עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by useless,

טוב, אז ככה -- אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש כתחליף לסירוס לוג'יק המיושן (והמעוור) שלי. אבל, מאחר שאינני "גיימר" ובקושי משחק במשחקים (חוץ מכמה ישנים ומזדמנים), בעל תקציב זעום של עד 600 שקלים, ואחר התייעצות עם כמה חברים, הגעתי למסקנה שהכרטיס האידיאלי בשבילי יהיה מסדרת ה MX הזולה. וע"פ כך, התקשרתי למספר חנויות ועשיתי סקר קטן. ה geforce 440mx 64 ddr עולה בממוצע 450 שקלים. ה- 128 sdram עולה 525 שקלים. ובין שניהם אני מתלבט, האם להשקיע את הכסף על הזיכרון? אגב, בעל חנות אחד אמר לי משהו לא כ"כ מובן על זה שבכרטיס השני שציינתי(128 sdram) החברה שינתה את הצי'פ למשהו שיתאום את הזיכרון החדש, ובעצם יצא שאני אשלם יותר כסף בשביל פחות תמורה. בו במקום זה נשמע לי מגוחך, אבל מאחר שאינני מב…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג (בעיקר) ואני מנסה לסחוט כמה שיותר כוח מהתקציב שלי. לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרך לקבוע מה יהיה חזק יותר/נותן יותר ביחס לעלות. צמד כרטיסי Sapphire Radeon HD7950 OC Dual-X (מהמשומשים של פלונטר) או Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC - מחיר כ- 1200 וכ- 2100 בהתאמה). מה אתם אומרים בנוגע לצריכת חשמל, רעש , יעילות של צמד, חום - (כנראה שיכנס ל NZXT Phantom 410 ע"ג לוח של Asus מהסידרה של ROG עם Z97). האם יש פי'צרים שאני מפסיד ? DirectX ? Drivers ? התקציב מאפשר לי לקנות את ה R9 אבל אם אני אצליח לחסוך 900 שח ולא להפסיד הרבה - לקחתי. קחו בחשבון שאין לי יותר מידי מושג וכבר 4 שנים שאני לא עוקב אחרי השינויים בתחום החומרה והמחשבים. תודה מראש, אופיר…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. חחח עבודה רצינית בעיניים, מה לעזאזל? ותהיתי למה אני חווה FPS DROPS מטורפים כשמשחקים צורכים יותר מ-3.5GB. הכרטיס לא אמור להיות 4GB? ברור שהוא צריך להיות, מסתבר שהכרטיס הוא 3.5 + 500. מה שהופך את החלק האחרון לאיטי יותר ולא בדיוק פועל כמו שאמור לפעול. עוד אנשים חווים את הבעיה?

4. Started by elior99,

מקווה שקשור לפורום הנ"ל. אהלן חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI שמורכב מכבל של 5 מטרים וכבל של 3 מטרים (סה"כ 8 מטרים). בעיקר במזג אוויר חורפי המסך נהיה חשוך ונדלק חזרה (כמו ניתוק וחיבור HDMI) בתדירות של פעם בדקה. הכבל שאורכו 5 מטרים יושב על הרצפה (אם יש לזה חשיבות) , אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה.

5. Started by lmlm,

לפי השמועות שהיו, אמרו לנו ש G92 הוא בעצם היי-הנד 9800GTX/GTS עם נתונים מרשימים ביותר. אבל כנראה ש G92 הוא בכלל מיד-רנג' שמיועד להשלים את הפער בין 8600GTS ל8800GTS. (בטח אתם שואלים אז מה עם כרטיסי היי-הנד חדשים? אל תשכחו שכל כרטיסי היי-הנד היו X0 אז כנראה זה G90?) G92 אמור להתחרות ב RV670 שאמור להגיע בקרוב (HD2900PRO) הנתונים של G92: G92 740MHz core clock 64 stream processors 256-bit DDR3 1800MHz 512MB TDP between 7900GS and 7900GTX 3DMark06 on QX6700 : 97xx Price : US 199-249$ 65NM and PCIE 2 50GT/s texture fill rate, Pure Video Gen 3 9 אינץ אורך הכרטיס (בערך כמו 8800GTS) ויהיה כנראה בשם קוד 8700GTS/GT G98, ליבה לשוק הנמוך שאמורה להשלים פערים בין G84 ו G86 להתחרות ב RV6…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by chmmr,

אני מחפש ממיר PAL ל NTSC במחיר סביר סדר גדל של כמה עשרות שקלים איפה אני קונה אחד כזה ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אני מניח שזה ממש גרוע, כי זה משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב בתור זיכרון וירטואלי לכרטיס מסך, אבל אני רוצה לשמוע את דעת המבינים...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם... קניתי כרטיס מסך Gigabyte GTX980 G1 GAMING וקיבלתי עם הכרטיס מסך גם שתי מתאמים שמתחברים לחיבורים בכרטיס. הבעיה היא שהמתאמים ממש מכערים את המחשב, הבנתי שאפשר לחבר כבלים בצורת ריג לכרטיס מסך והריג ממש יפה.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא כבלים כאלו בצורת ריג. הספק שלי הוא לא מודולרי- ספק כח אקטיבי Antec 620W 80+ Neo Eco 620C אשמח למישהו שמבין בעיניין ויעזור לי.. יש לי אפשרות גם להזמין מהאתר ebay.

9. אהלן, כל הכרטיסים שציינתי למעלה הם 2 גיגה GDDR5 אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, המעבד שלי הוא I3 540 דור ראשון לוח האם שלי הוא P7H55-M LX יש לי 4 גיגה ראם ומערכת הפעלה של 32 ביט (אם יהיה צורך אני אעביר ל64) כמו כן, יש לי ספק כוח של כ400W. הכרטיס הנוכחי שלי הוא HD5670. אז השאלות שלי הם כאלו : 1. האם יהיה צוואר בקבוק ? במידה וכן, לאיזה כרטיס ? אם לכל הכרטיסים, ברמה שתשפיע או לא משהו רציני שיורגש ? 2. איזה מהכרטיסים עדיף ? (ברור שהR7 360 אבל אמרו לי שיהיה איתו צוואר בקבוק לכן אני אולי אחליף לHD6950 או לHD7870) כמו כן, יש לי במחיר ממש דומה את הGTX750 של MSI. הוא יתאים ? 3. האם אפשר לשדרג ? 4. האם הס…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני מתלבט בין קניה של gtx 970 לקניה של 1070 , לכרטיס שיהיה איתי ב2 -3 שנים הקרובות. הערכה שלי היא שבהנחה ש1070 שווה את ה2000 שקל , אז 970 צריך להיות מתומחר בסביבות ה1200 שקל , מכיוון ש1070 חזק ממנו בסביבות ה75 אחוז. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? לקנות 970 ביד 2 ב700-800 שקל , או להשקיע עכשיו ב1070 חדש? תודה מראש על העזרה.

11. Started by arbitman19,

אהלן, אני צריך כרטיס מסך שיהיה חזק מספיק כדי להריץ סטרים של הXBOX שלי עם OBS בלי תקיעות ובאיכות טובה. הוא צריך גם לעמוד בעריכת וידאו (סרטונים ליוטיוב הכוונה) והקלטת וידאו. כמה שיותר זול יותר טוב. האם אפשרי להתקין כרטיס לבד אחרי שקונים? הנה תמונה של המערכת:

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא, ואני מתלבט בין הריאדון8500 לבין הG4TI4200. עכשיו, להתלבטות שלי יש כמה הבטים: א. הFPS- הריאדון אמור להתחרות בG3. אני אקבל איתו ביצועים טובים??? ב. G4TI4200- הוא טוב? ראיתי בפלונטר הפרש של כ50 ש"ח בינו עם 128MB לבין R8500 עם 64MB. ג. אני מניח שאני אצטרך גם להחליף לוח אם- למישהו יש הצעות ללוח אם כמו הGigabyte GA-7VRXP?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by segev22,

ברשותי ספק כח של OCZ 520W תומך SLI ברצוני לרכוש GTX285. באתר היצרן של NVIDIA רשום ספק כח עם לפחות 550W. מכמה חישובים שערכתי וחקרתי הGTX285 צורך במקסימום 340 וואט+מעבד(4 ליבות שאני מתכנן גם לרכוש) שצורך לא יותר מ90 וואט במקסימום HDD + זכרונות+מאווררים לא יותר מ15 וואט,יוצא סך הכל 445 וואט וזה שכל המערכת עובדת על מקסימום....אז מישהו יכול לומר לי מדוע NVIDIA ממליצים על 550 וואט לפחות? או שאולי הם מתכוונים לספק שמוציא פיק של 550 וואט? אשמח לקבל תשובות אני די רוצה לרכוש אחד. בתודה מראש שגב שטובי.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. יש לי התלבטות איזה כרטיס לקנות מבין שלושתם: שמעתי ש ה-5850 הוא עם יכולות oc גבוהות והוא יחסית קריר ושקט. ה- gtx470 hawk הבנתי שהוא מאד שקט וקריר וגם עם יכולות oc גבוהות ובסוף יש את ה-5870 הרגיל. סידרתי את הכרטיסים לפי רמת המחירים מהנמוך לגבוה. איזה הכי משתלם לקנות? אני רוצה כרטיס שייתן לי ביצועים טובים לשנים הקרובות ואולי בעתיד cf/sli. דרך אגב המסך שלי ברזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by kobiperez,

קניתי כרטיס מסך חדש GTS450 בעל 2 יציאות DVI ו Mini Hdmi, ברשותי כבל רגיל של Hdmi אני מעוניין לחבר אותו ליצאית המיני איפה ניתן להשיג מתאם ?!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אז ככה קניתי טלוויזיה גדולה פנסוניק ISF 4K http://www.trustedreviews.com/opinions/thx-and-isf-calibration-is-it-worth-it אני מחפש כרטיס מסך שיש בו את כל הפקדים לכיון וכיול כמו קונטראס , בהירות, צבעים , חדות ועוד.... משהו שמתאים לכיול מקצועי לא משנה יצרן יכול להיות 480/1080/1070 ועוד .... היום יש לי AMD שהוציאה את כל פקודות לכיול , לא יודע אם החזירה בכרטיסים החדשים לעונים נא לצרף תמונה שאני יראה אם באמת יש פקודות כיול כי לא ניתן להחזיר כרטיס לאחר שניפתח

17. שלום לכולם! אני כרגע בונה לעצמי מחשב נייח חדש ואשמח לדעות לגבי הכרטיס מסך. אני בתחום הארכיטקטורה אבל מעבר לזה אני מתעסק גם הרבה בגרפיקה (adobe), רינדורים (Vray, displacement maps, etc) ותלת מיימד וכו.. הנתונים הכללים הם: Intel H81 Motherboard Quad-Core i7-4790 processor (8MB cache 4Ghz) 16GB RAM SSD HD 128GB 2TB HD for files עכשיו ההתלבטות שלי זה בין שני כרטיסים האלה (אם אין לכם המלצות אחרות!) GeForce GT630 2GB OR GeForce GTX650 יאללה צאו!.. =)

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by raanann,

שלום. יש לי מחשב חדש יחסית אני מצליח להריץ עליו משחקים כמו assassin's creed ו- Watch Dogs אבל כרטיס המסך שלי מתחמם דיי מהר ואז המשחק מתחיל קצת להיתקע. אשמח לשמוע חוות דעת אם כדאי לי להחליף כרטיס מסך או למצוא פתרון אחר לקירור הכרטיס? אם יש ממליצים על לקנות כרטיס חדש, אשמח לשמוע על הצעה עד 1000 ש"ח. להלן המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 454] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce GTX750 Ti 2GB-5 GIGABYTE[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i5-4460B Haswell Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD] Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קירור מעבד[/TD] [TD]Cooler Master Seidon 120V[/…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by LielZ,

e8400 + hd 5870 יש פה צוואר בקבוק , ואם כן הוא יהיה מורגש?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. הובכן השבוע התחלי סוף סוף ללמוד (זה לא קל אבל אני מקווה שיהיה בסדר) בכל אופן המסך מחשב הונכחי שלי תופס מקום וחשבתי אולי לקנות במקומו מסך דק "17 עכשיו שאלותי הם, איזה מסך הכי מומלץ? ושנית מה ערכו של המסך הקיים שלי (Samsung SyncMaster 757DFX) האם לדעתכם ניתן לקבל עליו משהו, עד כמה שאני יודע הוא גם תחת אחריות עדיין. נ.ב. אני יודע שכבר דיברו פה ושם על מסכים כאלו אבל באמת ההיתי רוצה המלצה למסך טוב שאוכל להינות וליהיות מרוצה ממנו כפי שאני מהנוכחי שלי שהסיבה העיקרית שאני חושב להחליפו זה עצם העיניין שהוא תופס מקום שאני צריך בכדי שהשולחן יתפנה לי ללימודים.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Or ei,

יש לי כרטיס GF 2 TI של INNO עכשיו 32 MB מהזכרון שלו נעלמו לי כנראה איזה בעיה איתם וגם המאוורר של נתקע או משהו כזה פשוט הוא מסרב לזוז אז עכשיו אני שולח אותו לP שיחליפו לי אותו כדאי לי להחליף אותו לכרטיס של הרקולס ???? כי אני רוצה לעשות לוOC ושמעתי גם שהזכרונות שלו יותר מהירים ..... ותגידו אפשר לעשות לati 8MB OC כי עכשיו אני תקוע איתו ואני לא יכול לעלות כלום חוץ מSC!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום smile.gif לפני חודש וחצי היתה לי בעיה עם הכרטיס מסך המחשב נדלק אבל הנורה של המסך נשארה כתומה והמסך לא נדלק.. אבל כשניתקתי את הכבל של המסך מהכ.מסך אז היה רשום משהו עם SIGNAL וכשחיברתי אותו זה נעלם כאילו הוא מזהה את הכ.מסך החיבור בסדר אבל המסך לא עולה כשמפעילים את המחשב ואני כמעט בטוח שזאת באמת הבעיה ולא שהמחשב לא עולה בכלל.. הכרטיס הוא Leadtek Winfast GeForce A7600GT 256MB TDH עם הג'יפורס 4 הישן המחשב פועל סבבה.. אבל שום משחק לא עובד איתו :\ אז שלחתי אותו לתיקון\החלפה והיום הוא חזר והבעיה לא הסתדרה אז אולי אתם תוכלו לעזור.. תודה smile.gif כדי שלא תשאלו שאלה שנשאלה כבר קראו את זה: http://lionetwork.net/modules/lhforums/index.php?showforum=72 תודה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני רוצה חודש הבא להביא את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb איך הכרטיס מסך הזה? הוא חזק? כדאי להביא?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום. אחי צריך כ"מ חדש עקב ביצועים נחותים עם כרטיס המסך הנוכחי. אשמח לקבל מכם המלצה לכרטיס מסך חדש. התקציב הוא עד 600 ש"ח, עם חריגה של 150 ש"ח לכל היותר. מפרט נוכחי: Intel Q9400 Gigabyte p43-es3g NVIDIA 9800GT WD Caviar Green 1TB 2X2GB DDR2 Samsung Syncmaster 2233 1920X1080 כרגע ההתלבטות שלי היא בין HD6850 לבין HD7770. אשמח לשמוע מהי דעתכם עליהם. אבקש להמליץ על מספר דגמים שמשתלמים בטווח המחיר הזה, ולא על אחד, כיוון שאחי מוכן לקנות רק מטכנאי שהוא מכיר די הרבה שנים, ואבקש ממנו הצעת מחיר. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by ccc,

מי הקורבן שניסה את הדרייבירם? הם בטוחים לשימוש? מעלים ביצועים וכו' וכו'? יש במדור הורדות..

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים