עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eldar4455,

היי חברים.. רציתי להתייעץ אני חושב לקנות את הgtx 1080 החדש.. אני כרגע עם gtx 980 של MSI יש טעם להחליף ההבדל משמעותי בכלל? תודה..

2. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by אמנון,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8600GT ל-ATI 4870 האם כרטיס מסך זה מתאים(יעלה )למחשב שלי מפרט: ספק 450W קרוסאר חדש לוח אם-PCI EXP X16 GIGABYYTE GA-915P זכרון-2 G מעבד-P4 3 G 775S תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. האם זה הגיוני שdx9.0a לא יתמך בAGP?? לא נראה לי בכל אופן אז למה בsandra כתוב לי שהוא לא תומך? וגם בdirectx עצמו כתוב האם זה בסדר? ??? או שכדאי להתקין dx 8.1 כי יש לי רירדאון 9500 פרו והוא תומך ב dx9 אז אני רוצה לנצל את זה,תודה לעוזרים ;D

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by lipa,

בכל ההשוואות שראיתי ה-X1800XT קצת יותר טוב השאלה האם ה-X1800XT קצת יותר טוב בגלל שיש לו 512MB זכרון ? , לעומת 256MB ב-7900GT

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני חדש פה אז אם עשיתי משהו אל בסדר מצטער אני צריך עצה לכרטיס מסך וספק אני מתלבט בין הhd4850x2 לבין הgtx275 וצריך ספק שיחזיק לי את אחד הכרטיסים,תלוי מה אני יקנה. אני רוצה לקחת את ה corsair 550w vx ואם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר אני אשמח.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן חברים אני עוד כמה ימים רוכש את הכרטיס 680 ובIVORY ו KSP אין במלאי ואני לקוח דיי קבוע שלהם.. אז בררתי בTMS ויש שם במלאי אבל פעם ראשונה שאני קונה מהם מה אתם חושבים על החנות?

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. ליינוס עושה קצת TROLOLOLO בהתחלה הייתי בטוח שזו בדיחה, אבל על הכרטיס רשום 780. או שממש בא לו לעצבן את נבידיה, או ש....אין לי מושג מה יהיה האינטרס שלו (פרסום?)

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. ה-HD4850 שלי התפגר ואני צריך כ.מ חדש לרזולוציית 1650*1080 בהגדרות בינוניות+ למשחקים שייצאו. בקיצור,קצת יותר חזק מה-HD4850(אם אפשר חזק משמעותית אז כמובן שכן). המעבד הוא E8400 לוח GIGABYTE EP43-DS3L ספק cooler master rs500 pcar-a3 מארז CM590 יש לציין שלפי דפי המפרט של הלוח אם,הוא תומך בתקן PCI-EX 2.0 תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by סאונד בראש,

שלום חברים אבקש את עזרתכם בבחירת הכרטיס מסך הבא שלי ידוע שכרטיסי המסך מתיישנים דיי מהר , אז לא בא לי להתפרע 700-1000 , יכול לעלות אם ההפרשים קטנים , מעדיף שלא משחק רק COUNTER STRIKE GLOBAL OFFENSIVE , וקצת מגמגם לי מפרט המחשב I7 EXTREME 975 / 333 6GB GSKILL 1333 לוח אם UD3R GIGABYTE כרטיס מסך ATI 4870X2 תודה

• 25 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. אני שוקל לקנות מסך זה מה דעתכם? עריכה :קיבלתי עכשיו את המסך איך אני בודק אם יש פיסקלים שרופים (יש תוכנה או משהו)? קיבלתי איתו גם דיסק מה אני אמור לעשות איתו ? והאם יש עוד משהו מיוחד שצריך לעשות עם המסך

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by The TrCkeR,

ברצוני לקנות מארה"ב כרטיס מסך Geforce 7800 GTX, ואני מתלבט בין המון חברות של כרטיסי מסך המייצרות את הכרטיס. על איזו חברה הכי כדאי לי ללכת, בהתייחס לאחריות, אמינות, ביצועים, ביצועי OC, ועוד... כל תגובה לעניין תתקבל בברכה, תודה .

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Mazumotte,

כי זאת תהייה ממש באסה. אני צריך כרטיס חדש וברגע שהמחיר ירד קרוב יותר ל-1000 ש"ח אני אקנה אותו-אלא אם כן הוא מוגבל ע"י המעבד... אז הוא מוגבל או לא? תודה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום יש לי מחשב יחסית חדש. אבל כרטיס מסך ישן. בעקרון הוא מריץ לי את כל המחשקים אבל לא ברזולוציות הכי גבוהות. למשל bfbc2 אני משחק על מינימום. מפרט שלי: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950 GT וספק כח HEC400AR-TF אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיתאים יותר למערכת הנ"ל בתקציב של 500 שקל. תודה.

15. Started by TaLTooL17,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים, יש ביניהם הבדל של 300 ש"ח. איזה יותר כדאי לקנות?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by saarxee,

קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים. שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה? קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by yanivg11,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות Sapphire HD4670 1GB עבור המחשב שלי ופשוט לא מצליח למצוא חנות שמוכרת. אני מעוניין בכרטיס הנ"ל משתי סיבות: 1. וידאתי שהוא יכול לעבוד עם הסלוט שלי Pcie x16 מדור 1.0a 2. יש לי ספק חלש של 305w סה"כ (מדובר במחשב מותג של Dell). האם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה, כבר ניסיתי בלא מעט מקומות (חיפשתי גם דרך יבואנים בישראל של Sapphire) לחילופין האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס חזק באותה רמה שיתאים למחשב הישן שלי? תודה לעונים.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. דגמים ראשונים מבית אסוס ו-MSI יוכלו להציע יעילות גבוהה יותר בהשגת מטבעות ZCash ו-XMR תודות לוויתור על יכולות התצוגה? לכתבה

19. האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by rotem_o,

שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב חדש. המפרט כרגע לא מעניין. (הוא כבר כמעט סגור) המחשב מיועד לעבודה כללית, אך חשבתי להתחיל גם לשחק קצת.. (לא משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורזולוציה מטורפת) 1. התקציב שלי נמוך לכן שקלתי לקנות את ה-8600GT שהכי משתלם לי מבחינת ביצועים/מחיר. לפני חודשיים-שלוש ה-7600GT היה על הפרק, ובכל מקום דובר שהוא משתלם ביותר, עכשיו ה-8600GT מחליפו, שראיתי במספר מבחנים שהוא עוקף אותו בהכל, ואף נמכר באותו מחיר, אבל בהרבה תגובות עליו דובר שהוא לא משתלם.. הכיצד?? 2. שוב, מכיוון שהתקציב שלי נמוך מאוד, שקלתי לקחת את הכרטיס INNOVISION 8600GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 גם זול מאוד, וגם אני בכל מקרה קונה מנועה עוד מס' חלקים, ככה שלא יוצא ל…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם . יש לי מחשב AMD עם 1 GIGA RAM וכרטיס 6800GT של 3D CLUB בחודשים האחרונים שאני בודק את הביצועים של הFPS במשחק של אני משחק בו (counter strike) אני רואה שהFPS יורד לי בהדרגה כול הזמן . המקסימום שיהיה לי כמעט באופן קבוע עד לפני כמה חודשים היה 130-135 FPS מומצע. אחרי כמה חודשים זה כבר היה 120 ממוצע ועכשיו זה כבר 107. עשיתי פירמוט למחשב , עדכנתי את כול הדריברים שצריך להתקין גם של הכרטיס ואת כול מה שעוד אפשר אבל לא נראה שזה שינה משהו לטובה או לרע. בנוסף התחילו לאחרונה גם פריזים מעצבנים - 3-4 פעמים בשעה יש לי פריז כאשר המסך נתקע ל 2-6 שניות בכול פעם. השאלה שלי היא מימה כול זה יכול להגרם ואיך אפשר אולי לתקן את זה. האם זה יכול להיות קשור לחימום יתר של הכרטיס, אם…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by CraZy,

אהלן אני רוצה לשדרג את GF הישן שלי הציעו לי שתי הצעות דיי דומות במחיר (850 ש"ח כרטיסים של MSI) השאלה מה כדאי.. GF4 MX 460 64MB GF3 TI200 128 MB אני כמעט בטוח שה GF 3 עדיף השאלה איזה דגם יצרן תודה

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לשאול אתכם מה כדאי R9800PRO שהוסב ל XT עם OC קטן וקרור AC REV 2 256 BIT ו 128 מגה! או 6600GT ומה בעניין ההתחממות של ה 6600

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בחור עם מחשב ישן Athlon XP 2500+ החליט לבדוק כמה שיפור יהיה אם הוא יחליף את כרטיס המסך הישן שלו (FX5700) ב-6800GS החדש. הוא הניח שעם כזה מעבד ישן השיפור לא יהיה עד כדי כך משמעותי. אני חושב שהתוצאות מדברות העד עצמן. http://www.overclockers.com/articles1309/

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.