אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין ברמקולים אכותיים.. כעקרון 2.1, כי אני מבין שכל 5.1 בתקציב כזה יהיה אך ורק "סביר". בעיקר לשמיעת מוסיקה אכותית ולהנות עכשיו יש את ה- ATP 3...שהם אחלה, השאלה היא אם יש משהו יותר אכותי (בארץ? או שלא?) ואם בכלל צריך משהו יותר אכותי? מה אתם אומרים? אשמח לשמוע מה אתם חושבים תודה.
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב לשי עכשיו מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמוקלים קידמיים ללא סאב אם אני עכשיו הולך וקונה רמקולים של 2.1 לדוגמא ה 2.1 קרייטיב אינספייר http://www.pch.co.il/docs/pd126513131.htm או את הלוג'יטק סידרה Z ה 2.1 (אני לא מוצא לינק) ואני מחבר אותם למחשב אם אני אעשה את זה אז תהייה לי מערכת 4.1 לכל דבר יהייה לי סאונד היקיפי עם סאב וסראונד והכל כרגיל כאילו קניתי מההתחלה מערכת 4.1???? אם כן.... אז איזה רמקולים הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות את זה?: הרמקולים שאני אקנה יהייו רמקולים אחוריים אז אם זה לשיקול... איזה רמקולים כדאי בתור רמקולים אחוריים??? תודה... ;D
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כמו שהבנתם אני מחפש אוזניות לא יקרות נוחות רצוי לא DJ אלה כאלה שניכנסות לטעלה של האוזן או מיתלבשות עליה ולא כפתור... (אני לא מיסתדר איתם ביכלל) אומרים שסנהייר מעולים באיכות ושמעתי את 497 והוא ממש טוב אולי משהו מסידרת הרחוב שלהם אבל רצוי שלא יזלול סוללות ושלא יהיה ענק כי יש לי כבר זוג להקלטה בבית סוני מוזרות כאלה שעולות 1000 בארץ הביאו לי ליומהולדת MDRמשהו כסופות ואם קבל מסולסל גאוני דרך הגב! לגבי המוסיקה אני שומע רוק מטאל פופ אלקטרוני וכל מה שדומה אני חולה על באסים ממש חשוב!!! ואם נגיד אני מזמין אוזניות ב 45$ על מה עוד אני משלם עד שהם מגיעות אליי הביתה? סתם שאלה שווה ליקנות במחיר הזה? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1550840
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע מחר לחו"ל ומתכנן לקנות בדיוטי פרי אוזניות. אני רוצה אוזניות שמכסות את האזניים ולא שנכנסות לתוך האוזן הקטנות. התקציב הוא כ- 30$. יש המלצות מיוחדות וטיפים? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכל , חשוב לי שהוא יהיה יחסית קטן וקל , הוא אמור ללוות אותי לאורך כל הצבא. ובמיוחד בגלל זה , נורא חשוב לי שיהיה לו זמן ניגון ארוך , ואם לקנות סוללות ולהחליף זה יהיה מצויין. מכיוון שאני לא חוזר הביתה כל יום ואין לי מושג אם יהיה לי שם שקע חשמלי. הממ , בסביבות ה 10 גי'גה... בקשר לתקציב , אין לי ממש גבול , למרות שלא צריך להגזים... 2500-2800 גג יהיה בסדר גמור. בעיקרון חשבתי על ה iRiver IHP-120 20GB Mp3 Player + FM הוא נראה לי מצויין... יש המלצות לתקציב? מקומות לקנות מהם? מחירים? ואם יש איפה שהוא השוואות בין נגנים , זה יהיה מצויין. נ.ב - עשיתי חיפוש , ולא מצאתי משהו שמתאים לצרכים שלי. - ואני דיי קצר בזמן , הגיוס הוא ב29. תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת רמקולים 2.1 איכותית מאוד ואני מכיר את החברה קליפש כבר זמן רב, רציתי לשאול אותכם כמה תעלה לי אותה מערכת (פרומדיה 2.1) באמריקה ללא משלוח. שמעתי גם שלמנהל הפורום יש את אותה מערכת, רציתי מאוד לשאול אותו מה הוא חושב עליה והאם אני ירגיש הדבל ניכר בינה לבין מערכות שמע אחרות בתקציב נמוך יותר. השימוש שלה יהיה בעיקר לשמיעת מוזיקה, אני לא משחק הרבה, אבל אני יוכל לאלתר לי עוד שתי רמקולים ליצירת סראונד. אז שווה לקנות?
-
- 43 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי האם CREATIVE ZEN 30GB ב-1800 ש"ח הוא קנייה מומלצת? (יחסית למחירים בארץ...) מה ההבדל בין ZEN NX ל ZEN XTRA? תודה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
C-Media CMI8738/C3DX Audio DevicePCI יש לי אותו מלפני שנתיים, אני רוצה לדעת עד כמה הוא "טוב" ביחד לאחרים........... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי האם קיימים מערכות רמקולים למחשב עם כניסת spidf מכרטיס הקול של המחשב? אם כן אלו דגמים תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נגן משהו שיצא בסביבות ה1000 ש"ח,בטייואן (= מחירים זולים?) בבקשה תעזרו לי מחר אני צריך להגיד מה אני מעוניין לקנות... חשבתי על מיני דיסק של שארפ, או של סוני או משהו בסגנון או אולי מובו או מיני אייפוד... פליז עזרה.... תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
השאלה נמצאת בכותרת^ פשוט יש לי כרטיס קול אונבורד עם 3 כניסות: מיקרופון, LINE IN והכניסה הרגילה. הקטע הוא שהLINE IN תפוס בידי כרטיס הטלוויזיה שלי.. לכן רציתי לדעת אם אני אצתרך לקנות כרטיס קול חדש בשביל לחבר את ATP3 שהזמנתי.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן אני חושב על לחבר מחשב באוטו, ושהוא יהיה מערכת סאונד. מישהו מכיר איזה פרוייקט דומה שנעשה כבר?? אילו רכיבים אני יצטרך?? איך אני יוכל לשלוט בעניין בלי מסך? ואיך ובמה אני מחליף את המקלדת והעכבר? אני יחבר מסך LCD קטן שיראה את שמות השירים או משהו כזה... למישהו יש עוד רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני מתלבט לגבי משהו אני יושב עכשיו על כרטיס קול של הרקולס 7.1 פורטיסימו קיצר אני רוצה לדעת מה יותר טוב זה Logitech Z-640 50W 5.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm או זה Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd-698389610.htm המחיר כפי שאתם רואים הוא כמעט אותו מחיר אז דעות הצעות בבקשה כי אני על סף קנייה ממה שהבנתי למשחקים ולסרטים הLogitech לוקח אבל במוזיקה ה Altec לוקח ואני משתמש בשלושת הדברים באותה תדירות מה עלי לעשות? תודה על העזרה
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול מערכת רמקולים של לוג'יטק ויש בסנטר כל מיני לחצנים אתם יכולים להגיד לי מה הם עושים ???
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל שאלה שבטח נטחנה פה כבר הרבה, אבל האם WINAMP או WMP יודעות להפוך MP3 לקובץ AUDIO? כלומר אני מעוניין לשמוע בקובץ המקורי דרך המחשב ולא לצרוב על CD.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה לMP3 PLAYER עד 2000 ש"ח (עדיף יותר לכיוון 1000 אם יש...) דרישות: גודל קומפקטי מאוד אחסון לפחות 100 MP3 וזמן בטרייה ארוך נחמד אם יהיו פיצ'רים נוספים כמו FM RADIO, הקלטה וכו תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח בהתנצלות שאין לי מושג לאיזה פורום זה שייך ואם לא לפה אז בבקשה להעביר את זה לפורום כללי או משהו לא לנעול עכשיו יום שישי אז אין עם מי לדבר ב YES עד ראשון בצהרים בקיצור ולעניין חיברתי את האדום לאדום את הלבן ללבן לחברתי למערכת סטריאו ואני שומע רק מרמקול אחד.. למה? הרמקולים בסדר ושאני מחבר אותם הפוך אז שומעים מהשני..
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום על לוח האם שלי כ.קול מובנה 5.1 .אני מעוניין לשדרג למשהו איכותי יותר-6.1. האם היציאות/כניסות שבלוח אם תפסקנה לעבוד כשארכיב כרטיס נפרד? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח איפוקס עם SOUNDSTORM ו4 רמקולים. כשאני משמיע מוסיקה בסטריאו, לדוגמה MP3, אז אני שומע רק מ2 הקדמיים. איך אני יכול לקנפג את זה שאוכל לשמוע מכל 4 הרמקולים? כלומר הכפלת הערוצים או לחילופין חלוקה של הסטריאו ל4 ערוצים. עשיתי את זה פעם, אבל אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב... כעת הרמקולים האחוריים פועלים רק בסרטים לדוגמה ב-AC3. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח בקרה של הSOUNDSTORM. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן למכור את מכשיר ה JENSEN 9800 שיש לי כיום (קורא MP3) ולקנות מכשיר חדש (CLARION ZDX 725). השאלה היא, קודם כל, האם כדאי לייבא מחו"ל ? (בהנחה שאני יכול להשיג בערך ב 800-900 שקל, לעומת 1570, כפי שמוצע לי בארץ). דבר נוסף, האם יש מקומות שיסכימו לקנות ממני את המכשיר הישן במחיר סביר? (קניתי אותו לפני 6-7 חודשים). לגבי אחריות, במידה ואני מייבא מחו"ל, אתם יודעים אם ההאחריות של חו"ל תקפה גם לארץ ? תודה. ביי..
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. קנינו לא ממזמן DVD חדש בבית, ואיך להגיד את זה. לא הכי מהנה לשמוע ברמקולים של הטלווזיה. אז החלטתי לקנות מערכת רמקולים + מגבר (חיב כי אין לי 5.1 אנאלוגי בDVD). התקציב הוא באזור 2500 ש"ח. המערכת איננה מיועדת לשמיעה בווליום גבוה (כך שרמקולים הנשמעים טוב בווליום בינוני ומתחילים לזייף בווליום גבוה יכולים לבוא בחשבון). כמו כן, גם התקציב אומר זאת, המערכת איננה מיועדת לאודיופילים כך שאפשר להסתפק במשהו בינוני. בבקשה המליצו לי על מערכת רמקולים (לפחות2 קדמים ו2 אחורים מומלץ גם סנטר ולא חובה סאב) ומגבר תואם (יש בDVD גם אופטי וגם קואקס). תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע ללוס אנג'לס השבוע ואני רוצה שהוא יקנה לי נגן MP3 חדש איזה נגן כדאי לי לקנות?? אל תסחפו עם התקציב נגיד 350 דולר ככה קצת יותר טיפה אבל לא יקררררר עדיף כמובן כמה שיותר זול. המקום שיש בהארד דיסק זה לא מה שחשוב לי גם 5 ג'יגה יספיקו לי מאוד כי אני לא ישתמש ב 20 'גיגה בחיים אבל אני רוצה שהנגן יהייה כמה שיותר קטן וקל משקל וגם שלא יאכל הרבה בטריות... שיצרוך כמה שפחות בטריות ואם אתם כותבים או ממליצים על מכשירים אתם יכולים לכתוב בבקשה את המחיר שלהם בערך שהם עולים בלוס אנג'לס או בארה"ב?? תודה רבה למי שעוזר לי.. :>
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-