עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by orpa,

אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!! אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX! גדול הכרטיס!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי את הכרטיס מסך הזה Gigabyte GF 6600 128bit 256Mb http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה? קיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך כבל שמתחבר לכרטיס ומפצל ל4 חיבורים: svidout (אני חושב שזה s-video out) y pr pb\av בשביל מה כל חיבור? תמונה של המפצל (מצטער על האיכות): http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200512021453584759&id=200512171803585692&user=tomer0074

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  4. יש לי GF 5200 ואני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כך שהטלויזיה פועלת בתור מסך קיבלתי כבל חיבור ביחד עם הכרטיס השאלה שלי מה אני צריך לעשות ? כאילו מה אני צריך לשנות בהגדרות של הדריבר .....

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  5. בסכום של 500-600 שח,ותודה רבה. ???

6. Started by satan,

הקצבי רענון צריכים להיות הרבה יותר גבוהים רזולוציה 1024X1280

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by PoOki,

אני רוצה לראות סרטים בטלוזיה עכשיו מכמה שאני זוכר לא ראיתי באיכות DVD על הטלוזיה >< אז השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה אני יכול לראות באיכות מספיק טובה בטלוזיה .. (כי יש יציאה לטלוזיה פשוט לא ראיתי טוב בו..) או שאני יקנה פשוט משו יותר מתקדם ויש לי כבר כיוון .. http://www.akr.co.il/details.asp?id=522 תמליצו לי בבקשה אני מה זה חלש בחומרה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  8. בס"ד שלום לכולם, דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום המתאים לפתוח את האשכול הזה, פשוט פה זה נראה לי הכי הגיוני. הורדתי את המשחק Dying Light (אחרי כל האכזבות האחרונות שהיו לי מהמשחקי AAA בזמן האחרון אני מעדיף להוריד כרגע). וכשאני מפעיל אותו ומנסה לשחק, המשחק רץ עם תקיעות מעצבנות, ותקיעות עוד יותר מעצבנות כשאני מזיז את המצלמה אז הרצתי בדיקת FPS דרך FRAPS. והמשחק רץ לי על 30-40 FPS. בדקתי את הדרישות ובאמת R9 290 זה הדרישה המומלצת. המפרט שלי זה: R9 290 גרסה של GIGABYTE עם OVERCLOCK. i5 4590 8GB RAM Windows 7 64 bit אם יש פרטים נוספים שצריך לספק אין לי בעיה להביא אותם. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לזה?

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. הכרטיס עובר את החמישים מעלות מה אפשר לעשות???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי R9800P של TUL /PWORCOLOR מחר ב11 בערך אני שולח את הכרטיס לתכנאי עכשיו הוא אמר לי להביא לו את הקופסא של הכרטיס מסך אבל שקניתי מחשב חדש קיבלתי את החותים של הלוח של הכרטיס מסך של הכול .. אני לא יודע איזה חותים הם של PWORCOLOR? יש איזה אתר שרשום?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  11. מסך נגמר לו הזיכרון האם כדאי לשנות את כמות הזיכרון ל128 או יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר? או שזה עלול לגרום להורדת ביצועים או חלילה לנזק כלשהוא?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. אני רוצה להעביר אותו למצב CLONE כדי שאני יוכל להקליט אבל אני משחק כמה שעות באפשריות ולא מוצא... שוב יש לי את הכרטיס Radeon9600 XT.. בכרטיס הישן שלי הייתה לי אפשרות יותר נוחה ולהעביר (FX 5200)

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by Armageddon1,

המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. השתמשתי בshowshifter אבל נגמר הזמן החופשי ועכשיו צריך לקנות למישהו יש תוכנה אחרת להציע? תודה רבה שלחו את הלינק בבקשה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by badmama,

רכשתי היום בפנדה ספק כח של HEC דגם 420. ההתחבטות האחרונה שלי היא בין 2 הדגמים שיש בנועה: X1800GTO. X1800XL. השאלות שלי: א. איזה מהם עדיף לספק כח החדש והמארז הממוצע שלי (האם כדאי לשמור את ה XL למארז חדש יותר?) ב. הבחור בפנדס, כנראה כטריק שיווקי ניסה לפתות אותי כמה שיותר וללכת על ה 7900GT של EVGA ב 2200 שקל, הוא טען ש ATI רועשים באופן ניכר מהקירור בסטוק שיש לאלה ב 7900GT. האמנם? האם באמת כדאי לפזול שוב ל NVIDIA? תודה לכל עוזר. ושוב תודה על הסובלנות.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי כרגע SPARKLE GEFORCE4 MX ובן דוד שלי יכול להביא לי בחינם את אחד מהכרטיסים הבאים איזה כדאי לי לבחור: ?FIC RADEON 9200 TV,DVI 64MB? http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=20 ?GF FX5200 128MB AGPx8,TV - Kit http://www.abit.com.tw/page/mi/graphiccard/graphiccard_detail.php?pMODEL_NAME=Siluro+FX5200+DT&fMTYPE=GeForce+FX דרך אגב הלוח תומך AGP X4 אז תתחשבו בזה.. נ.ב - אני לא סגור שהלינקים באמת נכונים לגבי הכרטיסים, אבל אני דיי בטוח

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by netanel1,

אני אף פעם לא שדרגתי את המחשב הנוכחי שלי עדיין וזה הולך להיות השדרוג הראשון שלו. אז ככה אני כבר הרבה זמן עובד על הכרטיס מסך המובנה שלי GF6100 והחלטתי לשדרג ולא מזמן צצה האופציה לקנות את ה-8800GT ישירות מהיבואן או כל כרטיס אחר. קראתי כמה ביקורות עליו ושמעתי הרבה דברי הלל עליו אבל אני לא כל כך עוסק בשוק של כרטיסי מסך אז החלטתי לבוא אל מי שכן ולשאול את השאלות הבאות: 1. לוח האם שלי הוא תומך PCI ורציתי לדעת האם הוא יתמוך ב-PCI 2? 2. האם מתוכננת בקרוב ירידת מחירים שצפויה להוריד את המחיר של הכרטיס הנ"ל? 3. האם יש כרטיס טוב יותר בשוק מבחינת יחס ביצועים\מחיר?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין. 1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב? 2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת? 3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ? 4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו.. 5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם? 6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג? תודה לכולם, זה ממש חשוב

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי, שכולל את הGIGABYTE RADEON 9700! אני מציע לכל מי שרוצה לראות איכות תמונה,מס' פריימים, דרייברים לכל משחק או תוכנת BENCHMARK לבקש ואני יעלה תמונות או תוצאות לפי הצורך אז מי שזה מעניין אותו שרק יגיד!

• 45 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. הורדתי מהאתר דרייבר 97.92 עכשיו באתר של ניווידיה הורדתי דרייבר 158.19 1. האם צריך להתקין רק את החדש שיוצא ז"א שהוא כולל את כל מה שהיה קודם או שצריך להתקין את שתיהם? 2. בכללי כל דרייבר שיוצא הוא כולל את קדמו פלוס שיפורים או לא?

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  21. כמו למשל סדרות, למשל נמלטים כתוב למעלה שהתוכן בhdtv צריך דרייברים מיוחדים? תוכנה מיוחדת?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  22. אז ככה, יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של החברה Sapphire , ואני רוצה לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו. בבקשה תסבירו לי שלב אחר שלב תודה

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  23. כי אני חושב לחבר לשם wii ולשחק איתו על המסך מחשב

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. יש לי במחשב HDMI IN ועוד אחד HDMI OUT מה ההבדל ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים