עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ZacNaboot,

חיברתי את הטלווזיה שלי לכרטיס באמצעות כבל HDMI עכשיו אני מקבל רק תצוגה אבל לא צליל, יש לי כבל קטן שמצורף לכרטיס אבל צריך לחבר אותו ליציאה שנקראת spdif בלוח אם אבל הבעיה פה שביציאה שבלוח אם שלי יש בה 5 פינים והכבל הקטן שבא מהכרטיס יש לו רק שני חוטים איך אני מחבר את הכבל הזה כמו שצריך??

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. Started by ITSIK86,

אז יש לי מחשב חדש עם 7900 GT רק אתמול התקנתי וידוס ודרייברים שיחקתי קצת במשחק FEAR על ההגדרות הכי גבוהות עבד סבבה עד היום בצהריים אחרי שהורדתי איזה עידכון של וינדוס אז המחשב מתחיל להתקע לי במסכים כחולים כל פעם שאני מריץ משהו ממש כבד למה זה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by b-52,

שלום אני חדש בפורום ואני רוצה להגיד שזה אחלה אתר עכשיו השאלות יש לי מעבד p4 2.0 ואת הלוח אם הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SRX.htm עריכה: יש לי 512 ddr ורציתי לדעת אם המעבד והלוח אם ינצלו את הכרטיס כמו שצריך תודה מראש ....

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. ברצוני לקנות כחלק ממפרט מחשב מלא (שיפורט בהמשך) כרטיס מסך לא היסטרי למטרת צפיה ב- HDTV, עריכת וידאו וגרפיקה בסיסית ומשחקים קלים. 1. אני לא בקיא יותר מידי בנושא, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל (ביצועים? פיצ'רים? דרישות?) בין הצ'יפים הבאים של nVidia: GeForce 7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PCX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce FX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) או שמא השוני בין הכרטיסים הוא לא הצ'יפ של nVidia אלא התוספות על הכרטיס של החברה המייצרת? במקרה זה החברה היא LeadTek. הנה המפרט המלא, אולי הוא יעזור לכם להמליץ לי על כרטיס מתאים מבין השלושה: Intel Core 2 Dou e4300 ASUS ‏P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ DDR2 800MHz OCZ Plat…

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by progame,

לוח אם: Asus p8z68-v כרטיס מסך: Gforce GTX560 Ti מסך המחשב מחובר ב hdmi לכרטיס המסך. אני מעוניין לחבר את הטלויזיה כמסך שני עם עדיפות ששניהם יוכלו לעבוד ביחד בו זמנית. חיברתי כבל hdmi מלוח האם לטלויזיה אך המחשב לא מזהה אותה. האם כרטיס המסך שלי תומך בהצגת שני מסכים בו זמנית או לא בו זמנית? אותה שאלה לגבי לוח האם. במילים אחרות, איך כדאי לחבר את הטלויזיה כדי לקבל איכות תמונה אופטימלית בעבודה בו זמנית או לא בו זמנית עם מסך המחשב? תודה מראש.

6. יש לי 6600GT ויש לי פריזים במשחקים . זה הDRIVER שיש לי - DRIVER DNA 1.8 השאלה למה זה קורה והאם היתה למישהו בעיה דומה שנפתרה לדוגמא DRIVER זכרון בקיצור יש למישהו פתרון בבקשה תודה

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  7. שלום כבר לא נגעתי בחומר הזה שנה ושחכתי מה זה 48 Pipeline Engines ? מה נותן 48 Pipeline Engines ? הכוונה שלי לרכוש כרטיס מסך 7950 ולהחליף את 7800 PX שעושה עבודה טובה אבל הטכנולוגיה מתקדמת .

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Performance-Review-and-Frame-Rating-Update/Frame-Rat יש כאן כתבה מאוד מעניינת שכתובה בשפה מקצועית ולא מובן לי מה בדיוק אומר כל גרף יש כאן משהו מקצועי שיכול להסביר את הכתבה ? לא להסביר במשפט או זריקת כמה מילים לאויר משהו רציני להסביר את כל הכתבה מה אומר כל דבר

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. הכרטיס ישמש גם קצת למשחקים אז שיהיה משהו חזק יחסית. וגם שיכלול יציאת HDMI כי אני חושב שזה בזבוז אם יש לי חיבור כזה למסך ואני לא אשתמש בו . לא ככה? תודה מראש. עריכה: אם אפשר שיהיה מ SKYPC כנראה משמה אני קונה את המחשב. זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box לוח אם FoxConn A690GM2MA-8EKRS2H כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-H62N X18 DVD כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro Amd

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  10. שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by abarbotel,

קראתי את המדריך לכרטיסים מומלצים אבל אני לא מבין משהו: קודם כל איך לדעת באיזה חברה של כרטיסי מסך לבחור? מי נחשבת טובה ומי פחות כי אני רואה שיש הרבה חברות או סדרות ודבר שני ויותר חשוב שאני לא מבין זה: למה בסדרה של ati אין היררכיה במספרי הדגמים של הכרטיס והכוח שלהם אני יכול לראות כרטיס מסדרה חמשת אלפים ומשהו שפחות טוב מששת אלפים ומשהו או כרטיס נניח 4850 שטוב יותר מ5450 או משהו כזה למה האיכות שלהם לא הולכת לפי הסדר הכי טוב 6 אלף אחר כך 5 ואז 4 ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  12. Started by domuzy,

מה עדיף: OCTEK FX5200 256MB 128-BIT+ TV + DVI? או XFX FX5200 128MB TV, DVI 128bit? ??? אני יודע שבאוקטק זה 256MB אבל איך הוא ככרטיס?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  13. האם עדיף כ.מסך חזק יותר שאינו תומך ב DX9 או כרטיס מסך חלש יותר שכן תומך? ההשוואה היא במחשב נייד בין RADEON 9000 Mobility שאינו תומך לבין intel 82855/82852 שכן תומך

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by tigery,

http://img521.imageshack.us/img521/288/artns6.jpg מערכת הפעלה vista sp1 דריוורים התקנתי אחרונים כאשר מחקתי קודמים ורק אז חיברתי כרטיס מסף. קלוקים core 450 memory 1320 כרטיס 7900gs של gainward. אין לי משוג מה הבעיה בכלל אולי מסך דפוק לא יודע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני הולך לקנות כרטיס חדש (8800gts) ורציתי לדעת מה ההבדל בין החברות השונות שמשווקות את הכרטיס? BFG/XFX/LEDTEC/SPARKLE/GUGABYE/ASUS וכו'...

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי קראתי את הביקורות באתר: http://www.pcper.com/article.php?aid=40&type=expert&pid=1 ואני רואה שה "GE-FORCE 6800 ULTRA "ניצח את "X800XT PLATINUM" ובדיוק אני מתכוון לקנות את הX800XT PLATINUM, אני קונה מבחינת ביצועים ולא מחיר. אז אחרי שקראתי את הביקורות, אני שוקל לקנות GE-FORCE 6800 ULTRA , אז רציתי שתאמרו לי אתם מי מבין השתיים יותר טוב, ואני מיצכוון יותר טוב מבחינת ביצועים, ולא שום מחיר. אז מי מבין השתיים יותר טוב? תודה רבה לעוזרים Install

• 51 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. ;D שלום לכל חברי הפורום חזרתי עם ה 9800 PRO של MSI כי לא היה ספיר... ב KSP עכשיו הגעתי הביתה,יש לי GF 4 MX440 מה עליי לעשות להסיר דרייברים הכיצד ? אגב מה אתם אומרים על הכרטיס ? ??? אני עוד מעט מעלה לכם תמונות :-*

• 84 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. Started by EAD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך כדי לשדרג את המחשב שלי קצת. ה gf4mx440 נהיה קצת מיושן ואני רוצה לחדש לי אבל במסגרת תקציב צנוע של עד 700 שקל. בתחילה התחלתי לצוד דעות את אנשים תמימים הציעו לי את MSI K8N Neo4-F NFORCE4 אבל לאחר בדיקה התאכזבתי לראות כי הוא PCI EXPRESS ולא AGP ולאחר מחשבה של כ2 דקות תמימות החלטתי שאין לי מושג בשיט ושאלתי את עצמי וואט דה פאק איז AGP ומה זה PCI EXPRESS? :nixweiss: פה אתם נכנסים מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל? ואם יש לי לוח אם שמזכיר את הצירוף INTER CHIPSET 845E מה מתאים לי ומה לא? ואולי גם להציע לי כרטיס מסך אידיאלי בשביל משחקים אני מאוד מאוד אשמח בברכת חג שמח ושנה טובה, תודה מראש לכולם. מוטי

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by kobiperez,

קניתי כרטיס מסך חדש GTS450 בעל 2 יציאות DVI ו Mini Hdmi, ברשותי כבל רגיל של Hdmi אני מעוניין לחבר אותו ליצאית המיני איפה ניתן להשיג מתאם ?!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. טוב, אז הכותרת אומרת הכל.... (-: תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  22. Started by yonatanph,

שלום, יש לי כיום מסך CRT דיי טוב (IIYAMA 454PRO) אבל הוא כבר דיי ישן ונראה לי שהגיע העת לשדרג (ביחד עם שאר המחשב אבל זה לנושא אחר). בעקבות עיון בTOMS HW הגעתי למסקנה שמה שכדאי לקנות הוא את ה?VX922 19'' LCD 2ms DVI? הוא עולה כ2000 שח' בKSP. העניין הוא שהכתבה שם כבר ותיקה (יחסית) ולכן תהיתי האם עדיף אולי ללכת על מסך אחר. אם כן איזה? ויותר חשוב למה? (אשמח לקבל תשובות מפורטות יותר מאשר לך על X הוא ממש טוב) בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by cpus,

איזה מסך קצת יותר זול מהF700P אבל מסספק (ומראה) תמורה מצויינת ? אני מדבר על מסך אמין וטוב; שנמצא בין 763MB לבין F700P... תודה!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by Ralf Klein Core AMD,

א . לאיזה כרטיס של NVIDIA הוא מקביל ? 9500GT ? ב . זה כרטיס MED END ? ג . שווה לקנות ? ד. תודה ה . :-* :-* :-*

25. אני מחפש את רמת הביצועים הכי גבוהה אשר אפשר לקבל מהדרייברים אשר ניתן להוריד. אני משתמש כרגע בcatalyst 3.9. תודה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.