עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ירח אפל,

אנינ צריך כרטיס PCI שיאפשר לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה רציתי לדעת אם הכרטיס FlyVideo3000/2000 יבצע את העבודה או איזה כרטיס אחר יכול לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, עד אתמול הייתי בטוח שאני קונה את ה - 8500GT של Gigabyte, אך התברר לי שהוא לא תומך ברזולוציות גבוהות בעבודה בשני מסכים - אני מתכנן לעבוד ב - 1050*1680 על שני המסכים, ולפי המפרט הוא לא יודע לעמוד בזה (הוא מוגבל ב - 2560 על 1600). המטרה של הכרטיס הוא לעבודה משרדית על שני מסכים, שידע להריץ משחקים "קלים" ושתהיה לו יציאת S-Video. מישהו מכיר כרטיס מסך כזה בתקציב של 500 ש"ח? תודה! נ.ב. האם המגבלה של 2560 על 1600 היא ספציפית של GigaByte או של ה - 8500GT? נ.ב. 2: המפרט של המחשב הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM ¤1001 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז Coolermaster Centurion 532 Silver RC-532-SKR3 ¤329 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤48 1 ספק כ…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. היי חברים, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה בנשוא, תאימות בין לוח PCI-E גרסה 2.0 לכרטיס מסך שדורש PCI-E גרסה 3.0 כמו כן במידה ומתאים , עד כמה זה יוריד בביצועי הכרטיס ? אני שוקל להחליף את הHD4870 OC שלי ב Gigabyte HD7850 Windforce , מה אומרים ? כדאי ? (שאר המפרט שלי מופיע בחתימה למטה) תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, אני מעוניין בכרטיס מסך לשנה פחות או יותר, עד שכרטיסי DX10 יהיו יותר משתלמים. הכרטיס הוא למחשב חדש (מעבד E6750, זכרון 2GB), וישמש למשחקים רק מדי פעם, וגם אז לא לחדשים ביותר. עדיפות לכרטיס של nVidia (נסיון לא מוצלח עם ה-ATI שיש לי כרגע) האם כדאי ללכת על 7600GT (בסביבות 600 ש"ח), או שיש אופציות יותר מוצלחות בטווח המחירים הזה? תודה

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  5. נכון, תקציב נמוך ביחס לבקשה. חייב שתהיה תמיכה SM 3.0 צריך המצלצות.... מערכת win xp sp2 intel dou core 2.8 1 giga ram ספק ג'נרי כלשהו 350 או 400 ואט מסך LCD LG 19'' האם שווה לחכות לירידת מחירים (מתי זה קורה בד"כ?) ומה כרגע הכי מומלץ בתקציב כזה? משהו שיכול לשמש לפחות לשנה שנתיים הבאות למשחקים... תודה.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by QQQ,

מהו הכרטיס מסך עם הביצועים הכי טובים במחיר של עד כ-1000 ש"ח? אם זה משנה, הנה המפרט שעליו הוא יהיה: מעבד E6600 לוח GIGABYTE GA-945P-DS3 זכרונות KINGSTON 1024MB * 2 DDR 2 667 MHZ CL5 חשבתי על הכרטיס GECUBE ATI RADEON X1950PRO 512 MB שעולה 1,061 ש"ח האם עדיף לי לקנות כרטיס שתומך DX 10 אם אני לא מתכוון להתקין ויסטה? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by motir,

הי, אני צריך כרטיס מסך פשוט יחסית, אבל לא זבל מוחלט. המטרה - HTPC, אבל אולי קצת משחקים קלים. כרטיס כמו ה-9550 יספיק לי מאוד, אבל אני רוצה PCI-E. איזה כרטיס מקביל? ה-X300SE ? תודה מוטי

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by gambak,

האם לא תהיה ירידה בביצועים במצב כזה? לדוגמא: כרטיס מסך AMD 4870 בלוח אם p35...

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by SUPER300,

אם אני אשים שני כרטיסים שתומכים PCIE 2.0 על שני סלוטים של PCIE 3.0 במהירות X8 כל אחד, אז כל אחד יעבוד ברוחב פס שלX16 במצב PCIE 2.0?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מחפש כרטיס מסך, כפתרון זמני, למערכת שמיועדת למשחקים. לוח אם: Foxconn nForce 4 Ultra מעבד: AMD Athlon64 3000+ כרגע אין לי אפשרות להשקיע סכום גדול במחשב, ולכן החלטתי להשקיע ב"בסיס" עדכני שיאפשר שדרוגים עתידיים (מעבד ולוח אם) ואת שאר הרכיבים להוסיף לאט לאט. מכיוון שאין ברשותי כרטיס PCIe אני רוצה לרכוש אחד, שיריץ משחקים ברמה סבירה בתקופה הקרובה. אני מעדיף להשקיע בכרטיס כמה שפחות, אבל אם כדאי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר, אני אעשה זאת. אשמח להצעות...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by רוני רו,

היי מבקש את תגובתכם לגביי הכרטיס הנ"ל. רוני

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by srolik,

רכשתי השבוע את הכרטיס מסך הבא : http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=218 ללוח SLI שלי EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 DDR אחרי בדיקה באתר החברה שהכרטיס תומך SLI הרכבתי את הכרטיס , בינתיים קניתי אחד והתכוונתי לקנות את השני בהמשך . ושני דברים מוזרים ראיתי . 1. תמונה על המסך אני רואה רק באופציה של חיבור SLI ולא של חיבור כרטיס בודד כמו שמוגדר במדריך של הלוח . 2. במדריך מצויין שכדי לחבר שני כרטיסים יש לחבר עליהם את איזה רכיב שמחבר בין שניהם (מצורף ללוח) , אך בכרטיס שלי אין אופציה להרכיב עליו את הרכיב הזה . האם או לא תומך SLI ?

• 14 תגובות
    • 762 צפיות
  14. שיחקתי בבאטלפילד 3 על הגדרות גבוה ובדקתי טמפרטורה והיה 93 מעלות זה תקין? עד איפה זה תקין מדובר בגירסא עם הקירור רפאראנס דואג נורא ב6870 שלי זה לא היה עובר את ה75 מעלות סתם פראנואיד או מה? תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום. האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים? יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם. הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה. הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הכרטיס שיש לי הוא R9 290 Gigabyte Windforce Edition כידוע יש לו 4GB והמסך שיש לי כרגע הוא Dell U2412M ברזולוציה של 1920X1200. אני מעוניין לרכוש עוד שני מסכים כאלה. כרגע אני משחק על הגדרות הכי גבוהות שיש למשחק. מלבד להתפשר על כיבוי של AA במשחק, האם כרטיס אחד יכול להתמודד עם הרזולוציה או שאצטרך CF?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by LOLFTW,

היי, הכרטיס הזה קורץ לי כבר זמן רב: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu〈=heb&cart=140814673453478924 אני מניח שהוא קרץ גם לאנשים אחרים, אבל אני תוהה: 1. האם הייתם מסתכנים וקונים כרטיס ברמה כזאת מיד שניה? 2. מישהו פה קנה כרטיס יד שניה מ-Plonter ויכול להעיד שהכל בסדר? מישהו במקרה אולי אפילו קנה ספציפית את הכרטיס הזה? 3. המאוורר הקטן שבא עם הכרטיס לא נראה מספיק בשביל לקרר אותו כמו שצריך. בזמן משחקים (בין היתר, משחקים כבדים), הוא לא הולך להפיץ חום מטורף ובעקבות זה יקצר את החיים שלו / שאר החלקים במארז ויאבד מהאפקטיביות שלו? 4. אם המאוורר שמגיע איתו אכן לא מספיק, יש מה לעשות בנידון? תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. ולוג רשמי של היצרנית הטאיוואנית ב-YouTube מציג פומבית את אחד משמונת הדגמים שמיועדים לנחות בחנויות במהלך חודש ספטמבר הקרוב לכתבה

19. Started by yisheti,

יש לי radeon9200 vivo, אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו8 ע"י הכבל המצורף Svideo . אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס PowerDirector Pro , אבל לא מקבל שום תמונה. מישהו מכיר את הכרטיס והצליח להקליט ממצלמת וידאו או מכיר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. להסכים להצעה? (ללא תוספת תשלום כמובן) אני פשוט לא יודע מה ההבדל המהותי בין sapphire ל- powercolor

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by amisha,

אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV חזק שמגיע לאיכויות מצויינות ו FPS דיי גבוהה וכמובן שיתאים לשיטת השידור בארץ יש לי שאלה קטנה :אם אני מוחבר ל YES אני יוכל לחבר את הכבל של YES ישר מחשב? המחיר ל משחק כאן הרבה!!! עד 1500 ש"חוחים

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by zxcvbn2,

אני מעוניין לקנות כרטיס TV ואני רוצה לדעת קצת פרטים איך ..? למה..? וכמה...? 1) איך הכרטיס עובד..? 2) האם אני צריך להיות מחובר לכבלים YES/HOT בשביל לקלוט משהו עם הכרטיס? 3) במידה ולא איזה ערוצים הכרטיס יכול לקלוט ? 1 , 2 , 10 ? 4) איזה כרטיס ממולץ ? (אנטנה פנימית או חיצונית?) 5) היכן יש להרכיב אותו לאחר הקנייה אצלי במחשב? 6) האם איכות הצפייה בערוצים השונים תלויה מאוד במחיר הכרטיס? או גם בכרטיס מסך עצמו? ( GEFORCE 5200) תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס powercolor 550 pro כאשר אני מחבר אותו לממיר יש לי תמונה מצויינת אבל סאונד מלא ברעשים או יותר נכון רעשים שמהם אפשר קצת להבין דיבורים בטלו' . לעומת זאת כאשר אני מחר דרך החיבור של הוידאו הכל מצויין ניסיתי כבל אחד אבל ללא הצלחה מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים