עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by exXxTreAm,

כמה צינורות עיבוד יש ל......9600xt ולultimate 9600pro

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  2. תראו קניתי לפני כמה חודשיים את ה6800NU של Leadtek ועוד לפני שקיבלתי אותו היו צינורות דפוקים כי אחרי שקיבלתי אותו עשיתי OC ופתיחת צינורות ואחרי שראיתי את התוצאות החלטתי להחזיר הכל לכמו שקיבלתי אותו ועדין יש לי תופעות לוואי כאלה עכשיו אני רוצה לסדר אותם איך אפשר לדעת איזה צירונות והאם בכלל אפשר מבחינה פיזית!?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן קניתי את ה-DELL U2331H , ועכשיו אני חושב גם על קניית מחשב חדש בשביל להנות ממנו גם למשחקים. המטרות הם משחקים כבדים BF3 ושיצאו עוד שנה - שנתיים על הגדרות גבוהות יחסית ושירוצו חלק על הרזולציה הטבעית של המסך 1920X1080. הבנתי שברזולציה כזאת צריך גם כרטיס מאוד חזק - השאלה כמה לדעתכם משתלם להשקיע בכרטיס למפרט החדש. ראיתי שיש כרטיסים החל מ-700 עד אפילו 1500 ויותר... באיזה סביבות מחיר הייתם ממליצים לי מבחינת מחיר\תועלת, שאני אדע בערך איפה אני עומד

4. Started by Cynicoren,

שלום, כשקניתי את המחשב היו 2 גשרים בין כרטיסי המסך. לאחרונה קיבלתי את המחשב חזרה מטכנאי, והוא חזר עם גשר אחד. שאלתי אותו מדוע הוא הוריד והוא אמר שכך זה בריא יותר לקרוספייר אחרת אחד הכרטיסים יישרף (למרות שהמחשב עבד כך שנתיים וחצי). האם זה נכון ? תודה

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by Paradox,

הזיכרון ראם על כרטיס מובנה במחשבים ניידים משתנה ממחשב למחשב? או שבכולם אותו דבר? כי אצלי יש 32mb במחשב נייד וזה נשמע לא הגיוני..

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by YOU123,

יש לי תתכרטיס הזה 3 חודשים ואני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה למכור אותו כי כבר קניתי 6800 אולטרה אז בקיצור 9800 שלי אני יכול למכור תודה (כמה הוא שווה)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by redead,

כולה עבר איזה שנה וקצת מאז שקניתי אותו ויש לי תחושה שאני מפגר מאחור בטירוף.. כמה מיושן אני נחשב כרגע?

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by ToR,

למי ממכם שיש את הכרטיס הנ"ל כמה רעש הוא באמת מייצר והאם הסקירה של TOM's נכונה לכלל הכרטיסים הנ"ל, זאת אומרת מייצרים 49Db/a (רעש של שואב אבק קטן בתוך המחשב)? כמובן שאני לא מצפה לתשובות בDB/A מדוייקים אבל התרשמות כללית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by omerba,

במאמץ? במנוחה? וה6800GS?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by oOtalOo,

השאלה היא כמה רעש עושה Gainward GeForce GTX 460 Golden Sample מפה ^ אני מבין שהוא עושה 41.7dBA ממרחק מטר אבל אני לא יודע תכלס כמה רועש זה 41.7dBA אז מה נראה לכם? זה נחשב רועש, לא רועש או רועש בקטנה(לא מציק)? לי רעש מהמחשב לא מפריע כל עוד זה לא נורא ואיום, כרגע יש לי מחשב ישן שרועש בקטנה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Cons,

מתי אתם חושבים שישחררו את ה GTX 960 ואת ה 285X R9 ? ואיך הביצועים שלהם יהיו בערך בהשווה לכרטיסים הקיימים. מה קורה עם המחירים של הכרטיסים שעבר זמנם כמו ה GTX 770, GTX 680, GTX 780 למה הם כולכך יקרים , האם יגיע זמן שפשוט ימכרו אותם במחירים ממש נמוכים כדי להיפטר מהם ? אני שואל כאחד שצריך כרטיס מסך חדש הGTX 970 הוא טיפה OVERKILL לשימוש שלי וכל האופציות האחרות לא משתלמות בזמן שהGTX 970 מביא הרבה יותר ערך בהפרש מחיר מזערי.

12. Started by manganga7,

שלום. אני חדש ואני ממש לא מבין כלום בכרטיסי מסך וצוגה, אז יש לי כמה שאלות שרציתי שתענו לי עליהם כי הם ממש דחופות לי 1-יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה LEADTEK nVidia GeFORCE 7950GX2 הוא טוב?, כי חבר שלי אמר לי שהייתי צריך לקנות READON 9600 כי יותר חזק. 2-כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך? 3-איזה כרטיס יותר טוב READON או GEFORCE כי חבר שלי אמר לי READON יותר טובים

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by dxdiag,

אז ככה , למפרט הזה : E8400 P45/P43 4 Gb RAM 550W מה הכי כדאי ? 9800GTX Hd4850 HD4870 אבל אם זה 4870 אז צריך לרדת במפרט .. ועוד משהו, מהו המפרט המינימלי להרצת CS על 100 FPS קבוע ? [לא בישבילי כמובן בשביל חבררים שהולכים לאליפות הארץ ] ואחרון , יש אופציה במקום לשים HD4850 לשדרג לוח ולשים CF שני כרטיסים HD4830 ??

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by overload,

אני רוצה לקנות בקרוב את ה r9500PRO ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני קונה אתם לא חייבים לענות על הכל: 1) איזה חברות מיצרות את הכרטיס מי החברה הכי טובה והאם יש הבדל כזה גדול ביו הביצועים של הכרטיסים? 2) יש לי לוח אם :'( שלא תומך 8AGP האם אני חייב לוח שכן? 3) מה בערך המחיר והאם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה פחות או יותר? תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by avraham711,

שלום, רציתי לשאול כמה שאלות על GTX 560 TI SLI ועל HD 6870 CF קודם כל רציתי לדעת עם ההבדל הוא גדול? ומה ההתרונות והחסרונות של כל אחד והאם כדאי להוסיף 800 שקל בשביל הGTX עוד דבר צריכה להיות בעיה כלשהי בSLI\CF? צריך 2 חוטים למסך או משהו כי חבר שלי אמר לי אם יש 2 כרטיסי צריך 2 חוטים למסך איך זה פועל כל הדבר הזה ? שאני מקבל את הSLI\CF יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות? איך אני מפעיל את המערך וכו..? האם במקרה הצורך, לבדיקה, אני יכול לכבות כרטיס מסך אחד או משהו כזה? שרק אחד יפעל? תסבירו לי באופן טוב כי אני לא מבין כל כך בכל הדברים האלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני כבר על סף קניה פשוט אני מתלבט כי צצו פה כל מיני הודעות על הכרטיס 9800gtx וכומה עכשיו הספק כח שלי לא בשמיים הוא fsp400gln ככה שאיזה כרטיס עדיף לי בשביל משחקים Palit radeon Hd4850 sonic או geforce +9800gtx ההוא שכולכם מדברים עליו מ foxpc תודה מראש.... ג'ניה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אלו התוצאות של 3dmark06 ו 3dmark vantage אני לא מבין כלום בזה בגלל זה אני שואל פה כי שאלתי בדיון למעלה ושמתי לב שרק מפרסמים שם וההיענות שם איטית יותר מאשר פה אז סליחה אם עברתי על חוק מסויים שלא שאלתי שם .. המפרט בצד ימין אלו התוצאות הסופיות ... עשיתי OC רק למעבד לסגור את הצוואר בקבוק (מ2.8 ל4.1) וב SLI לא נגעתי כי אני לא מבין גדול ב OC .. ב Vantage עשיתי את הלשונית performance כמו שהיא היית וישר הרצתי .. וב 3dmark06 פשוט הוצאתי 26072 http://3dmark.com/3dm06/15085897;jsessionid=EB2BF503CAE80EFE98FA39DE3AA3BA6B?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15085897%3Fkey%3DR4LRHu0WEjbdkf0NABWQmdfbAxSZ8V

18. אז ככה החלטתי לחבר את הכרטיס מסך השני וכשחיברתי הלוח שבק חיים מה ששמתי לב אליו הוא שלא חיברתי את הגשר של ה SLI האם בגלל זה הלוח הלך {אגב התקלה שהוא הראה לי ב LCDPOSTER הייתה BIOS VGA ERROR] מישהו יכול לנחש או לדעת למה הלוח נשרף {יכול להיות שזה רק הביוס } אולי בגלל שהספק לא הכי חזק ? הכרטיסים הם 8800GT אחרי שאני יקבל חזרה את הלוח מתיקון האם כדאי לחבר שוב ? תודה למתעניינים ולעוזרים

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  19. יש לי רידון 9500 פרו ושאני נכנס למאפיינים הגדרות ומנסה להוריד את איכות הצבע יש לי רק שתי אפשרויות 16 סיביות ו-32 סיביות, למה אין לי 8 סיביות? (למי שאומר למה אתה צריך את זה אז אני צריך כי שאני רואה מהטלוויזיה כמה ששמים את איכות הצבע פחותה האיכות עולה). המפרט שלי הוא: מעבד: 2400+ AMD לוח אם:nforce2 של לידטק זיכרון:333\256 של ווינבונד כרטיס מסך:רידון 9500 פרו דיסק קשיח:80 ג'יגה עם 8 מגה של wd וקיבלתי 3342 ב3dmark 2003 וב-11425 ב-3dmark 2001 se זה טוב? ואם לא איך אני משפר את זה? ואם כן איך אני משפר את זה?

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by DeePo,

אז ככה יש לי את הכרטיס הזה Sparkle Geforce GTX260, 896MB DDR3, Calibre ואני רוצה לשאול כמה שאלות רציתי לדעת האם הכרטיס תומך ב 1080p עכשיו, אם אני רוצה לראות בHD בטלויזיה מתאימה אני פשוט מחבר כבל HDMI מהכרטיס לטלויזיה ואז מה? שאלה נוספת לפי מה שאני שם לב (בSPA Tune) הכרטיס תמיד נמצא במצב של OC... רציתי לשאול אם אני לא במחשב או שלדוגמא אני כן במחשב אבל לא משחק במשחק כל שהוא עדיף לשנות את מצב הכרטיס? ל Green Mode או ל Standard Mode? למה אני צריך שזה יהיה על OC? שאלה נוספת ואחרונה באיזה כבל עדיף להישתמש (מה יותר איכותי) לחיבור מסך המחשב D-SUB או DVI-D ? בנוסף הייתי רוצה לשמוע כמה טיפים למשתמש בכרטיס הזה תודה לעורים!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  21. 1.האם שווה לי עכשיו לקנות את הכרטיס הזה ב- 835 ש"ח? הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 2. האם יספיקו לי ה- 256MB או שללכת על ה- 512MB (יש לי מסך LCD 19" - הרזולוציה: 1280 על 1024) ואולי בעתיד אני אצטרך יותר מ- 256. 3. כמה זמן יחזיק לי הכרטיס הזה? ואולי במקומו לקנות כרטיס DX10? 4. איזה ספק הכרטיס הזה צריך? 5. כרגע המפרט שלי הוא כזה: C2D E6300 Gigabyte GA-945P-s3 Gigabyte 7300GT G.skill 512X2 800MHZ HEC 300W האם הכרטיס ינוצל כמו שצריך על המפרט הזה? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by מירו,

קודם כל רציתי לדעת אם כרטיס מהסוג הזה לא יוגבל בגלל המערכת של המחשב שלי ולא ייתן לי ביצועים ירודים יותר מימה שהוא יכול לתת במחשבים אחרים. המפרט הוא: מעבד: 2.8 פרסקוט זכרון: ג'יגה ב-4 סטיקים של 256 מגה 400 מגה הרץ לוח אם: Gigabyte 8IPE1000MK וזהו נראה לי. ואם הוא יגביל\לא יגביל מה תיהיה התוצאה שלי ב- 3DMARK05 ורציתי לשאול גם מה ההבדל בין הכרטיס של GigaByte לכרטיס של LEADTEK כי אם להסתכל על הקירור של שניהם הקירור של הג'יגה ביט נראה הרבה יותר טוב: ג'יגה ביט: LEADTEK ועוד שאלה אחרונה חביבה. איך ייתכן שחברות כ"כ מובילות כמו פנדה וזיגזאג מוכרות את ה-6800GT של LEADTEK ב-2200 ש"ח בערך כל אחת מהן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&am…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by KvodHagab,

אהלן, חיברתי היום שני מסכים לRadeon 1950Pro שלי, שעליו מותקנים Omega drivers Catalyst 7.4 (הכי מעודכנים) שמתי לב שאלו ממש מוגבלים בכל הנוגע לDual display, כיוון שהאופציות היחדות שעמדו לרשותי היו Clone או Master/slave שכזה, ז"א, Extended window mode, שזה בעצם מה שאני רוצה, אבל הבעיה שהדרייבר לא נותן לי להגדיר היכן יושב המסך השני (זה חשוב כמובן למעבר העכבר למסך השני, [ז"א, אם המסך בצד ימין, שהוזזה לימין תשנה תצוגה, ואותו דבר לשמאל או ללמעלה]) עכשו, הדרייבר בא בתצורה דיפולטית שהמסך הנוסף נמצא מימין למסך הראשי, אבל שורת הStart לדוגמא אינה נמתחת לתצוגה החדשה, ואף תמונת הרקע היא פשוט העתק של התמונה החדשה במצב האידאלי, הייתי רוצה שתיהיה לי אפשרות לחהליט היכן יושב המסך הנוסף (ז"א…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by udist,

ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: איך אני בודק כמה bit כרטיס המסך שלי (קראתי בהודעות קודמות ש64 זה ממש זבל...)? ראיתי באפשרויות של msi שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתם לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4, ומי יודע, אולי זה באמת הגיל שלי...)? למי שיש עוד פרטים, מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!

• 8 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים