עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by musari,

הגיע לי הכרטיס אני עכשיו מתקין ואז ניראה באמת מה הביצועים שלו!!!רק שאלה לפני זה יש עליו 2מחברי חשמל אחד 8 פינים ואחד 6 ואין לי מחבר של 8 בספק יש לי רק 2 של 6 ורשום באריזה מומלף לחבר 1 של 6 ואחד של 8...מה עושים במצב הזה ולא קיבלתי שום מתאם אבל בשקע של ה 8 אפשרי לחבר את ה 6 פינים אז חיברתי לו 2 של 6 זה משנה משו?

• 230 תגובות
    • 24.2k צפיות
  2. Started by Mazumotte,

אולי יש איזה נס ארכיטקטורי מNVIDIA שגורם לכרטיסים לתפקד יותר טוב בDX10??

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by Rinkadink,

יש ביקורת על הדריוור החדש?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. בסוף יתחילו להבריח את זה ממצריים , על גמלים .......

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  5. יש במקרן יציאת Sוידאו, וגם במחשב, אפשר לחבר אותם בכבל Sוידאו? יש הבדל באיכות מVGA? מה ההבדל מכבל VGA? תודהה!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. יש לי 9800 פרו של MSI, הפעלתי את דום 3 ורואים ממש על הפנים...עם שבירות בכל מקום וכאילו זה פועל על 2D, נכנסתי להגדות של הדרייברים והכל שם בסדר גמור אז חשבתי אולי דרייברים ישנו את זה כי כרגע הכרטיס עובד עם הרגילים שקיבלתי עם הכרטיס. זה ישנה אם אני יחליף את הדרייברים? ועוד משהו עוברים על המסך כמו ריענונים כאלה באיטיות כשאני מזיז את העכבר..כאילו שהמשחק מרענן את עצמו אבל בתדר נמוך... תודה!

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by User_Name,

אני כבר חולם זמן רב על הכרטיס הנ"ל.......... אם יש לכם את הכרטיס וניתקלתם בכל סוג של בעיה, ספרו לי על כך בבקשה. דרך אגב, איזה Radeon 9700 לקנות? יש את ATI, Gigabyte,Hercules ???

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. טוב, אז כרטיס הג'יפורס 6600GT שלי בנוסף לספק הכוח 475W נמצאים ומותקנים אצלי במחשב. עכשיו הפעלתי את המחשב, וניסתי לשחק בפאר קריי, אבל האיכות לא הייתה מי יודע, וגם היו קצת מריחות, ודברים שחורים. שמתי על ההגדרות הכי גבוהות. וככה גם בדום 3- שמתי על רזולוציות גבוהות, אבל זה לא עבד טוב. כשאמרתי לשני המשחקים לעשות AUTO DITECT ולהתאים את הרזולוציות למחשב שלי, הם שמו הכל על הכי נמוך. בתוכנה אוורסט אני לוחץ על GPU בתוך DISPLAY, והוא לא מראה שום דבר. זה כאילו המחשב לא מזהה את הכרטיס שלי, אבל התקנתי דרייברים. מה קורה?

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  9. תגובות: 1,216 ZZZ דפדפן: Firefox 3.6.12 על Windows NT [מפרט מחשב] זו בעייה דיי שכיחה בסידרה 4XX, הרבה משתמשים מתלוננים על FREEZING בזמן עליית המחשב. אנשים ששלחו את הכרטיס הישר למפעל של ASUS להחלפה לא נענו בחיוב ושלחו להם את אותו הכרטיס בחזרה, לטענת ASUS הכרטיס תקין... אכן מצב ביש. אם זו לא יותר מדי טירחה עבורך, תנסה לפרמט ל- XP ולבדוק מה קורה. אם הכל פועל כשורה תצרוב ביוס של חברה אחרת לכרטיס(אחרי שתשמור את קובץ הביוס המקורי שלך) ותראה מה קורה חזרה עם WIN7 64BIT.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BONO,

בכרטיס הכי טוב שכיים בשוק GIGABYET READON 9700 PRO יש VIVO?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שניהם של גייביט שניהם באחריות.. דגמים gv-n78twf3 retali 970 4gb oc n970wf3oc אז ככה אחד חייב לימכר כמובן. השאלה מה עדיף להשאיר? מכל הבחינות במיוחד לעתיד הקרב ובא מה יכול לשמש אותי טוב יותר..למרות שניראה לי 780ti חזק יותר בקצת אך עדיין דור פחות מתקדם .. משאיר תתשובות לכן באמת עם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תשובה ודאית מה להשאיר שאני אכן לא הצטער על כך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. האם להחליף אותו לדגמים של 4670 יהווה שוויון ? אני לא מחפש משהו יותר מתקדם פשוט אחד שלא יעשה רעש ובעיות כמו זה. האופציות הן : Gigabyte Geforce 9500GT 512 mb DDR3 DUAL DVI Retail PCI-E Sapphire ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail Gigabyte ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail זה כל כרטיס מהנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4_40 יש שם גם של NVIDIA ... תמליצו לי בבקשה על אחד בסביבות ה500 מהחנות הזאת . תודה.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  13. עד כמה הכרטיס הזה סוחב משחקים חדשים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Vladgi,

אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by G-BOY10,

אחי חזר מארה"ב והביא לי מתנה ואיזה מתנה לא יכולה להיות יפה כמו ATI Readon 9700 ;) אבל עכשיו אני צריך לוח אם חדש כדי להפעיל אותו :-\

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by lmlm,

אני חישפתי שעות בגוגל ולא מצאתי זכר ל CF. לפי מה שאני יודע, כל הכרטיסים יכולים לעשות CF X1XXX ? אם יש אפשר קישור למכירה? כנ"ל לX1800XT 256MB תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. שמעתי את זה וזה נשמע לי שטויות האמנם ?

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  18. אם יש - אז מתי הוא מתוכנן לצאת? הוא יהיה יותר טוב מסדרת geforce 4Ti ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש דבר כזה כרטיסי טלוויזיה?? ואם כן מה הבדל בין כרטיסי טלוויזיה לכרטיסי מסך עם יציאות לטלוויזיה? אם אפשר אז אתם יכולים להביא תמונות?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by rankazan,

אם כן זה ממש מגניב..

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. Started by rrroonnii,

מה הכוונה לעדכן כרטיס מסך? זה לא הכוונה לדרייורים?

22. יש לי כרטיס מסך ATI 9200SE, בכרטיס יש שלוש יציאות CRT,DVI,S-VIDEO אני מעוניין לחבר שני מסכי CRT לכרטיס וככה לעשות dual desktop (כלומר דסטופ אחד שנמשך על שני מסכים) אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by gal1,

השאלה בכותרת.... לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אבל זה נראה לי הכי מתאים תודה

24. Started by credo,

שלומות,אני מחפש דרייבר טוב כמו של אומגה.. אבל אמרו לי שאומגה לא תומך ב X800XL , זה נכון?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.