עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by neil4,

לי יש לוח שלי sis k7s5a xabre 400 athlon xp 2000 256 sdram קיבלתי ב 2001 6455 נקודות

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  2. Started by must_fake,

לי ולחבר שלי יש ויכוח של מי יותר טוב..של שתינו זה 256 מגה זיכרון...בקשה אני חייב לדעת !

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  3. היי אחרי שנים שלא ביקרתי כאן .. חזרתי והפעם עם תקלה ממש מוזרה יש לי את המחשב של לנובו M58P. הוא עובד מצויין, מותקן וינדוס 7 והכרטיס מסך על הלוח. לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש HD4670 של SAPPHIRE על מנת לשדרג את ביצועי הגרפיקה. הסרתי את מנהל ההתקן של הכרטיס המשולב בלוח, שיניתי בביוס את ההגרדות לתמיכה בכרטיס PCI-E.. הכנסתי את הכרטיס למחשב חיברתי הכל היטב, הפעלתי והופ.. ציפצופים מוזרים מאווררים מתכבים ונדלקים, ואין שום דבר על המסך.. לאחר כמה שניות המחשב מתייצב אבל עדיין אין שום תצוגה ואין כל אינדיקציה לכך שמערכת ההפעלה עולה.. חשוב להדגיש שהכרטיס תקין, נבדק במחשב אחר של לנובו אחר מסדרה אחרת. חשוב בנוסף להדגיש כי קיימים ברשותי מחשבים נוספים מאותה הסידרה M58P וגם עליהם הכרטיס הזה…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by game kILLer,

יש ב PCHARDWERE הודעה על מכירת RADEON 9500PRO וכתוב ליד זה BULK למה זה מתקשר והאם כדאי?? ;) ויש ליד הכרטיס תמונה של 9700 האם יש טענות בקשר לזה או שזה חפיף

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by Itaylasman,

אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר... עד 300 ש"ח (אני יודע שיש יותר איכותיים ויקרים יותר אבל יש אילוץ תקציבי...) תודה מראש

6. Started by domiel,

holy shit! http://www.oc.com.tw/article/0509/readhotarticle.asp?id=4417

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by itsik1231995,

עם ירידת המחירים שתגיעה אחרי שכול סדרת HD7XX תיהיה כבר בחוץ אני חושב על להוסיף עוד כרטיס HD 6950 שניפתח או HD 6970 בשביל לעשות CFX (אם המחיר ירד כמו שהמחיר של HD 5870 ירד בזמנו זה יהיה ממש טוב ) השאלה שלי זה כמה ביצועים ירדו לי בגלל המגבלה של הלוח אם הוא יכול רק 16X 4X והאם זה משתלם ? או שאני יאבד כול כך הרבה ביצועים שכבר לא כדאי ... המחיר של הגרסה שמגיעה עם ביוס צרוב מהחברה הוא 1100 שקל ובטח עוד ירד ... אולי יהיה משתלם אפילו לקנות ביד שניה באיזה 500 שקל תוספת הביצועים תיהיה אסטרונומית וכמו שאני רואה היא כבר נחוצה כשיש משחקים כמו BF3

8. Started by gal_il50,

על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.

9. Started by Radeon38,

שלום ובכן השאלה בכותרת...זו הטכנולוגיה החדשה של AMD ATI לפענוח סרטים במחשב.עכשיו יש לזה דור שני שבא בכרטיסי 48XX בקריאה בוויקיפדיה ראיתי שהציפ משובץ [הדור הראשון] בכל כרטיסי 38XX והדור השני בכל כרטיסי 48XX מה כדאי לקחת בהנחה שאני לא גיימר אלה חובב סרטים.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. מה יותר טוב 1950XT 512 MB הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 אז ח'ברה מה יותר טוב 1950 XT הוא X1950 CrossFire למרות שיש לX1950 CrossFire יתרון בגלל שיש לו DDR4 לעומת הDDR3 של 1950 XT תודה נתנאל

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by nir_ofer,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=510&catcode=228 במחיר של 1300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by amit1242,

שלום...כמה שאלות אם אפשר: לפי מה שהבנתי הולך לצאת בקרוב לניבדיה כרטיס חדש שהוא 8800gt 256mb .. האם יש הבדל גדול בינו לבין 8800gt 512mb ? איך הוא בהשוואה ל hd 3850 ? 2) עד פבואר-מרץ,במה לדעתכם ירדו בערך המחיר של הכרטיסים הבאים שציינתי קודם [3850,8800gt ] תודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  13. תראו Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon X850 Pro (R480) GPU Code Name R480 PCI Device 1002 / 5D4F Transistors 160 million Process Technology 0.13u Bus Type PCI Express x16 Memory Size 256 MB GPU Clock 398 MHz (original: 400 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 12 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 6 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 4776 MPixel/s Texel Fillrate 4776 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type GDDR3 Bus Width 256-bit Real Clock 493 MHz (DDR) (original: 490 MHz) Effective Clock 986 MHz Bandwidth 30.8 GB/s Memory Timings CAS Latency (CL) 7T RAS To CAS Delay (tRCD) 7T RAS Prec…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Keman,

http://www.dailytech.com/Midrange+GeForce+8000series+Launch+Dates+Prices/article6825.htm

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

פורים שמח לכולם. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 . בדקתי את המהירויות שלו ובכל מצב תדר הליבה והזיכרון עובדים באותה מהירות, וזה מפריע לי, כי במצב IDLE אין צורך שהכרטיס יעבוד במקסימום תדרים שלו. הורדתי גרסאות BIOS מהאתר של TECH POWER UP ואף אחת איננה מתאימה, ניסיתי גם לקחת את הגרסה אשר מותקנת על הכרטיס ועדכן אותה שבמצב מנוחה התדרים יהיו נמוכים יותר, אך בעת העדכון התוכנה (ATI Flash במצב DOS) הוציאה הודעת שגיאה. רצוי לציין הכרטיס עובד בסדר גמור אך אני רוצה להקל עליו לטובת טמפרטורות קרירות יותר וחיסכון בחשמל. האם יש למישהו פיתרון / הצעה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  16. Started by The-Devil,

יש בחנות שני מוצרים שהם באותו המחיר ויש לי התלבטות קשה איזה מהם לקנות האם זה יהיה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card ההבדל שאני רואה הוא בזיכרון אבל משום מה המחיר אותו דבר מה ה-Catch ??? אם תוכלו גם לפרט אני אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by bule,

שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.

18. Started by raYo,

אני רוצה להתקין את הסופטמוד על הכרטיס שלי ואני ראיתי שיצא עכשיו גרסה חדשה לקטאליסט 5.4, יש אולי גרסה יותר ישנה אבל יותר טובה לכרטיס שלי? אגב, הכרטיס הוא R9800SE.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בסביבות ה-1500 ש"ח, ומצאתי את המסך הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7186#new_from_EPoX הוא נראה לי מעולה, ורציתי לשאול את דעתכם עליו? והאם יש לכם אולי מסך אחר במחיר הזה פלוס מינוס שלדעתכם יותר טוב(נמקו גם בבקשה) ?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by SmurFin,

הלך לי הכרטיס מסך, X1900XT 512 ארטיפיקים מריחות וכו... לקחתי אותו לחנות המחיר שאני אקבל עליו זה 600 שקל וקניתי אותו ב2400 מה נראה לכם שווה לעשות ? לשדרג ? (שזה אני לא כל כך בטוח אם שווה ) או להחליף לחדש? שווה לחכות שירדו המחירים ולהשאר איתו ? או שלהמיר אותו למשהו אחר ?

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  21. http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkbZiamJjK/viewproduct/MSI_K9NGM2FID/ זה הלוח אם ואני רוצה לשים עליו ATI RADEON X300 אבל אני לא יודע אם הוא מתאים כי הוא ממש ישן! זה משרשום עליו: EAX300SE A260C2 R 1.00

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  22. היי אחרי חפירות ממושכות בימים האחרונים אני עדיין מתקשה להבין איזה כרטיס מסך מספיק טוב לדרישות שלי, ללא overkill מטורף. כרגע עדיין אין לי מחשב ומסך אבל ביחד עם הכרטיס מסך מן הסתם אני מתכנן לקנות מערכת שלמה. היות ולגבי שאר הרכיבים ברור לי לחלוטין לאיזה כיוון אני הולך רציתי התייעצות קלה לגבי כרטיסי מסך. היעד המרכזי שלי הוא שאני אהיה מסוגל להריץ SC2 Diablo 3 ו GW2 באיכות גבוהה ביותר ללא שיהיו לי נפילות ב - FPS (למשל כרגע המחשב שלי קורס בקרבות 4v4 עם maxed army ב SC2). ראיתי שבכלליות הכרטיסים של radeon מעט זולים יותר, והבנתי שנותים תפוקה יותר טובה למחיר, אבל בכלליות יש לי העדפה רבה לכרטיסים של geforce, אישית מאוד התאכזבתי מהתמיכה והדרייברים של radeon ולכן אני מהסס לקנות ש…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by Ran B,

שלום לכולם. לפני שבוע קניתי את ה-6600GT, עד כה אני מרוצה ממנו מאוד והוא בהחלט חזק ומשתלם. נכנסתי לקאונטר סטריק (לא שאני משחק במשחק הזה הרבה), סתם לשחק וגיליתי שה-FPS שלי הוא 60! בקונסול כמובן רשומה הפקודה fps_max 101 ועדיין זה לא משפיע! אני פשוט לא מבין מה הבעיה! :-\ עם הגיפורס 4 MX שלי אפילו היה 100 FPS! וזה רץ כמובן על OpenGL! למישהו יש הסבר, ואפשרות לתקן את זה? תודה, רן.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by Dready,

אני מעוניין לקנות ממשהו 9700 powercolor's np במחיר פצצתי, שאלתי היא אם יש אפשרות לעשות סופטמוד, או שצריך להחליף ביוס? תודה.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by deangefen,

האם כדי להביא את המסך הזה http://www.aoc-europe.com/lcdtv_TV2054-2E.html מברצלונה ב-400 אירו

• 3 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים