כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש לגמרי פה קניתי מחשב חדש (נייח) אם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG 22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בכבל HD מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה. עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר'ה שמתי לב עכשיו שאחד הכרטיסים בסבבה על 44 מעלות בזמן שהשני (המשני!) עומד על 86 מעלות ! כשאני בודק את הגדרות הCCC בפרופילים אני רואה שהוא פשוט לא נותן לי לחבור all setting אלא רק כרטיס אחד (הראשי) אשמח לתגובות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה כי כרגע אני על אוטומט והם נצלים בIDLE - שניהם 78.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא נותן בצועים טובים כמ שאמרתי הוא GF 4 TI 4200 8X ניכנסתי לביוס וראיתי agp aperture על 64 יש אפשרות לשנות ל256 האים זה משנה וגם primary video =agp האים יש משהו שאני יכול לכוון שיתן בצועים טובים יותר למה בבדיקה שעשיתי לו קיבלתי 4900
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מסך LG L1730B ואני מנסה לשנות את זווית ההטיה של יותר אחורה - אין לי מושג איך עושים את זה... משהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך geforce gt220 מחובר ב-hdmi לlcd גדול בסלון ,מחובר בdvi למוניטור מחשב. כל ניסיונותיי להגדיר לכל אחד מהמסכים רזולוציה נפרדת בעוד התצוגה נשארת העתק מדוייק ( כל האייקונים על שולחן העבודה וכו...) עלו בתוהו. שעות של חיפושים השאירו אותי עם סוגיה לא פתורה למישהו יש מושג אם זה בכלל אפשרי בכרטיס הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם זה בסדר לכסות מסך LCD כאשר הוא מכובה אך המחשב עדיין פועל, האם זה בסדר להדליק ולכבות קטודה בזמן שהמחשב עובד?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה הכרטיס Radeon 9600PRO 256MB AGPוGeCube בZAP מצאתי שיש כרטיס כזה של 128mb תודה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640 של לידטק, ואני חושב שהוא לא מספק את הסחורה (FSX קורס, FIFA לא רץ בHIGH) ואני חושב שאולי יש בו בעיה או משהו, יש דרך לבדוק זאת עצמאית? תוכנה שנותנת ציון לביצועי הכרטיס/מחשב שממנה אני יוכל להסיק אם ישנה בעיה או לא.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC וגם להעלות את מהירות המאוורר אך הRIVA TUNER אינו תומך בגירסא של הדריבר שלי 186.18 ואני עם GTX 260. מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל עם הדרייבר הנ"ל? זאת התמונה שאני מקבל:
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הזה.. כמה הוא עולה תקציב: עד 2000 ש"ח (תנו לי את ההצעות הכי זולות)
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ברצוני לקחת וידאו ולחלק אותו על פני ארבעה מסכים שונים , לא לשכפל אלא לחלק את הוידאו כלומר אם הוידאו הוא פנים של אדם אז רבע פנים במסך אחד וכן הלאה על כל המסכים וכל זאת בדרך הכי זולה כמובן אלפי תודות וברכת הbabagali לכל
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 710T אני רוצה לבדוק בחנות שבמסך אין פיקסלים שרופים, אך איך עושים זאת איני יודע לכן אני שואל פה.. חיפשתי ואם אני לא טועה דיברו על זה אבל אני לא מוצא את זה =\ יש תוכנות כלשהן לבדיקה? אני לא רוצה להדפק אחר כך עם מסך עם פיקסלים שרופים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עושה עדכון לכרטיס אבל לא הצלחתי להגיע לcommand port ניסיתי הכל: לעשות דיסקט איתחול בפורמט של xp הכנסתי דיסק התקנה של 98 אבל ההארד לא הופיע רק הסידירום איך אני אוכל להיכנס לדוס?!
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
^^^^ יש לי כרטיס טלוויזה של HAUPPAUGE דגם:WINTV-PVR 150 ויש לי ממיר HOT איך אני מחבר את הממיר לכרטיס ככה שאני יוכל לראות במחשב את הטלוויזה? והאם למישהו יש את הכרטיס ואת השלט של NEDIA CENTER?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
קונה את ה-8800GT ואני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 80 שקל לחנות על ההרכבה. צריך מידע צעד אחר צעד כיצד להרכיב לאן לחבר את היציאות וכו'.להתקין אני חושב שלא תהיה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי תקציב של סביבות ה-2,000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט), ואני רוצה לחזק את המחשב שנקנה לפני כשנתיים. מבחינתי הכל בא בחשבון - להשקיע הכל בכ.מסך חזק או לחלק בין חלקים אחרים. אשמח להצעות. מעבד: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM כ. מסך: ATI RADEON X800GTO ULTIMATE 256mb לוח אם: ASUS P5LD2 תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי radeon x1950xt. המחשב שלי קורס בעת הפעלת ישומי גרפיקה (משחקים) - ואך ורק בכאלו מקרים. איך אני יכול לבדוק את תקינות כרטיס המסך שלי ואם הבעיה נובעת ממנו ? ע"פ התוכנה אברסט הטמפרטורות הם : GPU VRM : 70 GPU ambient : 58 לוח האם שלי זה Gigabyte GA-965P-S3 והטמפרטורה של הלוח אם היא 47.
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ULTRA XP 750 של GAINWARD עם TI4400. חיברתי מוצא מצלמת ווידאו (אנאלוגי) לכניסת ווידאו (COMPOSITE) של כבל הכניסה של הכרטיס. כבל זה מתפצל ל4 מחברים 2 יציאות ו 2 כניסות, כל אחת בפורמט COMPOSIE או S. הפעלתי את תכנת WICODER שמסופקת עם הכרטיס וניסיתי לברור את מבוא הווידאו. הופיעה רק אפשרות אחת של מצלמת האינטרנט (creative web-cam) שאותה ניתן לראות ולהקליט באמצעות התכנה. לא הופיעה אפשרות לבחירת מבוא הווידאו של כרטיס המסך. מה עושים? תודה, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-