כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם של Abit AB9 Pro שאין לי רצון להחליף. אני רוצה לקנות כ.מסך של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI ויוציא לי גם סאונד. הבעיה שממה שהבנתי הכרטיסים של NVIDIA דורשים חיבור לSPDIF OUT בלוח האם על מנת להוציא סאונד דרך ה HDMI האם יש לי מה לעשות חוץ מלקנות ATI ? האם יש כרטיסים של NVIDIA עם כרטיס קול משולב ?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש ברשותי מחשב ישן ששבק חיים לאחרונה, אין תמונה על הצג. בדקתי את הצד הוא עובד ויש רעשים של ה-HD, אין שום ציפצופים מהלוח אם שמעידים על תקלה כלשהי לדעתי הבעיה היא בכ.מסך ששבק חיים הוא מאד ישן GEFORCE 2 משהו ~ האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כ.מסך עם תושבת AGP שיתאים ללוח-אם (ASUS) ? נ.ב מישהו מכיר מקום טוב לבדיקת מחשב במחיר סביר באיזור רמת-גן ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html#spec http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdh_2.html איזה מהם עדיף ב7300gt הכוונה לדגם שנמכר בפנדה. אני יודע שיש הרבה השוואות של הכרטיסים האלו אבל אני רוצה לדעת ספציפית לחברות ולדגמים האלו... את ה 6600gt אני יכול להשיג ב400(יד שנייה) לעומת 555 של ה 7300gt
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הCATALIST 3.0 והדרייברים החדשים אני לא יכול לראות יותר סרטים דרך הTV OUT תמיד יכולתי העברתי פשוט לטלויזיה זה זיהה "PAL" ושידר בלי שום בעיה עכשיו זה מזה NTSC...עם כל מני מספרים לא מובנים ולא משדר כלום מה אני יכול לעשות !??.....חוץ מלהחזיר ת'דרייברים הקודמים (כי חל שיפור מדהים במשחקים בדרייברים החדשים )
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1880749,00.asp בקיצור: ATI הדגימה גרסה ראשונית של תוכנה אשר מקודדת קבצי וידאו בעזרת שימוש במעבד הגרפי בכרטיסים מסדרת X1000. בהדגמה, קודד סרט של בערך 5 דקות על גבי מחשב מבוסס X2 4800+ ו- 1GB זכרון מהיר , בזמנים שבין 2 ל- 4 וחצי דקות. כרטיס X1800XT על אותו מחשב, והתוכנה החדשה של ATI, קודד את אותו הסרט ב- 17 עד 23 שניות, שיפור של פי 5 !!! התוכנה רק בשלבי הפיתוח הראשונים (הקידוד עדיין לא כולל את פס הקול) ותשוחרר לקראת סוף השנה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם החיבור של הטלויזיה למחשב התמונה לא ברורה קופצת חתוכה.... משהו כאילו היא טלויזיה ישנה שמנסה לקלות ערוץ1 יש לי FX5900 של MSI ניסיתי לעדכן דריורים ניסיתי להחליף שיטת שידור ניסיתי להחליף כבלים ואת המקומות שלהם בטלויזיה ופשוט אין לי מושג מה לעשות... :'( :'( חושב לציין שהטלויזיה חדשה והבעיה צצה פתאום ללא שום התעסקות מיותרת
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אחרי שאתמול קניתי את ה- XTREME 5850 שאני מבסוט ממנו סה"כ, הסתכלתי היום ככה בפרטים שלו בקטליסט ואני רואה 128 BIT MEMORY BANDWIDTH ואני זכרתי 256 ביט שהסתכלתי באתר של ספייר אז נכנסתי שוב לאתר שלהם וכן רשום בכל מקום 256 ביט ! מה לעזאזל... ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
hi im buying a pc and i need to choose between 2 video cards: FORSA geforce 6600 128mb or HIS radeon x600pro 256mb wich one is beter and by how much thank you
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, יש לי את המפרט הבא ואני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך שעולה בסביבות ה 500 ש"ח למטרות משחקים של שנת 2009-10. מסך: T220 מעבד: Intel Core 2 Due E7500 לוח אם: Intel Corporation DG41RQ זכרון : Kingston 2GB DDR2 ספק כוח: 500W ג'נרי אפשר המלצות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לאחר איסוף נתונים מעשרות אלפי רוכשים, נראה כי סאגת כבלי ה-12VHPWR הנמסים אינה חמורה ורחבת היקף כפי שנחשד תחילה - כאשר חיבור רופף של המחבר אל כרטיס המסך מסתמן בתור המקור המרכזי לצרותלכתבה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מחפש כ מסך שיתאים למשחקים בתקציב של עד כ600 שקל (אפשר לחרוג טיפה נגיד עד 700) עכשיו אני מעדיף שהוא יהיה של NVIDIA אבל לא חובה. בנוסף יש לי גם 2 שאלות : 1) המחשב של חבר שלי הוא PCI 2.0 האם זה יעבוד ? 2) מה ההבדל בין : Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 ל: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11שניהם עולים 620 שקל בKSP ולא נראה שיש הבדל בניהם .. יש מצב שזאת טעות?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 5600 ועשיתי לו קצת אובר קלוק ואז התחילו הארטאפקטים אז ביטלתי את האובר קולק ועדיין נשארו לי הארטאפקטים מה לעשות נ.ב שמתי מאורר מתחת לכרטיס מסך,הארטאפקטים רק בסירטונים (בסרטים ובמשחקים אין את הבעיה הזאת) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
?? והאם הארקולס יותר חזק מכל כרטיסי הFX5200? ואם יש לכם כרטיס אחר עד 670 ש"ח אשמח לקבל הצע מדובר בפנדס..
