כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שבאמזון אפשר להזמין את הכרטיסים ב500 שקל פחות בממוצע. כולל האיפורט פי שהם לוקחים שם. הם טוענים שאם זה לא מגיע לסכום אז הם מחזירים כסף. אמנם צריך לחכות כמעט חודש אבל נראה לי יכול להיות שווה. אלא אם כן אתם יודעים משהו שאני לא יודע. מישהו מכיר אתר אחר להזמין ממנו? או שאתם ממליצים בכל זאת לקנות בארץ? ואם יש מישהו שכן הזמין, כמה באמת משתלם זה יצא לו בסוף? כל מידע יעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, אני סטודנטית לאדריכלות, עובדת הרבה עם תוכנות מידול תלת מימד- ריינו וסקצ'אפ, מרנדרת בוייריי. לאחרונה יש לי כמה מקרים של רינדורים איטיים נורא או שקורסים באמצע הרינדור (באותם מקרים הרינדור מצליח להסתיים כשארני מורידה את איכות הרינדור ואת כמות הפיקסלים של האאוטפוט). אני שוקלת לקנות כרטיס גרפי חדש, התקציב הוא כ2000-2500 ש"ח. הרבה אומרים לי שקואדרו זה הכי טוב, אני לא באמת מבינה מה ההבדל בינו לפי ג'יפורס. המעבד שלי- intel core i7 950 3.07 GHz הכרטיס הגרפי שלי- Nvidia GeForce GTS 450 1G אשמח מאוד מאוד לעזרה בנושא!
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר שנה+ קצת שתיפקד כראוי והייתי מרוצה מהביצועים שלו הכרטיס כנראה הלך אני הולך לעשות נסיון אחרון איתו אבל אין תקווה יותר מדיי השאלה שלי היא איזה כרטיס חדש בתחום מחירים של 600-800 מומלץ כרגע למה הוא מומלץ ובכמה הוא יותר טוב מה 8600 (כמו שאמרתי הייתי מרוצה מהביצועים) תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
אני מתכנן לקנות למחשב שלי ה-2.8GHZ 800MHZ HYPERTHREADING כרטיס חדש. אני לא רוצה משהו יקר מדי אז בינתיים אני הולך על ה-Sapphire Radeon 9600 Pro 128MB הייתי הולך על ה-NVIDIA אבל ה-FX 5200 חרא וה-FX 5600 יקר מדי, ב- 500 ש"ח מעל לרדיאון! הרדיאון 9700 גם יקר, הרדיאון 9800SE לפי מה שהבנתי הוא כמעט כמו ה-9600XT אז בינתיים חשבתי לקנות: Radeon 9600 Pro 128MB או Radeon 9600 XT 128MB ב-200 ש"ח יותר מה אתם אומרים? 8) רק שתדעו עכשיו אני עם GF4MX
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך (עד עכשיו השתמשתי במובנה בלוח). שימושים: משחקים (בתור התחלה CALL OF DUTY ) פוטושופ (גם היום עם המובנה אני עובד עם הפוטושופ) מפרט קיים: לוח-אם: Asus P5Q-EM מעבד: QX9770 זכרונות: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 1066MHz קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev. B מארז: LANCOOL PC-K60 ספק: Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80 מסך: SAMSUNG T220P רזולוציה מקסימלית: 1920x1220 המליצו לי על ה GTX460 768MB. המחיר לחברת GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ש"ח1020 GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ש"ח 1270 השאלה שלי אם ללכת על ההמלצה? ואם כן, אז של איזה יצרן? האם שווה להוסיף 250 ש"…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1900 MSI KT33 ultra ARU CORSAIR xms 256 3000MB-DDR SUMA G-FORCE 4 TI 4200 64 DDR mistumi 1.44 WESTERN DIGITAL 20 GB 7200rpm(לי זה מספיק אז אל תגידו שזה לא מספיק) CASE-Tsunami virgo Blue for p4 350W +הרכבה שלהם! ואם אתם שואלים ואיפה ה-CD -ROM אז אני משתמש בצורב x48
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך msi r9 280x אחרי שהתקנתי והורדתי דריברים נכנסתי לכמה משחקים ושמתי לב שיש מין זמזום מהכרטיס מסך זה נשמע רק במשחקים, כשאני יוצא מהמשחק הזמזום מפסיק מיד. וכשאני מזיז את העכבר צליל הזמזום משתנה לפי תנועות העכבר. חוץ מזה עובד די בסדר רק קצת מציק הזמזום הזה.. בעיה ידוע? יכול להיות שהמוצר פגום?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בכמה אני יכול למכור את הכרטיס הזה? ASUS Extreme N7800GT DUAL/2DHTV 512MB יש לי אותו משהו כמו חצי שנה, עם כל הבאנדל המלא של אסוס! הוא מהדורה מוגבלת שיוצרה רק 2000 יח' בעולם.. ויש עליו 3 שנים אחריות! פשוט כרטיס סוס עם חיבור לחשמל משלו ככה שלא צריך ספק חזק בשבילו... מריץ את כל המשחקים העכשווים על הגדרות הכי גבוהות.. אז כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם(: אני קונה מחשב חדש ונישארה לי היתלבטות אחרונה, לגבי הכרטיסים האלה איזה יותר כדי? ומאיזה חברה?.
-
- 41 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס זה Sapphire HD6850 אתמול ניקיתי את המחשב מאבק ופתחתי את הכרטיס מסך כאילו הפרדתי את הגוף קירור. וגיליתי משו מוזר.. http://www.legitreviews.com/images/r...0-die-shot.jpg שימו לב למטה מצד שמאל.. יש שם מין ריבועים כאלה..וגיליתי שאצלי חסר אחד.. מה לעשות (יש אחריות) או שזה אמור להיות ככה הינה תמונה ברורה יותר.. כמו הריבועים שכתוב עליהם R22 http://www.rage3d.com/reviews/video/.../index.php?p=5
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמתי לב שהיה שינוי מחירים לכרטיסי מסך חוץ מהXFX בKSP ירדו המחירים בעוד כרטיסים? ואיזה כרטיס 6600GT עדיף בתקציב של 1300? ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III בפנדה 1300 שקל... או ה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 בKSP ב 1180? או שיש עוד משו שלא ראיתי ואתם מציעים??
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ידוע לי שמוכרים את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE בKSP כOEM.. השאלה היא- האם גם בגירסה הזאת של הבאנדל נמצא הקופון של האלף לייף 2? : לפי דעתי כן, אבל לכו תבינו את KSP.....
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את האפשרות לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המפרט: E6750 Intel DP35DP Intel 2GB Ram Kingston 400W TRT HEC מארז ג'נרי הערה חשובה: החנות חייבת להיות TMS. אתר האינטרנט - www.tms.co.il עשיתי קצת שיעורי בית. ירדתי מהאפשרות של NVIDIA כי הם יקרים מאוד. ATI נותנים כרטיסי מסך חזקים באותה מידה במחיר הרבה יותר נמוך. אשמח אם תצדיקו אותי או תתקנו אותי. בכל מקרה, במקרה ואני צודק יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך של ATI: HD4890 ו- HD5770 עכשיו הHD4890 יותר יקר והבנתי שהוא חזק יותר בביצועים מהHD5770. השאלה שלי היא עד כמה יותר חזק. הHD5770 הוא חדש יותר והוא תומך בDX11 וכו' וכו'. השאלה שלי היא כמו שאמרתי: עד כמה הHD4890 יותר חזק? האם הוא חזק בהרבה מהHD5770 שדורש לק…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טכנולוגיית DLSS 4.5 מייצרת עד לחמישה פריימים נוספים על כל פריים המרונדר באופן מסורתי על מנת לספק שיפור משמעותי בגרפיקה ובביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לוח אם: ASUS M2N-E מעבד: AMD athlon 64 3800+ 2000MHz 2 x 512KB זיכרון: 5120MB DDR2-SDRAM ספק כוח: Pentium 4 sunshine-comma ATX SWITCHING POWER SUPPLY (יש לי תמונה אם צריך) דגם מסך: Samsung SyncMaster P2370 כרטיס מסך קיים: ATI Radeon HD 5450 קישור ל-'ספקס' של אותו לוח אם למידע נוסף: http://www.asus.com/Motherboards/M2NE/specifications/ כפי שנכתב בכותרת הכרטיס מסך ישמש לצפייה בסרטי HD באייכות 1080P באופן חלק. שימושים נוספים (שוליים מבחינת חוזק הכרטיס) גלישה באינטרנט. עם הכרטיס הקיים אני מצליח לצפות בסרטי HD ב720P בלי בעיה אבל כשאני מנסה לצפות באייכות 1080 יש ריצודים וקיטועים. השאלות: 1.האם כרטיס מסך חזק יותר יעשה את העבודה או שאני צריך להחליף משהו במפרט? 2.אם אני לא צריך לה…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
על מערכת ה- xp שלי, היה תוסף נחמד לדריבר של nvidia בשם nview, שהיה מאפשר ליצור פרופילים שונים, להקצות לכל אחד מהם שילוב של hot keys, וכך מעבר בין פרופיל אחד לשני היה מהיר. הסידור הזה היה לי נוח, כי אני צריך לעבור בין תצוגה של מסך אחד, לתצוגת שני מסכים. לימדתי את שלט ה - mce מהו שילוב הכפתורים לכל פרופיל, וככה קפצתי בקלות מאחד לשני. ב- win7 אין יותר את nview, ולא הצלחתי למצוא לו תחליף ברשת. יש איזו שיטה לבצע את מה שתיארתי בדירבר של nvidia, או באמצעות איזשהו תוסף? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביצעתי הזמנה מ"נעה מחשבים"בתחילת החודש של כרטיס מסך 8800gts 640oc הכרטיס היה אמור להגיע היום(יום חמישי 22-3). אתמול הם התקשרו לומר לי שהכרטיס הזה אזל ואני צריך להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר 8800gts Oc2. אז קודם כל זה לא בסדר שיום לפני הם מודיעים שהכרטיס אזל!! הוא צריך ל"אזול" למי שמזמין היום את אותו הכרטיס ולא למי שהזמין לפני חודש!! אם הזמנתי לפני חודש אז זאת אומרת שיש לי כרטיס שמור במחסן. זה כאילו מכרו לי את הכרטיס ולמחרת מכרו את הכרטיס למשהו אחר.אז עכשיו אני צריך להוסיף 300 שקלים בשביל הכרטיס החדש ולחכות עוד חודש כדי שהוא יגיע! כי את המחשב החדש קניתי ממקום אחר בלי כרטיס מסך.וזה אומר שחודש הוא יעלה אבק סתם. לא בסדר "נועה מחשבים" באותה הזדמנות רציתי להביע את הער…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ומתקדם GeForce 6600GT 256MB או GeForce PX6800 256MB בבקשה אנשים תעזרו לי זה דחוף אם אתם יכולים להביא לי לינקים לסקרים שבדקו וכו תודה תודה תודה תודה
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הגיעה העת לשדרג את כרטיס המסך, ועל אף שניסיתי לקרוא ביקורות/המלצות/וכו' בפורום אני עדיין לא ממש בטוח מה אני צריך. עד היום סיפק אותי די טוב ה GeForce4-MX440 שלי. אבל לאחרונה כמה משחקים התלוננו שהוא לא מוצא חן בעניהם ונפלה ההחלטה להחליף אותו. אתם בטח יכולים להניח שאני לא כזה גיימר אם הסתפקתי עד עכשיו בכרטיס הזה... לעומת זאת כרטיס המסך הוא הדבר האחרון שמפריד בין המערכת שלי למערכת המשחקים המושלמת (נראה לי). יש לי כאן: מעבד: +Athlon 64 3200 לוח: EPOX 8KDA3J זכרונות: 1Gb Geil PC400 3200 עם זאת משחקים מעולם לא היו המטרה הראשית שלי. בקיצור, אני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה ממש כרטיס value אבל גם לא הכרטיס הכי חדש ואיכותי שקיים. אני רוצה כרטיס ממוצע, במחיר יחסית נמוך, שנותן תמורה טובה …
-
- 47 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני בניתי על R9 280X אבל אחרי ש-NVIDIA הורידה את המחיר של 780 משמעותית, הכרטיס נכנס יפה מאוד במפרט הזה ועם הנחת מזומן הוא יעלה 6K.. כדאי לקחת אותו? באמת משתלם? או שעדיף לבחור ב-R9 280X ולכלול גם מסך במפרט? (במידה ולא אקנה מסך אז חודש לאחר מכן אקנה אותו בנפרד): http://www.tms.co.il/preview/spec/evw65gt8
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלפעמים ,בעיקר כשאני מפעיל את הdual view המסך מתחיל להתחרפן לכמה שניות ויש הרבה חיתוכים במסך כאילו המערכת הפעלה מתעוותת, ארטיפקטים כאלה. יש לי כרטיס מסך 7950GT והיום עדכנתי לדרייברים החדשים של NVIDIA אבל זה לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי סוני X95F על GEFORCE3 TI200. הבעיה כזו: ישנם רעידות במסך. ניסיתי לשנות בערך את כל ההגדרות: רזולוציה , קצב רענון , עדכון דרייבר כרטיס מסך , עדכון דרייבר מסך , אשף כיוונון של המסך , אשף כיוונון של כרטיס המסך. הכיוונון עוזר לכמה דקות ואז הבעיה שבה. כלומר הרעידות נפסקות ולאחר כמה דקות שוב חוזרות וממש קשה להתעלם מהן. לפעמים הכיווונון עוזר ולפעמים לא. זה די רנדומלי. אני ממש אובד עצות , זה מסך די חדש. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-