עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rafi_d,

שלום לכולם. כמו כולם, גם אני מתלבט לגבי מפרט מחשב (DUO 6300 ) . למרות שהשימוש כעת - הוא כללי + להקרנת סרטים (כמובן TV-OUT חשוב), אני שוקל שדרוג מגרפיקה OB או מכרטיס פשוט (X300/6200) לכרטיס מסך קצת יותר טוב. בהמלצות שכאן, צויינו ה7600GT והX800GTO כחלופות סבירות. המחירים - בסביבות ה800+ או 600+ ש"ח בהתאמה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=206879463&sog=C-GraphicCard http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1903 קצת יקר עבורי, וב"סיור" קצר באינטרנט , מצאתי את הכרטיסים הלו בין $85 לכ-115$ בחו"ל: http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=12764049/search=x800/ut=5898c574f15ad9fa http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. טוב קודם כל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שתומך בSM3 לאפיק pci-E , התקציב הוא 400 ש"ח בערך. המטרה היא הרצת משחקים על רזולוציה 1024X768 מינימום . יש לי עכשיו 512MB ראם בהמשך אני אוסיף עוד ג'יגה, ומעבד P D 915 2.8GHZ . טוב אז ככה כמו שאמרתי אני צריך כרטיס שתומך בSM3 לפי מה שהבנתי יש את ה7300GS/GT שבתקציב שלי ורציתי לשאול אולי יש כרטיס באותה רמה (אני מדגיש SM3) רק של ATI - הX1300 תומך ? טוב לא נשגע אותכם הדרישה היא: כרטיס מסך תומך SM3 ויציאות TV-OUT , DVI וVGA (די-סאב) בטווח של 400 ש"ח. ועוד שאלה יש ממיר DVI ל-TV ? אם כן אז אפשר לוותר על הTV-OUT .כנ"ל לגבי ממיר מDVן לVGA . תודה לעוזרים

3. Started by Quickly,

שלום פורום יקר. הרבה זמן לא הייתי פה ואני כבר לא מתמצא במה כדיי ומה לא קיצר אני שוקל להחליף ל7900GT השאלה אם זה הכרטיס שמומלץ לי נכון לעכשיו או שבכלל כדיי לי לחכות אם כל DX10 שעומד לצאת קיצר אין לי מושג התקציב שלי זה בערך 1700 שקל ראיתי ש 7900 GT נכנס לי אולי שווה משהו מבית ATI שאני קניתי את הXL הוא היה הכרטיס הכי מומלץ אחריו בא ה7800GT קיצר מה הכרטיס הכי משתלם היום

4. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך יד שניה ויש את ה6800GT הכרטיס בשימוש שנתיים בלי אחריות עבר OC שווה לקנות ובכמה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by shkaf,

שאלה פשוטה שאני פשוט לא מוצא לה פתרון הכרטיס הזה תומך בAGP8 ? כי כרגע אצלי הוא עובד על AGP4 שזה די עצוב :s05:

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  6. הייתי שם פעמיים אבל לא כל כך שמתי לב לחנות מחשבים (המבחר של האלכוהול שטף לי את הפניםםם חח) יש שם איפה לקנות כרטיס מסך?

7. Started by shon,

אהלן חברה! שמעתי שיש אופציה בכרטיסי המסך של nividia שנקראת full screen video שבה אפשר לראות במידה ומחברים לכרטיס מסך למשל מסך מחשב וטלוויזיה, בטלוויזיה סרט וידאו היוצא מן המחשב, בעוד שבמסך המחשב ניתן לראות את ה desktop ללא הסרט עצמו. קודם כל, האם הדבר נכון? שנית, האם יש את האופציה הנ"ל גם בכרטיס ati radeon asus 9600xt vivo ? תודה רבה!!! זה חשוב לי טילים!!!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by levimadman,

יש לי כרטיס 6800 של gigabyte תקין לחלוטין פה במחשב.. העברתי אותו לשני מחשבים נוספים (עם לוח זהה ושאר החלקים שונים) בכל חיבור יש אותה בעיה, הכרטיס מחובר כמו שצריך, דרייבר מותקן כמו שצריך וניסיתי מספר גירסאות של דרייברים , וכל פעם הוא מתרסק במשחקים(במהלך המשחק.. המשחק עולה ופועל).. מסכים כחולים הפעלות מחדש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by megaPipe,

Gigabyte GV-NX795T512H-RH (GeCube5PG3-E3(RoHS המ... מי מפגין ביצועים טובים יותר?

• 15 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by yochze,

הבהרה: זוהי אינה הודעה של קניה\מכירה, זה הודעה של בקשת עזרה בכמה כסף מומלץ למכור GeForce 4 MX440, יד שניה לאחר 3 שנים - אין שום תקלה. בברכה,

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך + כרטיס לעריכת וידאו, לאחר עיון בהודעות והנעוצים השונים ראיתי שהכרטיס 7900GS עונה על הדרישות והתקציב שלי, שהוא בסביבות 1200 ש"ח. בנוסף לזאת אני רוצה לקנות גם כרטיס לעריכת וידאו מקצועי, האם יש כרטיס שמשלב בין 2 סוגי הכרטיסים והאם כרטיס כזה עדיף על 2 כרטיסים נפרדים, או שעדיף 2 כרטיסים נפרדים? ואם כדאי לקחת 2 כרטיסים נפרדים, האם הכרטיס מסך 7900GS עד תקציב 1200 ש"ח הוא הטוב ביותר?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  12. Started by David_Beckham,

PCI EXPRESS כמובן מי יותר טוב ? אני עדיין לא הבנתי מי יותר טוב

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  13. האם זה משנה איזו חברה או שכולם אותו דבר? ולגבי הקרור שלו,האם הוא מספיק או שצריך קרור בנוסף? תודה מראש

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by talevi,

אני צריך כרטיס מסך PCI-E למעבד קונרו שיפעיל משחקים כמו רד אלרט נייד פור ספיד החדש קאונטר סטריק וכאלה ..

15. אני קונה מחשב חדש מלא - כולל מסך. נשארו לי 1500 ש"ח עבור כרטיס מסך ומסך 17 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות מתמטיות כבדות אבל גם למשחקים (בקטנה). אני אשמח לקבל עצות .... תודה מראש.

16. האתר VR-Zone מדווח שATi מתכננת מחדש את הPCB והקירור של כרטיס הדגל של הדור הבא שלה - הR600. ATi מתכננים לקצר את הPCB ללפחות 11 אינצ'ים (28CM), אורכו של ה8800GTX מבית nVIDIA מה12 אינצ'ים (30.5CM!!) של הR600 עכשיו. כמו כן ATi עובדים על שינוי קטן בגוף הקירור של הכרטיס שאמור להיות דומה לקירור של הX1950XTX על מנת להתאימו לPCB החדש ואף להפוך ליעיל יותר. האתר גם מדווח שהכרטיס יסווג אצל PCI-SIG (הגוף האחראי על כרטיסי הרחבה מסוג PCI ועל התקן עצמו) ככרטיס שצורך בין 225W-300W ויכלול מחבר חשמל 2X4 פינים בנוסף ל6 פינים הקיים. http://vr-zone.com/?i=4293

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by manganga7,

שלום יש לי GEFORCE 7600GS השאלה שלי היא האם גירסת הדרייברים שאיתה אני עובד היא הכי מועודכנת? (9131)

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. Started by esaly,

אהלן! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס של ATI הכי מומלץ לאפיק הAGP... הסתכלתי על ההמצלות של חודש ספטמבר ולא ראיתי שם את ה1600PRO שעולה בקיי אס פי 690 ש"ח.. איך הכרטיס? הבנתי שהX800GTO כרטיס טוב אבל איפה אפשר למצוא אותו ואיך הוא לעומת הX1600PRO...? על מה הייתם ממליצים לתקציב של עד 1000 ש"ח (של ATI כמובן) תודה..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MisterVB,

הבנתי שהם אותו תווך מחירים פחות או יותר איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים וגרפיקה יותר טובה? תודה

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  20. כידוע לא מזמן נוידיה שיחררה סט דריוורים חדש, עד היום כיוונתי לי OC עדין באמצעות RIVA TUNER והוא תמיד נכנס לפעולה ברגע שהמחשב עולה. אך לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס שלי עמדו על 1.5 GHZ שבפועל הם רק 700 MHZ. לא רציתי להתעסק עם זה יותר מדי ועשיתי ריסט למחשב. חשבתי שזה בסה"כ באג בדריוור. ושלא הגיוני שבאמת הוא ינסה להפעיל את הכרטיס במהירות הזאת. מייד אחרי עליית הוינדוס וטעינה של שולחן העבודה, התמונה קפאה וראיתי רק צבעים מטושטשים! נפל לי הלב לתחתונים ועשיתי ריסט שוב פעם בשביל לראות מה היה פה, ישר חשבתי שמשהו קרה לספק... אך לצערי לא כך היה. משום מה המחשב סירב להדלק כשה6800 מחובר אליו, הוא עושה פוסט לשנייה ומייד נכבה. עם הTI4200 הוא ע…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Tomersoni,

רציתי לדעת האם ובכמה Gigabyte חזקה מLeadtek. האם ההבדל הוא משמעותי וכדי להתייחס אליו כשקונים מחשב. שמתי לב שכרטיס GeForce 7900gs של ג'יגהבייט עולה ב400 שקל יותר (!!) מאשר כרטיס 7900gs של לאדטק, 1000 לעומת 1400. תודה מראש!!

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by SAOD,

יש איזה אתר שבו מוצג הדרכים להפעיל משחקים על רזולוציות רחבות\דבוהות ואני לא מוצא את האתר, אז אם מישהו מכיר ויכול לרשום אותו אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  23. אי לכך ובהתאם לזאת קיבלתי בכרטיס מסך שלי 3300 האם זה טוב לגי טי 7600 גי טי

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. יש לי בבית כבר שנה X800GTO2 עם 16 צינורות פתוחים ואותן מהירויות כמו הX850XTPE, וסיילנסר5רב2. הכרטיס עד עכשיו לא איכזב ועשה עבודה מטורפת, כמעט כל המשחקים הקיימים הוא הריץ לי על הגדרות הכי גבוהות ופילטרים מופעלים מקסימום (חוץ מFEAR, שהוא הריץ על הגדרות גבוהות אבל לא הכי גבוהות), ועכשיו הנה בא לו SPLINTER CELL. סדרת המשחקים האהובה עליי. סיימתי את הראשון, ההרחבה, השני, השלישי, וחיכיתי לנוכחי המון המון זמן, ועכשיו הוא מגיע, ולא עובד, ועוד על כרטיס מסך כמו שיש לי. כל הזין. בקיצור, אני הולך למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות אחד תומך SM3... יש המלצות? מתי אמורים לצאת כרטיסי DX10 במחירים של עד 1500 ש"ח ?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by ISRal,

שלום לכולם! יש לי כרטיס geforce fx 5200 128 MB עם יציאת TV . חיברתי את הכרטיס לטלויזיה כמו שהיתי מחבר את הכרטיסים הקודמים שלי רק שהפעם אני לא מקבל שום דבר על מסך הטלויזיה. אם יש למשהו רעיון למה זה לא עובד אני ממש אשמח תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים