחליף כרטיס או יש למישהו פתרון. ניסיתי גם דריווברים ישנים וגם את 3.9? מצורפת תמונה של משחק לדוגמא

• 7 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.