עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Electric Boom,

על איזו שיטת שידור אני צריך לבחור? בינתיים (מהתנסוות זריזה) הכל במונו כמו - כן --האם ניתן להשתמש בשלט ללא MCE??

2. אם אני משנה את הרזולוצית כרטיס מסך זה גם משפיע על האיכות התמונות שלי במחשב? העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלי למחשב בכול רצולציה שונה שאני ישים אני יראה את התמונות שונה או אותו דבר ? תודה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  3. מה דעתכם? הקטע האירוני זה שהם גובים כסף היצרניות המסכים עבור השימוש בטכנולוגיה הזו, מה שמייקר את המסכים הללו: https://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2018/10/23/nvidias-most-diehard-gamers-are-seeing-serious-performance-problems/amp/

4. Started by The_overclocker,

לצערי אין 6800GT אז אני הולך על אחד מן הכרטיסים למעלה. רציתי לקנות כרטיס טלויזיה אבל אם הXTPE מגיע עם VIVO זה חוסך לי 200 שקל. בכל זאת הייתי רוצה לדעת מה הפרש הביצועים ביניהם, ואיזה פוטנציאל OC יש לכל אחד. מצאתי ביקורות, אבל לצערי הן לא היו כאלו עדכניות\מועילות. אשמח לקבל את הinsight שלכם לפני הקניה.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by nec_000,

הכשל ב- 2080ti, מצב הקריפטו והשפעתו על נוידיאה, תמחורי כרטיסי מסך, RT לראשונה בכותר BF5, ועוד....

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by bd,

גג 700 שקל פנטיום 4 1500 384DDR KINGSTONE

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מדליף טוויטר מוכר מספק לנו תיעוד של מחשב עתידי - בעל מעבד Core מהדור התשיעי של אינטל וכרטיס ביניים מדור ה-Turing של NVIDIA לכתבה

8. Started by High_Ping,

לפחות אני חושב שהוא נשרף, הסתכלתי קצת על מחירים ונראה שהם לא באמת זזו בשנתיים האחרונות. בכל אופן אני לא חושב שאני צריך משהו יותר חזק, אבל אשמח להמלצה על איזור ה 900₪-1400₪ מישהו יודע אם gainward מתחייבת לאחריות על הVram מעבר לאחריות הכוללת של הכרטיס שפגה אחרי שנה?

9. Started by Shoshan01,

המטרה: משחקים. המסך: 24" 1920*1080 המפרט: בצד ימין <---- עדיפות לחנויות KSP ואייבורי תודה!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Dano,

האם יש הצדקה לכך שהפרש המחירים בין GT לGTO הוא 100 ש"ח ובין GTO לGTO2 הוא 190 ש"ח או בקיצור מהו המומלץ מבחינה כספית...כאילו אם שווה להוסיף הכסף אני אקנה את היקר אך תלוי מה כדאי..

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by ori24,

מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. Started by icchan841,

הי, אני כרגע הבעלים הגאה של 2 יחידות מהחלק המדהים הזה שברשותי. אני מוכר יחידה אחת לכל המעוניינים, אנא השאירו פרטים בשירשור הנ"ל או בהודעה פרטית. כמו שהכותרת מרמזת, זהו המוצר: EVGA Pro SLI Bridge (2-Way) Part Number: 100-2W-0021-LR זהו הקישור לאתר הרישמי של המוצר: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-2W-0021-LR רוי. - - - תגובה אוחדה: - - - מתנצל על ה שירשור הכפול. אם אחד האדמינים יכול בבקשה למחוק את השירשור הנ"ל. זהו השירשור בלי התמונה (עדיין לא ברור לי איך נוצרו 2). בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by ar2r,

יש לי למטה מפרט

14. הכל בכותרת

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. ה9600GT מגיע עם DDR3. הלוח אם שציינתי מגיע עם DDR2. לא יודע לגבי המעבד. האם העובדה שהלוח הוא DDR2 זה אומר שהDDR3 של הכרטיס מסך לא יהיה אפקטיבי ולא יהיה מנוצל ? האם זה אומר שיותר משתלם לי לקחת כרטיס מסך עם DDR2 ? כמו ה-9500 ? קישורים לחלקים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 3. לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. Started by Fertilizer,

אני מחפש ממיר מ AV ל VGA הכי פשוט והכי זול . יש לי יצאת AV (נקבה) ואני רוצה להחבר אותה ל כניסה למסך VGA (נקבה) כל ממיר יתקבל בברכה המליצו לי איפה ניתן לרכוש כל לינק יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  17. Started by Lirans,

שלום חברה רציתי לדעת מה ההבדלים בין שני הכרטיסים: 6800GT ו-6800GS. מהירות מעבד גרפי, צינורות עיבוד וכו'. וגם האם אחד מהכרטיסים כולל תכונה או תמיכה באופציה גרפית כלשהי שאין לכרטיס השני. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by kobim,

קניתי כרטיס מסך חדש PowerColor HD4870 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו מסך CRT... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by BENNY-L,

היום ביררתי ואמרו לי שהוא עולה בסביבות ה 1000 שקל שהסתכלתי פה ביד שנייה ראיתי כרטיסים מפלצות כמו ה אלבטרון 880GTS ב1400 או 2900XT רציתי לדעת אם כדאי ללכת על חדש או יד שנייה כי הכרטיסים פה עבדו רק כמה שבועות אני צריך למשחק כמו ביושוק מידל אוף הוהור הירבון גוסט ריקון 2 וכדומה החדשים שיצאו ויצאו תודה

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by cha_had,

לפני כחודשיים הושק הכרטיס מסך הנ"ל במחירים של 1500-1650 בכל החנויות בארץ בחברות הרכבה של: GIGABYTE, ASUS,MSI, SHAPPIRE. לאחר מכן דווח שבכל העולם יש מחסור בכרטיס הזה, ועל כן עלו מחירי הכרטיס בעשרות אחוזים כך שמלבד שני חנויות (נכון ל-7/1/14), אפשר למצוא את הכרטיס הכי זול ב-1700. יחד עם זאת, למיטב הבנתי ידוע לי שזוהי סדרה שעושה רעש גבוה (בייחוד גירסת TOXIC ו-VAPOR של SHAPPIRE). בדקתי קצת באינטרנט לגבי הנושא הזה ומצאתי שע"פ השוואה באתר Tom's Hardware, הכרטיסים הכי שקטים הם של HIS, ASUS, ו-GIGABYTE (קודם ASUS, אח"כ HIS ואז GIGABYTE). שבועות בודדים לפני שהחלטתי לקנות את הכרטיס של ASUS, המחיר שלו קפץ יחד עם כל השאר ואז יצאה ההודעה על המחסור בכרטיס. אציין שמבין שלושת הכרטיסים ה…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  21. אהלן אנשים, אני מחפש כרטיס טלויזיה להמרת סרטי וידאו לפורמט שכמו MPEG II / IV או אחר שיתאים ל DVD PLAYER נתקלתי בפינקל שנראים לי ייקרים מדי בארץ באופן מוגזם בAVER שלא ברור לי אם הם קומפטיביליים ל כרטסי VGA LEADTECK הבנתי שיש איתם קושי בעבודה והתקנה וASUS שיש לו טיונר פיליפס שנחשב לטוב אבל לא ברור אם הוא סטריאו ומה רמת האיכות שלו. אז אני אשמח לשמוע על כל המלצה שהיא. אם אתם משתמשים בכרטיס למטרה דומה מבסוטים ממנו או להיפך , תספרו.... תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by moonbone,

אז מי שלא שמע לדטק יצאו עם סדרת כרטיסי ג'יפורס חדשה הכוללת גם TVIN בנוסף לקירור המעולה שלהם ואיכות התמונה.... מישהו יודע מתי יגיעו הכרטיסים האלה לארץ ובעך כמה יעלה GF4 WinFast ultra MY VIVO!! מי שלא הבין (4600)......

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by eladsh,

יש לי כרטיס מסך 2900PRO ואני רוצה לעדכן את הדרייברים,איפה אני יכול למצוא דרייברים?חיפשתי בגוגל וזה לא מוצא לי אם אפשר קישור להורדה,תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by pxst17,

יש לחבר שלי GTX670 והוא לא הכי מספק אותו, רוצה ש-BF וכאלה יעבדו על אולטרה בצורה ממש חלקה והוא גם לפעמים מקליט והכל.. שווה לשדרג? יש לו I5 3470 וסיסוניק 620W.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ממצב כולם? שמתי לב ש- Toms Hardware הוציא בנצמארק חדש.... אז אם אתם מתכוונים לקנות כרטיס מסך בזמן הקרוב זה יכול לעזור לכם בבחירה. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/index.html

• 9 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.