עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 7600GS זה יספיק לי לרזולוציה הכי גבוהה בNFSC ? המעבד שלי הוא C2D

• 12 תגובות
    • 690 צפיות
  2. ושאני אוסיף לההוא גם 500 ש"ח? השם המלא של הכרטיס ההוא: HD 7970 GHZ EDITION TOXIC !SAPPHIRE VAPOR X 3GB DDR5 ושלי:SAPPHIRE DUAL X 3GB DDR5 HD7970 אשמח גם להסבר על ההבדלים בין הכרטיסים.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by noambaum,

:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. קניתי אותו ביין הראשונים כשהוא עוד נמכר עם הבאג בביוס שלו שהמאוורר של הגוף קירור לא מגביר את המהירות במאמץ.. איך מסדרים את זה? (נ"ב כרגע אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להגביר אותו כל פעם לפני משחק)

6. כשאני משחק במישחקים ממש ממש כבדים אז הוא לא מריץ את המישחק חלק לגמרי הוא מסוגל ליותר.עניין שרשום בחוברת שמומלץ ספק כח450w ולי יש רק 300 ושלביצועים הכי טובים 2 ג'יגה ראם זיכרון ולי יש ג'יגה אחד....ואמרו לי שיכול ליהיות שהמחשתחמם....ליפעמים אפילו המישחק קורס ורושם מי ארור זה ושואל שלח או ל תישלח....ארור מוכר...אז ככה מה באמת הבעיה?ואני אם יפרטו ויסבירו גם סוגים ומחירים שצריך ליקנות אם צריך...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי 9600XT של סאפיר ואחרי שהתקנתי תדרייברים האחרונים של ATI אני רוצה להגדיל תרזולוציה ליותר מ1024X768 ואני לא מצליח, הוא אומר לי שזאת הרזולוציה המקסימלית, מה לשנות בהגדרות כדי לסדר את זה? כי לפני הדרייברים האחרונים הצלחתי להגדיל רזולציה יותר מזה.... תודה!

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  8. יש לי 2 כרטיסי מסך של 9800GT שמחוברים בSLI ואני לא מצליח לראות את הטמפ בשום תוכנה היצרן הוא של INN3D והאם שווה להביא במקום 260GTX או שיש המלצה אחרת עד 1600

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  9. כרגע מחוברים שני מסכים וטלוויזיה. כשאני עובד אז השני מסכים מאוד עוזרים לי אבל לפעמים אני רוצה לראות סרט או סדרה במקביל. איך שזה עכשיו אני צריך לבחור בין המסך השני או הטלוויזיה וזה מגביל אותי. מה האופציות שלי בעניין ?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by Atlon-Xp,

רציתי לשאול עם יש לי לוח עם שתומך בAGPX2 ואני קונה GF4 הכרטיס יפעל בסדר גמור או איכותו בביצועים תרד קצת? תודה,

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 3 TI 500 של אסוס האם כשאני אוריד את ההתקנים של הDETONATOR של אנוידיה זה יהיה בסדר או שזה יכול לדפוק לי משהו? והאם בכלל זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  12. אהלן יש לי כרטיס חמוד ATI Radeon HD 3870 X2 עם 1GB זיכרון יושב מובטל (נקנה לצורך פרוייקט בעבודה) מישהו יכול להמליץ על איזה DEMO או משחק חינמי שידגדג את היכולות שלו ? משהו לשטוף את העיניים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by marlboro,

שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. יש לי flyvideo 2000 והתוכנה שלו לא טובה מי יכול בבקשה לתת לי לינק לתוכנה טובה יש לי XP

15. שלום לכולם יש לי ברשותי כרטיס מסך של חברת GAINWARD - GFORCE 4 הכרטיס תומך ב TV OUT אבל אין לי אפשרות להופוך אותו לTV OUT (או שפשוט אני לא מוצא אותה) מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל TV OUT?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  16. מה יכולה להיות הבעיה ,ואיך אפשר לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by orpa,

אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!! אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX! גדול הכרטיס!!!!!!

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  19. יש לי את הכרטיס מסך הזה Gigabyte GF 6600 128bit 256Mb http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה? קיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך כבל שמתחבר לכרטיס ומפצל ל4 חיבורים: svidout (אני חושב שזה s-video out) y pr pb\av בשביל מה כל חיבור? תמונה של המפצל (מצטער על האיכות): http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200512021453584759&id=200512171803585692&user=tomer0074

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  20. יש לי GF 5200 ואני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כך שהטלויזיה פועלת בתור מסך קיבלתי כבל חיבור ביחד עם הכרטיס השאלה שלי מה אני צריך לעשות ? כאילו מה אני צריך לשנות בהגדרות של הדריבר .....

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  21. בסכום של 500-600 שח,ותודה רבה. ???

22. Started by satan,

הקצבי רענון צריכים להיות הרבה יותר גבוהים רזולוציה 1024X1280

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by PoOki,

אני רוצה לראות סרטים בטלוזיה עכשיו מכמה שאני זוכר לא ראיתי באיכות DVD על הטלוזיה >< אז השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה אני יכול לראות באיכות מספיק טובה בטלוזיה .. (כי יש יציאה לטלוזיה פשוט לא ראיתי טוב בו..) או שאני יקנה פשוט משו יותר מתקדם ויש לי כבר כיוון .. http://www.akr.co.il/details.asp?id=522 תמליצו לי בבקשה אני מה זה חלש בחומרה

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  24. בס"ד שלום לכולם, דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום המתאים לפתוח את האשכול הזה, פשוט פה זה נראה לי הכי הגיוני. הורדתי את המשחק Dying Light (אחרי כל האכזבות האחרונות שהיו לי מהמשחקי AAA בזמן האחרון אני מעדיף להוריד כרגע). וכשאני מפעיל אותו ומנסה לשחק, המשחק רץ עם תקיעות מעצבנות, ותקיעות עוד יותר מעצבנות כשאני מזיז את המצלמה אז הרצתי בדיקת FPS דרך FRAPS. והמשחק רץ לי על 30-40 FPS. בדקתי את הדרישות ובאמת R9 290 זה הדרישה המומלצת. המפרט שלי זה: R9 290 גרסה של GIGABYTE עם OVERCLOCK. i5 4590 8GB RAM Windows 7 64 bit אם יש פרטים נוספים שצריך לספק אין לי בעיה להביא אותם. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לזה?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. הכרטיס עובר את החמישים מעלות מה אפשר לעשות???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.