כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט שעולה מקסימום 300-400 ש"ח... יש לכם המלצה? השימוש העיקרי הוא להקליט מ-VCR למחשב...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני רוצה להעביר סרטים ממצלמת וידאו (לא דיגיטלית) למחשב, זה אפשרי? חשבתי שזה כמו מטלויזיה למחשב אז זה יעבוד.. דבר שני, אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר נורמלי, שלט יהיה מאוד נחמד אבל לא חובה, משהו שאני אוכל לראות איתו טלוויזיה במחשב בכיף בלי בעיות (יש לי YES אם זה משנה) ואם זה אפשרי אז להעביר איתו סרטים למחשב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PDtvcardl קיים בו חיבור rf לכבלים? אפשר לחבר אליו התקנים עם כבל rca (צהוב לבן אדום)? בכללי איך הוא נראה לכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה. נ.ב. שמתי קודם את ההודעה הזו בפורום חומרה אחרת. מצטער, לא ראיתי שיש את הפורום הזה וזה יותר מתאים לכאן.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה מקסימום 250 שקל, שימוש להקלטה מהטלוויזיה.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה אומר הנתון VIVO שרשום ביחד עם הנתונים של הכרטיס X1950 pro ex ?? האם הוא כמו כרטיס טלוויזיה ?? או שבשביל זה צריך כרטיס הרחבה נוסף?? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אהלן, שתי שאלות בנוגע לכרטיס הנ"ל: 1. בעבר ראיתי שיש שתי גרסאות לכרטיס הנ"ל: אחת MCE והשניה לא. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בניהם? 2. רוב החנויות מוכרות היום את גירסת ה-MCE. האם כרטיס זה יתאים לי ל: א) צפיה בטלוויזיה במחשב (דרך ממיר יס/הוט), ב) הקלטה מהטלווייזה למחשב, ג) ביצוע קידוד סביר (זמן/איכות) של ההקלטות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! בחדר שלי יש חיבור לכבלים אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הכבלים לכרטיס. עכשיו שאלתי היא איזה כרטיסים טובים עם אופציות מגוונות (שלט, הקלטה וכו') ועולים בערך ש"ח 500 (אני מעדיף פחות כי אני צריך עוד להרוויח את הכסף הזה) ואם אפשר אז גם איפה לקנות. יש לי סלוט PCI פנוי. תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, נניח שיש לי כרטיס טלוויזיה, האם המחשב שלי יכול לשמש כטלוויזיה בלי חיבור לטלוויזיה? ועוד שאלה: אם יש לי כרטיס האם אני יכול להקליט תוכניות לתוך ההארד בפורמט AVI, MPG? ושאלה אחרונה: איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך כדי לבצע את הדברים שרשומים למעלה? לא יודע אם חשוב לציין יש לי רדיאון 9800 פרו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, חשבתי שהדיון הכי מתאים לכאן.. אני קונה מחשב חדש ביום ראשון וההורים שלי רוצים כרטיס טלוויזיה בשביל להעביר את כל הקלטות הישנות למשהו יש המלצה לאחד כזה? הכרטיס צריך להיות מ-IQPC קישור לקטגוריה: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=328
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של YES. מהו הכרטיס הכי מומלץ(מבחינת איכות) עד 250 שקל(עדיף כמה שפחות)? ועוד שאלה, האם אני יכול דרך התוכנה נגיד להשאיר את הכרטיס להקליט איזושהי תוכנית ואחר כך שיחליף ערוץ ויקליט תוכנית אחרת בלי שאני אעביר ערוץ? כמו כן, האם אני אוכל להקליט ישר לXVID במחשב שלי(על מנת לנגן בXBMC אחר כך)? יש לי אתלון XP 2200+ 512MB ודיסק קשיח מספיק גדול להכיל את הקבצים.
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי ממיר די ישן של יס. אלה החיבורים שיש לו: אני רוצה לקנות את הכרטיס הבא: http://www.ebay.com/itm/HAUPPAUGE-WIN-TV-PVR-150MCE-26552-HP-5187-7619-PCI-TV-FM-TUNER-CAPTURE-CARD-/200940263768?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item2ec8f91958 (שמתי לב שיש משלוח רק לארה"ב) האם הוא יתאים? איזה חיבור אני אצטרך? RCA בשני הצדדים? תודה הערה: קראתי את חוקי הפורום. בחוקים נכתב ששאלות לגבי כרטיסי טלוויזיה צריך לכתוב בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", אלא שאותו פורום הפך לרק בנושאי אודיו. אם יש פורום יותר מתאים, אבקש להעביר ולא למחוק.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי כרטיס טלוויזיה כדי שאני יוכל להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב, ואולי לעיתים רחוקות לראות טלוויזיה למחשב. חיפשתי כרטיס פשוט ובסוף בחרתי את LEADTEK WinFast TV2000XP Global הכרטיס הזה טוב? הוא שווה משהוא? כמה מקום תופס תוכנית שמקליטים?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך לצפייה על 2007WFP או משו בסגנון שנאי מתכנן לקנות, מידי חושד אולי גם אני ארצה להמיר קלטת או משהו כזה, אבל אל תקחו את זה בחשבון, רק שתהיה האופציה. עכשיוהתקציב לא ידוע לי, כמה צריך לעלות דבר שעולה על הדרישות שלי שצורה הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שאלת ניובי: האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה בתוכו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=XmMUwuEQGyi2Ricz הסיבה היא פשוטה: אני מתכנן להתקין windows 7 64 bit יש לי כרטיס טלוויזיה של MSI TV Master Anywhere. הבעיה היא שאין לו דרייברים ל-64 ביט ככה שאני רוצה לדעת אם בכרטיס מסך הזה יש כניסת טלוויזיה. אם לא, אשמח לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הזה עם כניסת טלוויזיה. לצורך העניין, בכרטיס הקודם שלי היה את זה X1950XTX....
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Compaq Presario 2102EU, ואני מחפש כרטיס טלוויזה PCMCIA בשבילו, שיש לו גם אנטנה. כלומר בעצם משהו שיהפוך את המחשב לטלויזיה... אני יודע שיש משהו שנקרא "Margi Systems TV-To-Go TV Tuner PC-Card with built-in antenna for notebook computer " אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו לייצר את זה, ולא ניתן יותר להשיג את זה. האם מישהו פה יודע על כרטיסים כאלה? (אני יכול להשתמש גם בכרטיס טלויזיה עם חיבור לאנטנה חיצונית, אבל אני חייב שהוא יהיה PCMCIA, כדי שהוא לא יהיה צריך חיבור לחשמל, אלא יקח את החשמל שדרוש לו מהמחשב.)
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש כזה? אם כן איזה דגמים? איזה חברות? אם לא יש דרך אחרת להקליט ממכשיר וידאו למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תשובה לנושא הזה מאחר שאני בונה לעצמי מכונת מולטימדיה במקום DVD וכל שאר הקשקושים והאביזר האחרון שחסר לי כרגע זה כרטיס טלוויזיה שתומך ב- HDTV , בעצם מה שאני רוצה להפיק מהמכונה זה שתי דברים - כשאני אשים בכונן DVD סרט מקורי שקודד בHDTV אני רוצה אפשרות לראות את זה על המסך שמן הסתאם תומך בזה וכרטיס מסך שרכשתי בהתאם - 7800gs עם המקודדים המתאימים של nvidia - pure magic ? זה אמור לעשות את העבודה כמדומני, וכאן יש לי נעלם - אני רוצה כרטיס טלוויזיה שייתן לי את האפשרות לחבר לו אינפוט HDTV כגון מכשיר די וי די (לטושיבה יש כזה) או בזמן הלא רחוק יהיה ממיר כבלים כזה (יש כרגע בניסוי בהוט) הדבר שנראה לי הכי קרוב עד עכשיו זה כרטיס מסויים של ATI (HDTV wonder) שאני לא בטוח שהוא מ…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
בזמנו היה לי כרטיס טלוויזהי במחשב ואז שכחנו ממנו. עכשיו קיבלתי את המחשב החדש והיום התקנתי את הכרטיס שוב. עכשיו הדיסק שבא עם הכרטיס היו בו דברים רק עד לווינדאוס 2000 - ולי יש אקספי. בכל מקרה הלכתי לאתר החברה וניחשתי את הדגם שלי והורדתי דברים והקנתי תוכנה ואז זה חיפש דרייברים ומצא כל מיני והתקנתי כל מיני סוגים עד שעבד. בכל מקרה, עכשו זה עובד ורואים (מצאתי את הערוץ שעובד והכל - זה מחובר אצלי לyes...) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לשפר את איכות התמונה? כי כרגע רואים טוב אבל זה לא חד כמו טלווזיה. יכול להיות שעם דרייבר אחר או תוכנה אחרת זה היה עובד טוב יותר? ו שזה או שזה עובד או שזה לא עובד? ואם יש איזה דרך לגלות מה הדגם שלי זה יהיה טוב למרות שאני די בטוח שזה flyvideo 98 של lif…
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה הנ"ל הותן במחשב חדש שקניתי (P4 עם לוח אם של ASUS). הכרטיס מוציא וידאו היטב אך אינו מוציא AUDIO. בחברה שקניתי החליפו לי כבר את הכרטיס (TV) פעם אחת וגם את כרטיס הקול ועדיין לא מוציא סאונד. מערכת ההפעלה היא XP. למשהוא נסיון קודם עם כרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
המסך יהיה ברזולוציה 1680.. צריך כרטיס טלוויזיה שיראו בו באיכות גבוהה בלי תקיעות תקציב עד 700 800 עדיף אבל בסביבות ה300 400 לאיזה סלוט הוא נכנס הPCI?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-