עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Odedb52,

אהלן... רק עכשיו שמתי לב למהירויות שיש ב- 6600GT (לא שלי...) וראיתי שהם לא מתקרבות אפילו למה שאצלי יש... תראו בעצמכם... (רק שתבינו שאני יכול להגיע ל - 570 בליבה ו - 1.19 ג'יגה בזיכרון :o !!!!! גם 1.20 אבל אז הוא כבר לא יציב) זהו 6600GT באפיק AGP, של GIGABYTE. אז רציתי לדעת אם המהירויות הגיוניות??? תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. איך הכרטיס הזה? DIAMOND Viper Radeon HD 2900 XT 1GB GDDR4 יש לו יתרון של 1GB זיכרון ו DDR4 האם זה בא לידי ביטוי בביצועים חזקים מה GTX? האם הזיכרון המהיר שלו יתן לו בעצם את היתרון בעתיד בתמיכה של משחקים חדשים יותר ודרייברים חדשים יותר או שבכל זאת שווה ללכת על ה GTX? בכל מקרה GTX או XT אני מביא מחול יוצא בערך 2000 שקל כל אחד+- תודה.

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב סלרון מעבד 3000 עם כרטיס מסך NVIDIA 5200 ואני רק צופה בסרטים במחשב, עד לא מזמן ועדין בערך כל סוגי הסרטים עובדים היטב, אך לאחרונה סרטים חזקים וגדולים באיכויות 720 ו 1080 אשר חלקם עובדים החלו לרוץ לאט ויש קפיצות, האם אוברקלוק ישפר לי את הצפייה? איזה אוברקלוק צריך? 3D או 2D ? כי ראיתי שיש שתי סוגים שאפשר לבצע אוברקלוק. תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by KaPuT,

איך בהשוואה שתי הכרטיסים אחד לשני,שניהם באותו מחיר ולAGP

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by brk2k,

היום מרוב עצבים הורדתי למסך בוקס , בתוך השמשה 8) מה יכול לקרות לו עקב המכה , אני לא רואה כלום , אבל יכול ליהיות שדפקתי משהו כי היו קצת ריצודים אחרי...

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by omerz90,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין הכרטיס מסך HD 4890 לבין HD 4890 TOXIC, עוד מספר ימים אני הולך לקנות משהו ואני לא יודע מה לקחת, הייתי שמח שתגידו לי מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומה עדיף לי לקחת?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. יש לי כרטיס מיושן אבל מיוחדMETROX 200G MMS- -תומך ב 4 מוניטורים בו זמנית, הכרטיס הוא pci האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם תומך pci-e הלוח האמור הוא -GIGA P35-DS3

8. Started by Acejin,

היי, יש לי מחשב ישן בבית ואני רוצה לשדרג לו את הכ.מסך. הכרטיס שיש עכשיו במחשב הוא - MSI Radeon X600 PRO, הוא יוכל להפעיל משחקים כמו: Red Alert 3 NFS החדש Call of duty 4 (נראה לי שכאן כבר הגזמתי =) אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שיוכל להפעיל את המשחקים שציינתי למעלה בצורה שיהיה אפשר לשחק בהם. יש במחשב זיכרון של 512MB, כמה זיכרון כדאי לי להוסיף לו? צירפתי תמונה מהאוורסט: תודה =]

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by AppleJack,

איך יכול להיות שאיזה סיני מוכר 21 כרטיסי 7900gtx חדשים באריזה (אחריות ייצרן) ב-140-160$ ליחידה? ... עם משלוח 30$ לישראל אין פידבקים, המוכר נרשם לפני כחצי שנה, וללא פידבקים בכלל. הכרטיס נמכר ע"י 2-3 מוכרים בעלי שם שונה, אותו תאריך הרשמות וללא פידבקים. http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=unknown&sbrftog=1&catref=C5&frpp=50&fss=0&sacqyop=ge&fcl=3&nojspr=y&nojspr=y&from=R10&saslop=1&saaff=afdefault&sacur=0&sorefinesearch=1&satitle=7900gtx&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=49435&sascs=2&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&salic=45&fhlc=1&…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by LTE,

שלום בשבוע שעבר רכשתי מסך טלויזיה של פיליפס מדגם 8404 וברשותי מחשב נייד בעל יציאת VGA בלבד עם כרטיס מסך מדגם:nvidia geforce 8400m gs כאשר ניסתי לחבר את המסך למחשב וזה לאחר שבדקתי מה הרזולוציות הנתמכות של המסך ותדר הרענון הנדרש כיוונתי את ההגדרות המתאימות במחשב ביציאה של הכרטיס מסך, התמונה אכן עוברת ומוצגת על המסך אך הוא מרצד ישנו שיפור קל כאשר אני מוריד את הרזוליציה מ-1920*1080 אך עדיין המסך מרצד אשמח לעזרה מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעיה ! בתודה מראש נ.ב ניסיתי להחליף גם כבל !

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. Started by yaari,

ראיתי בגלרית MOD באתר אחר, מחשב בתוך מזוודה, שכלל מסך LCD קטן. קראתי באתר בריטי על מה שנקרא "open frame", מסך ללא "מארז" פלסטי, שמתוכננן להיות מוברג למסגרת. ראיתי כזה מובנה לתוך תצוגה של חנות בירושלים. מישהו יודע איך משתמשים/מוצאים כזה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. זה ממש מוזר תמיד לא היו שום הבדלים בין חברות שונות כשמדובר באותו דגם של כרטיס אבל לפי מה שאני רואה בין GIGABYTE ל SAPHIRE יש הבדל והוא של SAPHIRE יש זיכרונות DDR3 256BIT לאומת ה DDR2 128BIT שיש ל GIGABYTE האם אני צודק? לא בדקתי את הקלוקים ככה שאני לא יודע אם הם זהים.

13. מה קרה למושג Radeon כבר לא קיים? אני רואה רק hd בחברה של ATI מה קורה כאן?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by shay33,

ערב טוב הכרטיס (יותר נכון השבב) 300X של ATI לאיזה כרטיס הוא משתווה של נוידיה? אני פשוט לא מכיר את הכרטיסים שלהם :s05: דרך אגב מישהו יכול להביא לי את הדגמים בהשוואה בין שניהם תודה ;D

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by digitalseeker,

אהלן, אני מתעניין כרגע בענייני הGF 280 , למרות שהבנתי שאולי תהיה ירידת מחירים בקרוב עקב ה295. אבל שמתי לב למשל בSKYPC שיש לBFG גרסה OC וגרסה OC2 , שזה בעצם כרטיס שעבר OC במפעל. שאלתי היא - האם ניתן לעשות לכרטיסים הללו יותר OC מכרטיס רגיל או בעצם שאפשר לעשות לכרטיס OC ולהגיע/לעבור את הביצועים של הכרטיסים הללו ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. מה המצב אנשים ?.. אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (למשחקים) למחשב שלו עד 635 ש"ח (אפשרות של חריגה של 40 ש"ח מקסימום) . זה המחשב שלו: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 256x4 RAM הייתי הולך על GeForce A7600GT TDH 256MB AGP ... מה אתם אומרים ?.. המעבד יעשה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה ?.. יש אולי כרטיס טוב יותר של ATI באותו מחיר שכתבתי הנ"ל ?.. אל תשכחו תושבת AGP את הכרטיס תביאו מהאתר של פנדה מחשבים (Pandas.co.il) יש לי שאלה ... המעבד + הספק שיש לו, לא יגרמו לצוואר בקבוק במערכת שלו בגלל הכרטיס מסך ?.. תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by bule,

שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.

18. Started by EyalOnn,

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qual…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום, איזה מהשניים יותר טוב? ATI Radeon 9600XT או nVidia GeForce 5700FX Ultra ? האם עשיתי נכון כשקניתי Asus Radeon A9600XT/TD על פני FX5700U ? והאם זה נכון שכרטיס ה-Asus שיש לי הוא הטוב ביותר מבין כל היצרנים לאותו כרטיס? אמרו לי בחנות שהוא יותר טוב אפילו מ-Sapphire ו-Gygabite... טוב, המחיר גם היה יותר גבוהה.... בבקשה, אל תגידו לי "יכולת לקנות XFX GeForce 6600GT" נמאס לשמוע... אז בכל מקרה, תודה רבה לעונים! אם אפשר, תשלחו לי לינקים להשוואות, תודה רבה שוב!

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by ravid,

שלום =] לאור יציאה של משחקי אסטרטגיה טובים ומספר בלעדיים למחשב אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להפעיל אותם! זה המפרט שלי: AMD 3200 + ATHLON 64BIT sapphire x800 gto 2 425W thermaltake 2 gig ram (רשמתי מה שרלוונטי) שמתי עין על HD4850 כיוון שהמליצו לי עליו וגם אני רואה בפורום המלצות רבות עליו!(אחלה קהילה פה אגב). לכן רציתי לשאול, האם יש מציאה טוב יותר באזור ה-1000 ש"ח? ראיתי שהרבה ממליצים על חברת PALIT. החברה לא מוכרת לי כמו sapphire gigabyte ו- asus, האם PALIT גם חברה עם שם טוב, מוצרים איכותיים ואפשר לסמוך עלייהם? כמה אחוז ביצועים אוכל לנצל מכרטיס מסך שכזה עם המפרט שלי? תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב. יש לי ספק חלש ולכן אני לא רוצה כרטיס מטורף. הבנתי ש9600GT כדאי? תודה.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by arik100,

איך הכרטיס מסך הזה? זה כרטיס מסך של מחשב נייד , אני לא מצפה להרבה , אבל השאלה היא אם הוא כרטיס נורמלי שיכול להריץ משחקים לפני כמה שנים על LOW לדוגמא , או האם הוא כמו כרטיס ON BOARD של מחשב שולחני , או שהוא הרבה יותר גרוע מזה? קצת פירוט בבקשה תודה מראש

23. אני מעצב גרפי ואני משתמש +Corel DRAW X3+Photoshop CS3 +Adobe illustretor איזה כרטיס עדיף לי Quadro FX570 או 8600GT או אולי יספיק 8500GT ומה בכלל העיקרון ב Quadro מה היתרון שלו ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש וכמו כולם מתלבט על הכרטיס, לפי מה שנראה בנתיים אני יקח או את, ה-suma ti4200 128mb se או את ה-suma ti4400 128mb se. לפי מה שאני קורא כאן בפורומים, עם עושים oc ל-ti4200 הוא יכול לעבור ti4600. זה נכון?, ועם כן מה אני צריך לעשות כדי להמהיר אותו? אפשר רק להעלות את המהירויות או שצריך להשים עוד איזה קירור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by eladbu,

האם יכול להיות ש nfsu2 שדרך אגב משחק מדהים! המחשב שלי לא סוחב אותו בהגדרות גבוהות? עם מפרט של פ4 3ג 512דדר עם כרטיס רדאון 8500 128 מה שמפליא הוא שניד פור ספיד הקודם רץ ממש טוב בהגדרות גבוהות שלא תחשבו שאני הוזה אני יודע שזה כרטיס בינוני לחלוטין אבל עדיין אני מצליח להריץ ממש בהגדרות נמוכות

• 4 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.