כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
החלפתי לוח אם, למיקרו בעל כ.מסך מובנה... ושמתי לב למרות שאני לא משתמש בכ.מסך המובנה הוא לוקח לי כמה MB מהזיכרון הפנימי. יש דרך "לבטל" אותו? ככה שהוא לא יעבוד ולא יקח לי כמה MB?
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי HD4850 של PALIT בלי OC סטוק לגמרי ושאני משחק באינטרנט אז יש לי FPS נמוך (ממוצע של 65-70) ואנשים אחרים עם כרטיסים יותר חלשים כמו HD4370 או NVIDIA9800GT אומרים לי שהם משחקים על ההגדרות הכי גבוההות ויש להם באזור ה 140-160 FPS חשבתי שזה קשור לזה שאני משחק על וונסאוס XP ושהם שיחקו על VISTA אז התקנתי VISTA עם דירקטקס10 ועדין הFPS יחסית נמוך יש לי אינטרנט 10 מגה אז זה לא קשור לפינגים וכל זה.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כבר די התיאשתי!! לא משנה מה אני לא מצליח לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי!! הכרטיס שלי הוא הכרטיס במחתימה (GV-NX66256DP ) איך בדיוק שלב אחרי שלב/תוכנות איך כמה ולמה! בקיצור עדיין לא מצאתי דרך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך!!! יש מצב שאין דרך בכלל לדעת?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני משחק פשוט DREAMFALL על 1280X960 עם פילטרים על מקסימום והכל, ועדיין אני רואה שהטקסטורות במשחק יכולות להיות הרבה יותר טובות(רק לגיבורה יש טקסטורות טובות) :s05:
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
במצב היום שהמשחקים החדשים שיוצאים , הם משחקים שעברו התאמה לכרטיסי מסך של חברה X או Y . לתוכנות בדיקת ביצועים , יוצאים "דריוורים" שעברו אופטימיזצייה , או פאץ , או אולי CARK לתוכנות בדיקה , בכל האתרים שמשווים ביצועים של כרטיסי-מסך ,משתמשים באותם משחקים שאמורים לעבוד טוב יותר אם חברת X או Y וכמובן "הדריוורים" בקיצור יש משהו אמין פה , או כל אחד לוקח בדיקה X או Y ואומר שלי יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
ברשותי מחשב של IBM ואין לי יציאת TV-OUT, כלומר אין לי יציאת S-VIDEO. יש דרך בכל זאת לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה. היציאות שיש לי זה USB, מיקרופון ואוזניות, יציאה למסך DVI (אני חושב, זה 15 פינים אבל הם לא מסודרים אחד מעל השני) ויציאה למדפסת (21 פינים). ראיתי בלמיר שיש מתאם בין 21 פינים לS-VIDEO אבל אני לא בטוח שהוא טוב. הנה המוצר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=436 הנה מוצר דומה אבל הוא על אותו עיקרון ויש לו תמונה והסבר יותר מפורט http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=247 בבקשה תעזרו לי. ובבקשה אל תמחקו לי את ההודעה בגלל שפיסרמתי חנויות. אני יודע שזה עבירה על החוק אבל אני לא יכול להראות את המוצר אחרת. אם אתם יכולים להראות בשבילי את המוצר אחרת בבקשה תעשו א…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה של POWER COLOR שזול ב150 שקל מזה של הרקולס שאני יודע שיש בו חיישנים ושמעתי על הרבה שעשו OC לכרטיס מסך שלהם והוא נשרף להם אז איך אנ יכול לעשות OC לכרטיס מסך בצורה בטוחה אני חייב כרטיס של הרקולס כדי למדוד את הטמפרטורה?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, ה-7600GT שלי, כמו גם של כולם עושה רעש של מנוע סילון כשהוא מתחיל קצת להתאמץ. אני יכול לקבל את זה שזה קורה במשחקי תלת מימד, אז גם ככה כל הסביבה כבר לא כל כך שקטה (מוסיקה, פיצוצים וכו'). מה שיותר מפריע לי, זה שכשאני עושה פעולות יחסית "פשוטות", למשל אם יש לי איזה תוכנה בחלון command שמריצה הרבה מאוד טקסט, או אפילו כשאני עושה scroll רציף (לחיצה על כפתור ה-scroll והזזה של העכבר למעלה/למטה) הכרטיס מתחיל להשתולל. מעניין שכשאני בודק את הטמפ' שלו, היא בכלל לא גבוהה. ז"א הוא לא מפעיל את המאורר בגלל שהוא מתחמם, אלא לפי כמה פעילות הוא צריך לעשות או משהו כזה. יש למישהו מושג איך אפשר להשתיק אותו? הייתי קונה לו קירור נורמאלי, אבל אני קצת מפחד מהקטע של להתעלל ברכיבים שעלו לי בכל …
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל ראיתי שזה אפשרי, איך עושים את זה? זה יעבוד על לוחות P67A-UD3/4?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלק אומרים פה שאין הבדל בין הכרטסים מבחינת תצוגה וצבעים וזה תלויי במסך זה לא נכון היה לי כרטיס HD4870כפול ליבה שהייה על בהירות 1/3יותר מהברירת מיחדל ועכשוו יש לי XFX HD 7970 והתמונה הרבה הרבה יותר בהירה ובוהקת שלה היה ניתן לראות כלום באינטרנט זה ממש מפריע לעניים ואז הורדתי1/3 מהברירת מחדל ועכשוו זה יותר נורמלי גם הצבעים הרבה הרבה יותר משופרים ויפים מאוד גם אכות הטקס שופרה הרבה יותר שהמסך דל שלי לא חדש דגם Dell 2408WFP :-) עכשוו יש לי מסך חדש משופר כמה שיפרו את עוצמת התצוגה לפחות פי שתיים אפלו יותר מדהים
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
יש לי VISTA ויש לי מובנה DX 10 עכשיו השאלה אם 10.1 יותר טוב במשהו?
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש הבדל בינהם? כי יש גם R9800SE של POWER COLOR ויש R9800 NON PRO של GIGACUBE והמחיר לטובת הPC אז אני מתלבט... ובנוסף יש גם R9700 NON PRO ב1200 ש"ח שבכמה מבחנים ראיתי שהגירסת פרו שלו מצליחה לעבור גם את הR9800.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני כרטיסי מסך שונים? ואם כן מה יותר טוב ואיך GIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL נמצא לעומתם. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז כנראה השבוע אנחנו קונים מערכת קולנוע, עכשיו מחשב אני מעדיף בגלל שיש לו את העיתרון הענק של להוריד סרטים אבל האם יציאת TV-OUT של כרטיס פשוט (FX 5200) שווה לאיכות התמונה של דיוידי טוב? (דיוידי בסביבות ה700-800 שקל) אם יש הבדל אז האם הוא הבדל משמעותי?! כל המערכת תיתחבר לטלויזיה 34 (כנראה טושיבה, או 50 או 100 Hrz). תודה מראש לעוזרים.
-
יש הבדלים בין ה - geforce 4 TI 4280PV 128MB של ALBATRON לבין geforce 4 TI 4200 128MB רגיל? (הבדלים כמו מהירות זכרונות או מהירות הליבה למשל... וכמובן שאני לא מחשיב את ה - AGP :) חיפשתי באתר של ALBATRON אבל לא מצאתי מפרטים טכניים רציניים על הכרטיס הנ"ל.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יהיה הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אני ישתמש בדרייבר ה Catalyst או בדרייבר הרגיל?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כאילו... הX1800XT מנצל את כל ה-512? או שזה רק בשביל המחיר... שבעצם גם 256 יהיה אותו הדבר..
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש הבדל בין ה8600Gt 256MB לבין ה512 MB ? או שזה רק גימיק ואין הבדל
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אם אני קונה לוח שתומך בPCI ועל הכרטיס שלי כתוב pci-X 16 או משהו כזה.. זה יעבוד? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
זה ממש מוזר תמיד לא היו שום הבדלים בין חברות שונות כשמדובר באותו דגם של כרטיס אבל לפי מה שאני רואה בין GIGABYTE ל SAPHIRE יש הבדל והוא של SAPHIRE יש זיכרונות DDR3 256BIT לאומת ה DDR2 128BIT שיש ל GIGABYTE האם אני צודק? לא בדקתי את הקלוקים ככה שאני לא יודע אם הם זהים.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיס מסך אדום לירוק?? (אם יש הבדלים ביכלל) ויכול להיות שהאדום יותר חזק מהירוק??(ב X800XL) כי ראיתי בבנצ'ים שהכרטיס אדום ושלי ירוק :'(
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8600 GT השאלה שלי אם כדאי להוסיף כסף בשביל 512 או שאין הבדל ואין בשביל מה להסיף ועדיף להשאר עם ה256
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי xfx geforce 6600gt עם 2 dvi שביחד עם מתאם הוא מחובר לmag 786PF CRT האם יש הבדל ויזואלי בין איך שאני רואה עליו לבין מסך lcd איכותי? גם כל הזמן כולם אומרים לי כולל ההורים שלי שהם לא רואים כלום על המסך כאילו הוא מטושטש לגמרי ואני רואה עליו מצויין (רק אני כן?), זה בגלל שזה 6600GT עם crt? תודה
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-