עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני יומיים עשיתי התקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי פורמט כשניסיתי להעלות בנצ'מרק כלשהו דוגמת 3D MARK הוא מתחיל ופתאום נתקע המחשב מישהו יכול לעזור לי????? בבקשה זה דחוף

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מחשב נייד כרטיס מסך 7670 הדרייבר מעודכן לגרסא האחרונה ועובד יציב . כל ההגדרות של ה- 3D בדרייבר מוגדרות על האיכות הגבוהה ביותר . (כולל טסטלציה AF AA AS הכל כולל הכל מכוון להגדרות הגבוהות ביותר ) אני נכנס למשחק ובודק בעזרת FRAPS על כמה FPS המשחק עובד והוא עובד יפה מאוד על 60 FPS יציב. הבעייה: בזמן משחק למרות ה-FPS המשחק לא עובד חלק (כשכל הזמן הזה אני עם העיניים ל- FPS כדי לראות שהבעיה היא לא הגדרות גבוהות מידי) יש תחושה שהמשחק עובד על 20 FPS לפי איך שהוא זז .. פיתרון למישו ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. שאני מפעיל סרטון למשל בספורט 5 רואים את הסרטו בצבע אדום בקיצור רואים את הסרטון עם 2 צבעים .וזה בטוח בגלל הכרטיס מסך כי ניתקתי אותו וחיברתי אחר וזה לר קרה. יש למשהו פתרון? ואיך אני יכל לדעת שהכרטיס שלי הוא של powerclor

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  4. הכרטיס מסך הוא 6600GT... יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם כזה שיש לו כל מיני סוגים של יציאות לווידאו... בדרך כלל אני משתמש בכבל הזה: אבל אתמול הכבל הזה לא היה אצלי ולא הייתי יכול להשתמש בו.... אז ניסיתי להשתמש בכבל הזה: עכשיו מה הבעיה? הבעיה היא שבשני הכבלים המחשב פשוט מסרב להשתמש בכבל הצהוב שאמור להיות לווידאו והוא מזהה את הטלוויזיה רק עם הכבל האדום... זה לא בעיה בכבל הראשון כי אני פשוט מחבר את האדום בטלוויזיה לכניסה של הווידאו ובגלל זה זה לא ממש התריד אותי עד אתמול... אבל בכבל השני אני חייב להשתמש בכבל הצהוב כי הכבל הצהוב הוא זה שמעביר את הווידאו בכבל השני לכניסות של הווידאו בטלוויזיה ואני לא יכול לשנות את זה.... מה הבעיה כבר יכולה להיות? הכרטיס מסך שלי פשוט שונא צהו…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by meninred,

אז ככה... סוף סוף אחרי חודש אני מקבל לי את ה9800פרו החדש מבית ספהייר... מתקין לי פאר קריי ....(משחק ע-נ-ק!!!) מתחיל לשחק ואז הדבר המעצבן קורה.... המסך נראה כאילו הוא נכבה... אבל כותב שהפאוור סאייבינג עובד ושהסמך ייסגר בעוד מספר שניות... אני מתחיל להילחץ.... ולאחר שניה-שניה וחצי אני מתעצבן!!!! שוב ושוב אני מנסה ואותו דבר קורה.... ניסיתי לשנות הגדרות של המסך(לא של הכרטיס) ולא עבד.... עם מישהוא יודע אולי איך אני יכול לתקן/להפסיק את הדבר המעצבן הזה?!!?!? תודה...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. Started by ExploiT,

שלום לכולם לפני שבוע קיבלתי ATI RADEON 9800 PRO כרטיס חזק מהיר וטוב לפניו היה לי ASUS G FORCE 2 עכשיו הבעיה היא הוצאתי תכרטיס הישן הכסנתי תחדש והדרברים לא עובדים שאלתי בפרום אחר ואמרו לי לפרמט תמחשב ולתת לווינדוס למצוא את הדריבר המתאים פרמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי הוא מצא דרביר אבל הוא התקין דרביר ל NAVIDA G FORCE 4 460 MX אני לא יודע למה זה ואני רוצה לשנות את זה אז הנה השאלות 1 האם זה יחנוק תביצועים של הכרטיס שלי בגלל שיש דריבר לא מתאים? 2 ניסתי להוריד דריברים מהאתר של ATI והוא רושם לי שגיאה כול פעם שאין לי תחומרה המתאימה מה זה אמור להיות? אז בבקשה מי שיכול שיעזור לי אני חדש כאן אני חייב עזרה תודה לכול מי שיעזור לי להיפטר מהבעיה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. יש לי מחשב חדש עם radeon 9800 se וקיבלתי איתו חיבור מוזר מאוד של TVOUT שיש את אותו ראש בשני הצדדים של החיבור מהכבל לכרטיס מסך בשני הצדדים. ושאלחתי את החנהות שממנה קניתי והם אמרו לי שזה המודרני מה שהולך עכשיו. מילא נניח שקניתי. עכשיו יש לי עוד מחשב שיש בו רדאון 9000 גם עם TVOUT ולקחתי תכבל מהמחשב שם לנסות וזה לא מראה לי תצוגה בטלויזיה זה לא מזהה לי תטלויזיה בכלל. אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

9. Started by Tommy,

טוב אז קניתי מחשב חדש ולצערי הכרטיס מסך עומד על 79 מעלות במצב רגיל הכרטיס הוא Gainward geforce 8800gts 320mb ובאימוץ משהו כמו 85... השאלה אם יש מה לפחד ? במארז יש סירקולציית אוויר טובה...

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by Rhx,

שלום,לאחר ששמתי לי את ה6600GT הורשתי לאחי את הג'יפורס 4 שלי,עכשיו הג'יפורס 4 העלה משחקים יפה רציתי לעלות משחקים משנת 2000-2001 וזה לא נתן לי,הוא אמר לי שהכרטיס לא תומך ב3D או משהו,אבל אצלי הוא תמך והריץ משחקים לא מבין מה הבעיה שם אחד מהמשחקים שאני רוצה להתקין שם זה Carom3D הוא כותב לי את אותה בעיה גם במשחק השני עם ה3D. המפרט שלו זה Celeron 400Mhz 256MB RAM GeForce 4 התקנתי דרייברים לכרטיס מסך,אתם חושבים שזה בגלל המעבד? ראיתי בדרישות של Carom3D שכתוב שצריך מינימום 200MHZ או שאני טועה.. המחשב הזה זה למשחקים משנת 2000 ... מה אתם אומרים?יש סיכוי להפעיל ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וכול פעם שאני מעלה את הWIN הוא אומר לי שבוצע שינוי ואני לא משתמש בSLI אלה בטכנולוגיה של כרטיס מסך אחד עכשיו זה מעצבן אותו כי אני יודע את זה וכול פעם זה אומר לי את זה יש אפשרות להגדיר לו להפסיק עם זה? ועד משהו מתי שאני עובר לפאנל ניהול הישן הוא אומר לי שדברים חדשים לא יעבדו בו הדברים האלה הם קשורים לטכנולוגיה של SLI או גם לטכנולוגיה של כרטיס מסך אחד

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. כשאני פותח משחק כלשהו שאגב עבד לי פעם זה עושה מסך שחור ואז מופיע הסמל של ה"NO SIGNAL" וכתוב משהו שזה לא עובד כי זה לא בטווח של ההרץ של המחשק או משהו בסגנון. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. היי יש לי כרטיס מסך leadtek ti-4200 vivoלכרטיס מתחברים כבלים שקיבלתי עם הכרטיס שמפצלים ל-S-Video ן-RCA כאשר אני מחבר את ה-rca לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מנסה את ה-S-video יש לי רעשים והתמונה כאילו רועדת קצת... לא מבין מה הבעיה ..מישהו נתקל בזה?זה קשור לדרייברים אולי? החלפתי כבל זאת לא הבעיה...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  14. אזז ככה יש לי כרטיס 260GTX והוא סבבה והכל אבל הוא עובד על מסך V193HQ של ACER, ואני לא מבין COD 6 עובד ליפעמים מצויין וליפעמים ממש גרוע כאילו תקיעות כאלה מעצבנות שנמשכות כ10 שניות וזה אחרי פורמט מלא של הWIN XP, יש לי חשדות שמדובר במסך שעושה תבעיות כי אין מצב שבעולם ששאר המערכת שלי היא הגורם לכך אבל אני ממש מקווה שזה לא המסך כי עם זה כן קצת חבל להחליף תמסך TFT שמשחקים ניראים עליו מושלמים. למישהו יש איזה שהיא תשובה בשבילי שאר המערכת שלי בצד<<<<<

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  15. יש לי כרטיס FX 5200 ,שלא עבר OC וכל פעם שאני משחק, אני משחק בערך 5 דק' בכל משחק! התמונה קופאת ואין מה לעשות אז במקרה הטוב אני יוצא לווינדוס או שבמקרה הפחות טוב יש את ההודעה הכחולה מעוותת שאפילו לא ניתן לקרוא ממנה כלום,עכשיו כזה קורה אני נוגע בכרטיס והוא רותח ,לוהט! אמרו לי לעדכן דרייברים-שמתי את הכי חדשים אבל הבעיה עדיין נמשכת. אין מצב שאני מחליף כ.מסך בגלל מצב כספי -אני קצר בכסף,מה לעשות? תודה רבה לעוזרים -אני לא יכול לשחק

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  16. יש לי את הכרטיס שציינתי ושמתי לב שהטמפ' במאמץ עלתה מ- 50 ל- 59 ונראה לי שהקירור פועל לא טוב אני מתכוון שהמאוורר לא מתאם את סיבובי המהירות לטמפ' נראה לי כי שיחקתי קצת בהגדרות ב- ATITOOLS מישהו יכול להביא לי הגדרות טובות שהטמפ' תחזור לעצמה והאם מומלץ לשים את המאוורר על מאה אחוז תמיד ?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  17. עכשיו ככה אני מתקין תדריברים והוא לא נותן לי להתקין אותם עד הסוף המיפרט שלי בצד עם יש שאלות עכשיו זאת הבעיה שהוא לא נותן לי להתקין תדריברים ואני מנסה עם 3 גירסאות שונות הראשונה העדכנית ביותר השניה הקודמת והשלישית זה הבטא לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. בבקשה תעזרו עד שקניתי מחשב חדש יש לי הרבה בעיות המפרט שלי R9800P של TUL/PWORCOLR מעבד AMD 2500+ מאורר VETNTEC 12 לוח של ASUS אני לא זוכר מה הדגם אבל זה הדגם שעולה 740 שזה הלוח הכי טוב ל AMD 512MB זיכרון של SAMSUNG לפני שבוע קיבלתי את המחשב אז על אותו יום המחשב היתקלקל כי היתקנתי דריברים של הכרטיס מסך (עידכון) אז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת מי למעלה למטה לאט התכנאי סידר את הבעיה הוא עשה פורמט והתקין אחרי זה את הדריבר של ATI המקורי אז שנכנסתי למשחק אז ראיתי שייש בעיות עם הגרפיקה זה משחק ישן ET יש בעיות בגרפיקה כאילו שהכרטיס חםם.. או שהייתי הולך לאיזה מקום במשחק לפעמים הייתי רואה גל כזה יש בעיות בגרפיקה במשחק יש מקומות שרואים איבותים אז עשיתי למחשב …

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by Acrios,

יש לי מסך hitachi קצת ישן (3 שנים ) הבעיה היא שהתצוגה בו מאוד כהה. הבהירות על הרמה הגבוהה ביותר ועדיין הוא כהה מאוד. כרטיס המסך הוא voodoo 3 3500 (מחשב לעבודה בלבד). אינני יודע איך לעשות אותו בהיר יותר, למיטב זכרוני לכרטיסי המסך של voodoo יש כלי שנקרא voodoo tools שאולי מאפשר הבהרה אבל אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו . כל עצה תתקבל בברכה .... תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by Life_SyStem,

יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by g-idan,

מה צריך לעשות בבקשה? יש לו אפקט ירוק כזה תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. יש לי בעיה עם המסך...חשוך מדיי..ויש הבזקים אני משחק יש לי כמו הבזקי קווים עם אור חזק שאני רואה סרטים המסך חשוך מאוד !! פתאום המסך משנה לי רזולציה המסך נדפק לי רציתי לדעת כמה עולה התיקון הזה זה נראה לי הפלורסנט של המסך בפנים התושבת שמקרינה אור תשרף לי עוד מעט

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by GvS,

אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by @ The_Dude @,

יש לי בעיה בציון שלי ב 3DMARK אני מקבל רק 13400 בעוד שאחרים מקבלים עם מפרט כזה 16000+ המפרט הוא: Chaintech 7NJS ZENITH http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp +AMD XP 2400 Gigabyte Radeon 9700 Pro Hd WD 80Gb 8Mb SE Volcano 9 Cd*52 floppy

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by STRENGTH,

שאני שם על 1024*1280 הכל בסדר אבל שאני על 960*1280 הכל ניהיה מטושטש וכתב ניהיה מרוח ולא יפה זה אמור להיות ככה ב 960*1280?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.