עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

לפי השמועות שהיו, אמרו לנו ש G92 הוא בעצם היי-הנד 9800GTX/GTS עם נתונים מרשימים ביותר. אבל כנראה ש G92 הוא בכלל מיד-רנג' שמיועד להשלים את הפער בין 8600GTS ל8800GTS. (בטח אתם שואלים אז מה עם כרטיסי היי-הנד חדשים? אל תשכחו שכל כרטיסי היי-הנד היו X0 אז כנראה זה G90?) G92 אמור להתחרות ב RV670 שאמור להגיע בקרוב (HD2900PRO) הנתונים של G92: G92 740MHz core clock 64 stream processors 256-bit DDR3 1800MHz 512MB TDP between 7900GS and 7900GTX 3DMark06 on QX6700 : 97xx Price : US 199-249$ 65NM and PCIE 2 50GT/s texture fill rate, Pure Video Gen 3 9 אינץ אורך הכרטיס (בערך כמו 8800GTS) ויהיה כנראה בשם קוד 8700GTS/GT G98, ליבה לשוק הנמוך שאמורה להשלים פערים בין G84 ו G86 להתחרות ב RV6…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. זו תוצאה אחת לפני ה16 אלף, יש פה תוצאה של 15667 אני לא מצליח לשחזר את ה16 כי אני צריך להעלות גם את הוואלטז'....חשבתי שאני יוכל לשחזר גם בלי להעלות אותו אבל טעיתי. ואני לא כל כך מבין בוולטים, אז אם מישהו כן מבין, לשים לי פה בבקשה הודעה. עכשיו אני מחזיק בשיא. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5850696 נ.ב הנה מווו אני נותן לך קרדיט - MOO?MOO עזר לי מאוד

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Cyanide,

לא ידעתי כל כך איפה למקם את זה, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי על המחשב סרט באיכות HD ובקידוד X264 כאשר אני מפעיל אותו עם הנגן VLC הסרט פשוט נתקע למשך חצי דקה כל 5 שניות. האם יש איזשהיא דרך לתקן זאת מבלי לשדרג חומרה? המפרט שלי הוא: GeForce 5200FX Celeron D 256 MB RAM

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך (עד עכשיו השתמשתי במובנה בלוח). שימושים: משחקים (בתור התחלה CALL OF DUTY ) פוטושופ (גם היום עם המובנה אני עובד עם הפוטושופ) מפרט קיים: לוח-אם: Asus ‏P5Q-EM מעבד: QX9770 זכרונות: ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 1066MHz קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev. B מארז: LANCOOL PC-K60 ספק: Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80 מסך: SAMSUNG T220P רזולוציה מקסימלית: 1920x1220 המליצו לי על ה GTX460 768MB. המחיר לחברת GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח1020 ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח 1270 השאלה שלי אם ללכת על ההמלצה? ואם כן, אז של איזה יצרן? האם שווה להוסיף 250 ש"…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by amirsource,

שלום לכולם(: אני קונה מחשב חדש ונישארה לי היתלבטות אחרונה, לגבי הכרטיסים האלה איזה יותר כדי? ומאיזה חברה?.

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by kokoki,

אז מה לדעתכם עדיף לקנות, את ה-gtx 780 ti משומש עם אחריות לשנתיים ב- 1500 ש"ח או gtx 970 חדש?

7. שלום. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך המזדקן שלי לכרטיס יותר חדש. הסיבה שבחרתי את ה460GTX היא מכיוון שהוא כרטיס שנותן יחס ביצועים/מחיר מעולה. האם צדקתי? או שקיים כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה? רציתי לדעת אם יווצר לי צוואר בקבוק עקב המעבד שלי, ואם כן עד כמה הוא ישפיע. דבר שני רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגרסת ה1GB או להסתפק ב768MB. ניתן לראות את המפרט שלי בצד, ואני משחק על רזולוציה 1680X1050. תודה.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. יש לי מחשב חדש יחסית ויש לי בעיה לצפות בקבצים בפורמט של HD. בכול פעם שאני מתחיל לצפות בקובץ אני מקבל קפיאות במסך של מספר שניות. כרטיס המסך שלי הוא כרטיס מסך מובנה על הלוח. האם בנוסף לכרטיס זה עלי להוסיף כרטיס מסך לא מובנה בכדי לצפות בקבצים באופן תקין? אני מצרף תמונות מתוכנת CPU-Z של דגם הלוח והמתאם גרפי המובנה. כמו כן יש לי בעיה נוספת עם שומר המסך, הבעיה כתובה בתמונה השלישית שהעלתי. האם גם במקרה הזה אני צריך להוסיף כרטיס מסך בכדי לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. לפני מספר ימים קניתי את הכרטיס המסך gts 250 inno3d מחברת KSP בקרית ביאליק ב490 שקל. הגעתי הביתה וניסתי להרכיב את הכרטיס מסך ללא הצלחה. בקופסה של הכרטיס מסך מצורף דיסק עם דרייברים וכבל של HDMI: הלוח אם שלי הוא Asus P5KPL-CM (מצורפות תמונות) הספק כוח הוא של חברת JTC 500WAT(מצורפת תמונה) לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך צריך להתחבר כבל מספק הכוח שלי אך אינני רואה שהכבל הזה יוצא מהספק שלי. לפי מה שהבנתי הכבל כוח הזה אמור להתחבר לכרטיס מסך בצידו הימני למעלה(תמונה) זה כבל שמסתיים ב6 פינים בסוף? מה אתם אומרים?אך אני אחבר את הכרטיס מסך הזה? האם מספיק לחבר את הכרטיס מסך ישירות ללוח אם?או שהוא חייב לקבל כבל כוח מסוים מהספק? תודה

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום. כדי לראות את העומס על המעבד, אני ניגש ל Task Manager של windows, ושם מוצא את העומס על כל ליבה. האם יש תוכנה מקבילה שמראה נתון זה עבור הליבה הגרפית (כרטיס המסך)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Oprapc,

אני מתכנן לקנות למחשב שלי ה-2.8GHZ 800MHZ HYPERTHREADING כרטיס חדש. אני לא רוצה משהו יקר מדי אז בינתיים אני הולך על ה-Sapphire Radeon 9600 Pro 128MB הייתי הולך על ה-NVIDIA אבל ה-FX 5200 חרא וה-FX 5600 יקר מדי, ב- 500 ש"ח מעל לרדיאון! הרדיאון 9700 גם יקר, הרדיאון 9800SE לפי מה שהבנתי הוא כמעט כמו ה-9600XT אז בינתיים חשבתי לקנות: Radeon 9600 Pro 128MB או Radeon 9600 XT 128MB ב-200 ש"ח יותר מה אתם אומרים? 8) רק שתדעו עכשיו אני עם GF4MX

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Regev,

מה עדיף מבחינתת איכות, עיצוב ואמינות: מסך LCD של סאמסונג או של LG?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אהלן, כל הכרטיסים שציינתי למעלה הם 2 גיגה GDDR5 אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, המעבד שלי הוא I3 540 דור ראשון לוח האם שלי הוא P7H55-M LX יש לי 4 גיגה ראם ומערכת הפעלה של 32 ביט (אם יהיה צורך אני אעביר ל64) כמו כן, יש לי ספק כוח של כ400W. הכרטיס הנוכחי שלי הוא HD5670. אז השאלות שלי הם כאלו : 1. האם יהיה צוואר בקבוק ? במידה וכן, לאיזה כרטיס ? אם לכל הכרטיסים, ברמה שתשפיע או לא משהו רציני שיורגש ? 2. איזה מהכרטיסים עדיף ? (ברור שהR7 360 אבל אמרו לי שיהיה איתו צוואר בקבוק לכן אני אולי אחליף לHD6950 או לHD7870) כמו כן, יש לי במחיר ממש דומה את הGTX750 של MSI. הוא יתאים ? 3. האם אפשר לשדרג ? 4. האם הס…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4687 הדמואים אמורים לפעול גם עם כרטיסים ישנים יותר. הצלחתי להפעיל את הדמו של העשן על 6200 לא TC אומנם בקושי זז אבל הצלחתי להפעיל ;D

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by omertgm,

אז מקסוול השלם\גדול\מלא יצא בדמות טיטןX ובקרוב יצטרף אחיו המאוזן 980TI. מה אתם אומרים, נראה גם 970TI בהמשך למסורת? הרי בטוח יהיו מספר שבבים בהם לא כל יחידות העיבוד יצאו תקינות ואז אפשר לעשות את אותו תרגיל עם 970.

16. Started by ithamar21,

שלום. אז אני תכף מתכנן לרכוש 1080 אבל מבחר הדגמים מטעה ומבלבל. אז ככה קודם כל ברגע שאקנה את הכרטיס אני מכניס אותו ללופ של קירור מים קונה לו בלוק ומבצע OC כמובן. אני חשבתי על דגם ה ASUS ROG Strix מה אתם אומרים יש הצעות אחרות?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by pellop12,

אני בניתי על R9 280X אבל אחרי ש-NVIDIA הורידה את המחיר של 780 משמעותית, הכרטיס נכנס יפה מאוד במפרט הזה ועם הנחת מזומן הוא יעלה 6K.. כדאי לקחת אותו? באמת משתלם? או שעדיף לבחור ב-R9 280X ולכלול גם מסך במפרט? (במידה ולא אקנה מסך אז חודש לאחר מכן אקנה אותו בנפרד): http://www.tms.co.il/preview/spec/evw65gt8

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by tamar,

http://www.gamespot.com/features/6182140/index.html?tag=topslot;title;1

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את CRYSIS על הכי גבוה שיש 1900X1200 ,HIGHEST GRAPHIC DETAIL , AA4 AF 16- חשבתי על ATI 4870 HD אבל ראיתי כמה ביקורות והשוואת של כרטיסי מסך והכרטיס בקושי סוחב על 30 FPS על רזולוציה של 1280 VERY HIGH ובלי פילטרים יש כרטיס מסך היום שיצליח להריץ את המשחק על הכי גבוה על FPS טוב שלא יורד מ-35?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by ashkenazone,

אהלן כולם, יש לי תקציב של 1K ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... לא נראה לי שאני יכול 6800GS בגלל צוואר בקבוק... אחרי זה נבדוק את זה. כרגע מעניין אותי מה האופציה הכי טובה שלי לכרטיס ב1K שאני עושה לו OC (כשהמחיר כולל קירור) אני רוצה לדעת כאילו אם כדאי לי במקום לקנות 66GT לקנות X800GTO ולעשות OC למשו מטורף... קיצר איזה המלצות יש כן? הערות: תקציב גג כולל קירור אם צריך = 1000 שקל -AGP מה הכרטיס שהכי כדאי לי?

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. היי, אני צריכה עזרה (תמיכה, חיבוק.. כל דבר שימנע ממני לבעוט במחשב שלי! ) שדרגתי את ה PC הנייח שלי, לקחתי שני מחשבים ישנים חיברתי ביניהם ו-וואלה! יש לי מחשב חדש, טוב יותר - וינדוס 7... הכל טוב. רק שאחרי שכבר קניתי את הכבל הסופר ארוך לחבר את הדיספליי של המחשב לטלויזיה - זה מסרב לעבוד!! מדובר בכרטיס מסך nvidia getforce 6600 gt (שעד למועד השדרוג עבד בלי בעיה), יציאת S-VIDEO ל- RCA. ניסיתי לחבר למגבר שמחובר למסך טלויזיה, ניסיתי ישירות לטלויזיה עם מתאם SCART, ניסיתי למסך אחר, רק כדי לוודא שהטלויזיה לא דפוקה... כלום לא עוזר.. עושה רושם שזה עובד (העכבר בורח לו ימינה אחרי שינוי כל ההגדרות) - אבל אין תצוגה בטלויזיה! אז למי שיש רעיון, מה יכולה להיות הבעיה - אני אשמח מאוד…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Shtupel,

תודה!

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by OverBooking,

שלום חברים, אני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בגלל שהתחלתי להשתמש ב SketchUp והעבודה נתקעת לי. המפרט הנוכחי: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz Gigabyte H110M-S2PV Kingston 8GB DDR3 Nvidia GeForce GT730 1GB אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אני פתחתי את הת'רד כדי לעזור לחבר שקנה X1800XT 512.. בבדיקת דרך הדרייברים רואים שהטמפ' של הליבה (ללא מאמץ) עומדת סביב ה 70 מעלות.. אני בתור משתמש NVIDIA לא כל כך בקיא בטמפ' סבירות של ATI (אצלי הכרטיס עומד על 50).. ידוע לי שה ATI דורש הספק גבוה יותר ולפיכך גם פולט חום גבוה יותר. אבל, האם הטמפ' טובה או שיש בעיה בכרטיס או באיוורר של המארז/כרטיס.. אודה לגולשים שיש להם את אותו כרטיס (ללא OC) ושייתנו לנו טמפ' שלהם לצורך השוואה. תודה.

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. האתר theinquirer מדווח שATI מתכננת להוציא עוד כרטיס GTO למרות שהם מוציאים את 1800GTO שעדיין לא הגיע לשוק מן הסתם (http://www.theinquirer.net/?article=30528 ). כנראה הקלוקים שלו יהיו 500/1000 MHz ויהיה מבוסס על הציפ R580. המחיר לא ידוע . המקור : http://www.theinquirer.net/?article=30529 האם הכרטיס בא להתחרות ב7900GT? :

• 47 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים