עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yaadhadar,

יש לנו מסף דק 17. האם כדי לחבר עם הכבל DVI שקיבלנו או עם הכבל הרגיל? מה ההבדל? מה יהיו השינויים? בתודה גדולה. יעד.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by geebor,

שלום לכולם, הנה שאלה שתשמע בודאי דבילית לרבים מכם, אבל בכל זאת: לפני כשנתיים קיבלתי שי פסח מסך דק Samsung SyncMaster 740B, ובערכה לא היה כבל DVI. כמה חודשים אח"כ קניתי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו חיבור DVI, אבל עוד לא קניתי כבל כי הוא עלה באזור ה 150 ש"ח באותה תקופה. השבוע ראיתי במקרה באופיס דיפו שכבל DVI עולה בסביבות ה 60, ולפני שאני קונה אני צריך לשאול שאלת דביל - האם יש בדברים האלו איכויות? האם יש פרמטרים שאני צריך לבדוק לפני הקניה? תודה מראש אלון

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. שלום רב, בכוונתי לקנות כבל dvi-to-dvi למחשב הביתי. אני מעדיף כבל באורך 3 מטר מבחינת נוחות סביבת עבודה, אבל גם כבל באורך 1.8 מטר יוכל להיות פתרון (אם כי טיפה צפוף יותר) אני מדבר על כבלים מסוג זה: http://ksp.co.il/?uin=5195# http://ksp.co.il/?uin=5479 שאלתי היא: - האם יש הבדל אמיתי באיכות וידיאו בין שני אורכי הכבל ? (בהנחה שמדובר על אותו יצרן) או שההבדל הוא זניח ולא משמעותי הערה: השימוש הוא קונבנציונלי, אני לא גיימר ולא צופה בסרטים, עיקר השימוש הוא עבור טקסט (כתיבת תוכנה ומסמכים) בברכה, דן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by dorshay,

ב 24 שעות האחרנונות אני שובר את הראש על הבעיה מקווה לעזרה... יש לי בכרטיס מסך חיבור MINI HDMI והגיע איתו כבל MINIHDMI ל HDMI ממש קצר... הLCD במרחק 3 מטר מהמחשב.... איך אני מחבר אותם? חרשתי את הרשת בחיפוש אחרי חנות שמוכרת כבל כזה ארוך בארץ... חנות שמוכרות מתאם מקטן לגדול... או סתם מאריך HDMI ואני לא מוצא... לא נראה לי הגיוני אשמח לעזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Yaron Corlione,

איך אני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה בעזרת הכבל הזה ? יש לו שלוש ראשים של RCA, ירוק (Y) אדום (Pr) וכחול (Pb). תודה רבה לעונים, ירון

6. יש לי מחשב וטלויזיה באותו חדר ורציתי להשתמש בטלויזיה כמסך שני הבעיה היא שאני לא רוצה להזיז דבר בחדר כך שנראה שאצטרך כבל RGB ארוך במיוחד (3-5 מטרים) איפה אפשר לקנות דבר כזה?

7. Started by Boxster,

תראו אתמול קניתי את הגרסא ה4850 של TOXIC...לא הצלחתי לחבר אותו בגלל שאמרו לי לחבר איזה משהו מהספק של 6 פינים וזה לא יוצא לי מהספק...עכשיו קצת חיטטתי בציוד ומצאתי כבל ROHS....ראיתי שיש חיבור בכרטיס מסך הזה לROHS....מה זה החיבור הזה ולאן אני מחבר אותו...יש ראש שחור שמחברים מאחורי הכרטיס מסך וראש שפיץ בצבע צהוב שאין לי מושג לאן מחברים.. תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 15:18:50 עזרה? : |

8. Started by sigald,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך של GIGABYTE מסוג 6600GT בגרסת OEM (כלומר ללא הקופסא, רק הכרטיס). הבעיה היא כשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיה. לכרטיס יש חיבור s-video לא סטנדרטי עם 9 פינים (תמונה למטה מסומן ב-B). הכבל כנראה מגיע כחלק מהאריזה המקורית. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל דומה?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by generalA,

מישהו יודע אולי איפה אני משיג כבל S-video עם 7 פינים שבצידו השני מתפצל לחיבור בננה צהובה ול- S-video עם 4 פינים חשוב מאוד !!!! ובאיזו חנות...

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by Shortboarder,

יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב... עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב. יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by demultiplexer,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TITANIUM 4200 VIVO של חברת SUMA אבל אבד לי הכבל VIVO מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by ronensharf,

חברים איזה כבל נVIVO דרש לכרטיס EN7800GT TOP SILENT/2DHTV/256M של- ASUS ? האם 9-pin או 7-pin ? היכן נתן לרכוש בארץ? תודה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by bizzo,

שלום לכולם את עזרתכם בבקשה... לאחרונה כרטיס המסך שלי (Asus V9520 TD) הוחלף בגלל תקלה לכרטיס מעט מתקדם יותר (Asus V9520 - Video Studio). מכל זה הרווחתי עכשיו יכולות VIVO, אך הבעיה שעם הכרטיס לא קיבלתי דבר וחסר לי הכבל הכל כך חשוב. שאלתי כבר בכמה וכמה חנויות מחשבים ואף אחד לא ידע מה להגיד לי... יש לכם אולי מושג איפה אפשר להשיג כזה כבל בלי לקנות כרטיס מסך חדש?? המון תודה על העזרה! נתי.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. Started by arnoNz,

נאבד לי הכבל vivo שלי מישהו יודע מאיפה משיגים אחד כזה (מוכן ליקנות גם משומש ממישהו)??? למי שלא הבין הכבל שמתאים ל powercolor x800xl

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by deluxe,

יש לי כרטיס מסך כזה: http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/gtx-260.66.html כתוב שיש בבאנדל כבל SPDIF audio cable שמאפשר העברת אודיו דרך יציאות ה-DVI עם מתאם HDMI. לצערי אינני מוצא אותו. מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג כבל כזה? תודה רבה!

16. אם אני מחבר את המסך לכרטיס מסך עם כבל דיגיטלי יהיה הבדל משמעותי אם אני אחבר אותו עם כבל אנלוגי? אם יש לי בכרטיס מסך יציאה דיגיטלית ובמסך עצמו רק כניסה אנלוגית כדאי לחבר עם מתאם או עם כבל אנלוגי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. איזה כבל זה אמור להיות ? אין לי כבל מתאים ? למישהו יש מושג ? תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי. הטלביזיה ישנה ויש לה כניסות S-VIDEO ו RCA (שלושה פינים נפרדים - וידאו ושני אודיו) כרגע המחשב מחובר לטלביזיה עם כבל S-VIDEO ואודיו אני שומע דרך הרמקול של המחשב. לכרטיס החדש מן הסתם לא תהיה יציאת S_VIDEO אלא HDMI, DISPLAY PORT, או DVI. יש המלצות לאיזה כבל אני צריך, איפוא לקנות, כמה בערך יעלה? תודה!

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by ajl,

המחשב שלי מחובר לשני מסכים ע"י DVI ובנוסף מחובר לטלויזיה LCD ע"י מחבר (כבל יחיד שבקצהו קופסה ובה 3 יציאות RCA ו s-video ) בקיצור המחבר הזה כנראה נדפק כי אני לא יכול לראות בטלויזיה (בדקתי עם מחבר דומה מהשכן וזה עובד) השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחבר כזה? או האם אני יכול להחליף את זה במסגרת האחריות (אני חושב שיש על הכרטיס 3 שנות אחריות) ועברה כבר שנה או יותר, לא בטוח.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by shubilmobile,

שלום, אני מעונין לחבר את כונן ה-DVD שלי לטלויזיה בשביל לראות סרטים. הבנתי שאני זקוק לכבל S-VIDEO. (יש לי יציאת tv-out ב-nvidia המתיישן שלי) מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה כבל? איך הוא נראה? והאם הוא מתאים לכל הטלויזיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tidan26,

שלום! אני מתכוון לקנות מסך של dell דגם: u3011 האם הוא מגיע עם כבל dual link dvi

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by H.I.V,

שלום קיבלתי מסך מחשב 19' והוא נראה מאוד ישן וכתוב עליו תאריך מ1996 מאחורה יש לו חיבור רגיל לחשמל ומנורה שלו דולקת אבל אין לו חיבור למחשב עצמו והחיבור שלו הוא משהו שאף פעם לא ראיתי צריך איזה כבל שמתחבר למסך ולמחשב אבל אין לי מושג איזה סוג של כבל זה ואם אפשר בכלל להשיג כזה? מישהו מכיר סוג כזה של מסך? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by jambo7,

מדובר במסך CRT המסך אמור להיות רחוק מהמחשב השאלה היא האם אני מחבר כבל מאריך בין כרטיס המסך למסך זה פוגע באיכות התמונה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by alexrta,

שלום לכולם. יש לי שתי שאלות בקשר ל-TVOUT. 1) האם קיים כבר מאריך בשביל כבל ה-SVIDEO? 2) האם אני צריך להעביר כבל נוסף מהמחשב לטלויזיה בשביל הסאונד או מספיק רק הכבל של ה-SVIDEO? תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kobibo,

היכן ניתן לרכוש כבל מאריך למסך ( בין מסך למחשב ) באורך של 10 מטר ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.