עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברצוני להסיר דרייבר לכרטיס שלי בדרך בטוחה. אני מעלה שאלה זו בעקבות נסיון לא כל כך מוצלח בפעם האחרונה, שהסרתי דרך "הוספה או הסרה" אני יודע שיש תוכנות יעודיות על מנת להסיר בביטחה את הדרייבר. הורדתי תוכנה חינמית בשם - PCprosetup האם התוכנה מומלצת או שיש תוכנה עדיפה?. אשמח לקבל תגובות...(מיפרט בצד).

2. שלום לכם, יש ברשותי GForce FX 5200 עם ערכת הדרייברים העדכניים ביותר. כיצד להפעיל את הפילטרים לתצוגה מיטבית במשחקים (כיום אני משחק בהגדרות ברירת מחדל)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. בשיטוט בפורומים מחו"ל נתקלתי בנושא שנפתח ע"י אחד המשתמשים, המקשר אותי לפורום אחר. נכנסתי ללינק, ומצאתי את עצמי עם פה פעור, מדוע אלוהים נותן אגוזים לאנשים ללא שיניים? (או במילים אחרות, למה הוא נותן חומרה כזאת למפגרים?). אני מניח שאתם תוהים "על מה הוא מדבר?". הנה התשובה: /Discuss

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ברשותי כרטיס מסוג Video AdapterRADEON 9550 מצאתי שיש DRIVER חדש שאלתי מהו סדר הפעולות הנכון להתקנה האם קודם להסיר את הDRIVER הקודם או פשוט להתקין את החדש תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by hadarK,

שלום, אני רוצה להתקין את ה MSI GTX970 בfractal design define r3. אין לי ניסיון קודם בהתקנת כרטיסי מסך אך יש לי רצון וזמן ללמוד כיצד לעשות אשמח לעזרה איך לעשות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by valorien,

ערב טוב לכולם. החלפתי היום את הג'יפורס הישן שלי ברדאון 9600 XT של SAPPHIRE. קודם כל רציתי לדעת אם קיימת איזו תוכנה שתגיד לי שהכרטיס שהתקנתי הוא באמת מה שקניתי ולא אחר - מכיוון שכאשר אני מסתכל באתר של ATI או בודק בעזרת התוכנה שבאה עם הדרייברים נאמר לי שהכרטיס הוא מסדרת רדאון 9000 אך לא כתוב איזה דגם בדיוק, וגם המידע בלוח הבקרה של ווינדוס לא עוזר כ"כ. בנוסף אם מישהו יכול יכול להמליץ על תוכנה או תיקון לכרטיס הזה ובכלל (את הדרייברים האחרונים כבר הורדתי מATI) אני אהיה אסיר תודה. וזהו פחות או יותר.....אה כן מישהו יודע אם הכרטיס הזה מסוגל להריץ HALF LIFE 2 או VAMPIRE BLOODLINES? תודה לעונים וסליחה על הנימה המתרגשת.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. שלום לכולם, השבוע ניסינו אני ובן דודי לחבר באמצעות מתאם בין כרטיס המסך לטלויזיה (שצד אחד 21 פינים מתחבר לטלויזייה והצד השני כניסת SVIDEO מתחבר לכרטיס) הבעייה היא שבמסך הטלויזיה רואים פסים לבנים רצים לאורך המסך, ריצוד נוראי, איכות ירודה והתמונה נמצאת במרכז המסך ומשאירה שוליים שחורים בקצות המסך. האם מישהו יכול לייעץ כיצד לסדר את התצוגה על גבי מסך הטלויזיה והאם הבעייה יכולה להיות בגלל כבל או מתאם לא טוב ? כרטיס המסך הוא LEADTEK G-FORCE 4 4400 והטלויזייה היא של חברת Sansui 21" לא שטוחה והתצוגה מתבצעת ע"י NVIEW האם מישהו התנסה בתצוגה על מסך טלויזייה ? אם כן כיצד לשפר את הריצוד והאיכות לקבלת תמונה חלקה ואיכותית ? והאם להשתמש בתצוגה מסוג PAL או NTSC ? תודה, אסף :smoke:

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, יש לי AORUS 5700 XT שרכשתי לפני כמה זמן ב Newegg מגיע עם 3 שנות אחריות עכשיו כל שלושת המאווררים הפסיקו לעבוד לגמרי, לא במצב SILENT ולא במצב OC גם לא דרך התוכנה AORUS ENGINE אני מעוניין לממש אחריות, פתחתי טיקט באתר של GIGABYTE אבל אין מענה שם, פניתי ל NEWEGG והם פתחו טיקט נוסף בשבילי דרכם, עברו יומיים ועדיין אין מענה. האם ישנה אפשרות לממש אחריות בארץ? תודה

9. שלום רב, ברשותי מחשב עם כרטיס 7600 המחובר לטלויזיה וגם לLCD. כאשר מפעילים סרט DIVX בכל נגן שיש(!) באחד מהמסכים (זה שאינו מוגדר כראשי) התמונה הופכת לFULL SCREEN. אציין שהמחשב סוחב מצויין את COD2 +סרט במסך השני, אך מה שמטריד אותי הוא חוסר האפשרות לשלוט בכך שתמיד מופיע FULL SCREEN. מישהו מכיר? כיצד אני משנה את ההגדרות המעפנות האלו.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by Component,

שלום, מדי פעם המצלמה שלי מוציאה תמונות עם רעש (פיקסלים שלא שייכים לתמונה, בכל מני צבעים), והייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להפחית אותו לאחר הצילום. חיפשתי פילטר מתאים בפוטושופ, אך לא מצאתי. האם יש לכם פתרון? בתודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by 1,

מדובר במסך חדש 17 אינץ' CRT, אין לי מושג כיצד לנקות, ניסיתי עם מים וחתיכת נייר שעוטפים איתו סנדויצ'ים כמו במסך הקודם, אבל הפעם זה רק ליכלך יותר. מה ההמלצות לניקוי?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום , יש לי 2 מחשבים . במחשב הישן מותקן לי כרטיס מסך ג'יפורס FX5200 ויש בו גם חריץ של כרטיס מסך משולב. אני רוצה להעביר את הג'יפורס למחשב השני. חיברתי את הכבל של המסך לכרטיס מסך משולב כמובן שזה לא עבד , לכן חיברתי את הכבל שוב לג'יפורס נכנסתי לביוס ושיניתי את ההגדרות עשיתי שהONBOARD יהיה הכרטיס מסך הראשון. חיברתי את הכבל לכרטיס מסך המשולב זה עבד אבל ברגע שהווינדוס צריך להעלות פתאום יש מסך שחור. מה אני עושה? האם אני אמור להוציא את הכרטיס מסך של הג'יפורס ?

13. Started by most,

שלום, כ.מ ATI 4850 צג 22" טלויזיה LCD 32" מעוניין לצפות בשני המסכים ביחד האם ניתן? אם כן איך? בברכה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. Started by Syrex,

שלום לכולם יש לי מסך LG F900P,אני רוצה לנקות אותו,ניקיתי עם מטלית עדינה ועדיין לא עוזר,יש כתמים ולכלוך. ערכתי חיפוש בפורום,ומצאתי שיש חומר שמותאם לזה, אבל קראתי שבחלק מהמסכים זה עלול להזיק למסך,האם זה תקף לגבי המסך הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by sdfzxc,

שלום לכולם. יש לי כרטיס GeForce 4 440MX ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו במשהו חדש ודנדש. אני מחפש כרטיס במחיר נורמלי ובעל ביצועים טובים. אני כרגע בכיוון של ATI, אבל אני לא בטוח... הבעייה היחידה היא שהוא ב-AGP ולא ב-PCI-E. יש מתאם בין שני התקנים למקרה שאני ארצה לשמור את הכרטיס? תודה על כל העזרה, יותם נ.ב. הנה גם קישור לבדיקה ב-Crucial

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  16. שלום חבר שלי קנה מחשב עם לוח Asus P5V800 כרטיס מסך מובנה Integrated Video Chipest SIS GrPHICS rEAL256e התקנתי לו את המחשב, ושמתי לב שהזיכרון של הכרטיס מסך עומד על 64 מגה, השאלה היא כיצד אפשר לשנות שיותר זיכרון יתפנה לטובת הכרטיס מסך ? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי חברים רציתי להתייעץ לגבי החוליה החלשה אצלי במחשב לדעתי הכרטיס מסך אני משחק במשחק PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS רכשתי מסך תומך 144HZ והגדרתי על 144 Samsung C24FG70FQ מחובר באמצעות display port כרטיס מסך ATI 280X R7 דרייבר מעודכן מעבד I7 975X 1366 3.3GHZ 6GB זיכרון 1333 לוח אם UD3R גיגה בייט המשחק עובד על הגדרות ממש נמוכות ועדין FPS נע בסביבות 40 - 90 מקסימום מה הדרך למצוא מה הבעיה תודה איתי

18. לפני שאני רוכש את כרטיס הטלויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP Expert, אני מעוניין לוודא שאין בעיה לחבר אותו לממיר. הממיר של Yes מחובר כרגע לטלויזיה ע"י כבל צהוב,אדום ולבן (וידאו ואאודיו), היוצאים מהממיר, ומתחברים לכניסות האחוריות של הטלויזיה, זהו. (כמובן שהממיר עצמו מחובר לשקע שבקיר). השאלה היא איך אני מחבר את כרטיס הטלויזיה הנ"ל לממיר ?

19. היי, לצורך עריכת ווידאו דרושה עבודה על איזה שלושה מוניטורים או יותר כאשר 2 משמשים לחלונות העריכה ועוד אחד לתצוגה מקדימה. הבעיה היא שהכרטיס מכיל 2 יציאות בלבד. כיצד ניתן להתגבר על המכשול הזה ? ועד כמה יהיה מעמיס על כרטיס מסך נוסף. בסינימיה סיטי אני רואה מסכים שמפוצלים לתישעה חלקים (!) נראה לי אפשרי בהחלט, אני טועה?

20. אהלן, יש ברשותי מסך ישן, וחשבתי לחבר אותו למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא ה-560 ti, והחיבורים שלו הם HDMI ו-2 DVI digital (עם 4 פינים) (תקנו אותי אם אני טועה בקשר לפרטים של הכרטיס) איך אפשר, אם בכלל, לחבר אותו למסך ישן עם כניסת VGA בלבד? הבנתי שאי-אפשר לעשות זאת באמצעות מתאם, כי הפלט הוא דיגיטלי ו-VGA זה אנלוגי.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by ydyehuda,

שלום וחג שמח 1) כיצד אני מחבר, ומה עלי לקנפג כדי ששני המסכים יראו אותו דבר? 2) FB,K אך לכל מסך נראה דברים שונים? בתודה מראש, יהודה

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by ydyehuda,

שלום לכולם יש לי FX5200 ולו יציאה אנלוגית ודיגיטאלית ו-TV הצלחתי לחבר אנלוגית + TV יש לי מתאם דיגיטאלי לאנלוגי אך לא מצליח לשכנע את המחשב להוציא דיגיטאלי ואנלוגי מחפש עזרה!! זה דרוש לעריכת וידאו בתודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  23. Started by nimrodim,

כיצד מנקים מסך LCD? זאת בדיוק השאלה. הבעייה - שאריות דבק של מדבקה - (אני חושב) על המסך.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כרגע הורדתי גרסה חדשה של התוכנה ATITool, הלא היא 0.26. נכנסתי ל-Settings ושם לתדהמתי גיליתי את השורה Active Pixel Pipelines ומספר 16, זאת אומרת 16 צינורות עיבוד - מה בדיוק קורה פה? ב-7900GS יש 20 צינורות עיבוד, אולי התבלבלתי והכוונה בתוכנה היא ל-Raster Operator? בנוסף ב-Active Vertex Pipelines כתוב 6, אבל זה אמור להיות 7 (פה בטוח לא התבלבלתי). http://www.gpureview.com/GeForce-7900-GS-PCI-E-card-443.html

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  25. אהלן, יש לי AMD-ATI Sapphire X1900XTX 512MB עם גוף קירור של Zalman CNPS9700 (אני מקווה שאני זוכר נכון) כשאני משחק אני לעיתים רואה עיוותים, כלומר פתאום יוצאים משולשים ממקומות לא קשורים, יש קפיצות כאלה, והטקסטורות לעיתים צבעוניות מהבהבות.. האם זה אומר שהכרטיס שלי נדפק?.. זה קורה בעיקר במשחקים החדשים (World In Conflict, Call of Duty 4), כאשר הכרטיס מגיע לאזור ה 70c - 75c מעלות... (LOG של ATITool)... תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.