כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה אפשרי להמיר HD 6950 ל-HD 6970 גם בגרסת ה-1GB או שזה תופס רק לגרסת ה-2GB 2) האם הספק כח SeaSonic 500W שברשותי יחזיק את ה-HD 6950, והאם הוא יחזיק את ה-HD 6950 אחרי שאמיר אותו ל-HD 6970? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה=]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי במחשב HDMI IN ועוד אחד HDMI OUT מה ההבדל ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ רדאון 8500 LE ל רדאון 9550 256 מגה זיכרון 128 ביט של פוור קולור - אז קודם כל על פניו נראה שה 8500 יותר חזק מה 9550 - ב 3DMARK 2001 SE ה 8500 מקבל תוצאה גבוהה יותר ב 900 נקודות בערך מוזר מאוד (הזכרונות של ה 8500 מהירים יותר) בכל מקרה על ה 8500 היה צ'יפ rage theater אשר מטפל ביכולות הוידאו הנפלאות של הכרטיס - לראות עליו DVD היה תענוג לעומת זאת על ה 9550 אין את ה צ'יפ הזה אבל רואים בסדר - לא כמו ה 8500 - האם ATI הפסיקו לייצר אותו או שהיכולות שלו נכללות עכשיו בליבה?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כרגע נראה כדרייבר הטוב ביותר שיצא לאחר כל הכשלונות האחרונים, (לפחות בשבילי)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם וסליחה על הברורת, מה ההבדל בין X800gto ל- x1300 או x1600? מי יותר טוב? אני רוצה כנראה לקנות את ה- X800gto, מאיפה מומלץ לקנות? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בזמנו שקניתי את המחשב לפני חצי שנה קניתי את כרטיס המסך Hercules Phrophet 9800 Pro 128Mb והוא שימש אותי יפה מאוד באותו הזמן זה היה הכרטיס הכי "שווה" בשוק ואף הכי מושך כמובן קבלתי אחריות מהיבואן הכל היה טוב ויפה עד שעקב תקלה במאוורר של הכרטיס וחוסר צומת לב שלי לבעיה שלהערכתי נמשכה שבןע ימים שהחלו להופיע צבעים על המסך ומהנסיון הקודם שהיה לי עם TI4600 ידעתי כבר מה הולך לצפות לי כשאר פתחתי את דלת המארז והצצתי... וכן כמו שקרה עם הכרטיס הקודם שלי גם לכרטיס הנוכחי נשרף המאוורר והכרטיס עבד חסר אונים וחסר קירור עד אשר החליט שהספיק לו והראה סימני גסיסה כמובן שהסרתי דאגה מלבי שכן הכרטיס בן חצי שנה וישנה עדיין אחריות נתתי לספק שלי לשלוח אותו ליבאון וישבתי בחיבוק ידיים כשבוע ימים שלאחר…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני טוב עם שלט והאפשרות לחבר אליו ממיר דיגיטלי כמו שרשום בכותרת עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, ישל לי שאלה אם הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא בחיבור .AGP אבל יש לי עוד כמה מקומות של כרטיסי מסך גראפיים והם PCIE. אז אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי שהוא AGP ומחבר למקומות של הכרטיסיים הגראפיים כרטיס מסך PCIE זה יפעל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה שלי של חברת Pinnacle מחובר לשקע אנטנה (כבלים) ובכדי לצפות בטלוויזיה אני עושה שימוש בתוכנה PCTV Vision התמונה נראית נהדר אך לצערי אין לי סאונד כרטיס הקול שלי הוא AC97 אליו מחוברים רמקולים של לוג'יטק 2.1 (בשקע הירוק בכרטיס הקול) להלן תמונות של ההגדרות בתוכנה http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings2.jpg יש לציין שהסאונד בכל התוכנות / משחקים מה לבחור בכדי לשמוע
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס GT 1030 עקב החלפת הטלוויזיה לאחת של 4K ובהמשך להמלצות שראיתי ברשת שהכרטיס הזה מסוגל להריץ וידאו ב-4K בלי בעיות אבל אצלי ההרצה של סרטים ב-4K לא חלקה לגמרי - אין תקיעות אבל התמונה לא זזה בטבעיות. יכול להיות שיש צורך בכרטיס חזק יותר?
-
- 19 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 כרטיס תואם ל-6800NU אבל אם עוד קיצוצים!! 8 צינורות עיבוד במקום 12 מהירות שעון 320מה'צ במקום 325 חוץ מזה הוא דומה ל-6800NU בכל דבר אחר!! ויתומכר במחיר 200 או פחות... ולפי מה שהבנתי הוא יהיה רק במערכות OEM אז אני לא ממש מבין למה הם רשמו שהוא יתומכר במחיר 200 טוב נו חחח קרטיד לפיסי ספוט
-
-
-
מטלבט מה לקנות יש לי 1900שח בערך 6800GS.6800GT.X800XL.GTO2.3D1. ואני הולך לאיבוד חייב כרטיס ומהר
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
אהלן אני מחפש לקנות כרטיס מסך בשביל גיימינג בסביבות ה1100 שקל מפרט נוכחי: מעבד:CPU Type QuadCore Intel Core i5-3570, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: 3D Accelerator ATI Radeon HD 5770 (Juniper) מארז: כתוב לי בקבלה: מארז כולל ספק ca-326 500w x2usb ספק כוח: seasonic 620w bronze series active pfc 12cm fan psu s12II-620 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי מAMD 2600 לוח אם GA-7 פשוט 512 --400 MHZ והכרטיס מסך X800 PRO עכשיו אני יודע שהכרטיס לא מנוצל עד הסוף ורציתי לדעת עד כמה הוא אל מנוצל אם אני יריגיש את זה במשחקים עד כדי כך??
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש כרטיס מסך תחליפי ל Radeon R9-280X, תמיד היו לי בעיות איתו של קריסות ובעיות פוליגונים וריצודי פיקסלים. מיוחד לגיימינג - משחק בדר"כ בהגדרות תצוגה נמוכה-בינונית פתוח גם ליד2. נתוני המחשב: i5-4590 @3.30GHz RAM 8GB Radeon R9-280X, Saphire Toxic 3 GB Seasonic 520w atx12v Asus H81M-K תודה למסייעים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה. השאלה היא האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין החברות השונות. ראיתי שXFX יעלה לי יותר זול מהחברות המובילות. אני לא עושה אוברקלוק, מעניינים אותי הביצועים של הכרטיס במצב רגיל.
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין גרסא חדשה של הדריוורים של ATI נוצרת לי סיפריה בתוך \ATI\SUPPORT עם שם הדריוורים בגודל בינוני (ש30 מגה) בסוף ההתקנה לאחר הריסט, אפשר למחוק אותה?
-
שלום, אני מעוניין לדעת מה זה ה AC3 ומה ההבדל בין הדגם שיש בו AC3 ובין הדגם שאין תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
גרסאות מתקדמות של כרטיס המסך העדכני מבית AMD מתחילות להגיע למדפים ואחת המתמודדות המובילות לדגם האופטימלי מגיעה לביקורת - הכירו את ה-RX 5700 XT Pulse של Sapphire לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-