עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ran B,

אז ככה : אבא שלי טס לניו יורק ועד כמה ערים בארה"ב ואח שלי מעוניין במיני דיסק. הוא ביקש ממני שאני אחפש לו משהו יחסית זול וטוב. הוא אמר לי שאולי SONY טובים בזה.. אז כנראה הוא מעדיף של SONY.. עכשיו, לי אין הרבה ידע בקשר למיני דיסק ולציוד אודיו, לכן באתי להתייעץ איתכם על איזה נגן אתם ממליצים שהוא יחסית זול וטוב. כמובן שיהיה ניתן להשיג אותו בארה"ב, כי משם אבא שלי קונה לאח שלי. תודה, רן!

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by nadav1379,

אנחנו מסדרים את הבית ופתאום מצאתו כרטיס קול עכשיו אני לא יודע אם הוא טוב ואני גם לא יודע איך קוראים לו הוא של חברת pina זה מה שכתוב על הקופסה הוא ניראה לי טוב יש לו עוד חיבור אחד גדול השאלה שלי אם כדאי לי להכניס אותו למחשב, אני יש לי כרטיס קול רגיל שמובנה על הלוח שלי יש לי p4p800 איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זה ואם כדאי לי אותו?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by tomz,

שלום ברשותי נמצאים רמקולים של BROTHER לא כתוב עליהם כמעט כלום חוץ מ BR 150 וכמה שטויות חיפשתי בגוגל ובברודר ולא מצאתי כלום זה רמקולים מאוד ישנים אני מניח יותר מ10 שנים הם מחוברים כרגע גם לרסיבר דיי מצוקמק, אבל יש להם באסים נחמדים ומגיעים לעוצמות נחמדות מאוד, אני לא מוצא כרגע את המצלמה הדיגיטלית אז יש לי תמונה טיפה רחוקה שלהם שצילמתי את החדר שלי בזמנו http://www.tomz.us/room2.jpg גם האיכות ממש לא משהו חח אני יחפש וינסה להשיג תמונה מקרוב יותר אם זה יעזור ד"א זה הרמקולים שהם בלי המסננת השחורה הזאת חח תודה מראש, תום

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by itaim,

אני מכין מחשב קטן שישמש לצפיית סרטים על TV, וגם לשמיעת MP3 מידי פעם... (בעיקר לסרטים) לפי מה שהבנתי לקריאטיב יש רמקולים טובים וחשבתי אולי לקחת את הסט הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd895375313.htm אבל זה טיפה יקר לי... בבקשה תמליצו לי על רמקולים טובים לצפייה בסרטים (DIVX\XVID\כמובן DVD ועוד כמה פורמטים שונים) מצפה לתשובות איתי

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. שלום לכולם! דוד שלי הודיע לי היום שביום שבת בלילה הוא מגיע לארץ לביקור! הוא מגיע מארה"ב ושאל אם אני צריך משהו.. אני רוצה קנות מכשיר שנקרא מולטי-אפקט לגיטרה.. אם למישהו יש מושג איפה בארה"ב אפשר לקנות כזה מכשיר שיגיד לי.. אתרים,חנויות....זה לא קריטי...לא אכפת לו להזמין מהאינטרנט! חיפשתי בכל האתרים הגדולים ולא מצאתי.. בתודה Anas-Nanas דרך אגב אני רוצה לקנות מולטי של ZOOM עוד לא החלטתי אם אם את ה-GFX 5 או את ה707

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

מתי יגיע לארץ מה יהיה המחיר של הדגם הכי זול שלו (עם ההרדיסק בנפח הכי מועט) האם יש לו חיבור ל USB2 או רק לפיירוור והאם יש תחליפים זולים ומוצלחים יותר ממנו תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו טובים במחיר של עד 350 שקל , אפשר לעלות קצת עם צריך... תודה על העזרה. ד.א הייתי מעדיף כמה שיותר ערוצים (4.1 , 5.1 )

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. זה ממש חשוב לי, כי איך אחרת אני אנווט בין 4 GB?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. יש לי מיני מערכת של טייפ ורדיו וגם כניסת AUX בין השאר שיכולה להגביר אוזניות או אולי אומר OC לאוזניות קטנות ומסכנות עד כדי רתיחת האוזניות ושמיעתם מס' מטרים מהם כמו רמקולים חלשים כאלה. אז אפשר להשתמש באוזניות או ברמקולים פשוטים אם צריך אפשר להשתמש באיזה מערכת מסכנה כמגבר והנה הרעיון: לרוב האנשים יש כיסא מסתובב ולדעתי יהיה מגניב לגמרי אם יהיה רמקולים בכל ידית או אולי בצידי גב הכיסא או בחלק האחורי של גב הכיסא גם למי שרוצה סראונד מלא. התוצאה: שמיעה מצידי הגוף שלכם ומאחוריכם, הרגשה מציאותית יותר כמו בסימולטור. אפשר להוסיף סאב וופר ולחבר אותו איכשהו אבל שלא יפול או יכביד על הכיסא והוא גם ידאג לרטט בכיסא. אשמח לשמוע תגובות ממכם חברה ואני מקווה שאני אוכל ליישם את הרעיון בקרוב וגם …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by motaboy,

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_MiniDisc_NetMDWalkman&Dept=pa&TemplateName=item%2fsy_item_b&ProductSKU=MZNF520D שדרוג ל410 המעאפן. יש לזה שלט ואפילו רדיו. זה לא HiMD שיוצא עוד פחות מחודש, אבל למי שזה לא מעניין אותו זה כבר כדאי לקנות. צריך לזכור שאם תרצו בעתיד גם להקליט ממקור רגיל (מערכת למשל) זה בלתי אפשר עם הדגם הזה. אם תצאו לאינדקס של הNET MD WALKMANים, תיראו את ה510 ב$129 אבל זה כבר אפשר להשיג במחיר כזה גם בארץ. מענין מתי החדשים יגיעו לפה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. אני כרגע משתמש במערכת של AIWA דגם NSX אם זה משנה למישהו חשבתי להחליף אותה (ויש לי כרגע רק 500 שקל פנויים) בסט 2.1 (כי 4.1 במחיר כזה אין באיכות סבירה) חבר שלי המליץ לי על חברת ALTEC בדקתי וראיתי בתמונות את דגם PS330 שעולה 490 שקל אבל לפי התמונות זה בדיוק מה שיש לחבר שלי! ותאמת להגיד לכם לא הרשימה אותי האיכות כל כך... עריכה: המשכתי לחפש ולהסתכל על תגובות ראיתי מערכת 2.1 של אותה חברה, רק קצת יותר זולה (ב10 שקל חחח) דגם ATP3 כל מי שרשם תגובה עליה נתן 5 כוכבים (בדקתי בשתי אתרי מכירות שונים בארץ) אבל 2 נקודות חשובות 1.כל התגובות הם מלפני שנה ומטה, היום בטח יש מערכת 2.1 טובות יותר (לא?) 2.אם הסט הזה זול יותר ממה שיש לחבר שלי (וכמו שאמרתי לחבר שלי האיכות לא אטרקציה)…

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by MasterOr,

תקנו אותי אם אני טועה אבל שמתי לב שרק בHercules Fortissimo 3 יש כניסה אופטית שהיא כניסה מאוד שימושית לכל דבר שרוצים למה אין כניסה כזאת בAUDIGY2? ובאיזה עוד כרטיסים יש? אני מדבר רק על ביתיים שהם בטוח כסף נורמלי ולא בכמה אלפים של כרטיסי קול אולפניים

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by MiD,

יש לי כרגע במחשב כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER LIVE! VALUE, שבו שתי יציאות רמקולים (קדמיים ואחוריים), ויש גם יציאה דיגיטלית (למיני דיסק?). אם אני אקנה מערכת רמקולים 5.1 תהיה לי אפשרות לחבר אותם איכשהו? אולי 2 קדמיים, סנטר וסאב ליציאה של הקדמיים? חשבתי לקנות רמקולים של LOGITECH Z640, שנראים לי טובים ולא יקרים.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  14. טוב אז אחרי שהדיסקמן MP3 הלא מועיל שלי בתקלקל סופית (סוףסוף) הגיע הזמן לקנות משו חדש. דיסקמן MP3 חדש ישר עף לי מהרשימה כי אני לא מסתדר איתם אז התחלתי לברר על נגני MP3. אלה עם הזכרון FLASH לא הספיקו לי אז פניתי למבוססי HD אבל אותם אין בארץ במחירים סבירים כמו בחו"ל..... אז התחלתי לברר על מינידיסק! אף פעם לא היה לי נסיון עם משו כזה אבל הוא נשמע פתרון ממש ממש טוב! בגלל התקציב המוגבל שלי ננעלתי על הדגם הזה: MZ-NE410 (המחיר הזול שמצאתי : http://www.tuki.co.il/details.asp?id=566&lead_id=&look= ) בקיצור יש לי כמה שאלות.. בקשר לדגם הזה: 1. אתם חושבים על הדגם הזה? הוא הכי זול מסדרת ה NET MD אבל נראה שיש בו את כל הפונקציות החיוניות (חוץ מהקלטה לא דרך מחשב שבזה אין לי…

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by MDK,

לפי מה שהבנתי, הרמקולים לא תומכים ביותר מדי דברים, חוץ מבעלי תקן THX (תו איכות) וזהו.. הם לא תומכים בדולבי דיגיטל או AC3 נכון? כשאני אומר תומכים, אני מתכוון משמיעים את זה ככה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מערכת של Comep מלפני שנתיים כמעט שכבר הספיקה לשנות את שמה ל Desmat. אז ככה זה 4 זוגות רמקולים המתחברים לסאבוופר 4": Front L, Front R, Rear L, Rear R הסאב מספק את החשמל ויש לו כיווני ווליום, באס וטרבל. המערכת משמיעה טוב מאוד אבל יש לה מגרעה רצינית: היא לא באמת סראונד כיוון שישה לה רק שתי בננות RCA בסאב להכניס אודיו כלומר שאם אני רוצה סראונד איאלץ לקחת את רמקולי הFront והRear והסאב בנפרד מהם ולחבר ליציאות האוזניות של הרמקולים, הקו הנכנס והמיקרופון. הבעיה היא שלא יהיה להם חשמל ואין לי מגבר או משהו בשבילם. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? תודה לכל העוזרים! אתר החברה(אין להם יותר את הדגם הזה אבל): http://www.desmat.com/speakers.htm

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by ravid,

היי פורום ציוד אודיו :smiley5: אני קונה את הרמקולים האלה Logitech z-640 ואני מתלבט בקשר לכרטיס קול, עכשיו יש לי כרטיס מהלוח אם משהו דפוק במיוחד- soundmax שעובד רק עם סטריאו והכי גרוע זו התמיכה שלו במשחקים,באנריל 2004 להשתמש ב eax מוריד את הביצועים בחצי! עכשיו אני קונה רמקולים חדשים ובאותה הזדמנות גם כרטיס קול אז ראיתי את המחירים שיש כיום וכמובן בדקתי את של creative קודם והם לא נראים לי מציאה ולדעתי חבל על הכסף בשביל אודי 2 (אוגי...) שעולים כמו הרמקולים. אז קראתי את התגובות בזמן האחרון והבנתי שיש אלטרנטיבה שהיא פורמיטסו 3 של הרקולס שאני מת עליהם וההבדל לא גדול לפי מה שהבנתי: צלילים: 20 ביט 48khz תמיכות:eax 1-2 ,dolby + ex,direct3d... אז יש הבדל גדול ביניהם שאני אר…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by s-k,

שלום חיברתי את הממיר למחשב לכניסת הליין אין ואני שומע את זה קצת חלש ועם רעש ברקע כזה תזזזזזזזזזזזז רעש זה משתנה מכבל לכבל יענו בעחת יותר ואחד פחות (בדקתי 3) איך אפשר לפתור את הבעיה ??

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  19. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1173076 הזמנתי את נגן הזה אתמול , כמו כן יש לי מגבר ישן מהאוטו של אבא , לא בטוח בדגם אבל הוא מחברת BOSH , 4X600W עכשיו , אני צריך רמקולים משהוא על רמה , אבל לא להגזים במחיר.. אני לא רוצה לרוקן תבנק בשביל כמה רמקולים ויותר חשוב לי האיכות מהעוצמה(אבל לא להפקיר תעוצמה ) ... כמו כן , סאב משהוא נחמד , הבעיה היא שזה אוטו קטן (סוזוקי גימיני) ואני לא בטוח שיהיה מקום לתקוע תתיבת תהודה , אני יודע שאפשר להשיג אותם גם בלי התיבה , השאלה היא מה מקריבים בשביל זה .. גם הסאב , לא צריך משהוא יקר , או בעוצמה אדירה .. משהוא באיכות טובה שיוכל לתת חויית שמיעה מושלמת ויש לי שאלה , אם אני מחבר רמקולים 300W למגבר …

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by Mafteah,

יש לי סט רמקולים TSS1 ויש באפשרותי להביא כרטיס Fortissimo II במחיר לא רע השאלה אם הוא תומך ב5.1 ואם אני יוכל לשמוע סרטים בDTS וגם לשמוע מוסיקה בלי לשנות הגדרות ובאיכות טוב והכל בכבל האופטי!! תודה לכל העונים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by FatherBoard,

כשאני משתמש ב-DB באייריבר, אז כל קבצי ה-MP3 מופיעים בחלוקה לפי אלבום, אבל קבצי ה-WMA לא מופיעים... יש לי כמה אלבומים שכל השירים בהם הם ב wma, והאלבומים בכלל לא מופיעים ברשימה... זה אמור להיות ככה...? ???

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

שלום רב יש לי רמקולים מתוצרת קראייטיב 4.1 4400 אבל אני שואל כי כרגע אני שומע רק ב2.1 אז מה עדיף את האינפייר או אלטק?, אני שוקל למכור אותם ולקנות ATP3 עכשיו אני רוצה לדעת עד כמה גדול הפרש האיכות ביניהם, האם שווה להחליף?אני מבקש לא לפסול ישר את הקראייטיב כי הם די איכותיים. תודה רבה לכל העוזרים!

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Chaos,

מחפש המלצות לסט של אוזניות עם מיקרופון איכותיים, עם אורך חוט של יותר מ 2 מטר.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. אוקיי אז נתחיל בתקציר קל ברשותי האייפוד מהדגמים החדשים, 30 ג'יגה שנקנה בחודש אוגוסט האחרון בארה"ב. בהתחלה הכל היה מצוין, פשוט מושלם! קצב ההעברה (דרך פיירוואיר של קריאייטיב..) היה בסביבות ה 4-5 מגה לשניה (!) ואז משום מה הוא נהיה מאוד מאוד איטי.. הוא החל להעביר בסביבות החצי מגה ופחות (שזה אסון למי שמעביר ג'יגות שלמות של מידע..). אז הבנתי שאומרים כי יש בעיות עם כרטיס הקול של קריאייטיב (למרות שזה עדיין נראה לי מוזר כי הוא עבד טוב מאוד עם הקריאאיטיב, אז מה קרה לו?! ביום אחד הכל התקלקל?! נשמע חשוד..) אבל אמרתי ניחא, וקניתי כרטיס פיירוואיר וקיוויתי לטוב ו.....זה עדיין באותה מהירות אתם לא יודעים כמה מתסכל זה! בעוד כמה ימים אני טס לפולין ורוצה להעביר משהו כמו לפחות עש…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  25. אז ככה זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את הווינדוס! וזה קשור כמובן לכרטיס קול ואין לי מושג מה לעשות; התקנתי מחדש את הדרייבר (קריאייטיב..) וזה נשאר ככה!

• 5 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים