כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
של ATI או של Hercules? תודה, יונתן.
-
שאני רואה סרטי HD הכל בסדר. אבל בסרטים ברמה נמוכה יותר אני רואה מן טשטוש קטן,כאילו אין חדות. אם מסתכלים על התמונה רואים בחלקים ממנה קווים לא ישרים... במחשב הקודם ראיתי את אותם סרטים באיכות הרבה יותר טובה... אך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. איך אני מחבר אותו לוידאו? איך אני מחבר אותו בכלל לטלויזיה? והאם יש לי אפשרות להקליט משהו ? ואם כן איך.. איזה כבלים אני צריך תוכנות וכו'..
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תראו Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon X850 Pro (R480) GPU Code Name R480 PCI Device 1002 / 5D4F Transistors 160 million Process Technology 0.13u Bus Type PCI Express x16 Memory Size 256 MB GPU Clock 398 MHz (original: 400 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 12 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 6 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 4776 MPixel/s Texel Fillrate 4776 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type GDDR3 Bus Width 256-bit Real Clock 493 MHz (DDR) (original: 490 MHz) Effective Clock 986 MHz Bandwidth 30.8 GB/s Memory Timings CAS Latency (CL) 7T RAS To CAS Delay (tRCD) 7T RAS Prec…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בו קיבלתי כרטיס מסך שהוא די ישן יחסית שהוא אם VIVO איך אני יכול להשתמש בו?! תודה ענקית לעוזרים. אז ככה אני מעלה תמונה של הכבל שקיבלתי לאיפה אני צריך לחבר אותו וברשותי ממיר של Yes ללא S-Video רק Rca מה אני צריך לעשות כדי לראות טלוויזה?! תודה ענקית לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 733 256 Ram WindowsXP והכי גרוע כרטיס מסך GeForce 2 mx 400 64mb התוצאה שקיבלתי ללא אוברקלוק ב 3dmark הייתה 1374 Enigen 199.66 mhz Memory 167.04 mhz זה הברירת מחדל אני העלתי ל Enigen 215mhz Memory 180 mhz וקיבלתי שיפור של 130 נקודות בלבד ! אין לי קירור רציני על הכרטיס רק את המאוורר הסטנדרתי שפעם בחודש אני מנקה אותו ואת גוף הקירור שעליו הוא יושב ומשמן אותו - הוא מסתובב חזק וטוב כמו חדש. יש לי את הדרייברים ה - 30 התוצאה דיי חרא ! מה לעשות בשביל לשפר ? ואני לא רוצה לעשות אוברקלוק רצחני - כי הכרטיס ישרף ... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב לשים במחשב את r9550 או fx5200? עם r9550: איך הוא יריץ משחקים של היום וימ"מ 4?
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה Intel GMA X4500(HD) רוצה לשדרג ל geforce 210 1gb שווה? מצאתי את הכרטיס ב best buy ב $65 .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את זה לממיר ואז למחשב? ד"א הכרטיס מסך שיש לי זה Radeon X1800 GTO איך קבלים אני צריך לקנות כדי לחבר אותו לממיר ואז למחשב בבקשה אני חייב עזרה :\ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר קסטות ישנות לפורמט דיגיטלי, קראתי בFAQ של הפורום ועשיתי את הדברים הבאים: הורדתי לnVidia GeForce2/GTS שלי את ה WDM. התקנתי. (לכרטיס יש חיבור SVIDEO IN שנראה קצת מוזר, אבל הכבל מתחבר אליה בלי בעייה) הורדתי את VirtualDub. התקנתי. איך אני מתחיל להקליט? בוירטואלדאב אני רואה רק " Video File Emulation 0" תחת DEVICES בMOVIE MAKER זה גם לא עובד..האם אני צריך עוד משהו? :'( תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עם המלחם שיש לי אבל לשווא הוא מסרב לצאת, אני שם את המלחם על החוט ומנסה למשוך אבל הברזל לא יוצא במה אני טועה ? (יש לציין שזאת פעם ראשונה שאני מנסה לתקן קבל )
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הוא לא נותן לי את ההפשרויות שהוא היה נותן לי תמיד וזה לא משנה איזה גירסא אני מתקין הוא לא נותן לי כלום צירפתי תמונה כדי שתראו על מה אני מדבר למה אין לי את כל ההפשרויות של הכרטיס !!http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.dfgfdgfdgdfgfdgfdg.jpg
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ומעבד של i7 מסדרת 720qm וזיכרון ראם של 4gb ומחשב שלי הוא מגרסת Acer Aspire 8942G Core i7 ועכשיו אני רואה סדרה (לגדל את הופ ) ושנגיד המצלמה זז אז רואים כמו לאגים כזה למה זה כך ואיך אפשר לתקן(לסדר) את זה ולראות חלק ויש לי רזולוציה של 1080p שזה full hd ואני רואה את סדרה באיכות של 720p והרזולוציה שעל המחשב היא 1920X1080
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 4850 הוא עושה פריז ניתקע המחשב מה יכוליות הבעיה והכרטיס מתחמם שאני נוגע בוא הוא חם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה ? תסביר לי בבקשה בדיוק מה זה ! ומה יקרה עם אני יסמן את ה V ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632271290061250000-untitled.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מוזר לגמרי הלוח הוא PV800X של ASUS וערכת השבבים של VIA ואני בטוח שחיברתי אותו לחיבור AGP אם מישהוא ישאל אם יש לכם הסבר\פתרון אנא אל תחרישו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus P5b dlx ו כרטיס מסך 8800GTS 320mb אפשרי לעשות מערך SLI ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הלוח אם יחסית ישן והשאלה היא האם אני יכול לשים כרטיס מסך PCI-E 2.0 והאם שווה להשקיע בכרטיס מסך טוב? כי אולי ביגלל שהלוח אם איטי זה יעט גם את הכרטיס מסך. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה. קניתי מחשב לפני כשנה או פחות אפילו והוא הגיע עם כרטיס מסך: GeForce 4 MX 440 SE. עכשיו אני רוצה לשדרג(כל אחד שהוא גיימר היה) ואני צריך שתעזרו לי: יש לי חיבור AGP 8X והבעיה שכרטיסי המסך שאני רוצה הם PCI EXPREESS. ישנם עדיין כרטיסים של AGP 8 אבל לא הרבה. יש אפשרות לשדרג ל PCI E? אגב אני מתלבט בין: ATI RADEON 9550 ATI Radeon A9250 אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לא שמתי לב. SORRY
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם ג'יגבייט מבוסס ציפסט 690G של AMD עם כ.מ. OB X1250 של ATI. הלך לי המסך ואני רוצה לקנות מסך ( 1080P X 1920) חדש 23' FHD. האם הכ.מ. יתמוך את הרזולוציה הנדרשת? אשמח לתשובה[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 18:50:22 הוספה לשאלה - כשאני בודק כרגע את הרזולוציות האפשריות, הגבוהה ביותר היא 1600 X 1200
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שפרה צבר (סתם) מה הכרטיס המומלץ בשבילי, כרגע יש לי 7800GT אני חושב לשדרג אותו בסביבות 1000 שקל אפשרי בהחלט יותר אם זה ממש כדאי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-