עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב קודם כל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שתומך בSM3 לאפיק pci-E , התקציב הוא 400 ש"ח בערך. המטרה היא הרצת משחקים על רזולוציה 1024X768 מינימום . יש לי עכשיו 512MB ראם בהמשך אני אוסיף עוד ג'יגה, ומעבד P D 915 2.8GHZ . טוב אז ככה כמו שאמרתי אני צריך כרטיס שתומך בSM3 לפי מה שהבנתי יש את ה7300GS/GT שבתקציב שלי ורציתי לשאול אולי יש כרטיס באותה רמה (אני מדגיש SM3) רק של ATI - הX1300 תומך ? טוב לא נשגע אותכם הדרישה היא: כרטיס מסך תומך SM3 ויציאות TV-OUT , DVI וVGA (די-סאב) בטווח של 400 ש"ח. ועוד שאלה יש ממיר DVI ל-TV ? אם כן אז אפשר לוותר על הTV-OUT .כנ"ל לגבי ממיר מDVן לVGA . תודה לעוזרים

2. אם כן יפגע בביצועים, האם זה יהיה משמעותי? בנוסף, אני לא בטוח אם יש לי PCIe 2.0 , אם יש לי PCIe 1.0 זה יפגע בביצועים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה המפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4942 המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה www.iqpc.co.il עכשיו במפרט הזה הציעו לי את הכרטיס הזה: …

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  4. קניתי את זה לפני 10 שנים עם הפנטיום 3 שהיה לי. אני זוכר שהיה ה'טופ' והיה ממש מגניב וכייף לשחק עם זה. והיו לי כל מיני סרטוני דמו תלת מימדים של 3DMARK. האם ניתן להתאים את זה איכשהו למחשב הנוכחי שלי בכדי לראות משחקים בתלת מימד? או שאין בכלל קשר לכרטיס מסך וזה 'תוספת' שניתן להתקין בכל מחשב. http://www.stereo3d.com/revelator.htm

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  5. יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. כלומר שהוא ישתמש ב16 או 32 מהזיכרון של המחשב? כי אני מאוד רוצה לשנות את זה... המחשב הוא 900 עם 128 pc133

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  7. אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) אם תוספת של 1G RAM תעזור, אני אשמח לקנות מחר. תודה, בני. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  8. בגלל שהמעבד חלש (ואני מעוניין לחסוך) אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שעבורו המעבד שלי הוא זה שיוצר צוואר בקבוק אני יודע שזה לא מדע מדוייק ומבקש טווח למי שלא הבין אתן דוגמא: אם אין הבדל בביצועים בין GF2 MX לבין GF4200 (כי המעבד חלש) אני אקנה את ה GF2

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. ספק שמגיע עם המארז (ספק בלבד שבמארז נמצא האירור שלו) מפרט: יש לי דואל של AMD 3800 2 גיגה זיכרון. מסך 1050 1650 רחב. תקציב, בסביבות 1000 אם זה שווה את זה

10. שלום, אני מעוניין לעשות שדרוג לכרטיס המסך ויש לי ספק של אנרמקס 400W כפי שכתוב האם אוכל להתקין כרטיס PCX - GeForce PX7950GX2 או שעליי לשדרג את הספק לשם כך?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי ספק כח חלש. לא מעוניין להחליפו כעת. יש לי כרטיס מסך 7600GS (שמשרת אותו נאמנה, תומך OC מכובד). הבנתי שללא OC בשיא הוא צורך 75WATT אני מחפש כרטיס עד 200 שח אולי 250 שח שיעבוד כראוי ושיהיה חזק יחסית. חיבור נדרש PCIE. אני יודע שבמחירים האלו, אין מצב למצוא משהו חזק, אבל אפשר גם ביד 2. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אז ככה על הספק כתוב 230V וזה לא נראה לי כזה הגיוני כי זה קצת מידי בכל אופן יש לי מחשב ישן יחסית GH 2.4 GF 440MX 512 RAM עכשיו אם אני ישים את ה X800 הוא ישרף או הספק כוח ? או שהוא מסוגל להחזיק אותו ? ואיך אני יודע מה באמת הוואט של הספק שלי לא דרך המדבקה על הספק מאחורה ?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  13. שאני משחק יש QUAKE לדוגמא,לפעמים שאני זז לצדדים או משהו כזה לאו דווקא שיש הרבה אנשים,יש מין "עיוות" תמונה כזה,לא בדיוק עיוות כאילו הקצב רענון יורד או משהו כזה נראה לי שזה יותר קשור ל Refresh rate של התמונה יש לי מסך CRT ושמתי את זה על 75Hz אולי לשחק עם זה

• 15 תגובות
    • 933 צפיות
  14. שלום, לפני כמה ימים דיברו כאן על "הקרנה" על קיר ממסך LCD מפורק. לפני כן, דיברו על שיטות להקרין ממסך רגיל על קיר. כמובן כולנו התעניינו,והתלהבנו. קיבלתי אומץ פירקתי מסך והצלחתי, עדיין יש קשיים אבל אשמח להעלות לכאן "פרוייקט מצולם" (תמונה+שלבים בכתב), אך בעיה- אני לא לא יודע/מצליח להעלות תמונה. נכון אולי זה גם קשור למודינג, אבל זה עניין יותר של תצוגה. מישהו יכול להסביר לי? האם התמונה יכולה להיות במחשב שלי רגיל (כמו שיש באתרים "עיון"), או שהיא חייבת להיות ברשת באתר מסויים? אם כן, איפה לשים אותם? עזרו לי כדי להראות לכם כמה שיותר מהר. תודה

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by IMAGUY1X,

שמעו לפני ארבע חודשים קניתי מחשב.. אז יש לי hd6870 amd athlon x4 לא זוכר מספר מדוייק .. 4 GB RAM עכשיו השאלה יש לי צוואר בקבוק ? אם כן כמה אחוז בערך ? ד"א יש הבדל כזה גדול בין ATHLON X4 ל PHENOM X4 והאם זה משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. אהלן.... טוב פירסמתי כמה תראדים בנושא וחבר שלי רוצה לקנות מחשב ב8.5K שקל...... זה המחשב שרצינו להזמין מנועה מחשבים- Athlon 64 3400+ (S-754) - 1860 EPOX 8KDA3J - 648 ALBARTON 6800U - 3200 512MB TwinMos DDR PC3200/400 x2 - 1080 Thermaltake PurePower 480 WATT 2-fan APFC - 475 WD 120/7200 SATA 8MB -580 RAIDMAX SCORPIO 868 SILVER הרכבה 170 סך הכל 8685 מזומן הנחה 3% סך הכל סופי 8424 עכשיו......... חבר שלי שלח להם אימייל עם ההזמנה והכל...... והם אמרו לו שיש מחסור עולמי בכרטיס 6800U של אלברטון.... אבל אמרו לו שאפשר לקנות X800PRO...... חח צחקתי איזה שתי דקות.... או שהוא יתן לו כרטיס מסך חלופי עד שיגיע הכרטיס....... חבר שלי אמר ששווה לנסות ושאל אותו אם הוא יתן…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך אני עושה לו אוברקלוק? מה היא טמפ' מסוכנת לכרטיס? (מתי להפסיק את האוברקלוק) לאיזה רמות הוא בדר"כ יכול להגיע עם קירור טוב ואוברקלוק יציב בלי פאקים ובאגים וכו'? לרמה של איזה כרטיס?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  18. יש לי רדיאון 9800 פרו , איך אני מחבר לטלוויזיה?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by assifbum7,

נפל לי קבל מהכרטיס מסך (למי שלא יודע מה זה קבל אשאיר תמונה), האם אפשר לתקן את זה או שבכרטיס מסך הלך?

20. Started by 1900GT,

יש לי מחשב די חדש ואני רוצה לדעת אם אשר לחלק אותו לשתי מחשבים כלומר י=אם יש אפשרות לקנות עוד מסך ועכבר ומקלדת ולעבוד במקביל. ואם כן אפשר גם לשחק כמו ברשת אחד נגד השני??? המפרט שלי הוא : כרטיס מסך 1900GT 256MB לוח אם M2N-E ASUS זיכרון 512X2 DDR2 667 ארדיסק 160GB SATA2 אז האם אפשר לעשות את זה או שלא או שצרכים מחשב יותר טוב?.??

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. יש לי שאלה .. מה יותר טוב גיפורס 5200 או iti 9200 .. שמעו אני צריך לקנות כרטיס מסך במחיר שלהם .. אז רק תגידו לי מה יותר עדיף אני יודע שיש כיום יותר טובים אבל אני רוצה משהו ברמה שלהם.. מה אתם מי יותר טוב יותר מהיר ויותר חזק.. תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. אז ככה בגלל שקניתי את ה9550 אני יכול להעביר את GF 4 למחשב הישן שלי? יש לי מחשב P2 200MMX MHZ שהוא ממש ממש ישן. אבל כמה AGP הוא תומך?

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by kobi_af,

MAG 19'' 996 PF זה מסך טוב? אם כן מה יש לכם להציע לי(אני לא קונה זה לידע) באותו מחיר

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  24. הזמנתי R9800P יש לי ספק של 300W רציתי לדעת עים הוא ישפיע לי על הביצועים של הכרטיס תודה לכל עונה!!!

25. Started by CRC,

תגידו אם אני קונה geforce 4 64mb tv-out ddr זה יעבוד בפנטיום 2 -400 ???

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.