עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה הכרטיס Radeon 9600PRO 256MB AGPוGeCube בZAP מצאתי שיש כרטיס כזה של 128mb תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  2. הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640 של לידטק, ואני חושב שהוא לא מספק את הסחורה (FSX קורס, FIFA לא רץ בHIGH) ואני חושב שאולי יש בו בעיה או משהו, יש דרך לבדוק זאת עצמאית? תוכנה שנותנת ציון לביצועי הכרטיס/מחשב שממנה אני יוכל להסיק אם ישנה בעיה או לא.. תודה.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  3. אני רוצה לעשות OC וגם להעלות את מהירות המאוורר אך הRIVA TUNER אינו תומך בגירסא של הדריבר שלי 186.18 ואני עם GTX 260. מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל עם הדרייבר הנ"ל? זאת התמונה שאני מקבל:

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הזה.. כמה הוא עולה תקציב: עד 2000 ש"ח (תנו לי את ההצעות הכי זולות)

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  5. ברצוני לקחת וידאו ולחלק אותו על פני ארבעה מסכים שונים , לא לשכפל אלא לחלק את הוידאו כלומר אם הוידאו הוא פנים של אדם אז רבע פנים במסך אחד וכן הלאה על כל המסכים וכל זאת בדרך הכי זולה כמובן אלפי תודות וברכת הbabagali לכל

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 710T אני רוצה לבדוק בחנות שבמסך אין פיקסלים שרופים, אך איך עושים זאת איני יודע לכן אני שואל פה.. חיפשתי ואם אני לא טועה דיברו על זה אבל אני לא מוצא את זה =\ יש תוכנות כלשהן לבדיקה? אני לא רוצה להדפק אחר כך עם מסך עם פיקסלים שרופים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ravid,

אני עושה עדכון לכרטיס אבל לא הצלחתי להגיע לcommand port ניסיתי הכל: לעשות דיסקט איתחול בפורמט של xp הכנסתי דיסק התקנה של 98 אבל ההארד לא הופיע רק הסידירום איך אני אוכל להיכנס לדוס?!

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by ravid,

היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.

10. ^^^^ יש לי כרטיס טלוויזה של HAUPPAUGE דגם:WINTV-PVR 150 ויש לי ממיר HOT איך אני מחבר את הממיר לכרטיס ככה שאני יוכל לראות במחשב את הטלוויזה? והאם למישהו יש את הכרטיס ואת השלט של NEDIA CENTER?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by enzo,

קונה את ה-8800GT ואני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 80 שקל לחנות על ההרכבה. צריך מידע צעד אחר צעד כיצד להרכיב לאן לחבר את היציאות וכו'.להתקין אני חושב שלא תהיה בעיה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  12. יש לי תקציב של סביבות ה-2,000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט), ואני רוצה לחזק את המחשב שנקנה לפני כשנתיים. מבחינתי הכל בא בחשבון - להשקיע הכל בכ.מסך חזק או לחלק בין חלקים אחרים. אשמח להצעות. מעבד: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM כ. מסך: ATI RADEON X800GTO ULTIMATE 256mb לוח אם: ASUS P5LD2 תודה רבה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by aviv_assulin,

יש לי radeon x1950xt. המחשב שלי קורס בעת הפעלת ישומי גרפיקה (משחקים) - ואך ורק בכאלו מקרים. איך אני יכול לבדוק את תקינות כרטיס המסך שלי ואם הבעיה נובעת ממנו ? ע"פ התוכנה אברסט הטמפרטורות הם : GPU VRM : 70 GPU ambient : 58 לוח האם שלי זה Gigabyte GA-965P-S3 והטמפרטורה של הלוח אם היא 47.

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך מסוג ULTRA XP 750 של GAINWARD עם TI4400. חיברתי מוצא מצלמת ווידאו (אנאלוגי) לכניסת ווידאו (COMPOSITE) של כבל הכניסה של הכרטיס. כבל זה מתפצל ל4 מחברים 2 יציאות ו 2 כניסות, כל אחת בפורמט COMPOSIE או S. הפעלתי את תכנת WICODER שמסופקת עם הכרטיס וניסיתי לברור את מבוא הווידאו. הופיעה רק אפשרות אחת של מצלמת האינטרנט (creative web-cam) שאותה ניתן לראות ולהקליט באמצעות התכנה. לא הופיעה אפשרות לבחירת מבוא הווידאו של כרטיס המסך. מה עושים? תודה, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by liornet,

8600GTS פה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150229 ופה: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_9227.jpg *האמצעי לעומת ה 8800GTS http://hwzone.co.il/reviews/sparkle_calibre/11/ שכאן הוא מגיע ל 655MHz/2020MHz בOC ידני. לעומת 620 MHz /1600 MHz של XFX ללא OC ידני. ו675/2000MHZ של ספארקל ללא OC ידני. איך זה יכול להיות? 8600GTS חזק מ 8800GTS אני מבולבל ואיזה מהם הכי עדיף אחריי OC?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  16. המחשב הנוכחי שלי הוא Athlon 64 3000 + 1 gb ram + radeon 9600 pro. עד היום שיחקתי במשחקים על רזולוציה 1024*768 ללא פילטרים באיכות סבירה. אך, לצערי כיום גם הם התחילו לקרטע. אני שוקל לקנות כ.מסך x1950 pro AGP, והתהייה שלי היא איך הוא יעבוד בשילוב עם המחשב שלי? מרבית הביקורות שנעשות על כרטיס זה באינטרנט נעשות בשילוב מעבד מטורף (X6800 או משהו), עם מערכת חדישה. לכן, האם אני יכול להסיק מהם לגבי המערכת שלי? או שאצלי המעבד יכול להגביל את הכרטיס? כמו כן, האם לדעתכם כרטיס זה יוכל להריץ טוב משחקים ברזולוציה 1024*768 בשנה-שנה וחצי הקרובות? ד"א עד כמה משמעותי הפעל פילטרים במשחקים? עד עכשיו אני לא מפעיל אותם כי המחשב שלי חלש מדי.

17. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ConRoe945G-DVI ללוח האם יש כרטיס מסך משולב אבל אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI ראיתי שיש כרטיסי מסך לא יקרים שהם תואמים לחיבור PCI Express 2.0 בלוח אם שלי לא מצוין שהוא תומך ב-2.0 אני מניח שהוא לא א. האם יש תמיכה לאחור, שכרטיס מתקדם יכול לעבוד על לוח אם ישן? ב. במידה ולא האם יש המלצה לכרטיס שיכול להתאים ללוח אם שלי? תודה מראש, איציק

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Symbore,

שלום רב קניתי כרטיס מסך חדש ועל פניו הוא נדלק וגם מריץ משחקים. אך האם ישנן בדיוקת כלשהן על מנת לבדוק את תקינות המסך? (כמו memtest לזכרונות) רוב תודות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לפני שנה בערך קנו מחשב לאחיות שלי, המפרט הכיל את כרטיס המסך הבא: Gigabyte ATI Radeon X600-XT 128MB + VIVO כאשר המחשב הגיע הכרטיס התרסק כל הזמן ועל כן שלחנו את המחשב לתיקון. נמסר לנו שהיה מדובר בדפקט בייצור וכי הכרטיס הוחלף. לאחרונה כששמתי לב שהביצועים שלו אינם משביעי רצון כמצופה, ערכתי בדיקה ובמנהל ההתקנים מופיע הכרטיס בתור: Gigabyte ATI Radeon X600-PRO 128MB + VIVO בדקתי בדקתי את המפרטים של 2 הגרסאות: נמצא כי גרסת הXT היא בעלת מהירות שעון גבוה יותר ב100Mhz במעבד הגרפי וב70Mhz בכל ערוץ זיכרון (140Mhz) בסה"כ. ההפרש בין 2 הגרסות ב3DMark05 הוא מעל 250 נק'. על הכרטיס שרכשתי כגרסת XT שילמתי לפני כמעט שנה 811 ש"ח. אינני יודע כמה עלתה אז גרסת הPRO, אך סביר שמדובר בהפרש של כ250 ש…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. כיצד ניתן לגלות כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך, מצ"ב תמונה מ- dxdiag (לשונית תצוגה ו עיבוד )

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. בטח לא פעם ראשונה ששואלים אבל לא מצאתי בחיפוש זריז. * עשיתי בדיקה פיזית (HD5850 בן שנה וחצי של SAPPHIRE) וניקיתי אבק. * הרצתי את הגרסה האחרונה של FurMark שלוש פעמים ברזולוציות אופייניות עם/בלי AA והכל נראה תקין: - טמפרטורה לא עולה מעל 78 מעלות - מאוורר לא עולה מעל 58% ושקט למדי - אין קריסות או קרטועים - קיבלתי FPS בין 23 ל-38, ממצוע 28 אני חושב. לא זוכר את ה-SCORE מה עוד אפשר/מומלץ לבדוק? פשוט כשניגשתי למחשב אחרי כמה שעות הוא היה "קפוא" ולא הגיב למקלדת/עכבר אבל אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס בכלל (שהיה רוב הזמן ב-IDLE בכלל).

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Anabol,

אני עומד לקנות מחשב גיימינג יד שניה (Q6600, 8800GT, 2GB) ואני מגיע בעוד כמה ימים כדי לבדוק שכל העסק עובד כמו שצריך. השאלה היא מה אני יכול כבר לבדוק? כמובן שאני אבדוק הכול בEVEREST, אבל השאלה היא האם אני יכול לגרום למעבד ולכרטיס מסך להתאמץ קצת כדי לראות איך הם מתפקדים? (אולי משהו בסגנון של 3DMARK). מה אתם ממליצים? תודה!

23. שלום לכולם,מצטער על הניסוח הבעייתי של הכותרת. בכל מקרה יש לי NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte ,כיצד לבדוק מהו הדגם הספציפי , כלומר מאלו: http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_NVIDIAGeForce6600GT.htm בSANDRA ובAIDA הוא מציג לי רק את זה NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte. תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  24. שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. קיבלתי את המחשב לאחרונה, חדששש, נראה שעם דרייברים מותקנים של nVidia. רכשתי היום כבל: SCART <-> 2RCA+SVHS ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה. חיברתי את ה-SCART לשקע בטלויזיה, ואת SVHS ליציאה מכרטיס המסך (לא חיברתי את שני 2RCA למחשב, מפני שכרטיס הקול שלי כבר מחובר למערכת באמצעות כבל יעודי). לצערי לא הצלחתי להגדיר את התצוגה כך שאראה אותה גם ע"ג הטלויזיה. כיצד אגרום למחשב להציג ע"ג הטלויזיה? תודה רבה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.