עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cichlid,

היי, יש לי לוח P35-DS3L, איפה אני יכול לקרוא אם אפשר להוציא סאונד באיכות DTS מהיציאה האופטית של הכרטיס הזה ? כי אני שומע AC3 כמו שצריך, אבל DTS לא.. ניסיתי הכל והאפשרות האחרונה שנראית לי זה הכרטיס, אבל לא מצאתי איפה כתוב.. מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by Dom1no,

יש לי מערכת 5.1 שאני מעוניין לתלות על הקיר (קדמיים ואחוריים) עכשיו מבחינת הגובה פחות או יותר הסתדרתי, השאלה שלי היא האם ה2 הקדמיים חייבים להיות מקבילים לאחוריים? ז"א שאם שמתי את האחוריים עם מרחק מסויים מהקרקע וביניהם, אני צריך את אותו מרחק עם הקדמיים? (ז"א אחורי מול קדמי בדיוק) כי מה שאני רוצה לעשות הוא לשים את 2 הקדמיים יותר קרובים אחד לשני ובגובה שונה מהאחוריים השאלה אם זה לא יפגע באיכות השמע או משהו בסגנון. מקווה שיצאתי מובן, קצת קשה להסביר את זה לא וויזואלית.

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  3. חיפשתי לא קצת רמקולים למחשב, אבל המחירים מאוד גבוהים יש כאלו שהם עוצמתיים ולא איכותיים, או איכותיים ולא עוצמתיים, וכאלה שהם גם וגם, אבל הם עולים יקר מדי. בקיצור, הגעתי למסקנה לפחות ככה אני חושב שעדיף וכדאי לי כבר לקנות מערכת סטריאו איכותית ועוצמתית אם כבר להשקיע, אז להשקיע את זה על משהו טוב. מצאתי את המערכת הזו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 של פנסוניק דגם SCAK350 התקציב שלי הוא עד 1000 שקל, אם תמצאו מערכת / רמקולים יותר טובים ואיכותיים, אשמח לשמוע, וגם לשמוע דעות על המערכת הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by ori-silver,

נניח אני ממיר קובץ מקורי (wav) ל-Mp3 ואז בחזרה ל-wav אז ברור שהקובץ wav השלישי לא יהיה כמו הראשון כי הוא הפך בדרך לפורמט losy ואיבד מידע שהאוזן יכולה לשמוע,אבל נניח אני מוריד קובץ ape\flac (עשו rip לדיסק והמירו אותו ל-ape/flac) ואז אני מחזיר אותו ל-wav האם הקובץ wav הסופי יהיה פחות איכותי מהקובץ wav הראשון? האם בין המרה להמרה האיכות יורדת או בגלל שזה המרות בין פורמטי lossless האיכות נשארת?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by shainov,

שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Leadtek WinFast PVR3000 TV Capture Card PVR3000 עשיתי השוואה ZAP הוא עולה 440 כמו כן אני אמרתי כבר בהודעה הקודמת שאני חדש בעסק של כרטיס טלויזיה אז אם תוכלו להגיד לי אם זה הכרטיס הנייל יספיק בשביל קידודים,ריפים וכדומה אם יש כרטיס יותר זול שיתאים לדבר האלה גם ישמח לשמוע לגביו תודה מראש האיסקיו שלי הוא 489283815 המסנגיר הוא eliran_orlik@hotmail.co.il

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. אהלן , צריך מכם המלצה לחנויות ( רצוי בארץ ) שאפשר לקנות שם כבלים איכותיים לקולנוע ביתי. כל מה שקשור בחיבורים מהמחשב לרסיבר ובכלל.. ( אופטיים , קואקסיילים SPDIF ) אם אתם מכירים אתר שאפשר להזמין דרכו יהיה עדיף.. גם אם הוא מחו"ל. רק שיהיה אמין וזריז במשלוח. מודה לכם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by fireblue,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מסך LCD של 26'' וחשבתי ללכת על המסך היפייפה של סמסונג http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=413346 רצוני לדעת מה דעתכם על המסך הזה ? ועוד שאלה איך אני יכול לדעת איזה מתלה מתאים הLCD הזאת ? הבנתי שיש כמה סוגים של מתלים עם מקומות אחרים בחורים שלהם . . . עזרהההה , תודה מראש. . . לירן .

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. אם יש מומלץ יותר מIN EAR אז תגידו לי למה אני לא מבין כלכך, פשוט זה נרראה לי הכי נוח. כרגע יש לי אוזניות ג'נריות ואני מאמין שעם אוזניות איכותיות אני אקבל איכות אחרת לגמרי מהם. כמוכן יש דבר כזה שנקרא מגבר - לקנות גם כן? למשל את הFIIO E5, או שלא יהיה הבדל כל כך ולא צריך? התקציב הוא עד 400ש"ח, אני מקווה שהמחיר יהיה נמוך בהרבה למשל יש ת CX300 ב 155ש"ח בKSP והם מומלצות מאוד, אבל ראיתי גם כן בKSP את הCX500 אז אני לא סגור עליהם ויכול להיות שיש עוד חברות חוץ מסנהייזר, כי ההבדל בין CX300 ל CX500 הוא לא רב. ניתן לקבל המלצה לאוזניות? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by intel suck,

היי יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 שמחוברת למחשב יש לי לפעמים רעשים ברמקולים זה מסתדר ואז שוב חוזר זאת לא בעיה בכרטיס הקול כי כבר חיברתי נגן למערכת והיה לי את אותם הרעשים כמו שזה נראה חיש בעיה בכבלים של הרמקולים שמחוברים למגבר תקנו אותי אם אני טועה תודה

12. Started by golani,

יש לי אפשרות לקנות רמקולים של הפירמה הנ"ל מדגם EB2.1 במחיר דיי טוב ושמעתי אותם והם נשמעים לא רע בכלל השאלה היא אם הם אמינים ומישהו יודע מי מיבא אותם??? כתובת היצרן WWW.LUXEONAV.COM ממתין לתשובה בדחיפות....

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. אשמח לקבל המלצה ל-DVD חדש לחדרי. ה-DVD חייב להיות בעל תמיכה בפורמט DIVX וכתוביות גם. בנוגע לתקציב, עד 1500 ש"ח, לא יותר. דברים החשובים לי ב-DVD פרט לתמיכה בפורמט ה-DIVX והכתוביות הוא שיהיה איכותי מאוד ואמין ככל האפשר מכיוון שמוציאים סכום כזה מצפים לאמינות גבוהה וכן גם לאיכות. אשמח לקבל כמה אפשרויות שאפשר העיקר שיהיו במסגרת התקציב ובמסגרת התנאים שהצבתי קודם לכן. דבר נוסף הוא נושא החברות, אני מודע לכך שהשוק מלא בלא מעט חברות "ג'נריות". אני מבקש נא לא להציע לי אותם, אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות מאשר "להדפק" עם מוצר שאני יצטער שקניתי אותו מלתחילה. אני חושב שהסברתי את עצמי די והותר. אשמח לכל הצעה שהיא, תודה לאלה שמפנים מזמנם על מנת לעזור לי. נ.ב- ניתן להוסיף קישור…

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  14. אני הלכתי היום לחנות של PIONEER ורציתי לקנות רמקולים 6*9 ל IMPREZA שליץץ ומה מסתבר ש צריך לעשות חיתוכים מיוחדים מאחורה וזה.. בקיצור בלאגן בשביל להכניס 6*9 והוא אמר לי לא לעשות את זה למה זה יראה מכוער וזה להרוס חצי אוטו.. בקיצור הוא הציע לי לקחת תרמקולים האלה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=486&lead_id=&look= מה אתם אומרים?!?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by asilbob,

איזה דגנון הכי טוב לבחור בWINAMP ב equrlizer ?? ויזה סגנון הכי טוב ואיזה סגנון פועל הכי טוב על הכול ???

16. Started by omer1789,

כרגע קיבלתי את הFX 6021, האם קורה משהו לסאב וופר או למחשב אם אני שם את הסאב וופר צמוד למחשב? תודה.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by avinatbezeq,

חיברנו אתמול, היום בבוקר עוד עבד, בערב מת. מנורות לא דולקות, כאילו לא מחובר לחשמל. הימור שלי - פיוז. במערכת של 2100 ש"ח, אין אפילו פיוז רזרבי. למה הפוסט? קודם כל, הייתי רוצה לשמוע אם לעוד מישהו קרה דברים דומים עם הרמקולים האלו. חוץ מזה, כמוסר השכל: לפחות אני רגוע שקניתי פה בארץ, ומקסימום אני אחזיר את זה לחנות. היו מחשבות - גם לי - להביא מחו"ל. טוב שלא ניסיתי. נ.ב. מבחינת צליל - תענוג. מבחינת עוצמה - מביקורות שקראתי חשבתי שהחדר יעוף כשאפעיל. לא עף. יכול להיות בגלל שחיברתי MP3 ולא מחשב. נראה כשיעבוד וכשיגיע המחשב.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  18. מה אתם יכולים לי לומר על Creative Desktop Theater DTT2500 5.1 Digital שווה לקנות?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  19. שלום, התקציב הוא כ-250 שקלים ואני מתלבט בין: 1. Creative Inspire T3130 במחיר 230 ש"ח. 2. Logitech Z323 במחיר 255 ש"ח. או ללכת על יותר זולים (ובהפרש אני גם אקנה מצלמת רשת) 3. Logitech s220 במחיר 140 ש"ח. 4. sonicgear ego 3nity במחיר של 160 ש"ח. מה אתם מציעים לי לקחת מבין הארבעה מבחינת האיכות? תודה, גיל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא לא עדיין אין לי אותן. אבל כבר הרבה מאוד זמן אני מתכנן על האוזניות האלו. את הcorda opera כבר מכרתי, הבייר מוצעות למכירה כבר היום (סורי איליה, אבל מסיבות אישיות וסביבתיות אין לי עיתוי יותר טוב מזה ), הכל כדי לממן את כל אלף ומאת הדולרים ששוות האוזניות מותאמות אישית הכי טובות כיום בשוק. וזה הימור גדול, כי יכול להיות שזה לא בשבילי, השקעתי כל כך הרבה כסף במגברים ואוזניות שאני באמת אוהב, ואני הולך להשאיר את כל זה מאחור בשביל הייפ לא נורמלי של דבר חריג בעולם האודיו - ה Custom IEM. אני זוכר שהודיתי בפני חברים וגם כאן בפורום, שאני הולך לחכות לשחרור כדי לעשות צעד כזה (שנה מהיום), אבל אני כבר לא יכול להתאפק. לידידינו pila405 יש את ה Westone ES3X, שאני אשמח אם יוכל לקשר את ה…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by oorlevi,

לאחרונה אני מיתעניין מאוד ברמקולים MX5021. אני רוצה משהו איכותי מאוד מאוד וגם עוצמתי! עכשיו המחיר שלהם נע בין 1250 ל- 1400...... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40050 מצד שני אני רואה את כול המערכת 5.1 עם ריצפיתתים מגבר ו-DVD.. זה די מפתה אני חייב לומר! נגיד משהו כזה סתם דוגמא: http://nanashop.co.il/sale.php?sale=3103806 אני מישתגע איך ה MX5021 עולים כמו מערכת שלמה כזאת? הם ממש אבל ממש יותר איכותיים מהם? עוד שאלה: יש אפשרות לחבר את ה MX5021 למחשב וגם לטלויזיה? ומתי שאני רוצה לשמוע מחשב לעבור (ואז ישמעו מהרמקולים של הטלויזיה) ומתי שאני רוצה לשמוע איתם בטלויזה אז לעבור... יש אפשרות כזאת? אולי דרך החיבור של האוזניות? מתי שאני רוצה לשמוע מהם אנ ייחבר את…

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by dor1847,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות וזולות שמתלבשות על כל הראש.. ראיתי כמה המלצות על הAKG K403 למרות שהן לא מכסות לגמרי את האוזן.. מה לגבי אוזניות מסדרת הHD של סנהייזר? יש לכם המלצות לאוזניות בסגנון הזה שמספקות איכות סאונד טובה ווליום חזק יחסית? כי שמעתי למשל שהHD201 מפיקה סאונד חלש מאוד ומכיוון שאני אוהב לשמוע מוזיקה בנסיעות ולהתנתק מהסביבה זה חיסרון ענק בשבילי.. אז אני מחפש אוזניות עד 200 ש''ח שייתנו תמורה טובה למחיר.. תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  23. שלום, רציתי לשאול האם ניתן, ואם כן כיצד, לחבר רמקולים של מערכת סטריאו לכרטיס הקול. אני יודע שניתן לעשות זאת באמצעות AUX של המערכת, אך יש ברשותי רק את שני הרמקולים, ולא את המערכת עצמה. לרמקולים אין ממש חיבור, זהו כבל חשוף (2 כבלים לרמקול - 4 סך הכל) שמכניסים לחור מסויים, וניתפס ע"י "מתג" שמחזיק אותו. האם קיים איזשהו מתאם שבאמצעותו ניתן לחבר את הרמקולים למחשב, אם כן מה שמו (ומחירו, אם ידוע). (ניסיתי לחפש בגוגל, ומצאתי את זה: http://www.computerhope.com/issues/ch000203.htm לפי מה שכתוב, הדבר אפשרי, אבל ההסבר שם אינו מפורט כל-כך) תודה רבה.

24. Started by Ariadne,

מישהו יכול לומר לי מה היתרון של אוזניות סראונד על אוזניות סטריאו? מדובר באיכות משמעותית? וגם אם אפשר דגם של אוזניות שמתאים לתקציב לא גבוה במיוחד. שימוש עיקרי הוא בעיקר למשחקים ומוזיקה. (יש לי חיבור אופטי ו"בננה" בטלוויזיה/מחשב).

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by singera,

אני מעוניין לרכוש רסיבר הנ"ל בדיוטי פרי שמעתי אותו והוא נשמע לי מכובד מאוד לתקציב שיש לי (אני חייל) הרסיבר ישב בחדר שהשטח שלו קצט פחות מ 12 מטר מרובע ברצוני לחבר אליו: וידאו סטריאו 6 ראשים של פיליפס דגם VR610, DVD LG3351, ומחשב עם יציאה דיגיטלית קואקס 7.1 וTV 21" האם מישהו מכיר את הריסבר הזה אישית ויכול להגיד לי משהו עליו מבחינת בעיות או דברים שיכול להיות שאתה לא שם לב בהדגמה??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.