עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DuDsAn,

שלום אני מחפש לקנות כ.מסך חדש...כמובן שהמטרה העיקרית היא משחקים (BF 3 , MAX PAYNE , GTA ) אני מעוניין גם שהכרטיס יחזיק ברמה גבוהה למשחקים שיצאו עוד מעט .... ולא להחליף כל שנה כרטיס.... השאלה העקרית היא GTX680 VS 7970 או אם בכלל אמור לצאת משהו חדש לשוק וכדאי לחכות משהו כמו חודש.... אני מחפש ביצועים גבוההים ללא פשרות... אם הביצועים לא גבוההים אני מתבאס וחבל על הכסף אז אם כבר עושים החלטה אז נעשה את ההחלטה הנכונה. יש תקציב לשני הכרטיסים . אשמח להמלצה !

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה כרטיס מסך חדש כי אני מרגיש שהקיים כבר לא עושה את העבודה במשחקים החדשים הכרטיס שיש לי הוא ATI 7850 2gb המפרט של המחשב הוא מעבד : i5-3450 3.1ghz זיכרון : hyper x 8gb ספק כוח : antec neo 520w לוח אם : gigabyte ga-z77x-d3h מסך : dell 23' (לא רשמתי כוננים קשיחים בכוונה) אז איזה כרטיס חדש מומלץ למערכת הזאת? תקציב של 1000-2000 ש"ח תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by Mr.positive,

שלום מספר שאלות ,יש לי כ.מסך X1900XT ואני קונה מסך חדש DELL U2311H -האם אפשר לראות איתו סרטי HD ? -אני לא ממש גיימר אבל יש משחקים שאני אוהב + אני רוצה שיריץ DIABLO 3 שיוצא עוד מספר חודשים על מקסימום ועדיפות לכמה שיותר משחקים על מקסימום. עכשיו גם אם כן וגם אם לא איזה כ.מסך מומלץ בתקציב של 1000 שקל ? -יש להתחשב בזה שהמחשב הוא יישן אז שלא יהיה צוואר בקבוק המפרט הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb (המעבד עם אוברקלוק ) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Bla…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by McJ,

אבא שלי נטס מחר לארה"ב והוא מביא לי כ.מסך חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by MIKI23,

[table][tr][td][/td][td][/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]שלום מחפש כרטיס מסך למחשב לצפיה בסרטים ו משחקים חדשים המחשב מחובר למסך "46 פיליפס 7007 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824389 כרגע יש לי כרטיס קצת ישן GTX260 שכבר נחלש ואין לו יציאה HDMI1.4 הכרטיסים שבאים בחשבון בתקציב הם : 660 GTX רגיל , אולי TI 7870 7950 7950 השאלה מה עדיף ATI או GFORCE לצרכים שלי אין לי סטרימר כרגע ואני רואה הכל דרך המחשב מה שסמתי לב שאם אני מחבר ד.קשיח חיצוני לUSB של המסך התמונה הרבה יותר טובה וחלקה מהמחשב ניסיתי מחשב אחר עם 6970 ועדיין התמונה דרך USB יותר טובה[/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by רז קורן,

שלום, עברתי על כמה מהמאמרים שקשורים לכרטיסים, אולם אין בהם התייחסות לכרטיסי AGP, מישהו יכול בבקשה להמליץ על אחד? תודה.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by hashafanhakatan,

שדרגתי במזל טוב את ה TV שלי וכהמשך אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך של ה HTPC שלי . הפרמטרים שחשובים לי: * ציפסט של nvidia . אין לי סבלנות לשטויות של ATI על לינוקס * קריר *לא קרור פאסיבי * יכולת להוצאת HD * הורדת העומס מהמעבד בעיבוד וידאו ככל האפשר *יציאת HDMI * תקציב 300-450 ש"ח חשבתי ללכת על 220GT או על 9500GT . אשמח להצעות נוספות או דעות באופן כללי על הנושא .בנוסף האם לצרכים שהזכרתי מעלה משנה כמות הזכרון ו/או סוגו ( DDR2,DDR3 ) ? אילו פרמטרים נוספים אני צריך לקחת בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by Ran B,

היי חברים יש לי בבית מחשב ישן עם : פנטיום D 2GB זיכרון ולוח אם של גיגהבייט PA-945P-S3 עם אפיק PCI-E 16 אני מחפש כ.מסך זול מאוד בתקציב של עד 200 ש"ח.. אולי טיפה מעבר אם זה שווה את זה. הכי חשוב כמובן יציאת HDMI. המחשב ישב בסלון ויהיה מדיה סנטר. תמיכה ברזולוציה 1080P חובה! עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA (לא יודע למה, אישית אני מעדיף אותם על ATI) אני חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=16796 מה דעתכם? וחשוב גם שהוא יהיה קטן, כי אני רוצה להכניס את כל המפרט למארז קטן תודה! רן

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  9. Started by DimRah,

היי, אני זקוק לעזרה לבעיה שיש למחשב של אבי כבר הרבה זמן, ופשוט הזנחתי את הבעיה הזאת. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב חדש לאבא שלי ובו לא כללתי כ.מסך חדש, אלא שהתקנתי לו כ.מסך שהיה אצלי מותקן לפני כן. התקנתי לו 7300GT, והכל עבד כמו שצריך עד שיום אחד החלטתי לחדש לו משחה טרמית. דבר שלא ידעתי שבכרטיס יש דבק טרמי, אבל בכל מקרה החלפתי, הכל עבד. אבל יום אחד משהו קרה (לא זכור לי, עבר הרבה זמן), ובסופו של דבר הורדתי את הכרטיס מהמחשב, מאז המסך מחובר לכ.מסך מובנה. לפי דעתי, ה-7300GT עובד בסדר גמור, לא שרוף וכדומה. אחרת היה לו כבר ריח של שרוף. כמו כן, אני חושב שכל הבעיה היא קשורה להגדרות ב-BIOS, משהו שקשור לכיבוי אוטו' של כ.מסך מובנה כאשר חיצוני מחובר. חיפשתי ולא מצאתי דבר שיכול לרמוז על כ…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by srolik,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום בשוק לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידיאו ( לא למשחקים ) לגבי מחיר עד 1300 ש"ח אפשר לציין כמה כרטיסים

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by vourt,

מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של 2000 שח (+/-) הכרטיס ישמש בעיקר סרטים ושידור HD למסך LCD - אבל גם קצת למשחקים חדשים של DX 10 כדאי לחכות לסדרת החדשים של NVIDIA או פשוט ללכת על החדשים של ATI? תודה!

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by Zambar,

מת כרטיס המסך שלי, ה Innovision Nvidia GeForce 6200 ז"ל, ומכיוון שהמחשב הזה עדיין בשימוש, הוא זקוק לכ.מסך חדש, עדיף ש"ישתווה" בביצועיו לביצועים ה"פנומנליים" של הנפטר. אה כן, ושיתחבר ל AGPx8, לוח האם "קצת" ישן. תקציב 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  13. היי, אני קונה מחשב חדש, יש ברשותי כבר לוח ומעבד, i5 750, ואני מחפש כ.מסך טוב בתקציב עד 900 ש"ח, עם קירור שקט לא חשוב לי שהוא יהיה overclocker טוב במיוחד אשמח ללינקים מחנויות (אמינות) אני בעיקר מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: 5770 מול 4890 ב-KSP ראיתי את ה-5770 של גיגהבייט עם קירור שקט ב-830 ש"ח ב-RSM ראיתי את ה-4890 של powercolor ב-710 ש"ח, אבל עם קירור רפרנס רועש במיוחד אם למישהו יש המלצה מה לעשות אני אשמח לשמוע תודה !

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by danielw,

אני צריך כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים במקום המעפן שיש לי מובנה התקציב שלי הוא 650 שקל והתקן הוא PCI-E

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by sirexrv,

256MB NVIDIA GeForce Go 7300 TurboCache או 256MB ATI Mobility Radeon X1400 HyperMemory או ששניהם בסה"כ אותו דבר???

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  16. אז כאמור, אני מחפש כ.מסך אשר ישמש אותי בעיצוב גרפי 2D, סרטים וטיפה משחקים (פעם שבוע, וגם זה לא בטוח), התקציב הוא 600 ש"ח, אך מכיוון שאני לחוץ מאוד בכסף, עדיף שיעלה כמה שפחות. חשבתי על ה-HD 3650, של שפיר GDDR3 512MB שנמכר בנועה מחשבים, מה דעתכם עליו? אגב, תנו לי מחנויות מאזור חיפה בלבד (TMS, פנדה, נועה, KSP וכו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by shuy,

איזה כרטיס הייתם ממליצים עד 450 ש"ח רק לשימושי פוטושופ. (לא מטרוקס כי החנות שאני מזמין מהם[יש לי הנחה] לא עובדת עם מטרוקס). תודה!

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Yaniv11,

אני מחפש לשדרג את הכרטיס שלי (ati 9200) שקורס כל 2 דקות בעבודה ב proE wildfire (תוכנת לבניית גופים תלת מימדיים). אני לא רוצה משהו משוגע אלא להשקיע כמה שפחות(עד 450) כדי לעבוד נורמאלי. אם אין בתקציב הזה אז אפשר למשוך עוד קצת. אני לא זקוק לו למשחקים. יש לי מחשב P4 2.8 עם 1G זכרון, לוח של ABIT IC7 עם AGPx8 מה יכול להתאים לי?

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  19. 1. קירור פאסיבי 2. PCI-E 3. מחיר - נמוך ככל האפשר. 4. לא למשחקים. 5. מיועד למפרט ישן: P4-3GHZ, 2GB DDR, 915GAV המועמדים 1. המועדף כרגע: HD2400PRO http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=589886 2. או אולי 8400GS http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=590730 * מי עדיף ולמה? * יש זולים יותר? * יש עדיפים באותו טווח מחירים? תודה מראש TMP

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היי. הודעה זו נורא דחופה לי, ואני זקוק לתשובה והמלצה (למרות שכבר ראיתי את אשכול ההמלצות...) די דחופה בנושא הזה. אני גיימר, וזקוק לכ.מסך כי כנראה לשלי נפל איזה שבב ואני מחכה בסבלנות מהמעבדה שבודקת לי עכשיו אותו ומנעה מחשבים לתשובה אם יש אחריות על דברים כאלו. בכל מקרה, אני רוצה ליהות מוכן לדבר. למחשב שלי ספק כח 350W של אנטק. אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות 1800XT512MB. דעתכם?

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  21. שלום לכולם. חבר ביקש לפרסם שאלה איזה כ.מסך מינימלי צריך בשביל לחבר 2 מסכים בו זמנים בשביל להגדיל את שטח העבודה. צריך 2 חיבורי vga. אמרתי לו בעיקרון שכל כ.מסך מסוגל לזה אם יש לו 2 יציאות מתאימות. אפילו אחד vga והשני dvi, פשוט שמים מתאם. בקיצור יש משהו יותר זול מזה שעונה על הדרישות? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-ati-radeon-5450-128mb-gddr3-pci-express-p-12596?language=he

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by Mr.positive,

טוב אז האמת שאני עובד עכשיו עם מחשב מאוד ישן שבזמנו עלה 6000 שקל ;D (2006 אני חושב) ואין לי זמן למשחקים בכלל. אבל חשבתי לעצמי אולי יש אפשרות לדחוף איזה כ.מסך חדש בלי ליצור צוואר בקבוק גדול מידי,איזה 6850 או משהו אני עובד עם מסך 2311h על רזולוציה 1080X1920.

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by Mr.positive,

טוב חברה אני חייב את התשובה מה עדיף: -CF 6850 כל אחד 680 שקל מKSP או 2GB 6950 ב1400 שקל מRSM שיפותח ל6970 ויספיק לעכשיו ובעתיד שירד המחיר יתוסף לו עוד אחד?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. נדפק לי הכרטיס מסך כנראה, היה לי radeon 9600 pro, אני לא משחק הרבה, מדי פעם משחקי רשת ישנים יחסית. אני צריך משהו שיחזיק בערך כמו הכרטיס הקודם ושמתאים ללוחות הישנים (?) Asus P4PE (הלוח תומך ב-agp 4). תודה :]

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by swisaman,

מפרט בצד,כרגע ככל הנראה יש לי קונה לHD5850 ב450 ש"ח,ככה שהתקציב שלי הוא 1900-2000. השימושים הם בעיקר משחקים על הגדרות מקסימליות לשנתיים הקרובות +-(ככה היה כשקניתי את הHD5850 לפני 3 שנים ואני מקווה שיש כרטיסים שיכולים להציג ביצועים טובים במשך שנתיים קדימה לפחות...),אני מעדיף לא לעשות OC,אבל אם השיפור יהיה גדול,אז למה לא. כרגע אני משתמש בDELL 2209WA ומשחק ברזולוציה של 1680x1050,אין לי כוונה להחליף כרגע את המסך,אבל בבוא העת הוא יוחלף למסך גדול יותר.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.