כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי יחזיק בכלל 4850? (יכנס למארז?/ספק הכח יספיק??) 2. במידה וכן, כמה שאלות לגבי הקירור של הכרטיס הספציפי הזה : http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=395&view=yes הבנתי כבר שהדגם של כרטיס זה מתחמם, אך האם לכרטיס הנ"ל יש קירור טוב יותר? 3. האם שווה לרכוש לכרטיס הזה קירור אחר? אולי כזה : http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139 אודה לכם על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מיתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב המפרט והכל מוכן ואפילו הכסף דוד שלי אמור להרכיב להזמין הוא ספק. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחכות לכרטיס החדש או שעכשיו כבר אזמין 4870 אחד רגיל ועוד חודשיים עוד אחד מה דעתכם? אם שווה לחכות אז כמה זמן בערך ומה יהיה מחירו בארץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
א.מה יותר טוב FX5500 או Radeon 9550 ב. מה יותר טוב fx5900 או ה-6600 הרגיל ואם לא הרגיל אז האם ה-gt יותר טוב ואם כן אז למה הם עולים פחות... ג. האם מחירי סרת ה-6xxx של נוידה הולכים לרדת ושווה לחכות בגלל ההכרזה על סדרת ה-7xxx
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכול המומחים... יש לי כמה שאלות בנושא , למרות שעשיתי חיפוש וקראתי , אני חושב שלא הבנתי טוב : 1. יש לי רדאון 9800 פרו ויש לו יציאת S-VIDEO. זה רק לתמונה או גם לסאונד ? 2. ואם זה רק לתמונה אז מה צריך לחבר בשביל לשמוע את הסאונד מהטלוויזה ? 3. איפה ישנם ההגדרות להוסיף עוד מוניטור ? 4. צריך דרייבר מיוחד כדי להוסיף טלוויזיה ? 5. האם האיכות צפייה בטלוויזיה שווה בכלל את כול הבלגן ? הפצצתי אותכם בשאלות , אבל תנסו לעזור לי לפני סוף השבוע כי מתוכנן מרתון סרטים... :lol: תודה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בהרצת משחקים, כמה מהעבודה באמת עושה ה GPU וכמה עושה המעבד המרכזי ? האם בזמן הרצת משחק המעבד המרכזי כמעט נח כי הכל נעשה בכרטיס מסך או שה CPU הוא שותף מלא בעומס ? אם אני לוקח מעבד ממוצע ומטה ומשדך אלי כרטיס מסך פצצה הוא יריץ משחקים חדשים בצורה טובה ? אם הכרטיס הגראפי עושה את כל העבודה אז בשביל מה צריך הרחבות כמו 3dnow! ?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לרכוש את הכרטיס ב- 650 ש"ח: [h=1]GeForce GTX 295 Platinum Edition[/h] המפרט שלו הוא: [h=3]GPU Engine Specs[/h] CUDA Cores 480 Graphics Clock (MHz) 576MHz Processor Clock (MHz) 1242MHz Texture Fill Rate (billion/sec) 92.2 CUDA Cores Per GPU 240 [h=3]Memory Specs[/h] Memory Clock 999MHz Standard Memory Config 1792MB Memory Interface GDDR3 Memory Interface Width 896-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 223.8 Standard Memory Config Per GPU 896MB Memory Interface Width Per GPU 448-bit [h=3]Feature Support[/h] OpenGL 2.1 Supported Technologies SLI, CUDA, 3D Vision, PhysX SLI Options1 Quad [h=3]Display Support[/h] Multi Monitor Yes Maximum Digital Resolution…
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת קודם כל, האם לדעתכם הוא שווה את האלף שקל? מהי רמתו מבחינת המשחקים החדשים שהולכים לצאת, האם הוא יריץ אותם בצורה טובה או שיתקשה במקצת? יש לו תמיכה ב DX10? ושאלה אחרונה, האם שווה לחכות עוד קצת ל 8800GT מאשר לקנות אותו עכשיו? תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דפקתי בדרך משונה את כרטיס המסך שלי (GEFORCE 2 MX44 64 ) שממנו הייתי יותר ממרוצה. הוא הריץ לי את AGE OF MYTHOLOGY ברזולוציה הטובה ביותר שהמסך שלי תומך בה עם כל התוספות האפשריות. למשחק הזה הוא פשוט היה מושלם. הוא גם הריץ לי משחקים אחרים כמו CALL OF DUTY וBATTEFIELD . אך הבעיה שלו הייתה במשחקים כמו היטמן 2 שבהם הפילטרים עיקבו את התמונה,אבל לאחר כמה שינויים בהגדרות הכל הסתדר. אז נכון,היו משחקים שלא יכלתי להריץ,אבל היו כל כך הרבה משחקים איכותיים שכן יכלתי להריץ שסיפקו לי שעות של הנאה. אז לאחר שדפקתי את הכרטיס התחלתי לחפש חלופות.בהתחלה רציתי גי פורס שניים כמו שהיה לי,אבל המחיר שלו זהה לחלוטין למחיר של גי פורס 4 (לא פחות ממאתיים שקלים) ולבסוף ראיתי שבתוספת של פחו…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א) מה זה הGEFORCE FX5200 128BIT ? הBIT הזה אני יודע שזה יחידת מידה של זכרון אבל מה הוא אומר לי לגבי הכרטיס מבחינת איכות ? ב) כמה אמור לעלות היום RADEON 8500LE 128MB של SAPPHIRE ? ג) והאם הנ"ל יותר טוב כמו ששמעתי מהRADEON 9200 128MB של אותה החברה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור. 1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו? 2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור? 3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9? אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
x850xt ייצא רק ל pci ? ועכשיו שיצא בארץ הוא pci ? ומתי הוא יצא ל agp ? וכמה הבדל יש בינו ל x850xt pe ? 2 . ה x850 pro הוא יצא ל pci רק? ומתי יצא ל agp ? והאם הוא משתווה ל 6800 u ?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
X800GT X800GTO X800GTO פיירבלייד X800GTO אולטימייט איזו ליבה יש לכל כרטיס ? כמה צינורות עיבוד ? איזה כרטיס הכי חזק ? אולי כדיי ללכת לכיוון אחר בתווך המחיר שלהם ? אני מדבר על 256 מגה בלבד תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן של פנטיום 4 עם 2 ג'יגה ורק 512 זכרון אז בדקתי כמה כרטיסי מסך והחלטתי שאני הולך על הכרטיס XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP ב-900 שקל מפה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 אי לין תקציב לשפרר את המחשב וגם החריץ היחיד שאני יכול לקנות אליו זה AGP . . . והכרטיס שאני רוצה מיועד למשחקי מחשב ברמת גיימר ממוצע . . . עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני הולך לקנות אותו: האם כדאי לי לחסוך ולהשקיע עוד 200 שקל ולקנות את הכרטיס X1950 Pro 256MB DDR3 TV, DVI, AGP מפה: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3994 עכשיו אני שואל בגלל שאני יודע שהכרטיס הרבה יותר טוב אבל השאלה אם המחשב הישן שלי יוכל לנצל את הכרטיס היותר ט…
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מזה זה פילטרים?? מה זה AH ? מה זה AA??? והאם הם משפרים את איכות התצוגה. תודה לעונים , סליחה על חוסר הדעת.
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. איך הכרטיס HD 4870 לעומת כרטיסים אחרים באותו תקציב? חסרונות/יתרונות? הוא שקט/רועש לעומתם? עד כמה? איך הכרטיס עם OC לעומת אחרים? זה נכון שבשביל רזולוציית FHD צריך 1024 זיכרון בכרטיס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קודם כל, מה זה כל כך משנה הזמן תגובה ? זה נראה לי זניח 20 מילישניות או 13 מילישניות... מה הזמן תגובה של מסך CRT ממוצע ? ומה יכול להיגרם למסך כתוצאה מנגיעות במסך ?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה דברים על מסכי LCD כי קיניתי לא מזמן 1-האם מותר לגעת במסך כי פעם שמתי שאסור 2-אך אני מנקה אותו(אני מנקה עכשיו את המסך שלי עם איזה ניר רטוב שקניתי אמרו לי שהוא מיוחד למסכים אבל אני לא יודע אם הוא טוב לLCD) 3- אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת שאוסר לעשות איתו או שחשוב שאני ידע תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, רציתי להבין כמה דברים בקשר לטכנולוגיות האלה של ריבוי כרטיסי מסך, איך זה עובד ? ומה יותר משתלם לעשות - מערך של כרטיסי מידריינג'(5750)או לקנות כרטיס חזק בודד (5850). ניתן לחבר יותר מ2 כרטיסים? השיפור שמתקבל מהקמה של מערך כזה הוא 100 אחוז ? והאם צריך לוח אם מיוחד בשביל זה ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניןן לדעת לאלה שמבינים בנושא או יודעים את זה שהסתכלתי בנעוץ על סיקור כרטיסי המסך החדש פירטו על כל אחד מכרטיסי המסך החדשים נגיד:: סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ עכשיו אני לא מבין מזה אומר כל דבר מזה ומזה נותן מזה חשוב מזה: 1)שום קוד ליבה: 2)אפיק 3)תדר ליבה 4)תדר זכרונות 5)באס זכרון 6)נפח זכרון 7)צינורות עיבוד 8)יחי…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על החלקים של כרטיסי המסך 1. מה זה טרנזיסטורים ומה תפקידם? 2. לכרטיס מסויים יש 50 טרנזיסטורים, לאחר כמה טרנזיסטורים נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? 3. מה זה מעבדי Unified Shader ומה תפקידם? 4. לכרטיס מסויים יש 50 מעבדי Unified Shader לאחר כמה מעבדי Unified Shader נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? *R.S
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות.. 1. רציתי לדעת אילו כרטיסי מסך תומכים בטכנולוגיית הייבריד קרוספייר, איזה כרטיסי מסך משתלבים עם ערכת השבבים 780G ומנצלים את היכולות שלה? חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי.. מצאתי רק מידע על תמיכה בקרוספייר, אבל אני חושב שזה שונה מהייבריד קרוספייר 2. במידה וארצה לעשות OC ל780G, אני אצתרך להוסיף קירור? 3. זה אפשרי לעשות OC גם לערכת השבבים וגם לכרטיס הנוסף שעובד איתו בתצורה היברידית? 4. 780G + כרטיס נוסף, נאמר 3450, לאיזה כרטיס מסך של NVIDIA ניתן להשוות את הביצועים של השילוב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB לא פרו והבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות של פרו בלי בעיות (ואפילו יותר) רציתי לדעת עם צריך קירור מיוחד או שהרגיל יספיק? (גם לזכרונות) גם כן צריך לפרוץ לו את הביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק או שאפשר בלי? (כי ב-Rage3DTweak יש אפשרות שקוראים לה אוברקלוקר ואפשר להעלות את המהירות של הזיכרון והליבה משם אבל השאלה עם זה עובד או סתם?) גם עם כל דריבר שניסיתי (איזה 4) זה מראה לי 9800 פרו למה זה? ואיך אני מסדר את זה? ואיזה סוג של דריבר אני צריך להשתמש? כמו בלינק הזה שם תראו את הדריבר האחרון שכתוב שהוא לחברות צד שלישי ומעליו יש 3.9. (שאצלי בשימוש עכשיו)
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD חדש , ורציתי לדעת אם שומר מסך חייב להזיז את כל התמונה או מספיק שחלק קטן זז ... זאת אומרת שאם למשל על חצי מסך יש תמונה סטטית ועל החצי השני יש שומר מסך אקטיבי האם עדיין זה יכול ליצור בעיות או שמספיק שחלק אחד זז ? העיניין הוא שלפעמים אני משאיר את המחשב על אתר אינטרנט שיש בו כל מיני אנימציות אבל גם חלקים סטטים של טקסט ורציתי לדעת אם זה גם יכול להיות טוב או לא למשך הרבה זמן יעני סוג של שומר מסך * עד כמה זמן זה יכול להיות קריטי להשאיר את המסך על תמונה סטטית ? חצי שעה\שעה\3 שעות... כדי שאני ידע מתי לדאוג שיהיה אחד ומתי לא חייב שיהיה * האם כיבוי והדלקה לעיתים תכופות יכול לגרום לאיזה נזק ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות פשוטות על תצוגה וכרטיסי מסך שאני לא מבין, והן: 1-מה זה- PixelShader .נגיד, מה ההבדל בין 2, ל-3?. 2-מה זה סנכרון? 3-מה זה- Vertex Pipelines Version? 4-מה זאת אומרת "הכרטיס מרנדר"? 5-מה זה פריים? 6-מה זה אומר, נגיד ממשק-PCI-E עם-16X, האם זהו מספר הביטים שהו מעביר למסך בשניה, סתם ניחוש . אלו הן השאלות שאני לא מבין, אשמח אם מישהוא יענה לי עליהן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-