עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני רוצה לקנות כ.מסך חדש למחשב. יש לי כרגע 8800GTS 640MB של GIGABYTE, וחשבתי להחליף אותו. רציתי לדעת האם 4850 של GIGABYTE יותר טוב ממה שיש לי? במה הוא יותר טוב? והאם 4870 יותר טוב מ 4850 ובמה הוא מתבטא. יש לי מסך 17" של LG. מעבד E6750. זכרון 4GB 667MHZ. את ה 8800GTS אני מוכר (כבר יש קונה) ולכן אני שואל את השאלות. תודה!

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם פירסמתי לא מזמן שאני מחפש למחשב שלי כרטיס מסך שתומך בAGPX2 וקניתי היום ATI 9500 PRO במצב חדש הכרטיס לא עבר אוברקלוק והמפרט של המחשב שלי הוא לוח אם של פי פרטנר ציפסט של VIA פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ספק כוח של סאנשיין 400ATX ככה רשום לי על הספק וראיתי שהכרטיס מסך דורש חיבור לחשמל של הפלופי אז חיברתי אותו בינתיים אין לי פלופי בזמן ההתקנה הוא עשה לי 3 ציפצופים בזמן ההדלקה ואז חיברתי מחדש כמה פעמים וזה עבד עכשיו התקנתי את הדרייבר של ATI 5.11 קטילסט קונטרול סנטר ושיניתי בהגדרות את המהירות לAGPX2 אז המחשב לא נכנס לווינודס מישהו יודע למה? והאם אני צריך להתקין דרייבר אחר? תודה רבה לעוזרים

• 57 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by eLi7aN,

תודה לעונים

4. Started by maorwtf,

שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? שאלה נוספת: אם הבעיה אכן בחומרה, איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות שיהיה באותה רמה של הנוכחי שלי? (מעדיף Nvidia …

5. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי שאלה, ואחרי חיפוש לא קטן ברשת, הבנתי שכמעט כולם שואלים אותה. מה יותר עדיף / משתלם ? GIGABYTE HD6850 OC 1GB (שאחרי שאני קונה אני עושה המרה עם ביוס ל- 6870). או GTX560 Ti OC 1GB או GIGABYTE HD5870 1GB 1. מה יותר טוב בביצועים בגיימינג כבד? 2. מה יותר עדיף לקחת? 3. מה יותר משתלם ? הלוח אם שיהיה לי הוא תומך רק ב- CFX

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by useless,

טוב, אז ככה -- אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש כתחליף לסירוס לוג'יק המיושן (והמעוור) שלי. אבל, מאחר שאינני "גיימר" ובקושי משחק במשחקים (חוץ מכמה ישנים ומזדמנים), בעל תקציב זעום של עד 600 שקלים, ואחר התייעצות עם כמה חברים, הגעתי למסקנה שהכרטיס האידיאלי בשבילי יהיה מסדרת ה MX הזולה. וע"פ כך, התקשרתי למספר חנויות ועשיתי סקר קטן. ה geforce 440mx 64 ddr עולה בממוצע 450 שקלים. ה- 128 sdram עולה 525 שקלים. ובין שניהם אני מתלבט, האם להשקיע את הכסף על הזיכרון? אגב, בעל חנות אחד אמר לי משהו לא כ"כ מובן על זה שבכרטיס השני שציינתי(128 sdram) החברה שינתה את הצי'פ למשהו שיתאום את הזיכרון החדש, ובעצם יצא שאני אשלם יותר כסף בשביל פחות תמורה. בו במקום זה נשמע לי מגוחך, אבל מאחר שאינני מב…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by DoKing,

יש לי תקציב של 1000 עד 1500 ש"ח אני רוצה להחליף כרטיס אם תוכלו להגיד לי מה הכי טוב למערכת שלי: 1) האם כדיי ללכת על כרטיסיי הGTO ולעשות אוברקלוק לXT??? 2) האם כדיי ללכת על הדורות החדשים ה X1K או ה G7 ??? 3) או שמע כדיי לי בכלל לחכות???? (עוד חודש חודשיים) ד"א אני מחליף לספק רצחני אל תידאגו אתם יכולים לפנק אותי בחיית צריכה.... :s05: :s05:

• 51 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אהלן, כל הכרטיסים שציינתי למעלה הם 2 גיגה GDDR5 אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, המעבד שלי הוא I3 540 דור ראשון לוח האם שלי הוא P7H55-M LX יש לי 4 גיגה ראם ומערכת הפעלה של 32 ביט (אם יהיה צורך אני אעביר ל64) כמו כן, יש לי ספק כוח של כ400W. הכרטיס הנוכחי שלי הוא HD5670. אז השאלות שלי הם כאלו : 1. האם יהיה צוואר בקבוק ? במידה וכן, לאיזה כרטיס ? אם לכל הכרטיסים, ברמה שתשפיע או לא משהו רציני שיורגש ? 2. איזה מהכרטיסים עדיף ? (ברור שהR7 360 אבל אמרו לי שיהיה איתו צוואר בקבוק לכן אני אולי אחליף לHD6950 או לHD7870) כמו כן, יש לי במחיר ממש דומה את הGTX750 של MSI. הוא יתאים ? 3. האם אפשר לשדרג ? 4. האם הס…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Demagh,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך, כנראה יד שניה, למחשב עם i3 6300 ו-8 ג'יגה DDR3L. הספק הוא Antec Earthwatts 500w AE-500, ויש לו רק זוג חיבורי PCIe עם 6 פינים. אז, כרטיסים כדוגמת ה-280x לא באים בחשבון בכלל? אפשר לחבר זוג חיבורים עם 6 פינים ולקוות לטוב או לחפש רק כרטיסים עם זוג חיבורי חשמל עם 6 פינים? תודה. עריכה: אני רוצה להשקיע עד 500 ש"ח בכרטיס מסך.

10. Started by haim85,

מיפרט מחשב שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz oc 3.6 penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l כרטיס מסך: 5850 זכרון dd2 800 6ga ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג (בעיקר) ואני מנסה לסחוט כמה שיותר כוח מהתקציב שלי. לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרך לקבוע מה יהיה חזק יותר/נותן יותר ביחס לעלות. צמד כרטיסי Sapphire Radeon HD7950 OC Dual-X (מהמשומשים של פלונטר) או Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC - מחיר כ- 1200 וכ- 2100 בהתאמה). מה אתם אומרים בנוגע לצריכת חשמל, רעש , יעילות של צמד, חום - (כנראה שיכנס ל NZXT Phantom 410 ע"ג לוח של Asus מהסידרה של ROG עם Z97). האם יש פי'צרים שאני מפסיד ? DirectX ? Drivers ? התקציב מאפשר לי לקנות את ה R9 אבל אם אני אצליח לחסוך 900 שח ולא להפסיד הרבה - לקחתי. קחו בחשבון שאין לי יותר מידי מושג וכבר 4 שנים שאני לא עוקב אחרי השינויים בתחום החומרה והמחשבים. תודה מראש, אופיר…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by general328,

שלום חברים, רכשתי מחשב לפני 3 חודשים והנה הפירוט: 4 ליבות Q6600 לוח אם EP35C DS3R 2 ג'יגה זיכרון 800 ספק EZCOOL 500W REAL כרטיס מסך 9600GT היום אני רוצה להחליף את הכרטיס שלי במספר כרטיסים, אני מעוניין ב HD4850' HD4870 נאמר לי שאצטרך להחליף ספק בשביל 4870 וחבל כי אין לי תקציב לשניהם. כלומר יש לי עד 1250-1300 בלחץ האם יש עדיין אפשרות להשאר עם הספק ולקנות את ה4870 ולהחליף בהמשך, או שיש כרטיסים נוספים חזקים שתוכלו להציע לי ללא החלפת ספק אני אשמח לקבל תשובות בהקדם כי אני כבר השבוע קונה. תודה רבה

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by HeDesXs,

אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אני מניח שזה ממש גרוע, כי זה משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב בתור זיכרון וירטואלי לכרטיס מסך, אבל אני רוצה לשמוע את דעת המבינים...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. היי, אני רוכש מחשב חדש, ה-5870 עולה בערך פי 1.5 מה-5850 איפה שאני גר. האם שווה לי לקנות עכשיו 5870? או שלהסתפק ב-5850 ובעתיד אולי להוסיף לו עוד אחד? הם התוספת כסף שווה את התוספת ביצועים? יש לציין שאני ככל הנראה אקנה מסך עם רזולוציה 1920X1080. תודה

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by SpidiMan,

מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור מחשב מדיה סנטר לסלון - ולא מהמובנים של שאינטל או AMD אלה משהו קצת יותר טוב (כמובן לא מטורף..) הכרטיס צריך להיות דק כי זה מארז עומד תודה!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by arbitman19,

אהלן, אני צריך כרטיס מסך שיהיה חזק מספיק כדי להריץ סטרים של הXBOX שלי עם OBS בלי תקיעות ובאיכות טובה. הוא צריך גם לעמוד בעריכת וידאו (סרטונים ליוטיוב הכוונה) והקלטת וידאו. כמה שיותר זול יותר טוב. האם אפשרי להתקין כרטיס לבד אחרי שקונים? הנה תמונה של המערכת:

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by benyben,

שלום. האם הוא נמצא מעל ל GTX 460? ואם כן, האם הוא נמצא גם מעל ה GTX 470? תודה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. המפרט מחשב: AMD Atlon 64 3000+@2.37 DFI LanParty u Nf3 250gb Adata vista ddr4000 Leadtek 6600GT AGP x8 וכמו שאתם יכולים ליראות התוצאה של היא ממש אבל ממש גרוע ... בבקשה תעזרו לי לימצא את הבעיה והמחשב שלי עדיין באחריות .. תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by shemiraz,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לחדש וחשבתי על ה gtx 460 1gb האם יש עדיפות לחברה מסויימת האופציות שיש לי הם של GIGABYTE או של Zotac או של Inno3D ?? הם פחות או יותר אותו מחיר... לגיגבייט יש אוורור כפול (2 מאווררים) אבל משום מה הכרטיס של zotac נראה לי יותר טוב... יש מישהו שיש לו נסיון עם הכרטיסים האלה שיכול להמליץ?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by raanann,

שלום. יש לי מחשב חדש יחסית אני מצליח להריץ עליו משחקים כמו assassin's creed ו- Watch Dogs אבל כרטיס המסך שלי מתחמם דיי מהר ואז המשחק מתחיל קצת להיתקע. אשמח לשמוע חוות דעת אם כדאי לי להחליף כרטיס מסך או למצוא פתרון אחר לקירור הכרטיס? אם יש ממליצים על לקנות כרטיס חדש, אשמח לשמוע על הצעה עד 1000 ש"ח. להלן המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 454] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce GTX750 Ti 2GB-5 GIGABYTE[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i5-4460B Haswell Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD] Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קירור מעבד[/TD] [TD]Cooler Master Seidon 120V[/…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא, ואני מתלבט בין הריאדון8500 לבין הG4TI4200. עכשיו, להתלבטות שלי יש כמה הבטים: א. הFPS- הריאדון אמור להתחרות בG3. אני אקבל איתו ביצועים טובים??? ב. G4TI4200- הוא טוב? ראיתי בפלונטר הפרש של כ50 ש"ח בינו עם 128MB לבין R8500 עם 64MB. ג. אני מניח שאני אצטרך גם להחליף לוח אם- למישהו יש הצעות ללוח אם כמו הGigabyte GA-7VRXP?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by chmmr,

אני מחפש ממיר PAL ל NTSC במחיר סביר סדר גדל של כמה עשרות שקלים איפה אני קונה אחד כזה ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Genom_g,

חבר שלי קנה את הכרטיס ל - PCI-E עכשיו הוא מפחד שהכרטיס הוא לא מספיק טוב למחיר 800 שקל מה אתם אומרים האם זה כרטיס משתלם למחיר הזה? והאם הביצועים שלו עד כדי כך ירודים ? ( לגביי המשחקים החדשים FEAR , BF2, HALF LIFE2, DOOM3)?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by EAD,

מה דעתכם על הכרטיס הזה שמטרתו להצטרף לכרטיס מסך הראשי שלכם ולעזור לו בעיבודים פיזקלים? האם אכן יש שיפור בביצועים? ובאיכות הגרפית? ניתן בכלל להשיג אותו בארץ? שווה את המחיר? ???

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.