כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
הרי לא מזמן פורסם (גם כאן באתר) שהכרטיס 9800GTX+ היה מעין ניסוי לקראת גירסת ה+ של GTX260, ועל הדרך גם הייצור זול יותר וגם אפשר להעלות את התדרים. אז אם עם 9800GTX המוצר עולה לנו פחות 300-400 ש"ח (ויוצא סביבות 1000ש"ח), כמה לדעתכם יעלה הGTX+ 260/280? וכמובן השאלה השניה היא מתי כל זה אמור לצאת? אני מת על המלחמות האלה בין ATI ל-NVIDIA, סוף סוף יש סיכוי לקבל כרטיסים באמת טובים במחירים שפויים.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בשיא הרצינות הכרטיס יותר גדול (בגודל שלו) מה9800 פרו שלי יש לו 8 ג'וקים של זכרונות! חחח זה מצחיק יש אספנים שאוספים כאלה כרטיסים? כמה אני יקבל עליו? מממ ומה שמצחיק זה שרשום עליו THE MIGHTY VOODOO BANSHEE חהחהחה
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי כמה לדעתכם עולה 1080ti שהיה כחצי שנה בכרייה, אחריות יבואן נגמרה, נשארה אחריות חנות עוד חודש או חדשיים אחריות מקורית הייתה חצי שנה מהיבואן פלוס חצי שנה מהחנות תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר מעוניין למכור הדגם 9700 רגיל אני מתעניין במחיר כמה לדעתכם ותודה על העזרה אלי ;D
-
שלום לכולם אני רוצה למכור את שלי והוא ממש חדש בלי שום oc ממש חדש מהקופסה כמה לדעתכם הוא שווה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך הבא : http://www.e-katalog.kiev.ua/jpg/7940.jpg כבר כמעט 5 שנים הוא במצב מצוין אין לו שום כתמים שחורים על המסך או משהו אחר הוא "17" אינץ' של LG הוא לא היה בחיים אצל מעבדת תיקון כל הזמן הזה הוא מחזיק לי טוב כמה לדעתכם שווה לי למכור אותו לחבר טוב?
-
- 9 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כמה להוציא על מסך חדש ? להתחשב בזה שרוב היום יושבים מול המסך הזה ... אני חשבתי על משהוא בסביבות 1000 ש"ח איזה חברות מובילות (פעם שעברה שקניתי מסך MAG שלטו, הבנתי שזה כבר לא ממש ככה) לממליץ: בבקשה לציין דגם במידה וממליצים על מסך מסויים. תודה
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה למכור לי כרטיס יד שניה מדגם: Gforce II GTS DDR- 'Elsa' 32MB אני מייעד אותו למחשב מולטימדיה ביתי בינוני. כמה עלי לשלם עבורו?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 Chipset : RIVA TNT2 Model 64 RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 2.05.1112 VGA Compatible : No Total Memory : 32MB (32MB Video) Texture Memory : 64MB Supports DIME Texturing : Yes AGP Capabilities Version : 2.00 Command Queue Length : 32 Fast-Writes Enabled : No Side Band Enabled : No Data Transfer Modes Support : 1x 2x 4x Current Data Transfer Rate : 2x Video BIOS Date : 01/18/00 Version : 2.05.11125 Current Video Mode Mode : 800x600 64K HiColour (16-bit) Current Refresh Rate : 85Hz Virtual Desktop Size : 800x600 Video Driver Model : nv4.sys Version : 5.01.2001.1240 Expected Windows Version :…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
כמי שהיה לו מסך VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של Eizo מנצח ובגדול. הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930 ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו. אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי, BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo) בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש. אפשר לסכם בשורה אחת: זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום כמה ממכם הולכים לקנות בקרוב את G80 במחיר של בין 2900 ל4500 (כתלות בדגם) עבור הכרטיס המסך החדש של NVIDIA ? ומדוע הולכים לעשות או לא לעשות זאת?
