עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך כרטיס מסך טוב שאני ישחק במשחק הכי חדש על הרולוציה הכי טובה בקיצור כרטיס מסך שיספיק לי לעוד הרבה משחקים חדשים (אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים הכי חדשים על הגרפיקה הכי טובה ושיעבוד הכי טוב כי יש לי כרטיס מסך פשוט והוא מפעיל את הכל המשחקים אבל לא על הגרפיקה הכי טובה) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  2. היי, תראו חבר שלי עובד עם geforce2mx אפשר להבין את מצוקתו לכרטיס חדש בכל מקרה אז ככה, למייטב ידיעתי לידטק הכי טובים בייצור כרטיסי הג'יפורס עם מאוורים מצויינים, על איזה כרטיס מבית ג'יפורס הייתם ממליצים ומה מחירו? סכום ההשקעה - 1200-1500 בכל מקרה לא חובה על nvidia אפשר גם ATI מה אתם ממליצים באותו מחיר ... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  3. אני מחפש תאתר שנכנסים ומופיעה רשימה ארוכה של כרטיסי מסך לפי הסדר של הביצועים שלהם אשמח לכל העוזרים תודה...

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by avishaiar17,

בקיצור ה- INNO עולה 1300 והלידטק עולה 1450 יש הבדל משמעותי ..??? מה אתם אומרים? שווה את ההוספה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2008 בשעה 17:04:17 סליחה על ההקפצה יש עוד אופציות CLUB 3D 8800 GTS 320 LEADTEK 8800 GTS 320 GIGABYTE 8800GTS 512 מה ההבדלים בין חמישתם והאם עדיף להוסיף את ה- 200 שקל האלה מ- INNO 3D I CHILL אני מקווה שתוכלו לעזור לי המון תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by basharis,

שלום. לאחרונה רכשתי מסך Dell 2007WFP. כעת אני רוצה לבנות מחשב חדש שיחובר למסך זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט וסרטים, להם לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. אך הייתי רוצה להיות מסוגל גם להפעיל משחק פעם בכמה זמן. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את משחקים מהדור הנוכחי בצורה סבירה. בפורום מפרטים המליצו לי על ה 1950PRO. ההתלבטות שלי היא האם ה 1950PRO או כרטיס אחר בטווח המחיר שלו יסחבו כמו שצריך משחקים מודרניים ברזולוציה של ה 2007WFP, או שצריך משהו חזק יותר בשביל לא להתאכזב. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  6. איזה תוכנת בדיקת מאמץ ניתן להריץ על מחשב בעל 2 כרטיסי מסך, כדי שהיא תחמם 2 הכרטיסים בו זמנית? (הכרטיסים לא מחוברים אחד לשני בעזרת NVLINK Bridge)

7. ערב זח, אני מחפש כרטיס טלוויזיה להקלטת תוכניות מהממיר/טלוויזיה, הכרטיס צריך לכלול שלט. נגיד שהתקציב שלי עומד בסביבות 400 ש"ח. צריך לציין שאני מחובר לכבלים->דרך ממיר אנלוגי. אשמח להסבר קצר על איכויות הקלטה של וידיאו/סאונד וכמה מקום זה יידרוש מהדיסק הקשיח. תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by תימני אחלה!,

כ. מסך nvidia 8847 ver:110 כ. מסך tornado GeForce4mx (אולי היה רשום גם c141) ? תודה!

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  9. שלום, לפני מספר ימים המחשב שלי התחיל להשתגע, מפה לשם אחרי פירמוט והחלפת הארד דיסק (שבוודאות היה תקול) התקנתי ווינדוס 10, יש לי את הבעיה (משוטטות בפורומים הבנתי שהיא דיי מוכרת) שהמסך מדי פעם מהבהב ולאחר כמה דקות פשוט נכבה לגמרי, והמחשב עדיין עובד. (אם תחפשו בגוגל Black screen and PC still on - מתאר בדיוק את הבעיה) הבנתי מכמה פורומים שכדאי לנסות להיכנס ל-SAFE MODE ולהסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך לחלוטין ולהתקין מחדש אח"כ, ניסיתי ולא עזר. למישהו יש פתרון אחר אולי? במידה ולא, אני מניח שאין מנוס מהחלפת כרטיס מסך. המחשב שלי כרגע: לוח אם - Gigabyte GA-Z68AP-D3 מעבד - Intel I5 2500k 3.3GHz זיכרון - 8Gb והכרטיס מסך (שלא ברור כרגע אם הבעיה היא בו או לא) - Sapphire Radeon HD 7850 …

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  10. אחרי התלבטות החלטתי לקנות למערכת המחשב החדשה שלי כרטיס X800XL ולא X800 PRO. אמנם לא גיימר אבל אני כבר בארהב כרגע ומחליף מחשב פעם בכמה שנים וזה יבטיח לי אורך נשימה משופר. ראיתי כאן ביקורות נלהבות ביותר על הכרטיס הבא עם VIVO שהוא דרישה מוקדמת: HIS X800XL IceQ II Turbo Dual DVI VIVO 256MB PCIe. http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/his_rx800xl_iceq_ii_turbo/reviews.html?ns=40601c6a40c0f65365a7ea8bb3c167e4 מאתר החברה: http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=155&view=yes צוין בביקורות שהוא אמור להיות ברמת מחיר של 300$ מה שעושה אותו אטרקטיבי במיוחד. הבעיה היחידה שאני לא מצליח למצוא אותו בחנויות רגילות או ברשת, גם לא ברשימת החנויות שמופיעה באתר של החברה: http:/…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by morpheus211,

אני אתחיל מהמפרט שלי: AMD 4400+ GB 2 800 MHZ ASROK ALIVENF7G-לוח אם שכולל כרטיס מסך 7050 256mb ספק 400W של HEC סלוט פנוי של pci express*16 האם בהוספת כרטיס מסך (תקציב עד 400 ש"ח) אני אקבל שיפור ניכר בביצועים (שיצדיק את התוספת) או הבדל קטן? אם כן איזה כרטיס מומלץ (שיהיה גם בעל חיבור D-SUB)? השימושים בעיקר המרת סרטים, תכנות, עריכת תמונות, מוזיקה ... קיצר לא יותר מידי למשחקים

12. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידאו ואני לא ממש מבין בזה מה צריך לחפש מה טווח המחירים אשמח להצעות והסברים

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by lagon,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ולא יודע איזה עדיף המערכת תהיה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt Intel BLKDH67BL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET מסך 1280X1024 רזולוציה מקסימלית ‎ ‏Asus GTX460 DirectCU TOP 768MB‎ http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kDBMQo8MICJfpxEF או Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2637 תודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by brk2k,

היום מרוב עצבים הורדתי למסך בוקס , בתוך השמשה 8) מה יכול לקרות לו עקב המכה , אני לא רואה כלום , אבל יכול ליהיות שדפקתי משהו כי היו קצת ריצודים אחרי...

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by d1v,

שלום כלום רכשתי מחשב חדש לפני כ 3-4 חודשים..מפרט בצד. התחלתח לעשות OC לכ.מסך(בלי באמת לדעת איך עושים את זה ). בהתחלה התחלתי לעשות גמו שצריך והעלתי הת המהירויות לאט לאט..עד שנמאס לי והעלתי הכל למקסימום. לאחר הטעות המפגרת הזאת,המחשב התחיל להשתגע ועשיתי לו ריסטרט. מאז הביצועים של המחשב הם גחצי ממה שהיה לי קודם לכן(השוותי מול חבר שיש לו מפרט בדיוק כמו שלי).. כמו לדוגמא ב CSS אם יש לו 300 FPS,לי יהיה 180 FPS.. גם רכשתי מסך 22" ואני בכלל לא יכול לשחק ברזולוצייה של המסך הזה בלל הביצועים הגרועים שלו.. דיברתי ים החברה ממנה נרכש המסך והם אומרים שצריך לשלוח להם לבדיקות. הגיוני שהם יגידו שאין שום תקלה במחשב ויחזירו אותו כמו שהוא ? תודה רבה מראש לעוזרים ! :-[

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כ-4 שנים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 4890. ביומיים האחרונים עושה רושם שסופו קרב היות והמאוורר שלו לא מפסיק להרעיש ולחרחר - גם אחרי ניקיון יסודי מאבק. אם נותנים לו להמשיך לעבוד גם כשהוא מרעיש - בסופו של דבר המאוורר שלו מפסיק לעבוד. כמו שתיארתי זאת בכותרת, אני רוצה להחליף אותו באחד חדש, אבל לא בהכרח להשתדרג יותר מדי (עניין תקציבי). חשוב לי לי שהביצועים לא ישתנו כמובן ואני חייב שיהיו לו שתי יציאות DVI (אני עובד קבוע עם שני מסכים). למישהו יש המלצות? אילו כרטיסי מסך חדשים נמצאים באותה הרמה של הכרטיס הזה? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by dragon772,

שלום ראיתי כרטיס מסך בלי קופסא שכתוב על הדרייבר x850 יש כזה כרטיס מסך שהוא לא xp או pro בסוף? הכרטיס בא עם קירור קטן לא מהשקופים האילו והוא של חברת ATI שמייצרת אותו בנוסף ל צ'יפ למישהו יש מושג איזה כרטיס זה ויכול להראות תמונה ממנו? הכרטיס הוא ל AGP תודה

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Acejin,

היי, יש לי מחשב ישן בבית ואני רוצה לשדרג לו את הכ.מסך. הכרטיס שיש עכשיו במחשב הוא - MSI Radeon X600 PRO, הוא יוכל להפעיל משחקים כמו: Red Alert 3 NFS החדש Call of duty 4 (נראה לי שכאן כבר הגזמתי =) אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שיוכל להפעיל את המשחקים שציינתי למעלה בצורה שיהיה אפשר לשחק בהם. יש במחשב זיכרון של 512MB, כמה זיכרון כדאי לי להוסיף לו? צירפתי תמונה מהאוורסט: תודה =]

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  19. שלום חברים לא מצאתי תשובה בפורום מסכים.אולי כאן... ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? אין קריעת תמונה?? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. מצגת חדשה מעניקה לנו עוד פרטים על ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11, אשר נחושות ליצור מהפך ביחסי העלות-תועלת של שוק העיבוד הגראפי לא יהיה זה מוגזם לטעון כי AMD מתקשה כבר שנים להתחרות עם NVIDIA בצורה ממשית ברמה הטכנולוגית, ונראה שגם במפתחת השבבים הפנימו את המצב במידה מסויימת – והחליטו לשנות את חוקי המשחק בדור החדש, עם פנייה לשוק האולטרה-מיינסטרים תחילה, במחירים שאמורים לגרום ל-NVIDIA להאדים מבושה בהשוואה ישירה. את השמות Radeon RX 460, Radeon RX 470 ו-Radeon RX 480 אנחנו כבר מכירים, וכעת אנחנו גם מקבלים אישור לכך שליבת ה-Polaris 10 אכן תכיל 36 אשכולות עיבוד, עם 2,304 יחידות עיבוד בסך הכל (מה שתוכלו למצוא ב-RX 480) – בעוד שליבת ה-Polaris 11 הצנועה תכיל 16 אשכולות עי…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם מסך הזה TFT 17'' 710N? היה טוב לגימר?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. Started by parker,

חבר שלי קנה לאחרונה את ה 3d prophet 9800 pro 128mb והוא שמע שיש דרך להגיע איתו לביצועים של xt, רציתי לדעת אם יש מדריך לאיך לעשות את זה או אם בכלל צריך מדריך לזה, ואם כן איפה אפשר למצוא את זה, אשמח לקבל עזרה ממכם

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by leok0,

יש לי בעיה רצינית מכרתי מחשב ללקוח עם כרטיס מסך 9500 GT ZOTAC יש לו טלויזיה CRT 21 SONY מסך SAMSUNG 22 לא זוכר דגם טלויזיה מחוברת דרך S-VIDEO TO RCA מסך מחובר דרך DVI הוא רוצה לחבר טלויזיה וליראות סרטים הוא כועס עליי מאוד נתן אולטימטום עד מחר

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוכל ספק כוח של 400W של FSP להחזיק ? hd4850 , 9800gtx+ , gtx 260 הוא יחזיק אותם עם המערכת שבצד ? ואם כן את איזה הוא יחזיק ואת איזה לא ? וד"א מה יותר טוב ה hd4850 או ה 9800gtx+ היו פה דיונים פוריים על זה, הגיעו למסקנה ?! תודה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  25. הי איזה משחקים ניתן להריץ עם Intel X4500HD שבה מובנה בכמה מלוחות האם?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים