עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי. חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס. האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי? איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700? סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2. תודה!! נ.ב קניתי לא מזמן את סדרת …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by dsane,

LEADTEK GeForce4 FX5200 128 MB + TV +DVI ב 590 ש"ח

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Pc_Ghost,

שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי, ואחרי שהרכבתי אותו הרצתי את ה 3dmark 2001 se... המפרט שלי הוא: amd 2100+ (בלי OC כרגע) winbond 512 MB 2700 (שני סטיקים של 512 - ג'יגה זיכרון) epox 8rda+ nforce 2 gigabyte radeon 9700 pro WD 80 G 8MB buffer הציון שקיבלתי אחרי ההרצה הוא 12406. רציתי לשאול האם הציון שקיבלתי הגיוני למפרט שלי ולכרטיס מסך?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. בשעה טובה ומוצלחת גייסתי מספיק כסף ואחרי התלבטויות קשות בין ה-9600 לבין ה-9500 {שניהם pro}, החלטתי לבסוף לקנות את ה-9500 פרו ולהעיף את הג'יפה 4 הזבל שיש לי כרגע. למרות שהחלטתי כבר לקנות יש לי כמה שאלות ואני מבקש מכם שתשתפו איתי פעולה כי אני יודע שדנו בכרטיס הזה המון, אבל רציתי חוות דעת ממישהו שכבר קנה את הכרטיס הזה והוא משתמש איתו ויכול לתת עליו את חוות דעתו. אז השאלות שלי הן: 1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. 2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by SpLAsH,

9600 פרו במחיר של 160-180 דולר זה משתלם? הכרטיס הזה שווה את זה? שמעתי גם שאפשר לעשות לו אוברקלוק טוב שישתווה ל9500 פרו או יותר, אז עד כמה אני יכול להגיע איתו בלי תוספת של קירור מיוחד וסתם העלאה של המהירויות שעון? וגם איך הוא מתמודד עם AA וAF, כלומר עד כמה זה יפגע בFPS? המפרט שלי הוא פנטיום 4 1400 עם 256 RDRAM 800 אני צריך תשובה די מהר אם אפשר תודה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by zolder,

והאם הוא שווה קניה ב-1300 שקל בערך.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by LRa,

יש לי AMD 1900+ ו512 MB זכרון, אני משתמש בGF2 PRO ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן לי את התפוקה הכי טובה עם המפרט הנ"ל. לא כל כך קשור לנושא אבל עם כרטיס מסך חדש המחשב שלי יתמודד היטב עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו HL2 ו Max Payne 2? וכדאי להוסיף זכרון או לשדרג את המעבד ? נ.ב. הבורד שלי הוא msi kt3 ultra. תודה ושבת שלום

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ccc,

מי הקורבן שניסה את הדרייבירם? הם בטוחים לשימוש? מעלים ביצועים וכו' וכו'? יש במדור הורדות..

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Stranger,

מחיר פצצתי! ל9800PRO! של החברה FIC !

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. האם זה הגיוני שdx9.0a לא יתמך בAGP?? לא נראה לי בכל אופן אז למה בsandra כתוב לי שהוא לא תומך? וגם בdirectx עצמו כתוב האם זה בסדר? ??? או שכדאי להתקין dx 8.1 כי יש לי רירדאון 9500 פרו והוא תומך ב dx9 אז אני רוצה לנצל את זה,תודה לעוזרים ;D

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. ערב טוב לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1200 ש"ח. זה מצמצם את האופציות לשני כרטיסים בערך... הטי אי של ציינטק (שאגב אני לא מבין למה הוא כל כך זול) והרדאון 9500פרו. עכשיו המערכת שלי לא בדיוק שיא הטכנולוגיה ולכן אני לא חושב שאשתמש בפילטרים (AA AF) המערכת שלי: מעבד פנטיום 4 1800 נורטווד לוח אם מבית אינטל דגם: D845EBG2 )AGPX4 זיכרון: 256MB DDR 2100 )266MHZ( כרטיס מסך: GIFA 2 MX 400. מסך: LG FLATRON 775FT. קצת מבחני ביצועים... בעצם אחד... 3DMARK 2001 : לפני OC - 1330 אחרי OC די רציני אבל לא עד קצה גבול היכולת : 1750. השימושים יהיו מן הסתם משחקים ורק משחקים. עכשיו שאלות: 1. אתם חושבים שהמערכת שלי מספיק חזקה בשביל להפעיל משחקים עם פילטרים ברזולוציות גבוהות עם הרבה פריי…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Gaid,

קניתי RADEON 9700 GOLD של POWER COLOR פצצה של כרטיס ,בפעם הראשונה שהתקנתי אותו השתמשתי ב CATALYST 3.4 אני חושב המעודכנים ביותר שהיו באתר של ( ATI ) ובמנהל ההתקנים וב DXDIAG מופיע לי הכרטיס כ 9700 PRO ? האם יכול להיות שהתבלבלו ב POWER COLOR וקיבלתי 9700 PRO במקום 9700 ???. עוד משהו יש לי AMD 1333 עם 256 MB ועם כל האופציות מופעלות בסאטאפ ( ANI X 16 ) וכו... קיבלתי רק 4280 . מה דעתכם ? דרך אגב הכרטיס מריץ משחקים ( 1600 * 1200 ) בלי בעיות חוץ מדום 3 אלפא.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by adlanm,

יש לי ניסיון טוב עם Mag אבל מה אני מבין לא LG בערך 800-+ (אח שלי מביא לי מכות הוא אומר רק מינוס בלי פלוס) טוב למשחקים ואם אפשר תגידו לי מה אני צריך במסך שיהיה טוב עריכה ------------------ אחלה מסך רואים בו מצויין אוכל בלי מלח את ה-LG F700B יש רק בעיה אחת קטנה. יש בו שני קווים למעלה ולמטה יש אותם במסכים רבים שאני מכיר גם ב-mag הקודם שלי זה תקלה או שזה אמור להיות? אבל זה קצת מעצבן

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tbm,

אתמול יצאו הדרייברים החדשים של ATI הקטליסט 4.7 ומצויין בהם שיש שיפור של 10-30 אחוז בביצועים של רוב המשחקים וב3dmark אז החלטתי לבדוק תעניין והחלפתי תדרייבר והיינה ההבדלים מ9000 זינק ל10158 כלומר עד עכשיו כל ההשואות של האיטיאי לנווידיה היו לא נכונות כי הכרטיס לקה בביצועים עכשיו הוא משתווה ועוקף ת 6800 GT ובנוסף לכך הוא ניכן בעוד כמה יתרונות צריכת חשמל נמוכה קירור שקט, הוא לא מתחמם ויכולת אוברקלוקינג גבוהה ניתן להגיע איתו בזיכרוונת ל1178 ובקור ל530 יציב ללא נפילות.(כמובן שאם אתה אמיץ מספיק אפשר לנסות להפוך ל XT) אני חושב ש ATI פישלה בתמיכה של הדרייברים בכרטיסי ה x800 pro ולכן נוצר רושם רישוני מוטעה מקווה ששיניתי את הרושם שלכם מהכרטיס הזה לינק לתוצאה: http://grm.m.walla…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

כן כן הוא הלך. שמתי את הקירור שלי לחבר עם 9600 והוא מגיע ל 500 בלי בעייה בכלל אבל הוא צריך וולט מוד כדי לעלות. תשתתפו בצערי. אגב אין אחריות בגלל שהחלפתי קירור. עכשיו אני חוסך ל 6800 יש מצב שמצאתי עבודה אז זה לא יהיה כל כך ארוך.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by brk2k,

הרקולס פרשו מעסקי כרטיסי המסך!! http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1163

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by DrowNz,

Ahalan, i wanted to know if this video card conatins DVI/TV Out, ain li musag becartisi msah another things, is it average video card for gamers? Thanks

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=12141&start=14 אני הולך לבדוק אם זה באמת עובד לפי הסרט שלו זה דמו באיכות מדהימה.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by menis,

אני מחפש כרטיס מסך אחר עד 600 שקל ! אבל כרטיס עם יציאה לטלויזיה.

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by CraZy,

אהלן אני רוצה לשדרג את GF הישן שלי הציעו לי שתי הצעות דיי דומות במחיר (850 ש"ח כרטיסים של MSI) השאלה מה כדאי.. GF4 MX 460 64MB GF3 TI200 128 MB אני כמעט בטוח שה GF 3 עדיף השאלה איזה דגם יצרן תודה

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

אני צריך מסך טוב, יעיל, אמין ושלא ידפק אחרי חצי שנה. אני צריך דגמים+חברות מומלצות, חשבתי על LG. מסכים שטוחים 15' אינץ' בלבד. נ.ב: האם זה נכון של15' אינץ' שטוח יש שטח תצוגה של 17' רגיל?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.