כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
(רזולוציה-גבוהה) כותרת. ראיתי בפורום שיש קצת בעיות עם ה-320MB של ה-8800GTS בקשר לקרייסיס
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מסך 24'', רזולוציה של לפחות 1920X1200 ובשאיפה ליותר, הגדרות מקסימאליות במשחקים הכי כבדים שיש, ואני לא מחליף מחשב יותר מפעם ב3-4 שנים ולא מתעסק בלמכור ולשדרג. אם כן אולי בשבילי זה כדאי. יש בנועה ב2490 ש"ח.
-
- 46 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, חיפשתי בחיפוש הפורום ולא מצאתי, יש פרטים על הסדרה הזאת של הכרטיס ובעקר על ה9600? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היעדר יציאות HDMI 2.0 לתצוגת 4K בקצב 60 תמונות בשנייה בכרטיסי המסך של AMD הופך לפחות נורא תודות למתאמים חדשים שמתיימרים לגשר על הפערים AMD נוהגת להציג את כרטיסי ה-Fury המתקדמים שלה כחומרה הטובה ביותר לגיימינג ברזולוציות גבוהות של 4K (שמכונות גם Ultra HD), והיא לא מגזימה בהצהרותיה – אך אלו מכם שיבקשו להפוך את הטלוויזיה החדשה והמשוכללת שלהם לחלק ממערכת הגיימינג עלולים למצוא את עצמם בבעיה מסויימת, שכן בניגוד למסכי מחשב הטלוויזיות מגיעות ברוב המקרים עם חיבורי HDMI שמתוכם רק תקן ה-HDMI 2.0 מסוגל לספק קצב שידור ראוי (לגיימינג) של 60 פריימים בשנייה ברזולוציות 4K. תקן שלא קיים באף אחד מכרטיסי המסך של AMD, נכון להיום. עניין זה גרם להרבה ביקורת כלפי מפתחת השבבים מפי בעלי …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
?? AMD ATHLON 4400@2.78 OCZ 2G 800MHZ OC EDITION EZCOOL PS-1000 500WAT CM690 EPOX MF-4 J3 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Co יש צוואר בקבוק?אם כם עד כמה? עוד שאלה איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס יש לי? כי בכל התוכנות רשום 4800SIRS
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב, יש לי צורך להתקין דרייברים של כרטיס מסך במידה ואני לא משחק? זה יאיץ את המהירות? אולי דווקא יגרע? ישנה משהו? אקס פי, חבילת שירות 3, ראדאון 9600 פרו, מעבד אטלון אקס פי 2000 המחשב משמש לגלישה בדפדפן אוונט שמיעת קיבצי קול במדיה פלאיר ומסרים מידיים פידג'ין מידי פעם עריכה של קיבצי קול עם audacity מידי פעם המרת קיבצי מדיה לקיבצי קול עם free-wma-mp3-converter תודה, ה' יברך אתכם
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, האם יש צורך לחבר את ה ATX4p לחיבור SATA דרך הספק בשביל מערך GTX 660 ? חיפשתי קצת ברשת, חלק אומרים שלא חלק אומרים שכן אשמח להרחבה קצת בנושא הסיבה היחידה שאני לא פשוט מחבר ובודק בעצמי היא בגלל שיקח לי דיי הרבה זמן להוציא חיבור SATA מהספק כי כל הכבלים מסודרים מאחורי המארז וצריך סבלנות בשביל להחזיר את הכבלים חזרה לאיך שהיו
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי GTX670 והוא לא הכי מספק אותו, רוצה ש-BF וכאלה יעבדו על אולטרה בצורה ממש חלקה והוא גם לפעמים מקליט והכל.. שווה לשדרג? יש לו I5 3470 וסיסוניק 620W.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
טוב, כבר הרבה זמן שאני שוקל להחליף את הכרטיס מסך (9600XT עם VIVO), וכרגע יש לי תקציב שעומד בסביבות ה-800 ש"ח (פלוס מינוס כמה גרושים) לבזבז על המחשב. השאלה היא האם יש משהו שעדיף על ה-6600GT בסביבת המחיר הזה ? יש תחרות מצד ATI ? (איך ה-X1600 למשל ? ממש לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו). ואם כבר שאלות, עד כמה שווה להשקיע עוד כסף בשביל 256mb ? אגב, החיבור הוא AGP ולכן בעייתי, ולא, אין לי כוונה להחליף לוח אם בקרוב. (אוף, נראה לי שבסוף אני פשוט אקנה איזה גיגה או שנים של זיכרון וזהו...) תודה בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין ההארדיסק לזה שבהרבה משחקים (לא כולם) בדקה הראשונה בערך של המשחק אחרי שזה טוען בפעם הראשונה יש מלא Slow Downs כאלו ורואים שזה טוען הרבה בהארדיסק. זה ככה אצל כולם או רק אצלי? זה קורה הכי הרבה אצלי ב-Flight Simulator 2002 בעיר כמו Chicago, LA, New-York - בכל עיר שיש מלא בניינים. יש לי Maxtor 40gb ATA100 בן 8 חודשים בערך, Athlon XP 1600, Radeon 8500. בקרוב אני מקבל GF 4 Ti 4200 במקום הזבל של Palit אז אני אדע אם יש קשר לכרטיס מסך או לא.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס xfx 6800gt שהיה במצב מנוחה בצורה קבועה על 55 מעלות (לפי מה שהבנתי זה טוב) מאז שהתקנתי את הדריבר האחרון ביותר(75.90) הטמפרטורות עלו ל67 במצב מנוחה...יש קשר בין הדברים או שיכולה ליהיות בעיה אחרת?? בכל מקרה יש לי 2 מאווררי 12 ס"מ במארז בנוסף לקרור בכרטיס ככה שהקרור החיצוני חזק
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
HD3650 PCIE DDR3 עולה בערך 400-500 שקל. DDR2 עולה בסביבות ה300-350 שקל. יש הבדל כל כך גדול בין הגרסאות שכדאי להשקיע בDDR3 או שלא ארגיש שום הבדל בין הDDR2 ל3?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז מה עושים חברה מה אני צריך לעשות בדיוק? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אני רוצה להפעיל שני סרטים ( על אותו מחשב ) שסרט אחד יוצג על מסך 1 וסרט אחר יוצג על מסך 2 ושאלה כללית האם יש אפשרות להגדיר שקובץ EXE יופעל על מסך מסוים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Sapphire TRIXX והיא לא שומרת את המתח חוץ מהאובברקלוק...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
-
מדברים פה על מכל מני תוכנות טרידי מרק וכל מני משהו יכל לתת לי הסבר קצר על התוכנות הללו בבקשה יש לי כרטיס מסך די טובGF4 TI 4200 8X אבל במשחקים הוא לא מחליק לי ממש תדמויות עדיין יש קוים זעירים מסביב האים התוכנות הללו קשורות לעניין
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
השאלה בכותרת או איך אני יכול ליראות את הטמפ' בזמן מעמץ.
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש למישהו את המסך 793DF של סמסונג, CRT ומאד קשה להשיג אותו בחנויות שלא ברשת. הציעו לי אותו מתצוגה ב-400 ש"ח ובמקרה נתקלתי גם במישהו שרוצה למכור מסך 21" של סמסונג, משומש. המסך הזה: http://www.amazon.com/Samsung-SyncMaster-1100DF-Monitor-Black/dp/B0000B0SNW ב-500 ש"ח. את השני ראיתי בעיניים ולא שמתי לב לבעייתיות כלשהי ואת הראשון אני עומד לראות. לפני שבכלל אשקול אפשרות קנייה רציתי לוודא ששני המסכים תקינים לגמרי. ראיתי שיש את התוכנה הזו: http://www.displaymate.com/ אבל היא לא חינמית. מישהו מכיר אופצייה אחרת למטרה זו? ד"א, אני מבקש כאן ולא בתוכנה כי מקווה שיש כאן מומחי מסכים שמכירים תוכנות רלבנטיות. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-