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע כרטיס המסך שלי הוא geForce 9400GT (כן אני יודע, מעפן ביותר...). הוא נדפק ואני רוצה להחליף. אני רוצה כרטיס שיהיה נחמד למשחקים, לא חייב איכות הכי גבוהה, אבל שיריץ סבבה. הנה המפרט: 2 ג'יגה ראם, לא יודע של איזו חברה (זה משנה?). מעבד - E6400. ספק ג'נרי (איכסה) של 400W. הייתי בטוח שזה היה 500 פעם לוח אם - Asus P5VD2-MX. יש טעם לקנות למשל 4850 (אם צריך אני אקנה גם איזה ספק נורמלי), או שיהיה צוואר בקבוק גדול מידי? בעקרון הנטייה שלי היא להשאר עם הספק הזה, לפחות בינתיים. אני פתוח להצעות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיחובר לLCD 32" ברשותי מחשב דיי חדש amd 4200 כרטיס מובנה 7050 2 גיגה זכרון מחובר באופן קבוע ל19" ומידי פעם ל 32"
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע על בעייה להכניס כרטיס מסך 5770 של אסוס מדגם ASUS CuCore Series EAH5770 למארז של אנטק מדגם P182 מבחינת גודל או מרחק מהכלובים או כל דבר אחר הוא ישב על לוח של גיגה בייט מבוסס X58
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני זקוק המלצה לכרטיס מסך חדש שוק בינוני ומעלה טווח מחירים עד 950 ש"ח גג 1000 המפרט של המחשב הוא C2Q QX9770 4GB RAM MB : ASUS P5KC PSU : eneramax liberty 650W
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך דק בתקציב של 2000-2500 ש"ח כמו כן שמעתי שמסכים אלו לא מתאימים למשחקים האם נכון הדבר ? בתודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
ה9800 PRO שלי של GIGABYTE עושה בעיות בחיבור TVOUT שחיברתי בעזרת כבל scat לטלויזיה של SONY TRINITON. יש תמונה, יש דסקטופ, ובאמת כמו שתמיד אמרו - אין על האכות של ATI הבעיה היא כשאני מפעיל סרטים, ומשחקים - התמונה כאילו לא עוברת, פשוט תמונה שחורה באזור שבו עובד הסרט/משחק. מישהו פעם ניתקל בבעיה הזו ?? תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך פשוט שמתחבר בpci-ewpress ושיתמוך ברזולוציה 1680X1050 מה הכי זול שיש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מדובר על הדגם הזה. השאלות שלי הן: 1. עד כמה אפשר לסמוך על הקירור הפסיבי? האם מארז מדגם בסיסי (למשל Cooler Master Elite 335) עם שני מאווררים יספיק כדי להבטיח תוחלת חיים סבירה לכרטיס? 2. מנסיונכם או לדעתכם, כמה משמעותי ההבדל ברעש בין הדגם הזה לדגם עם המאוורר, שלפי מה שקראתי אמור גם הוא להיות שקט במיוחד? 3. איזה אובדן ביצועים צפוי אם מחברים את הכרטיס ללוח אם שלא תומך ב- PCIe2.0 (אלא רק ב- PCIe)?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
בכמה כדאי למכור אותו יד שניה בלי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 19" למשחקים... משהו יודע אם המסך הזה טוב http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MN121 ב 2500 שקל ?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש עם QX9770EE (אל תדאגו, מקבל ממשפחה בארה"ב, לא קניתי)... את הכרטיס מסך אני צריך לקנות בארץ. אני ארצה לשחק במחשב משחקים, ברזולוציה 1680x1050 (מסך 22 אינץ') אבל לא צריך שהמשחקים יעבדו בצורה הכי מטורפת שאפשר. פשוט שייראה יפה ויעבוד חלק האם 9600GT יחיד מספיק למשימה הזו, או שעדיף כרטיס חזק יותר ? יש טעם בכלל ב-8800GT אם אפשר להמהיר את ה-9600 בעזרת תדר ה-PCIE בלבד ? חשבתי גם לקחת 9600GT יחיד, ולקנות עוד 9600 עוד שנה נניח (למטרת SLI). אני פשוט מניח שעוד שנה ה-8800GT בטוח לא יהיה בחנויות, ולכן לא כדאי להסתמך על מערך SLI איתו בעוד שנה. ה8800GTS נראה לי יקר אבל אשמח להצעות גם עליו. כמו כן, אשמח לשמוע על דגמים ספציפיים של חברות ועל חנויות זול…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-