עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by F!R3F0X,

יש לי מחשב ישן יחסית ואין לי תקציב לקנות חדש... שידרגתי את הזכרון RAM ואני רוצה גם להחליף קרטיס מסך. יש לי עכשיו GeForce2 MX עם 32MB זכרון. והייתי רוצה לדעת לאיזה אני יכול להחליף, כי יש לי בלוח אם מקסימום AGPX4, והינה המידע על הכרטיס: תגידו אם צריך עוד מידע... תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rotem_o,

שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב חדש. המפרט כרגע לא מעניין. (הוא כבר כמעט סגור) המחשב מיועד לעבודה כללית, אך חשבתי להתחיל גם לשחק קצת.. (לא משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורזולוציה מטורפת) 1. התקציב שלי נמוך לכן שקלתי לקנות את ה-8600GT שהכי משתלם לי מבחינת ביצועים/מחיר. לפני חודשיים-שלוש ה-7600GT היה על הפרק, ובכל מקום דובר שהוא משתלם ביותר, עכשיו ה-8600GT מחליפו, שראיתי במספר מבחנים שהוא עוקף אותו בהכל, ואף נמכר באותו מחיר, אבל בהרבה תגובות עליו דובר שהוא לא משתלם.. הכיצד?? 2. שוב, מכיוון שהתקציב שלי נמוך מאוד, שקלתי לקחת את הכרטיס INNOVISION 8600GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 גם זול מאוד, וגם אני בכל מקרה קונה מנועה עוד מס' חלקים, ככה שלא יוצא ל…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום כולם, יש לי משהו לא כ"כ הגיוני במחשב: קניתי לפני בערך שנה כרטיס מסך: AGP GeForce 6600GT של MSI (השם על האריזה זה NX6600GT). לפני זה היה לי 5200 ובקושי סחב BF2 על הגדרות הכי נמוכות, ומהכרטיס הזה אני מרוצה. אבל מה מוזר? במשחק BF2 ואפילו ב-BF2142 שהוא עם מנוע משופר (לפי מה ששמעתי) אני שם את ההגדרות על HIGH! עם 1024X768 ב-BF2142 (הוא לא מרשה לי יותר...) ו-AA4X, ב-BF2 אני שם על 1280X1024. לכרטיס שלי יש רק 128 מגה זיכרון והוא כבר ישן מ-2004... איך זה אפשרי שהוא מריץ את זה על ההגדרות האלו? נ.ב: אם למישהו יש 6600GT שיגיד לי אם גם אצלו זה ככה או שזה רק אצלי...

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מדובר בכרטיס מסך 1950CF לפני כחודש קניתי את הכרטיס הזה ומאז אני רק סובל. (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262409.0 ) בימים האחרונים החלו תופעות מוזרות ,החל מקיפאון בהפעלת משחקים וכלה בהתקנה והסרה של הדרייברים כמה פעמים ביום (לא עבדו פשוט) יצרתי קשר עם התמיכה של ATI (יותר נכון AMD)בארה"ב ואין מה להגיד,הם ממש ,אבל ממש יודעים לתת שירות . פיתרון ביניים שקיבלתי ועזר לי להפעיל משחקים היה לחזור לקטליסט גירסה 6.12 היום הם הגיעו למסקנה כמעט נחרצת שהבעיה היא בכרטיס מסך. עדיין הם בודקים קבצי מערכת ששלחתי להם .מסקנות אקבל בימים הקרובים. היום נכנסתי למשחק ספלינטר סל האחרון ומלבד חבורה של רוסים שאני אמור לחסל קיבלו את פניי גם ארטיפאקטים מעצבנים. יצאתי מהמש…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Mazumotte,

כי זאת תהייה ממש באסה. אני צריך כרטיס חדש וברגע שהמחיר ירד קרוב יותר ל-1000 ש"ח אני אקנה אותו-אלא אם כן הוא מוגבל ע"י המעבד... אז הוא מוגבל או לא? תודה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by TaLTooL17,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים, יש ביניהם הבדל של 300 ש"ח. איזה יותר כדאי לקנות?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם, אז כן - פרויקט מחשב HTPC (+ גיימינג) התחיל להתפתח בביתי. ואשמח אם תוכלו לעזור טיפה בבחירת הכרטיס המתאים. ההתלבטות נכון לעכשיו היא בין ה-HIS 3850 IceQ TurboX 512MB לבין ה-8800GT 512MB. המחשב יחובר לפלסמה (Pioneer 5080HD למתעניינים) ע"י כבל HDMI. מתוכננת צפיה בתכני HD (בעיקר 720P). אם הרעיון של מחשב בסלון, ישר עלה הרעיון לשחק משחקים על הפלסמה (רזולוציה של 1365 על 768). מי לדעתכם מבין הכרטיסים יעשה את העבודה הטובה ביותר? (מוזמנים להציע כרטיסים נוספים עם יש צורך - עד 250$ לערך). נכון, אני יודע שה 8800GT חזק יותר במשחקים (למרות שלא בהרבה שמדובר ברזולוציות נמוכות), אבל ל-3850 יש: DirectX 10.1 / Shader Model 4.1 / ATI Avivo / HDMI with Video and Audio / ATI …

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

הנה לפניכם התוצאות של הכרטיס מסך 9600GT, תוצאות לא ממש רעות: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ (שימו לב זה כתוב בגרמנית כי באנגלית זה לא מופיע, אבל ניתן להבין פחות או יותר על מה מדובר). שימו לב: **מבחני 3DMark אינם משקפות את ביצועי הכרטיס במלואם** השקפה מלאה ניתן לראות במבחנים כמה משחקי מחשב.

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by gabi_y,

כיום יש לי X1950GT קניתי את המסך לפני שבועיים,ואני מחפש כרטיס מסך חדש.. אין לי בעיה לעשות OC לבד,תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מידע שמגיע אלינו מחברת ASRock נוגד דיווחים קודמים על תוכניות אפשריות להשקת כרטיסי Vega ו-Polaris מעודכנים לכתבה

12. ליבות Zen 2, ערכת שבבים חדשה בשם X570 וגם תמיכה בעורקי PCI-Express 4.0 חדישים - התוכניות של מפתחת השבבים האדומה לעתיד הקרוב נחשפות לכתבה

13. Started by haimamazavs,

שלום לכולם, כרגע יש לי gtx 780 של asus וחשבתי לשדרג לכרטיס מסך הזה https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19421 המעבד שיש לי- i5 4670 לוח אם - Gigabyte ga h87 d3h שמתי לב שהוא כבר לא מחזיק משחקים חדשים כמו שהייתי רוצה, האם השדרוג אפשרי מבחינת החומרה שכבר יש לי והאם השדרוג הזה בכלל כדאי? תודה.

14. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב לקראת CYBERPUNK, יש לי: GeForce GTX 1070 I5- 6500 חשבתי לקנות את ה3070 אבל אני לא כל כך מבין בהבדלים בין הגירסאות, וגם תוהה אם אני צריך לשדרג את הI5 למשהו אחר. ובנוסף לא לגמרי מצאתי איפה אפשר לקנות את ה3070 אז אשמח לתמיכה תודה:)

15. כרטיס המסך GeForce RTX 4090 הופך זמין לרכישה באופן רשמי ואנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים המקיפים של המפלצת החדשהלכתבה

16. Started by סאונד בראש,

שלום חברים אבקש את עזרתכם בבחירת הכרטיס מסך הבא שלי ידוע שכרטיסי המסך מתיישנים דיי מהר , אז לא בא לי להתפרע 700-1000 , יכול לעלות אם ההפרשים קטנים , מעדיף שלא משחק רק COUNTER STRIKE GLOBAL OFFENSIVE , וקצת מגמגם לי מפרט המחשב I7 EXTREME 975 / 333 6GB GSKILL 1333 לוח אם UD3R GIGABYTE כרטיס מסך ATI 4870X2 תודה

• 25 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by eldar4455,

היי חברים.. רציתי להתייעץ אני חושב לקנות את הgtx 1080 החדש.. אני כרגע עם gtx 980 של MSI יש טעם להחליף ההבדל משמעותי בכלל? תודה..

18. דגם ארכיטקטורת ה-Pascal העממי ביותר הושק רשמית, ונראה כי הוא מצליח לעמוד בכבוד ביעדים שהוגדרו לו כרטיס ה-GeForce GTX 1060 כבר כאן: המבקרים משבחים, אבל למה אין SLI? המשך לכתבה המלאה

19. אהלן. אני על סף קניה של GTX1080 פה בארץ (יש לי מחיר טוב כי אני עושה את זה דרך העבודה). חשבתי ללכת על EVGA בגלל האחריות הבינלאומית. כשהסתכלתי באתר שלהם ראיתי שיש כמה דגמים של 1080 עם 2x8Pin לחשמל וכמה עם חיבור אחד בלבד. מישהו יודע לומר אם יש הבדל? כאילו, ברור שיש הבדל אבל מה המשמעות שלו? זה רלוונטי רק אם רוצים לעשות אוברקלוק? הביצועים פחות טובים מכרטיס שדורש 2x8Pin? זה הדגם בו אני מתעניין, על פניו נראה טוב מאוד, מהירות הבסיס מרמזת שאלו צ'יפים לא רעים: מה דעתכם? http://eu.evga.com/Products/Product.aspx?pn=08G-P4-6183-KR תודה מראש לכל העוזרים.

20. שלום חברים, יש לי בעיה מציקה של תקיעות קטנות ומעצבנות במהלך משחקי מחשב וסרטים, הסאונד "קופא" לאיזה חצי שניה ואז הכל ממשיך כרגיל חשבתי לעצמי שאולי אני קטטנוני אבל פאק איט שילמתי מעל 3000 ש"ח על הכרטיס הזה חשוב לציין שלפני שפרימטתי את המחשב לווינדוס 10 זה לא קרה לי,אז מה שהשתנה זה 3 דברים 1. ווינדוס 10 (מקורי) 2. דרייברים עדכניים יותר ממה שהיו בווינדוס 7 3. התקנתי על מערכת ההפעלה החדשה את התוכנות של Asus לכרטיס. המפרט שלי i7 3770@ 3.9 Gigabyte Z77 UD5H 16GB DDR3 1600 SSD 250GB Sata 3 אשמח לעזרה/פתרונות. תודה

21. דגמים ראשונים מבית אסוס ו-MSI יוכלו להציע יעילות גבוהה יותר בהשגת מטבעות ZCash ו-XMR תודות לוויתור על יכולות התצוגה? לכתבה

22. אז ככה המפרט שלי הוא: I5 3470k לוח h67 8gb ddr3 Gtx 470 רזולוצית המשחק שלי היא Fhd 1080 נכון לעכשיו הכרטיס עובד אבל אני מתפשר הגדרות! חשבתי על זוג של 660gtx או על זוג של 270x מה אתם ממליצים? חשוב לציין יש מגבלה של גודח הכרטיס ל 9.5 אינץ!

23. Started by yoel12,

שלום, יש באפשרותי להפעיל את תוכנית step up של EVGA בכדי להחליף את ה980 שלי ב980TI השאלה היא האם שווה לי להשקיע כ174 אירו (כולל משלוח ומכס) בכדי להפעילה?

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום חברים, יש לי מחשב טיפה ישן: i5-2500 3.3Ghz Gigabyte PA65-UD3-B3 ראם: 8 ג'יגה וכרטיס מסך: 560ti 1gb עכשיו בגלל שאני רוצה להשקיע באיזור ה- 1200 שקל, ונאמר לי שהספק שלי לא כל כך חזק: silver stone מודל: sst-st50f-es 500w אז נראה שהכרטיס האידאלי עבורי זה ה- 960GTX, אני גיימר שאוהב שהמשחקים זזים ונראים טוב, ואני משחק על 1080P, השאלה אם הכרטיס יעשה את העבודה? חשבתי על זה http://www.tms.co.il/product/14751 של פאליט jetsream הבנתי שהוא לא רע. האם יש כרטיס אחר שווה לקחת? בטווח מחירים זהה? (פלוס 100-200 שקל?) תודה. עריכה: אני קראתי ביקורת על super jetstream שנראה אותו דבר, זה לא מה שנתתי?

25. הגרסא המומלצת היא STRIX נכון? האם יש עוד חנויות שמוכרות את הכרטיס פרט ל ksp? האם יש גרסא אחרת מומלצת (העדפה asus\Gigabyte) אך מכיוון שרק ksp מוכרת אני כנראה לא אקנה את ה STRIX (אלה אם כן לא מולם אני ממש את האחריות). ה Gigabyte g1 קצת גדול מדי למארז שלי אז אעדיף כרטיס קטן יותר. בתורה. האם כדאי 390 ממה שראיתי הם פחות או יותר שווים ואני מעדיף את nvidia?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.