כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
מישהו יודע כמה בערך צריך לעלות ה- (MSI G4Ti4200-VTP128 (MS-8886 ------------------------------------------ יש חמישה דגמים ל-msi של geforce 4 ti4200, לפי מה שנראה לי הכרטיס הזה הוא הכי טוב בסידרה, יש לו VIVO ו-128mb זיכרון. כמה הוא אמור לעלות? (מצורף קישור לדף המוצר) http://www.msicomputer.com/product/vga/vga_detail.asp?model=G4Ti4200-VTP128 עם אפשר גם לצרף קישור לאתר המכירה תודה מראש, gonzila
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז כמה עולה הזמנה בחנות של "כסף" לא מעניינים אותי האחרים!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם כרטיס זה, במחיר הכי זול ואם המחירים שלו צריכים לרדת אז מתי?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
כמה פריימים בממוצע צריך למשחק פעולה כדי שיראו טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אתמול קניתי היטסינקים לזכרונות. ולפני כמה ימים הזמנתי RAEDON9600XT ברצוני לדעת כמה ציפים של זכרונות יש לכרטיס. כי לפי התמונה רואים רק 4 וחשבתי שצריכים להיות 8. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
החנות: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2196&catcode=329&AdCat=&parentid= אמור להיות הכרטיס לפי האתר: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6800.htm Pixel Per Clock 12 12 צינורות נכון ? סה"כ הכרטיס שווה את הכסף ? יש כרטיס יותר טוב עד 550-560 ? (בלי חריגה)
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
-
אמרו לי שצריך להיות 24,אך בתוכנת everest מופיע רק 4 כיצד בודקים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כמה צינורות עיבוד יש ל......9600xt ולultimate 9600pro
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תראו קניתי לפני כמה חודשיים את ה6800NU של Leadtek ועוד לפני שקיבלתי אותו היו צינורות דפוקים כי אחרי שקיבלתי אותו עשיתי OC ופתיחת צינורות ואחרי שראיתי את התוצאות החלטתי להחזיר הכל לכמו שקיבלתי אותו ועדין יש לי תופעות לוואי כאלה עכשיו אני רוצה לסדר אותם איך אפשר לדעת איזה צירונות והאם בכלל אפשר מבחינה פיזית!?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קניתי את ה-DELL U2331H , ועכשיו אני חושב גם על קניית מחשב חדש בשביל להנות ממנו גם למשחקים. המטרות הם משחקים כבדים BF3 ושיצאו עוד שנה - שנתיים על הגדרות גבוהות יחסית ושירוצו חלק על הרזולציה הטבעית של המסך 1920X1080. הבנתי שברזולציה כזאת צריך גם כרטיס מאוד חזק - השאלה כמה לדעתכם משתלם להשקיע בכרטיס למפרט החדש. ראיתי שיש כרטיסים החל מ-700 עד אפילו 1500 ויותר... באיזה סביבות מחיר הייתם ממליצים לי מבחינת מחיר\תועלת, שאני אדע בערך איפה אני עומד
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב היו 2 גשרים בין כרטיסי המסך. לאחרונה קיבלתי את המחשב חזרה מטכנאי, והוא חזר עם גשר אחד. שאלתי אותו מדוע הוא הוריד והוא אמר שכך זה בריא יותר לקרוספייר אחרת אחד הכרטיסים יישרף (למרות שהמחשב עבד כך שנתיים וחצי). האם זה נכון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הזיכרון ראם על כרטיס מובנה במחשבים ניידים משתנה ממחשב למחשב? או שבכולם אותו דבר? כי אצלי יש 32mb במחשב נייד וזה נשמע לא הגיוני..
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי תתכרטיס הזה 3 חודשים ואני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה למכור אותו כי כבר קניתי 6800 אולטרה אז בקיצור 9800 שלי אני יכול למכור תודה (כמה הוא שווה)
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
למי ממכם שיש את הכרטיס הנ"ל כמה רעש הוא באמת מייצר והאם הסקירה של TOM's נכונה לכלל הכרטיסים הנ"ל, זאת אומרת מייצרים 49Db/a (רעש של שואב אבק קטן בתוך המחשב)? כמובן שאני לא מצפה לתשובות בDB/A מדוייקים אבל התרשמות כללית תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
השאלה היא כמה רעש עושה Gainward GeForce GTX 460 Golden Sample מפה ^ אני מבין שהוא עושה 41.7dBA ממרחק מטר אבל אני לא יודע תכלס כמה רועש זה 41.7dBA אז מה נראה לכם? זה נחשב רועש, לא רועש או רועש בקטנה(לא מציק)? לי רעש מהמחשב לא מפריע כל עוד זה לא נורא ואיום, כרגע יש לי מחשב ישן שרועש בקטנה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-