כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
בעקבות צריכת חשמל מטורפת ועוד כמה סיבות אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי ב4670 מבית ATI.שאלתי היא האם הוא שווה ערך לכרטיס שלי או אולי אפילו חזק יותר.(המחשב צורך כרגע 250 וואט בשעה).תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכלום (: בדיוק התחדשתי במסך חדש למחשב שתומך ב3840x2160 Ultra HD 4K . אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך לי ברזולוציה הזו גם מבחינת משחקים. דגם המסך: "28 Samsung LED 4K U28D590D תקציב: 1500 - 2000ש"ח גמיש במחיר חומרת המחשב שיש ברשותי מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי החלפתי לספק זמני שהיה לי בבית (HEC 300) ואין לו את החיבור שהיה לFSP שמתחבר לתוך הכרטיס מסך רציתי לשאול כמה זה קריטי להשאר ככה ? תודה מפרט בחתימה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
האם שווה להשקיע את ה150 ש"ח בשביל להגדיל את הזכרון מ256 מגה ל512 מגה בכרטיס 1950PRO
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
powercolor hd4870 512Mb שעולה לי 1280 ש"ח, או HIS hd4850 iceq 1gb שעולה לי 1020 ש"ח. איזה כרטיס מביניהם יתאים לי יותר מבחינת יחס ביצועים-מחיר להרצת משחקי מחשב במסך 22" עם תמיכה ברזולוציה עד 1920X1440? (מעבד Q9400) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה שני כרטיסי 8500LE של חברת SAPHIRE, הכל בסדר איתם, חוץ מיציאת הטלוויזיה. התמונה בטלוויזיה מופיעה בסדר גמור אבל משום מה לא תופסת את כל שטח מסך הטלוויזיה בגובה (לרוחב זה בדיוק בסדר). שיחקתי עם כל הקונטרולים ומתחתי אותו ככל האפשר אבל הוא רק נמתח עד לגבול הקודם ולא יותר. בפועל יש לי פס שחור עבה בתחתית המסך ופס שחור דק יותר בחלק העליון של המסך, ממש מרגיז. חיברתי את שני הכרטיסים שני טלוויזיות שונות, לצורך זה השתמשתי בשני כבלי svideo to rca התופעה הייתה זהה. לאחרונה הבאתי מחבר מחשב נייד עם כרטיס 7500 , חיברתי אותו לטלוויזיה שלישית (וחדישה מאוד) באמצעות שתי האפשרוית svideo to composite svideo to svideo גם במחשב הנייד קיבלתי את אותה תופעה בדיוק. לכן אני מניח שזו …
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי אותו כמעט לפני 5חודשים וברוך ה' עובד בסדר .. לפני כמה ימים עידכנתי לו דרייברים והתחילו להופיע חורים שחורים כאלה (רד אלרט 3) וב PES 2009 המשחק רץ כאילו מישהו מריץ אותו קדימה בריפליי במהירות שאי אפשר לשחק בה. מחקתי את הדרייברים הכל והתקנתי את של הכרטיס מסך עם הדיסק והבעיה ברד אלרט נפתרה ובפרו לא, למישהו יש רעיון? יש לציין שהבעיה קוראת רק במך מלא ושאני פותח את המשחק בחלון זה לא קורה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
שלום, החלקים העיקריים במחשב שלי הם - Intel Core 2 Dou CPU E8400 3 GHZ 4 GB RAM Gigabyte X48-DS4 אשמח למסור עוד נתונים אם אתבקש. כרגע יש לי כרטיס 4850 עם בעיות, אשמח להמלצה לכרטיס שינצל היטב את יכולות המערכת (ולהיפך). אני משחק בכל סוגי המשחקים, וחשוב לי שיהיה לו קרור טוב ושיריץ בקלות משחקים ב 1680X1050. תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מכיוון שמטרת המחשב בעיקר לגלישה/סרטים (והתעסקות מועטה מאוד בעריכת 2D שגם ענתיקה כ GForce FX5200 הספיק לה) ואולי משחקים פשוטים ללא התעקשות על פילטרים אין צורך בכרטיס חזק במיוחד אך יש לי צורך בתמיכה בסרטים באיכותHD ועדיפות ל 1080p ישנם לוחות אם LOW-END רבים עם כרטיס מסך מובנה ההפרש בינם לבין לוח דומה ללא כרטיס מובנה יכול להגיע לכ300 שקלים מה שגורם להתלבטות האם להשקיע מעט יותר ולקנות כרטיס מסך LOW-END חיצוני איפה ניתן לברר את רמתם של כרטיסי אינטל מובנים X3100 X4500 או X4500HD באופן יחסי לכרטיסי מסך חיצניים?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי (אני מדגיש, קיבלתי, לא בחרתי את המפרט) מחשב עם כרטיס מסך מובנה GMA3000... כמובן שכשגיליתי שהוא לא מריץ כלום התחלתי לבכות. למזלי הבנתי שאני יכול להוסיף כרטיס מסך (הבנתי שיש לי חיבור PCIX וזה טוב ^^) רק שעוד בעיה נקלעה לדרכי, המחשב שקיבלתי Small Form Factor (dc7700p) וממה שהבנתי לא כל כרטיס מסך יכול להתאים לו.... עכשיו השאלה שלי היא איזה כן יתאים? HP Compaq dc7700p Small Form Factor המעבד שלי הוא 6400 @ 2.13GHZ 2CPU והזיכרון 2024MB RAM אשמח לקבל המלצות.. לא צריך משהו מפציץ מידי.. רק שיריץ לי HL2 וחבריו הרבים וWOW ועוד כל מיני שטויות באיזור תודה רבה לעוזרים! 3>
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא מעודכן לגי הביצועים , אבל המחירים ב-1000 ש"ח יותר מהATI 3870X2 9800X2 של ספרקל 1G עולה 2900 ש"ח 3780X2 עולה 2100 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישנם כמה נקודות שאני לא סגור עליהם... 1. מבחינת כרטיס טלויזיה איזה מהבאים הכי טוב? Hauppauge PVR-150 MCE ATI Theater 550 Leadtek PVR2000 2. איזה כרטיס מסך הכי זול עם ביצועים סבירים שיריצו משחקים כגון Need For Speed זה פחות למשחקים, אבל אני יעדיף שאם אני ירצה לשחק מתישהו אני יוכל 3. שאלה לגביי שלטים. אני קונה מארז של "טרמלטק מוצרט" שבא עם שלט... ועם הכרטיס טלויזיה בא גם שלט... אני צריך את שתיהם?? אין שלט שישלוט על שתים הרכיבים הספציפיים ועם שאר מערכות ההפעלה של ה-HTPC בנתיים זה מה שעלה לי לראש אם יהיו עוד שאלות אני ישל תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן פתחתי אשכול על כרטיס מסך אבל הייתה הוצאה דחופה יותר וכרגע חסכתי שוב לכרטיס. העניין הוא שהכרטיס שיש לי עכשיו הלך לגמרי, אני על סייף מוד ואם לא אז אני מקבל שגיאה. לכן אני חייב כרטיס מסך בדחיפות, השגתי 600 ש"ח (תקציב דל נכון), אבל אני לא יכול לתפקד בלי. אני רוצה כרטיס שיוכל להריץ גם BF3, יד שנייה אופציה פתוחה לוח אם P67UD3B3 I5 2320 וספק חזק שאני לא יודע את שמו אשמח לעזרה, מתכנן קנייה שבוע הבא.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב... לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך (8800GT) ואני צריך להביא חדש! המטרות הם בעיקר למשחקים, אינטרנט וכ'ו... לא משהו רציני! המפרט: Intel Q6600 2.4Ghz Asus P5KC OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz התקציב הוא לא גדול.. עד 600 ש"ח בלי חריגות! אני מחפש את התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל מכרטיס מסך בתקציב הזה ומהמפרט שלי! תודה...
