עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לילה פיקס לכולם! ניקיתי את הכרטיס מסך שלי ,החלפתי משחה והכל ,ירדו איזה 3 מעלות שזה מכובד בכרטיסי מסך ,בכל אופן, אני מריץ סריקה של ארטיפקטים לאחר האוברקלוק הגבוה יחסית שביצעתי ואין לאחר 5 דקות של סריקה, אבל השאלה היא האם זה מספיק זמן ,ואם לא, אז כמה זמן רצוי? אני מדבר רק על ATI TOOL אז בבקשה בלי הצעות כגון 3DMARK וכו' ,אני לא מחפש מבחן ביצועים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by gameon,

חבר שלי קנה אותו שמעתי וכיבלתי חום כי הוא אולך להיות מחובר ל FHD כמה חזק הוא ביחס לכרטיסים אחרים הוא כמו 8400GS ?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by lipa,

ראיתי שכמעט כל המסכים באים עם Brightness 250 כמה זה משמעותי ?

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by redti,

שלום חברי פורום גרפיקה. פתחתי את הדיון הזה עקב המקרה שהיה לי לא ניקיתי את המחשב לעיתים קרובות והמאורר של הכרטיס מסך היה סתום והוא נשרף לי. gainward GF4 TI 4200 128 mb vivo אז אנשים נקו את מחשבכם לעיתים קרובות שלא יקרה לכם מקרה כזה מצער...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. אם יש לי כרטיס מסך GF-4 4200 ,אז אני לא יוכל לשחק במשחקים שיתמכו בדירקט-9x ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by QQQ,

לא הצלחתי למצוא בשום מקום מהי צריכת החשמל של X1950XT. אז, כמה חשמל הוא צורך?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by ^Z^,

כותרת

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  8. אני חושב אולי למכר תכרטיס שלי ולהחליף ל-1800... בסה"כ ההבדל לא כזה גדול! רציתי לדעת מה ההבדל בצריכת החשמל? אני עם HEC WIN420W שזה הסדרה הכי טובה שלהם אם מישו לא מכיר(עם הלדים והשטויות באמת ספק טוב) הקטע אם הוא יחיזק לי x1800xt ??? ואת המערכת שלי שבחתימה.. לפי זה כנראה שזה יחזיק ..מה אתם אומרים? http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=h2k5512&page=5

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני אולי ימכור אותו כי יש סיכוי שאני עוזב אתה ארץ עדיין לא בטוח אבל יש סיכוי גדול!! וחשבתי עדיף לי כסף מזמון מאשר חלקים שאולי יהיו לי בעיותלהעביר מפה לשם... :-\ אם אני עוזב לא יהיה מקום חח מזוודה אחת תהיה רק דיסקים אני מדבר אל כמות של כ 700 דיסקים בקופסאות האלה של 208 כל אחת...

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by Armageddon1,

נגיד בעוד כחודש אחרי שיגיעו הכרטיסים של 6600 AGP ולפני הכל יש מצב בכלל שיירדו המחירים...?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  11. שתי הגרסאות של הזכרונות... ואפשר הפנייה לאתר של חומרה בארצות הברית? בשביל מחירים... תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sxs,

2500 ש"ח כמו ה GF4 4600 ? והאם הוא יהיה יותר מהיר ממנו? והאם GF4 4600 יריץ את Doom3 ב 1024x768 חלק?

• 70 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by assafkm,

שלום אני רוצה לקנות את 8800GTS החדש (מבוסס G92) ולפי המחיר בארץ (כ-2000 שקלים) אני חושב ששווה יותר לקנות אותו בארה"ב או משהו בדולרים יש למישהו מושג כמה זה עולה בדולרים??? תודה למי שיתן תגובה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by Armageddon1,

זהו הג'פה MX שלי שיגע אותי.... אני צריך דחוף לקנות כרטיס חדש או שהמחשב יתפוצץ (אני יפוצץ אותו)

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  15. Started by miki20008,

מישהו יודע כמה יעשלה כרטיס משהו פצצה ב 2000 שקל בערך ב 1.2.2006 כי יש לי יום הולדת יומים ליפני תגידו לי מה יהיה 2000 שקל בערך

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס 6600gt ואני חושב להוסיף לו עוד אחד בגשר כדי שאני אוכל לשחק בעיקר oblivion כמה משמעותי יהיה השינוי?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  17. להחליף כרטיס לסידרה 77 תודה

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

ובמילים אחרות איך ספק יספיק בשבילו?400,500W?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. כמה כסף שווה Albatron FX6800GT משומש בן שנתיים עם שנה אחריות? http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=106

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  20. בעקבות החלפה של כרטיס מסך היום התחלתי לחשוב על כמה כרטיסי מסך החלפתי במהלך השנים וכמה כסף הוצאתי על זה והכי חשוב בממוצע כמה זמן לקח לי להחליף כרטיס מסך הכרטיסים שהיו לי מתחילים מ 92 trident 8900D cl5227 ati mach64 matrox G100 ati xpert@PLAY diamond monster 3d 2 radeon 8500lE GF440MX radeon 9600pro radeon 9800PRO GF8800GS עד היום שזה לא רע לתקופה של 15 שנה המחיר ששילמתי על הכל יוצא בערך 7400 שקל ולחלק בזמן יוצא לי 500 שקל לשנה בערך שזה דיי סביר יחסית להוצאות אחרות בשנה כמה יצא לכם ? גם מחיר ממוצע וגם זמן החלפת כרטיס ממוצע או לחילופין כמה כרטיסים במשך כמה זמן ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by uzi4u2,

מדובר ב GTX670 של חברת GIGABYTE. אני לא מכיר את מחירי השוק של המשומשים כל כך אז כל עזרה תתקבל בברכה! (אכן אכן אני יודע הגיע הזמן לשדרג)

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by silky,

למי שאין לו כח להסתכל במפרט שלי gygabyte Geforce 6600GT 256MB PCI-E עם עוד שנתיים אחריות. תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by asnast,

חברה באו נראה מי פוגעה כמה אתם חושבים יעלה כרטיס המבוסס על ה NV30 של NVIDIA? אני אומר 2400 ש"ח או 399 דולר בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  24. כמה לדעתכם (אולי אתם בכלל יודעים) עולה Ge-Force 6600GT AGP באוסטרליה? האם המחירים שם זולים?, וגם בכלל רוב הכריבים של המחשבים שם זולים?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.