עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי כרטיס ב-eBay לפני 9 חודשים. הכרטיס התקלקל. EVGA לא מוכנים לא לתקן ולא להחליף את הכרטיס (וזאת למרות שיש לו אחריות לכל החיים) בטענה שכאשר הקנייה מתבצעת דרך eBay האחריות פגה. חפרתי באתר האינטרנט שלהם ולא מצאתי באף מקום שרשום שאין ארחיות לכרטיסים שנקנו דרך eBay. http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=25610 זה התשובות שאני מקבל מ-EVGA לעניין הנ''ל.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by danielw,

אני צריך כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים במקום המעפן שיש לי מובנה התקציב שלי הוא 650 שקל והתקן הוא PCI-E

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by lmlm,

http://www.techpowerup.com/?24832 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en&Hash=UPPtyORnXDcfZXqx405R3Gii2DPEUacLjQbz1A0bJUe%2bv5ieXyV7pnNsLV8canaG%2bLmqhNyhloTX1DnIGiWdgQ%3d%3d רק רציתי לעדכן אתכם שיצא עידכון

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  4. יש ברשותי מחשב חדש, עם כרטיס 1950XT ודרייבר7.1, וk-lite ואני רואה סרטים ללא כל בעיה.. הבעיה מופיעה רק בסרטונים שיש למשל באינטרנט, כמו למשל בדף הראשי בנענע יש באמצע העמוד מין פינה שתמיד יש פה סרטון או למשל בדיון פה על crysis הסרטון.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234859.20 כשאני מפעיל את הסרטונים הללו כל הסרט רק ושומעים מוזיקה, אבל התמונה ירוקה וכתומה והכל כזה מרוח ולא רואים כלום הורדתי את הסרטון של CRYSIS והשתמשתי בתוכנה media player CLASIC - תמונה ירוקה media player - תמונה ירוקה בquicktime שנתנה לי הודעת שגיאה - error -2048:the file is not a movie file חח רק בnero7 showtime רואים מעולה.. כאן אין שום בעיה mv2player- גם כאן התמונה ירוקה.. מישהו …

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by crazyfunk,

שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. תודה ומצטער על הליימיריות...

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by who_Cares,

אני צריך כרטיס מסך זול לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו, וכן שיריץ את הויסטה. יש המלצות כלשהן?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  7. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=137 שתפו אם הבחנתם בשיפור כלשהו במשחקים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tzolerguy,

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A275073B-5ACF-482A-A103-6223459A9E43}&details_type=1&itemid={17C3762C-47A5-4F65-AD92-BD46AACD6BB4} זול בהרבה מכל מקום אחר מישהו מכיר את החנות ?? או יכול להבין למה המחיר כל כך שונה מכל חנות אחרת??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כסף כסף כסף.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by Splashy,

שלום, קניתי לפני מספר חודשים מסך 19" של DAEWOO באופיס דיפו מדגם L950D. יש לי בעיה מוזרה במסך, רואים פסים כאלה בחלק מהמסך, מבחינים בזה בעיקר כשהרקע אפור אבל גם ברקע של שולחן העבודה רואים את זה. בזמנו אופיס דיפו נתנו לי דף עם הטלפון של היבואן, הם כתבו שהיבואן הוא רונלייט מערכות. האם זה אכן היבואן? לא ראיתי שום אזכור ל-DAEWOO באתר שלהם. אם זה לא היבואן, מי היבואן? אודה לתשובה.

11. Started by OutRaGe,

שלום כפתרון למסך התקול שלי(צהוב, כנראה כבל לא טוב) חשבתי לקנות F700B יד שנייה מפני שאין נתונים עליו באינטרנט ובאתר של LG כבר הוציאו אותו חשבתי לשאול אתכם מה דעתכם על המסך ? מה הרזולוציה המקסימלית שניתנת לשים במסך עם קצב רענון של 85Hz ? שווה לקנות מסך כזה ישן יד שנייה? כלומר גם אם הוא תקין לחלוטין, מה התוחלת חיים של מסך כזה בערך ? כי חבל שאני יעשה את ההשקעה ואחרי חודש הוא גם יתקלקל אותם שאלות לגבי ה-MAG והאם הוא עדיף? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by d pro,

אצלי כמו אצל הרבה יש מסך שחור ברגע שמתקינים אז חזרתי ל 100.54 השאלה שלי זה אם יש שם כבר את ה overscan? כי הבנתי מהמניול שיש

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  13. שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש אך אני רוצה לדעת את דעתכם (כנראה שאין מידע רשמי לגבי זה) לגבי האם ה 8800GTX או כלל סדרת ה 8800, תתמוך ב Direct X 10.1 וגרסאות עתידיות? שאלתי בפורומים בחול ועדיין לך הגעתי למסקנה האם מידע זה יתגלה בעתיד הקרוב?

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  14. מכיוון שאמרו שDX10 תומך רק ב'ויסטה', לא?

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by Oranili,

מה זה ? אני ביטלתי את זה והרגשתי טיפה תקיעות במשחקים זה בגלל זה ? אפשר הסבר ? תודה רבה. ו SCROLL EFFECT

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469911 GF-7950 512... מדובר הרי בכרטיס highend מדור ישן אם אני לא טועה. ואפשר היום להשיג אותו תמורת 1500 ש"ח... הוא שווה קנייה בכלל? או שאני מפספס משהו?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות חודש מרץ..עד עכשיו תכננתי לקנות את הXFXGF7950GT512MV 610M או את הX1950XT, אבל לאחרונה התחלתי להבין שכבר שווה לי יותר לקנות כרטיס DX10, התקציב שלי הוא עד 1800-1900 לכרטיס. אז הGTS והGTX מחוץ לתמונה....רציתי לדעת כמה בערך יעלה הGTS של ה320 מגה והאם יהיו שינויים במחירים של הGTX והGTS הקיימים עכשיו. שווה לי אולי לקנות פשוט X1950XTX?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by redead,

יש לי 6600GT .. השאלה אם כרגע מומלץ לקנות חדש או לחכות שהעסק אם DX10 יכנס יותר חזק? אני לא גיימר רציני אבל מידי פעם מתמכר למשחק ואז משחק מה שנקרא "שעות נוספות" בכל מקרה אם אני יקנה התקציב לא יהיה יותר מ1000 שקל וגם זה בקושי.. תודה..

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  19. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by nosterdmus,

שלום. מזה שנתיים אני משתמש בחבילת הקודקים ACE CODEC PACK, אך לאחרונה שמתי לב שהחבילה "נזנחה" ושהגירסה האחרונה ממש ממש מיושנת, מה שמוביא אותי לחפש חבילת קודקים חדשה. אז מה דעתכם? מה היא חבילת הקודקים הכי מקיפה/אמינה/מעודכנת שקיימת כיום?

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  21. מזה בעצם אומר? הוא הגיע כברירת מחדל על 60 hertz ועכשיו שיניתי ל-75 מה עשיתי בעצם? מה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by CrashZone,

אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה400 שקל. AGP. אני צריך המלצה לכרטיס מKSP, אם זה ממקום אחר אני אצטרך לקחת גם משלוח ואז אי אפשר לעבור את התקציב בהרבה. אם יש כרטיס במחיר הזה שהוא נתון לשינויים מרשימים, OC סופטמוד וכו' - בכיף תודה רבה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by MOFRA,

אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

חיפשתי מה התנאים במחשב לראות HD ולא מצאתי.. ראיתי ואת זה אני יודע שהמסך חייב להיות בעל כניסת HDMI.אבל אפשר בקצרה מה המינימום למחשב שאוכל לראות סרטים או הופעות ב-HD? HD=HIGE DEFINITION.

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by SugarFreeBoy,

אני מתכנן כבר לא מאתמול לקנות כ.מסך חדש. זה התחיל ב1950P, עבר ל1950XT ועכשיו כשהבנתי שה8600 הולך לצאת אין טעם לקנות ולהתבאס. אז ככה, זרקו כל פיסת מידע שתעזור לי להתאפק עד להגעה הכלכך מיוחלת שלהם לארץ. סופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים