עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce4 440MX 64MB אשר הגיע במקור רק עם צלעות קרור. החלפתי את הצלעות במאוורר, ולפני שסגרתי את המארז, הדלקתי את המחשב רק כדי לראות שהמאוורר עובד (ללא מסך, או חיבורים אחרים) ולאחר מספר שניות סגרתי. חיברתי הכל חזרה וה- bios נתן התראה כי עליי לשנות את הגדרות ה- PCI frequncy. כרגע זה על 150/0.37. האם אני צריך לשנות משו, או שמא ההודעה היתה בגלל שכיביתי קודם את המחשב בזמן העלאתו? אני מניח שהמאוורר צורך קצת חשמל, אבל האם יש קשר בכלל?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by icebreak,

http://ati.com/ http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html לא הסתכלתי עדיין ב CHANGELOG של NVIDIA, אבל מדובר בשיפורים ל DUAL CORE, SLI בעיקר עם כמה COMPATABILITY FIXES לתוכנות/משחקים. ATI ידוע כי הם מגיעים עכשיו עם מערכת הצגת VIDEO משופרת... (ואולי בגלל זה רשום משהו על ה PUREVIDEO ב CHANGELOG של NVIDIA)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RONG23,

שלום לקראת שידרוג מחשב מתלבט בין 2 כ"מ חדשים 6850 או 6950 2giga? כמה ההבדל בביצועים מורגש והאם שווה להוסיף ולקחת את ה6950? אני עובד עם מסך samsung lcd 23" אשמח לההארות וההערות תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by Boomer,

פשוט ראיתי אותו רק בפנדה אז אני שואל את עצמי האם זה יבוא אישי או שזה כבר מיובא רשמית לארץ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1852&PHPSESSID=44d292be081c91c58e4ceee101341399 מחיר די טוב... עריכה: תצנזרו אם בא לכם... ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. משבר קורונה? לא אצל מפתחת השבבים הירוקה, כך נראה לכתבה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by DEMON HUNTER,

יש למישהו מידע על יכולות הOC של הכרטיס ויש לי עוד שאלה לא ממש קשור מישהו יודע עד לאיזו מהירות אפשר להגיע אם GF4 TI 4600 של SUMA ( אם יש ) אם ה4200 עוקף את ה4600 הא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DarkSight,

radeon 9800se vs fx5500 איזה כרטיס יותר טוב?? ;D

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by ita123,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי HD 3650 לכרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים כמו FAR CRY 2 ו CRYSIS בצורה טובה כי הכרטיס הנוכחי קצת מקרטע. כרגע אני משחק ברזולציה של 1024/1280,אבל מדי פעם גם ב 32' LCD ברזולוציות גבוהות יותר. ההתלבטות שלי היא בין הכרטיסים הבאים : אפשרות ראשונה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מבחינת המחיר הוא הכי זול שמצאתי לכרטיס הזה והאפשרויות השניות - http://www.skypc.co.il/pl_product~44013~8~0.htm או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 אם יש כרטיסים אחרים שעדיפים על הכרטיסים האלו באותו טווח מחירים פלוס מינוס אשמח לקבל עזרה ותגובות.

9. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

הוודוו שלוש עם TV-OUT תודה לכול העוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. תודה מראש royall

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  11. אני עובד הרבה בתלת מימד רנדרים עריכה גרפית בפוטושופ ורציתי לדעת האם מישהו התנסה בכרטיס המסך הספציפי הזה לאפליקציות של PHOTOSHOP +3D MAX המפרט הוא כדלהלן כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB צורב DVD 2X מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח 1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך QUADRO FX 1400 קירור ARCATIC COOLING-

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הרשת מדברת על זה יותר ויותר בכל מקום. הנה דיון אחד לדוגמא המספק תובנות פלוס מדידות צריכת זכרון מכותרי משחק, בליווי תאור מה קורה כאשר חורגים מכמות הזכרון. שאף אחד מחברינו שפה לא יקנה 3070 ויגיד אחרי זה שלא הקפדנו להזהירו שוב ושוב ושוב:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by huber,

הדיו עוד לא יבשה על AMPRE וכבר מתחילות ההדלפות על הדור הבא, ADA LOVELACE:

14. Started by Enable,

הבעיה שלי היא זה שאי אפשר לראות טמפרטורה של הכרטיס בשום תוכנה וגם לא לשלוט על מהירות המאורר ניסיתי את ATITOOL RIVATUNER GPU-Z OCCT HWMONITOR אין יש טמפרטורת של כל החלקים במחשב חוץ מהכרטיס מסך אני רוצה לבצע בדיקת מאמץ לכרטיס אבל שאני מתחיל תבדיקה הוא לא מראה לי TEMP בכלל יכל להיות שאין בכרטיס הזה חיישן טמפ? למה לא מזמן היה לי 9800GT שראו את כל הטמפ בוא

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי מסך 19" LG Flatron 995ft, שנקנה לפני 3 שנים בערך, וכרטיס מסך Radeon 9500pro 128mb שנקנה לפני כמעט שנתיים, כבר חודשיים שיש לי בעיה בתצוגה, היא נמתחת לצדדים כך שלא ניתן לראות את השוליים, וזה חוזר למצב נורמלי אחרי כמה דקות או לעיתים חצי שעה, ושוב נמתח. בהתחלה זה קרה פעם ביום, וחשבתי שזה בטח מקרי, אבל עכשיו זה קורה בתדירות רבה ו90% מהזמן אני עובד עם תצוגה שעברה מתיחת פנים. בעיה נוספת היא שלא תמיד נדלק המסך כאשר מדליקים את המחשב. חיפשתי בפורום ומצאתי דיונים בנושא, לגביי מסכי 17" של LG, אבל גם כשחיברתי מסך 14" ישן שדוד שלי הביא לי לבדוק, אמנם התצוגה הייתה בסדר, אבל התמונה קפצה לפעמים, ולא תמיד נדלק המסך בעת הדלקת המחשב (וגם הווינדוס לא עלה כי לא שמעתי את המנגי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הדרישות שלי מהכרטיס הם: 1) שלט -רצוי מאוד שיהיה בבנדל 2) יכולות עריכת וידאו לא רעות (זה אומר הקלטה של תוכניות טלווזיה) 3) כמובן שיציג טלווזיה באיכות כמה שיותר גבוהה... 4) יהיה נחמד אם יגיע עם חיבור FIREWARE כדי שאוכל לחבר את מצלמת הוידאו שלי.... תודה לעוזרים מראש נ"ב העדפה לחנויות בצפון נועה/פנדה/מרדנית/KSP

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. ה4850 שלי הלך לעולמו...ימח שמם של FOXPC גם שאני לא יכול לממש אחריות בגללם. בקיצור צריך כ.מ חדש,אני לקראת צבא ואמרתי לעצמי שעדיף לקנות משהו משומש,בעיקרון אני לא משחק במשחקים כאלה כבדים...מפה לשם פיפא שיוצא לי או פוטבול מנג'ר. 300 ש'ח זה מחיר מספיק הוגן לTwintech GF 9800GTX+ 512MB XT OC ? והבאתי גם ספק חדש מסוג EM LIBERTY 400W שהוא עם 30A במסילת ה12V המערכת שלי- E5200 כרגע ללא OC אבל בהמשך יהיה,מאמין שיהיה צ.ב עם הכ.מ. G41 ES2L 2GB-סטיק בודד SS F1 640 SS F3 1TB אולי עוד קשיח בהמשך.. איפה הכ.מ הזה גם עומד בין ה4870-4850-260GTX תודה על העזרה וחג שמח!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by spootnikb,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. התחדשתי ב 2 מסכים של Dell u2414h המסכים באים עם חיבור Display Port + HDMI / MiniDisplay Port עכשיו יש לי מחשב נייד אחד עם DisplayPort ו VGA הבנתי שאין ממיר מ כל אחד מהחיבורים הללו ל VGA אלה רק הפוך אז האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח עם 2 חיבורים מפה, מה הכרטיס הכי זול שניתן לקנות בשביל לחבר את שני המסכים הללו תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by pp12,

הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS מקום שני בעולם?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  21. אני אסביר את עצמי שנית כי זה קצת מסובך ;D ברשותי פנטיום 3 800 מגה הרץ ואני מעוניין לדעת איזה כרטיסי מסך הוא יצליח לסחוב מבחינת ניצול כוח העיבוד שלו. האם יש דרך מיוחדת לחשב את זה? מקווה שהבנתם, תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by The Angel,

איזה כרטיס מסך הכי טוב בתחום של 1300 ש"ח? (למשחקים, אם זה משנה...) תודה מראש, The Angel

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  23. בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי כרטיס המסך החדש של AMD, שנוצר על מנת לשרת את קהל המשתמשים אשר מחפש תמורה טובה בהשקעה מינימלית בימי מחסור מאתגריםלכתבה

24. Started by Radeon38,

שלום ראיתי את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4212 ולא ברור לי איפה הוא עומד ביחס ל 4670 מבחינת מחיר הוא יותר יקר אבל מבחינת סיומת הוא יותר חלש... יש 4870 שהוא הכי חזק בסדרה אחריו בא 4850 ואני מניח שפה 4830 איך הוא ביחס ל 4670 שהוא הכי חזק לסדרה 46XX כי ה 4830 הוא בתחתית הטבלה של סדרה 48XX

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by crovei,

שלום.. ואני מתנצל מראש על הפוסט הזה.. אני יודע שנפתחים פה 3 כאלה כל יום אבל עדיין שמוציאים 1000-200 שקל אי אפשר להיות יותר מדי בטוחים.. (: אמ.. אני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של בערך 1700-1800 שקל.. בעיקרון רציתי ללכת על כרטיס של ATI אבל מה שמפחיד אותי זה חוסר התמיכה בפיקסל שיידר 3.. זה באמת כ"כ קריטי? אני מתכוון יש סיכוי שעוד שנה-שנתיים יצאו משחקים שאני לא יוכל להפעיל בלי PS3? אז נשארתי עם אנווידיה.. שהם חברה מעולה אבל אני אישית לא מת עליהם... בכל מקרה חשבתי ללכת על כרטיס כלשהו ממשפחת 6800.. יש הבדל רציני בין גירסאת ה-LE לכל השאר? (במיוחד לבין הגירסא הרגילה?..) משהו ש-OC לא יכול לפתור? ואיזה חברה מומלצת? ממה שהבנתי עם MSI יש הכי הרבה סיכוי לפתוח צינורות חסומים.. אבל…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.