כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
יש לי R9800P של TUL /PWORCOLOR מחר ב11 בערך אני שולח את הכרטיס לתכנאי עכשיו הוא אמר לי להביא לו את הקופסא של הכרטיס מסך אבל שקניתי מחשב חדש קיבלתי את החותים של הלוח של הכרטיס מסך של הכול .. אני לא יודע איזה חותים הם של PWORCOLOR? יש איזה אתר שרשום?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מסך נגמר לו הזיכרון האם כדאי לשנות את כמות הזיכרון ל128 או יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר? או שזה עלול לגרום להורדת ביצועים או חלילה לנזק כלשהוא?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותו למצב CLONE כדי שאני יוכל להקליט אבל אני משחק כמה שעות באפשריות ולא מוצא... שוב יש לי את הכרטיס Radeon9600 XT.. בכרטיס הישן שלי הייתה לי אפשרות יותר נוחה ולהעביר (FX 5200)
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
השתמשתי בshowshifter אבל נגמר הזמן החופשי ועכשיו צריך לקנות למישהו יש תוכנה אחרת להציע? תודה רבה שלחו את הלינק בבקשה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רכשתי היום בפנדה ספק כח של HEC דגם 420. ההתחבטות האחרונה שלי היא בין 2 הדגמים שיש בנועה: X1800GTO. X1800XL. השאלות שלי: א. איזה מהם עדיף לספק כח החדש והמארז הממוצע שלי (האם כדאי לשמור את ה XL למארז חדש יותר?) ב. הבחור בפנדס, כנראה כטריק שיווקי ניסה לפתות אותי כמה שיותר וללכת על ה 7900GT של EVGA ב 2200 שקל, הוא טען ש ATI רועשים באופן ניכר מהקירור בסטוק שיש לאלה ב 7900GT. האמנם? האם באמת כדאי לפזול שוב ל NVIDIA? תודה לכל עוזר. ושוב תודה על הסובלנות.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע SPARKLE GEFORCE4 MX ובן דוד שלי יכול להביא לי בחינם את אחד מהכרטיסים הבאים איזה כדאי לי לבחור: ?FIC RADEON 9200 TV,DVI 64MB? http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=20 ?GF FX5200 128MB AGPx8,TV - Kit http://www.abit.com.tw/page/mi/graphiccard/graphiccard_detail.php?pMODEL_NAME=Siluro+FX5200+DT&fMTYPE=GeForce+FX דרך אגב הלוח תומך AGP X4 אז תתחשבו בזה.. נ.ב - אני לא סגור שהלינקים באמת נכונים לגבי הכרטיסים, אבל אני דיי בטוח
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני אף פעם לא שדרגתי את המחשב הנוכחי שלי עדיין וזה הולך להיות השדרוג הראשון שלו. אז ככה אני כבר הרבה זמן עובד על הכרטיס מסך המובנה שלי GF6100 והחלטתי לשדרג ולא מזמן צצה האופציה לקנות את ה-8800GT ישירות מהיבואן או כל כרטיס אחר. קראתי כמה ביקורות עליו ושמעתי הרבה דברי הלל עליו אבל אני לא כל כך עוסק בשוק של כרטיסי מסך אז החלטתי לבוא אל מי שכן ולשאול את השאלות הבאות: 1. לוח האם שלי הוא תומך PCI ורציתי לדעת האם הוא יתמוך ב-PCI 2? 2. האם מתוכננת בקרוב ירידת מחירים שצפויה להוריד את המחיר של הכרטיס הנ"ל? 3. האם יש כרטיס טוב יותר בשוק מבחינת יחס ביצועים\מחיר?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין. 1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב? 2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת? 3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ? 4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו.. 5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם? 6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג? תודה לכולם, זה ממש חשוב
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי, שכולל את הGIGABYTE RADEON 9700! אני מציע לכל מי שרוצה לראות איכות תמונה,מס' פריימים, דרייברים לכל משחק או תוכנת BENCHMARK לבקש ואני יעלה תמונות או תוצאות לפי הצורך אז מי שזה מעניין אותו שרק יגיד!
-
- 45 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר דרייבר 97.92 עכשיו באתר של ניווידיה הורדתי דרייבר 158.19 1. האם צריך להתקין רק את החדש שיוצא ז"א שהוא כולל את כל מה שהיה קודם או שצריך להתקין את שתיהם? 2. בכללי כל דרייבר שיוצא הוא כולל את קדמו פלוס שיפורים או לא?
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כמו למשל סדרות, למשל נמלטים כתוב למעלה שהתוכן בhdtv צריך דרייברים מיוחדים? תוכנה מיוחדת?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של החברה Sapphire , ואני רוצה לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו. בבקשה תסבירו לי שלב אחר שלב תודה
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כי אני חושב לחבר לשם wii ולשחק איתו על המסך מחשב
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי במחשב HDMI IN ועוד אחד HDMI OUT מה ההבדל ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בשביל זה תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
טוב אז כך אני בא להתקין עידכון לכיפרוס 2 (של nvidia) אז באמצע ההתקנה זה רושם לי NVIDIA GeForce 2 mx/mx 400 has not passed wondows logo testingto verify its compatibility with windows XP Continuing your installation of this software may impair or destabilize the correct operation of your system וזה אומר לי לעשות לוגו טסט מישהו יודע מה הבעיה מה אני צריך לעשות בשביל לפתור אותה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי TI 4200 הבעיה היא כזאת : כאשר אני מפעיל וידאו במדיה פלייר ואז לוחץ כפתור ימיני בעכבר וניכנס להגדרות - מיתקדם - OVERLAY CONTROLS - ואז אני משחק עם הקטנה והגדלה (ZOOM ) , מה שקורה : פיתאום הסרט נעלם מהסך ואני רואה רק שחור במסך הוידאו של מדיה פלייר , ועד שאני לא מדליק מחדש את המחשב אני לא יכול לצפות יותר בוידאו. אנא תנסו אצלכם ותראו מה קורה? האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? האם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא משנה איזה דריבר אני מתקין ,אני לא מצליח לסיים התקנה של דרייבר בלי אותה הודעת שגיאה . אחרי שאני מתקין את הדריבר אני מנסה להגיע לATI קונטרול סנטר ואני מקבל הודעת שגיעה . המשחקים נראים מגעיל כתוצאה מחוסר היכולת להגדיר את הAA והAF . תודה לעוזרים. http://img90.imageshack.us/my.php?image=43543ia.png
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
במה יכול להיות הבעיה אני לא רואה צבעים אתמול ראיתי צבעים הורדתי משהו אז כיביתי את המסך מהכפתור לאחר שעתיים הדלקתי את המסך ואין יותר צבעים לא יודע מה הבעיה ! יש לי מסך LG F700B וכרטיס מסך חדש של ראדיון 9600XT מה יכול להיות הבעיה במסך בכרטיס מסך שתי הדברים חדשים תודה לעעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד תודההה רבה לכל העוזרים עכשיו זאת הבעיה יש לי כרטיס מסך 7600 gs יש לו חיבור s-vidoe אז קיבלתי איתו כבל לחבר לטלוויזיה אבל הוא היה קצר מדיי אז הזמנתי את הכבל הזה מוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21161 והזמנתי גם מתאם ל21 פינים http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21164 כי לטלוויזיה שלי יש רק את החיבור הזה אז עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שצריך לשחק שם עם ה pal וואולי זה יעזור אבל זה לא עזר לייי למישהו יש אולי רעיון? מה לא בסדר
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יד לי את הכרטיס 9800gtx+ נגיד אני בקייסיס הוךף ופיתאום לאט לאט ניהים עצים ואני הולך על הסלע ולאט לאט הסלע כזה מישתנה גם בסירטון של קרייסיס יש ליפעמים מין קוו עשיתי עם atitool סריקהה של ארטיפקטים והוא לא מצא כלום מה הבעיה לעזאל??? הדרייבר שליי הוא 180.48
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק המסך משנה צבעים מכחול לאדום לירוק יש לי כרטיס מסך radeon 9100 עזרה??
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה בfps תמיד היה לי 100 קבוע פתאום נהיו לי דרופים ל20 30 40 :[ שאני מדליק את המחשב ישר יש לי 100 פתאום אחרי דקה יורד לי .. =[ עשיתי סריקה לוירוסים ולא עזר מישהו אולי יודע למה זה אני אחרי 2 פירמוטים גם לא עזר לי חוזרת לי אותה הבעית יש לי Redon9800xt בבקשה תעזרו לי קצת פירוט על המחשב (15:08:47)(CPU) 2-Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz, 2798MHz, 1024KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 295/511MB (57.73%) .:. (GFX) ASUS RADEON A9800 XT - Secondary (DNA 3.4.4.11), (Display) 1024x768/32bit/100Hz (15:08:47) (OS) Windows XP Professional, Service Pack 1 (5.1 - 2600), (installed for) 16h 21m, (uptime) 48m 31s .:. (HDDs) 35.6GB/55.8GB(63.9%) free בבקששה אחים שלי אני משתגע נסיתי …
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה... כשאני בGPU-Z הGLU CLOCK שלי זה 550 ברגיל ובDEFULT הSHADER CLOCK שלי 1340 ברגיל ובDEFULT אבל... הMEMORY שלי ברגיל (כאילו כרגע) 850 ובDEFULT 1700. אז השאלה שלי היא... למה זה ככה? למה זה לא משתמש בהכל? חשבתי אולי בגלל שאני לא במשחק, אבל אז גם האחרים לא היו צריכים להיות כמו בDEFULT. מה אתם מציעים?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-