עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בשעה טובה קניתי כרטיס מסך רציני למסך החדש שלי (T260 סמסונג). במסגרת התקציב שלי קניתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי היתה שגיאה בצבע אדום , בעיה מוכרת יחסית לכרטיסים החזקים. נאמר לי בהודעה שלא חיברתי חיבור מתח לכרטיס. חיפשתי וחיפשתי ואין לי חיבור 6 פינים מהספק כוח שלי (HEC 400W TR-TF ) יש לי 2 חיבורי 4 פינים אבל אחד הולך לATX 12V והשני הולך לחיבור בלוח אם ליד החיבור הענק ששמים על הלוח, בצמוד אליו. בחוברת הפעלה כתוב שאני אמור לקבל איזשהוא מתאם, יכול להיות? בכל מקרה לא היה בקופסה משהו שהזכיר את זה. מה אני עושה עכשיו? החזרתי את הכרטיס הישן בשביל להמשיך לעבוד עד שאני אמצא פיתרון .. אני אהיה מאוכזב מאוד אם אגלה שא…

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by רן.ט,

אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל- s-video ואני רואה תמונה אבל בלי צבעים למישהו יש מושג למה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  3. יש לי בעיה עם משחקים שאני לא יכול לראות את המקשים בתפריט אני רואה ריבועים וסימנים מוזרים איפה שאמור להיות המקשים של המשחק[לא משנה אם לא הבנתם אני מצרף תמונות שמי תמונה של קריסס אבל אותו דבר עם אחרים] הורדתי תדריבר הכי חדש מהאתר של נוידיה ועדיין לא טוב אז למי שיש רעיו שיגיד לי אני מצרף תמונה של ההגדרות של הכרטיס מסך שלי גם תראו שהכותרת רשומה הפוך

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. למה ? מה אני צריך לעשות ?? יש כרטיס מסך 9600 XT מה אני צריך לעשות ?איזה הגדדשות לכוון ?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  6. אני מחבר את המחשב לטלויזייה בכבל s-video מצד אחד ו-rca בצד השני יש תמונ עם צבע והכל סבבה אבל לא באיכות טובה וזה מילא אני מכניס סרט לכונן נכנס לmedia player מפעיל את הסרט, עכשיו במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובמסך של הטלויזיה יש את הסקין של ה-media player והכל אבל אני לא רואה את הסרט עצמו במקום הסרט יש סתם ריבוע שחור. מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?? ןיש עוד בעיה שלא קשורה לטלויזיה..שאני מנסה להפעיל את הסרט בdivx player אני רואה את הסרט אבל במקוטע והאמת שגם פה לא רואים כלום בטלויזיה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by guy29,

קיבלתי כרטיס מסך חדש, עד כה היה לי את הכרטיס המובנה על הלוח, הכרטיס המסך החדש עבד יפה לפני כמה ימים על המחשב של אחי. בכל אופן, הרכבתי את הכרטיס מסך החדש, אך המערכת לא מצליחה לזהות לי אותו. שאלתי בת'רד כאן '> http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=261391&st=0entry1217646 ושלחו אותי לכאן, אולי אתם תדעו מה הבעיה, בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Bose,

מאז השדרוג יש לי בעיה של מסך כפול, כן הורדתי את הדרייברים ועדיין המחשב המפגר חושב שיש לי שני כרטיסי מסך ולכן אם אני לוקח את העכבר ימינה לוקח לו זמן לחזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by finish,

יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Armageddon1,

קניתי מסך חדש mag 796fd2 ויש לי איזה בעיה עם הגדרת הצבעים אני גם מנסה להתחל את ההגדרות של המסך וזה לא נותן הבעיה בצבעים היא ב color manager יש שם כמה סוגים של צבעים שמוגדרים כברירת מחדל 6500K 5500K 9300K וכולם נותנים אותו צבע (אבל כל הגדרה צריכה לתת צבע אחר ) מה לעשות או להחזיר להם תמסחך אולי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by confession,

אחים שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע איזה ראיתי raedon 9800xt - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6081&PHPSESSID=fefa878508b88c58894004991bdecd66 ויש לי מחשב 1.8Ghz 512RAM אני לא יודע אם זה טוב בשבילי... אם זה טוב תגיבו ואם לא תמליצו לי על משהו אחר שיהיה טוב בשביל הכרטיס מסך שלי

• 7 תגובות
    • 502 צפיות
  12. חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. שלום לכם. קניתי כרטיס טלוויזיה לפני יומיים.. WinFast TV 2000 XP וחיברתי אותו למחשב. יש לי יס בבית.. חיברתי את "הבננה הצהובה" לכרטיס הטלוויזיה..ורואים מצויין..אבל הבעייה היא שאין קול.. האם מישהו יודע מה אני עושה במצב כזה? אשמח אם תעזרו לי.. אשמח גם אם תשיבו לי האם הכרטיס הזה הוא מספיק איכותי(האמת שהשימוש שלי הוא רק לצורך הקלטת תוכניות וסרטים) שלומי.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  14. קודם כל שלום כולם אני חדש כאן והמחשב שלי נדפק יש לו בעייה.... על המסך שלי מופיעים פסים צהובים מאונכים על המסך.. אקיצר אני רוצה לדעת אם זה המסך נדפק או שזה הכרטיס מסך? המחשב שלי גם עושה הרבה בעיות מה שלא היה לי לפני הפסים.... יכול להיות שזה נובע מהפסים? תודה מראש לעונים ;D חופש נעים!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by lamborghini,

יש לי אותו על ווינדאס 2000 ושאני מתקין אתל הדריבר שהורדתי מהתאר שלהם(lifeview.com) אז אחרי ההתקנה הוא נותן לי תהודעה הבאה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  16. כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??

17. הכרטיס הוא של חברת PowerColor מסוג 9600pro. לא ביצעתי שום אוברקלוק לכרטיס.המהירות של הזיכרון שלו היא 400(200X2) משום מה, שזה מה שהחברה הזאת משווקת לכרטיס זה, לעומת 600(300X2) בחברות האחרות. עכשיו במשחקים כל כמה דקות המשחק נתקע, וצריך לחכות איזה שתי דקות עד שה- VPU Recover מהדרייבר יאתחל את הכרטיס מסך, כאשר זה לא ממש עוזר לבטל את אפשרות זאת. זה כבר די בלתי נסבל שכל כמה דקות הכרטיס מסך נתקע. המאוורר והכרטיס עצמו חדשים, שאני נוגע בכרטיס גם במאמץ- אני לא מרגיש שהוא חם(אין לו חיישן חום). ניסיתי לעשות לו downclock ע"י הורדת מהירות הזיכרון ומהירות הליבה, לא עזר כ"כ. אולי לנסות להעלות לו בתזמונים של הזיכרון - יפגע קצת בביצועים אבל ישפר את היציבות... ? איך אני יכול לפתור את הבעייה…

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  18. חברים יקרים ומלומדים! יודע שהכרטיס הזה הוא לא המילה האחרונה = קניתי אותו לפני שנה אבל בכל זאת ....למה אני לא מצליח לרוץ עם מישחק היטמן חלק? הורדתי את כל הפרמטרים של איכות הגרפיקה במשחק למינימום! עידכנתי את הדרייברים אני סוגר את כל התוכנות ואת האינטרנט = הכל והמשחק ממש ממש מקרטע....כאילו בהילוך איטי אגב יש לי מחשב P4 1.7G ....עם 512 זיכרון לפי כל הקריטריונים של המשחק זה צריך לעבוד....אז מה קורה כאן? יש תוכנות שיכולות להאיץ את הכרטיס או אולי משהוא לא מוגדר אצלי טוב? תודה מראש! לעוזרים

19. השאלה בכותרת... האם NVIDIA ממשיכה לשפר את הכרטיס שלי או שכבר אפשר להפסיק להוריד דריברים?...

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by W0lverine,

דווקא ה רדאונים 9200\9100 לא ממש יקרים... יש לי שאלה, מה ההבדלים היום בתחלס (במה שאני יראה על המסך :-) ) בין כרטיסי 64 מגה וכרטיסי 128 מגה למשל אם אני הולך על כרטיסי TI, וילך דווקא על ה 128 שקל, יהיה יקר מידי למשתמש ביתי פשוט לאומת זאת ה64 יהיה במחיר סביר... לי יש MX 440 - 128MB שעובד סביר, אבל אני מחפש משהו יותר טוב אמרו לי שלהשקיע על FX5200 לא יהיה חכם במיוחד כי לא יראו תוצאות שונות מי יודע מה..

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by galala,

טוב אז הינה הדילמה שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי. לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$ חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon) לינק לכרטיס של Leadtek WinFast A400 GT TDH http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm *נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  22. יש לי מסך דל 2410 אבל אין לי חיבור dvi ו hdmi ולכן צריך כרטיס מסך עם חיבורים כאלה. האם משנה אם שם אחד מהחיבורים האלה או 2 סוגי החיבורים אותו דבר. האם geforce 210 טוב מספיק לחיבור? אני צריך את כרטיס המסך בעיקר לאינטרנט קריאת מיסמכים וקצת מדיה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. אחרי ימים של התלבטות, כאבי ראש ונדודי שינה, הסכמתי לתת לנווידיה הזדמנות נוספת. חסר להם שהם יפשלו פעם נוספת. החלטתי לקנות 6800 רגיל, אבל אני לא יודע איזה. יש הרבה מאד דגמים וחברות. אני לא רוצה כרטיס מסך עם קירור "סטוק" של נווידיה ואיזשהו באנדל זול. אני רוצה חברה שהשקיעה יותר מעשר דקות בעיצוב קירור ובהכנת באנדל. לא אכפת לי לשלם קצת יותר. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  24. יש כמה דגמים בחנות אנא עזרו לי לבחור אחד מהם שנראה לכם הכי טוב...... 1)אז הנה הראשון מתוצרת ASUS שעולה 1230 ש"ח אז הנה הלינק לשיפוטכם....... http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1078&modelmenu=1 2)הדגם השני מתוצרת GIGABYTE הוא בלי מאוור אלא עם סוג כלשהו של קרור שקט והוא בא גם עם תוכנת אוברקלוקינג ועוד כמה דברים http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm והוא גם עולה 1230 ש"ח תודה רבה על העזרה נ.ב מצטער על הניסוח

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  25. מצד אחד עומד לו ה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=3189 מצד שני ה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2415 מגוון ההתלבטויות הבלתי נגמרות: ראיתי את הLCD הזה, באמת מראה תמונה יפה, (של CHEI MEI) ואני גם גר קרוב לKSP ככה שאני יכול לאסוף אותו כבר מחר יחדיו עם הHDD שאני קונה משם. הCRT יותר גדול (בשני המובנים) וזה דבר טוב ורע (טוב האינץ' רע הגודל הפיזי שלו והמשקל הרב) המסך למשחקים - אבל השאלה אם יש מריחות במסך הזה... אני סומך על CHEI MEI... שמעתי ביקורות בינוניות על הCRT הזה אבל כאחד שגדל על PROVIEW מגיל 6 זה יספיק... CRT פולט חום וקרינה = LCD הרבה פחות המחשב שלי נראה קצ'י (SAMURAI, CHAMELEON, SAMSUNG RAINBOW MOUSE ETC) מסך LCD ישלים את הצלע החסרה בעעע …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.