עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ניראה לכם הגיוני שהסוני החדש יציג משחקים יותר טוב ממחשב אם ככה למה להשקיע על מחשב ביכלל

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by eliil1,

אני בבחירה בין EVGA PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ SUPERCLOCKED 512MB DDR3 : 512-P3-E871-AR - RETAIL שעולה 988 ש"ח מול PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL שעולה 917 ש"ח מה יותר טוב ? מבחינת ביצועים, קירור , שקט....? תודה.

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995&PHPSESSID=16bde5c435f002c9223d7ff6e3becb78

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  4. שאני מחבר את הTV-OUT עם הכרטיס מסך שלי אז התמונה על הTV לא מפסיקה לקפוץ בגוונים של שחור\אפור (על המסך של הTV). ניסיתי לפרמט להחליף דריברים ולהחליף כבלים וקונקטורים לא הלך, היום הבאתי כרטיס מסך 9200 עם TV-OUT אבל אני לא יכול לחבר אותו כי אין לי חיבור של S-VIDEO בTV והקוטנקטור של ה9800 לא מתאים לו, אז החלטתי לחבר את הכרטיס בכל זאת, אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב נכנס לdevice manager ורואה בmonitors שיש רק plug and play ובקונטרול פאנל אין אפשרות להדליק את הTV שהכרטיס לא מחובר לTV (עם ה9200 כמו שהסברתי הכל מעולה כמו שצריך להיות), ושאני מחבר את ה9800 אז בmonitors יש שתי התקנים הנה תמונה ובקונטרול פאנל יש אפשרות להדליק את הTV שהיא בכלל לא מחוברת הנה תמונה . עכשיו כמו שאתם בטח …

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by freerider,

אהלן ח'ברה אני יודע שיש סטיקי, פשוט מחר על הבוקר אני קונה מחשב ואין לי זמן לעשות חיפושים ובדיקות, סליחה. שני המסכים באותו מחיר, ואני מוגבל רק להם (KSP), איזה מסך לקנות ??? רזולוציות גבוהות וכו' לא רלוונטי, מיועד לעבוד ב-1024 על 768 ולהריץ אופיס ואנטרנט כל היום. תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. אני קונה מחשב בשבוע הבא ואת כל המחשב אני קונה מIQPC, חוץ מכרטיס המסך שירכש בנפרד מנועה מחשבים: BFG 8800GTS OC 640MB. בכל מקרה, המארז שאני רוכש הוא P150, אותו אני משאר שלא תהיה בעיה גדולה לפתוח, הלוח אם הוא 965P DS-3 או S-3 עוד לא החלטתי, בכל מקרה מישהו יכול לתת לי תמונה שתסביר לי לאיפה בלוח האם כרטיס המסך צריך להתחבר? אודה לכם מאוד.

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  7. היי לאחר הרצה של CALL OF DUTY4 ומישחק WOLFENSTEIN על הגדרות 1080X1050 , יש הרבה קטעים שב9800 אני מקבל 60 FPS ,וב4850 אני מקבל 50 FPS על אותו השלב במישחק, שמתי לב שגם בCALL OF DUTY6 וBAD COMAPANY 2 יש יותר FPS. זאת אומרת שזה לא נכון שאומרים ש9800GTX שווה ל4850 או ל250GTS , יש גירסאות של 250 שמהירות הליבה שלהם רק 675 , יש לשים לב לכך, ויש כרטיסיי 250 שמהירות הליבה שלהם מגיע ל738 , אלו הכרטיסים שמישתווים ל 9800 GTX+. רוני

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by kobibo,

עם השקת סידרת ה 9XXX של nvidia חברת ATI הצהירה על הורדת מחירים מידיית. פה בארץ כלום לא קורה,יש צפי?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by Oranili,

חוץ מ7.3

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  10. היי, תראו חבר שלי עובד עם geforce2mx אפשר להבין את מצוקתו לכרטיס חדש בכל מקרה אז ככה, למייטב ידיעתי לידטק הכי טובים בייצור כרטיסי הג'יפורס עם מאוורים מצויינים, על איזה כרטיס מבית ג'יפורס הייתם ממליצים ומה מחירו? סכום ההשקעה - 1200-1500 בכל מקרה לא חובה על nvidia אפשר גם ATI מה אתם ממליצים באותו מחיר ... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בדיוטי פרי טלויזיה 21 אינצ' של LG יש להם שני דגמים: דגם אחד לא שטוח אך עם nicam stereo עולה 170$ הדגם הוא: RT-21CA22 ודגם שני שטוח שלא מצויין אם הוא סטריאופוני או לא שעולה 200$ והוא מסדרת flatron הדגם הוא: RT-21FA20 אני רוצה לקנות את הדגם השטוח אך השאלה היא האם הוא ניקם סטריאו או av stereo והאם זה משנה המפענח כאשר אני מחובר ללווין (YES) או לכבלים. בברכה.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by Sex$Booster2007,

היי לכל אותם האנשים שיש ברשותם כרטיס מסך GEFORCE 7600GT אני רוצה לדעת על אילו הגדרות אתם מריצים את CNC3 DEMO מה רמת הפילטרים רזולוצייה ובאילו דרייברים אתם משתמשים תודה.

13. Started by bneli,

היום בבוקר באתי לשחק קצת את המשחק GRID (לא משחק הכי טובעני) איך שאני מפעיל את המשחק המאווררים של הכרטיס מסך קופצים למקסימום(אז כבר הבנתי שמשהו לא בסדר) אפילו שעכשיו העונה חמה לרוב הוא במשחקים מגיע ל50 אחוז ממהירות המאווררים בדקתי טמפרטורות במשחק ובאמת היו גבוהות הגיעו ל90! (שזה ממש חריג לרוב זה הרבה פחות) אז סגרתי תמחשב ופירקתי את הכרטיס מסך בעדינות(בעיקרון ניראה לי שיש אחריות אבל אמרתי אני קודם יחליף משחה טרמית ואם זה ימשיך אז אני יבוא אל KSP) אז באמת שפתחתי את הכרטיס ראיתי שהמשחה שם פרירה ודיי יבשה..ניקיתי ושמתי MX2 והרכבתי עכשיו ניסיתי לשחק קצת שוב בGRID ובאמת הוא עכשיו בערך על 60 ומשהו מעלות והמאוורר שקט.. יש לי כמה שאלות: יכול להיות שאחרי כל כך מעט זמן מתה מש…

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. איזה כרטיס מסך יהיה טוב לעבודה גרפית וסרטים ברזולוצית מסך של 1920X1200 ( מסך dell 2407 HC )?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

למה ATI מוציאים כל שניה וחצי דרייבר חדש עוד לא סיימתי להוריד את הקודם כבר יוצא חדש אמרו ש 4.2 היה נפילה באנדרגראונד מה קורה עם 4.3 שווה להתקין עכשיו או לחכות לביקורות? ולפני שאני מתקין דרייבר אני צריך למחוק את כל הגירסאות הקודמות לעשות ריסט ואז להתקין או שאפשר להתקין אחד על השני? תודה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by Tomerm,

שלום. אפרט בקצרה על המחשב שברשותי ואבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) שיתאים בעיקר למשחקם. p4 1.7, Gforce 4 MMX440 ,512k SDRAM, WD 80g (8mb) Hard disk... (כן קצת ישן, אבל עושה עבודתו) זהו בכללי. שתי שאלות בעיקר... 1. מה ההבדר העיקרי בין RAEDON 9600 ל 9700 ו 9800 (חוץ מאשר המחיר כמובן - ז"א האם המחיר שווה את ההשקעה ?) 2. NAVIDIA FX5200 וה FX5600 והכי חשוב מה המומלץ מבין כל הנ"ל ? שוב בהתחשב במחשב, מחיר ובביצועים ? הרבה תודות מראש. תומר.

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by ed@15,

שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני רואה שיש לו שני חיבורי חשמל של 6 פינים. כבל אחד חיברתי מהספק וכבל שני ממה שקיבלתי בחבילה, לכבל הזה יש שני חיבורי מולקס, האם את שניהם ( שני חיבורי המולקס) אני צריך לחבר לספק? תודה מראש עריכה: הכוונה היא לכבל הזה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by Master-Chipsets,

כמו בכותרת..

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by Access Denied,

טוב פעם אחרונה לפני קניה... מה עדיף לקחת במחיר של עד 550 שח, כרטיס מסך GF משומש בן חצי שנה בערך ti4200 עם 128 מ"ב זיכרון, או כרטיס מסך של GF חדש FX5600 (לא אולטרה ולא XT) עם 128 מ"ב במחיר של 545 שח - חדש.. http://www.zap.co.il/model.asp?Model_id=17625 מה עדיף ולמה?? נ.ב. יש לי ביקורת על שניהם יחד.. http://www.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.h tml

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by gal_il50,

על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.

21. Started by aviramco,

Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe איך הכרטיס הזהמה רמת הביצועים שלו והאם הוא שווה את המחיר

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. Started by Mortar,

http://mirror.ati.com/shopati/pricespcusa.html איך זה יכול להיות שכרטיס Radeon9700 Pro עולה בארץ כמו הכרטיס הכי טוב בשוק ? איך זה יכול להיות שהמחיר שATI מוכרת את הכרטיסים שלה הופך בארץ למחיר מפלצתי ? אל תגידו לי שהחנויות צריכות להרוויח משהו כי גם ATI צריכה והחנות שלה וחנויות אחרות מוכרות את הכרטיסים האלה באותם מחירים ואפילו פחות (חברות צד שלישי), מכס על חומרה אין. אז יש מע"מ ו400$ בשקלים + 18% יוצא 2070 שקל, משלוח לארץ לא עולה 500 שקל חס ושלום (ובטח ובטח שלא משלוח בכמויות מסחריות !) אז איך כרטיס שאמור לעלות 2200 שקל לכל היותר (ואני מדגיש זה RETAIL וRETAIL של ATI) עולה יותר מ2550 שקל ועוד מחברות צד שלישי !

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. אני בעל מחשב שתומך רק ב AGP, כרגע עובד עם geforce 440mx. טבעי שאני מעוניין לשדרג כרטיס, הבחירה שלי הייתה (לפי הרבה דברים שקראתי ושמעתי) 6600GT (למרות שקראתי פה על 7300gs - אך לא מצאתי אותו בשום חנות עדיין). רציתי לדעת, במידה ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק לכרטיס, האם זה משנה מאיזו חברה אני קונה את הכרטיס (כלומר, gainward, xfx, gigabyte וכו'..). האם יש חברה שכדאי לשמור מרחק ממנה? במידה וזה משנה (משום שישנם הבדלים במחירים - כ200 ש"ח פה ולשם), באיזו חברה כדאי לי לבחור? באותה הזדמנות אני אגיד ששמתי עין על ה Gainward GeForce 6600GT 256MB AGP, האם זאת הבחירה נכונה ? P: במידה וצריך, המפרט שלי הינו: intel 2.6 ht 512 ddr 120gb תודה רבה מראש (אני יודע שיש הרבה נושאים בנוגע ל…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D X1800 GTO VIVO. כאשר אני מחבר אליו PS2 בחיבור S-Video- איכות התמונה ממש זוועתית. אני מתמש ב Dscaler? האם מישהו מכיר דרכים לשיפור המצב? וכו'? ד"א- גם ה ATI multimedia center פשוט לא מוכן להיות מותקן אצלי. מישהו נתקל בזה פעם? (אני מריץ את ההתקה ולא קורה כלום) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  25. במידה והתקנתם את הדרייברים החדשים מגרסה 2.4 או 2.32 או 2.31 ויש לכם בעיות עם זיהוי של דיסקים האשמה היא בדרייברים החדשים. nvidia הורידה את הדרייברים החדשים מהאתר שלה ועכשיו ניתן להוריד רק את גירסה 2.03. אצלי התקנת הדרייברים החדשים גרמה לכך שהמשחק splinter cell הפסיק לזהות את הסידי המקורי של המשחק ולכן לא ניתן היה לשחק יותר במשחק. התקנה מחודשת של הדרייברים מגרסה 2.03 פתרה את הבעיה. יש באתר של nvidia הנחיות כיצד להתקין מחדש את הדרייברים הישנים.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.