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
הייתי בדרך לקנות את R9 390 כשקראתי ברשת שהכרטיס יוצא בימים הקרובים. הבעיה שAMD החתימו את כל העולם ואשתו על הסכמי סודיות ולא מגלים עליו כלום. חוץ מכמה תמונות אין שום דבר. יש למישהו מושג מה נסגר עם הכרטיס הזה ובשורה התחתונה האם הוא יהיה ברמה של 390 מבחינת ביצועים/מחיר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כמה חודשים שאני כבר מחכה לחלקים חדשים ובונה על מחשב חדש כמעת קניתי את 8800GT אבל לאחר זמן מה יצא דיסרה 9 ובאתי לקנות את 9800GTX עכשיו אין ממש שיפורים משמעותיים שכן כם זה אותו ליבה G92 בכל זאת המחיר דיי טוב( 1650 שקל) עכשיו זה עדיין לא רישמי אבל שי שמועות מחברת NVIDA על כרטיס 9900 עם ליבה חדשה שנקראת GT200 שיגיע כנראה עוד 3 חודשים!! אז שווה לחכות או שעדיף לקנות מחשב עם כרטיס רגיל כמו 8800GT שגם ככה יהיה לי בו שימוש לשיפור המחשב הנוכחי שיש לי או שגם אז יצא לוח לדוגמא שיתמוך בצורה שונה/חדשה בכרטיס עם הליבה החדשה תודה מראש הנה קישור http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=256622
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני לא בטוח עם זה שייך לפה אבל זה מדבר על ביצועים בתלת מימד, אני עוד מעט יפרט. עם זה לא קשור לפה אני מתנצל . אז ראיתם את הטריילר של HL2 של 20 דקות ? מי שראה יודע על מה אני מדבר מי שלא לא יאמין. (אני יגיע לנקודה בסוף) נכנסים לתוך נמל (בטריילר) וככה יופי טופי, אסרות פריטים שיכולים להתנועונע ולזוז תאוות נפשם ועוד ניתנים לחיסול ושאר הדברים... רק להריץ את זה לא מספיק (כמו שכתבתי אסרות) ? אז נכנסים האוייבים עם אנימציה מכובדת וכמות פוליגונים לא קטנה, ואז אתה מפעיל לך כמה טריגרים נחמדים לצורך הקרב שיכביד עוד. או בעיר ההרוסה שהיה ערימת אבנים וכול שבר קיר מסוטט יפה יפה בעיר הגדולה שכול אות על שלט זה אובייקט. שהמשחק התחיל לקטע ממש לפעמים קיטועים קטנים, לפי מה שאמרו הוא רץ עם Rad…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב חדש. המפרט כרגע לא מעניין. (הוא כבר כמעט סגור) המחשב מיועד לעבודה כללית, אך חשבתי להתחיל גם לשחק קצת.. (לא משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורזולוציה מטורפת) 1. התקציב שלי נמוך לכן שקלתי לקנות את ה-8600GT שהכי משתלם לי מבחינת ביצועים/מחיר. לפני חודשיים-שלוש ה-7600GT היה על הפרק, ובכל מקום דובר שהוא משתלם ביותר, עכשיו ה-8600GT מחליפו, שראיתי במספר מבחנים שהוא עוקף אותו בהכל, ואף נמכר באותו מחיר, אבל בהרבה תגובות עליו דובר שהוא לא משתלם.. הכיצד?? 2. שוב, מכיוון שהתקציב שלי נמוך מאוד, שקלתי לקחת את הכרטיס INNOVISION 8600GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 גם זול מאוד, וגם אני בכל מקרה קונה מנועה עוד מס' חלקים, ככה שלא יוצא ל…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש 720p, האם יש גם 720i ואם כן מה ההבדל? ומה ההבדל בין 1080i ו- 1080p (פה אני בטוח ששניהם קיימים). תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וכול פעם שאני מעלה את הWIN הוא אומר לי שבוצע שינוי ואני לא משתמש בSLI אלה בטכנולוגיה של כרטיס מסך אחד עכשיו זה מעצבן אותו כי אני יודע את זה וכול פעם זה אומר לי את זה יש אפשרות להגדיר לו להפסיק עם זה? ועד משהו מתי שאני עובר לפאנל ניהול הישן הוא אומר לי שדברים חדשים לא יעבדו בו הדברים האלה הם קשורים לטכנולוגיה של SLI או גם לטכנולוגיה של כרטיס מסך אחד
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-