-
- 15 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום שאלה שעלתה בעקבות כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/133113 כמה מסכים ניתן לחבר לכרטיס 5750 יש לו 4 יציאות שני DVI, HDMן, DP, לפי מה שהבנתי כרגע ניתן לחבר 3 מסכים שונים. בכתבה כתוב כי יצא כרטיס 5870 עם 6 יציאות DP שניתן יהיה לחבר לו 6 מסכים שונים כך שטכנית אפשרי לחבר לכל יציאה מסך. השאלה האם בעקבות עדכון תוכנה יהיה ניתן לחבר 4 מסכים לכרטיס 5750? תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה מקבל הכרטיס מסך X800GT ב3DMark05 סתם מענין אותי לדעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני בתהליך של קניית מחשב חדש, ויש לי בעיה להחליט בשני נושאים: 1. לקנות GTX או GTS 2. כמה זיכרון לקחת? נגיד אני לוקח GTS, כמה זה באמת משנה אם אני אקח 320MB או 640MB? זה יגרום לאימפקט רציני על משחקים? ובקשר לGTX, מכיוון שהכרטיס הזה עולה יותר ממחשב ממוצע - אני מתלבט מאוד לגביו. מצד אחד, אני ממש לא רוצה לשבור שום חשבונות בנק בשביל לקנות אותו, אבל מצד שני אני רוצה לקנות מחשב טוב, שיחזיק הרבה זמן (נגיד שנתיים) ושיוכל להריץ כל מה שתעשיית המשחקים תזרוק כנגדו, ולהריץ טוב. אבל זהו הכרטיס הראשון שתומך DX10 אז אני מפחד שעוד כמה חודשים יצא אחד חדש, שישאיר אותו באפר ואז אני אולי אוכל להריץ משחקים אבל על הגדרות נמוכות... אז מה אתם מציעים? חשבתי אולי גם על האפשרות לקנות GTS עכשיו (נגיד 3…
-
- 9 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בתור אחד שלא משתמש בAA , רק רזולציה גבוהה ( 1280*1024 ) , האם הזכרון יהיה משמעותי בשנה הקרובה ( אחרי זה כבר צבא ) . ובנוסף , מה ההבדל בין 6800gt לבין 6800 עם 16 צינורות פתוחים ( פחות או יותר ברזוציה שאמרתי במשחקים כגון Far Cry ) ? השאלה הראשונה יותר דחופה
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כמובן שx8 יותר מהיר מx4 אבל האם זה מורגש ממש? מישהו יכול להסביר על ההבדלים?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
החלטתי לקנות כרטיס של FX5900 בעלות של בערך 1200 ש"ח, כמה משקל בסך הכל יש לחברה המייצרת את הכרטיס? ואילו חברות נחשבות לחברות טובות ואמינות?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע לוח שתומך רק ב PCIE ואני שוקל לחבר אליו 5870 או 560TI ורצתי לדעת כמה זה יפגע בביצועים החיבור השונה והאיטי יותר מן הסתם
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הרצתי את הבדיקה ויצא לי 17 אלף ומשהו ! אני רוצה לדעת אם זה גבוה /טוב . תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בערך כמה נקודות אוכל לדעתכם לקבל עם המפרט שלי (רשום באיזור החתימה) ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
פעם חשבתי שהתפקיד שלו הוא רק לחשב פוליגונים אבל הבנתי שהוא מאוד משפיע על התצוגה של המסך... האם זמן תגובה, למשל, יכול להיות שונה בין כרטיסי מסך (על אותו מסך)? בכמה כרטיס המסך משפיע בתצוגה רגילה (לא משחקים אבל הפרדת צבעים, הגדרות תצוגה וכיוצא...)? האם כרטיס המסך משפיע גם על תצוגה סטטית? (יש לי בעיה עם המסך שהוא מציג תמונה אבל כשאני מזיז את העיניים, לאו דווקא כשיש תנועה על המסך, ישנו עיוות כלשהו בצבעים שקשה לי להסביר).
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
החדשה שהיתפרסמה היום על מסך ה SAMSUNG SYNCMASTER 152T "ULTRA THIN אז כמה הוא עולה? ויש אותו בארץ בכלל? יש אפשרות להזמין?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דוד של אמא שלי חוזר מסין בקרוב, ואני חשבתי שאולי יביא לי את הכרטיס (אני משער שהוא זול שם) כמה בערך הוא עולה בסין? יש מצב שזה יותר זול או שזה אותו דבר מחיר בכל העולם? ואם המחיר אותו דבר בסין, כמה הוא עולה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מצאתי שיש דבר כזה שקוראים לו quad sli בעזרת שני כרטיסי 7950GX2 איזה תוצאות מטורפות יש לזה 5 טרה פלופ!!!! ביצועים מעולים יותר ממה שהגירסא 9 תהיה! http://www.pcper.com/images/reviews/195/specs_2.jpg
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-