אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להקליט, נגיד ליין גיטרה בערוץ אחד ובנוסף לו ליין חדש בערוץ נוסף. כאשר אני מקליט, הוא מקליט לי בערוץ החדש גם את הליין הקודם, ואז אין לי שליטה על כל אחד בנפרד. יש לי cubase sx 2.01 וכרטיס קול - Audigy2 Platinum. נראה לי שזו בעיה אולי בהגדרות של ה - ASIO אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה. את התוכנה ניסיתי להתקין גם על מחשב אחר ולא הייתה את הבעייה הזו. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש, Jetleg.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מגבר של פיוניר 2 ערוצים(לבית לא לרכב) מה יקרה אם אני יחבר שני רמקולים ויותר על המגבר? אני מדבר שניסיתי אתמול לחבר שני בוקסות שבתוכם רק הוופר אחד בכל ערוץ , ושמתי עוד רמקולים של מערכות מיני 2 בשמאל ו2 בימין סה"כ 3 רמקולים ביציאה . אחרי כמה דקות של שמיעה בווליום גבוה המגבר הנמיך מאוד מאוד את המוזיקה וכשהפעלתי אותו מהתחלה הוא עבד כמה דקות וזה עוד פעם קרה . מה יכולה להיות הבעיה ? איך אפשר לפתור אותה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש רסיבר לחברי שביקש את הזול ביותר, שיראה טוב (ככל שאפשר) ושיעשה את העבודה.. אני מבין שהוא לא יקבל רסיבר טוב במחיר נמוך, אך למרות זאת יותר חשוב לו שהרסיבר יראה טוב-אולי צג אפילו ושיהיה תקין. לא אני ולא הוא לא מבינים בעניין ולא ממש חשובות האיכויות. התקציב, הכי נמוך שאפשר ! אני מחפש לו משהו יד-שניה אולי יותר או משהו בסגנון, תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
שלום לכולם דבר ראשון ! עשיתי חיפוש ולא מצאתי אף ת'רד ממצא בנושא כרגע יש לי LIVE! VALUE מהראשונים ראשונים הוא סבבה והכל אבל יש לו רעשים פשוט איומים בהקלטה ממש זוועה אאה ההקלטה היא של גיטרה חשמלית ובאס אני צריך משהו יחסית בזול ופנל קדמי זה שטויות אין לי בעיה למשוך חוט (אין צורך לייקר את העניין בגלל פנל קדמי) אז אשמח לתגובות בתודה גיא
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי בדעה מוצקת וחזקה לקנות פטיפון ולהתחיל אוסף תקליטים משלי (קלאב טראנס אפליפטינג ופרוגרסיב אם זה מעניין אותכם). לאחר כמה ימים של חפירות והצקות לכמה אנשים החלטתי כי הפטיפון שאני רוצה לקנות הינו ה-Numark TT 200. כן כן, פטיפון לדי ג'יים, אך עדיין שימושי מאוד לבית. שקלתי את הנושא של קניית פטיפון ישן, אבל החלטתי כי אינו רוצה להסתכן עם המנוע Belt Drive הישן ואני מעדיף את ה-Direct Drive, במיוחד אחרי ששמעתי רק דברים טובים על הדגם הזה ועל שאר אחיו למשפחת Numark. הפטיפון עולה בין 800 ל-1300 ש"ח עד כמה שידוע לי, אני עדיין לא בטוח לגבי הקטע הזה.. אני אחזור אליכם עם תשובות בהקדם אפשרי. אוקי, לאחר שהחלטתי איזה פטיפון אני רוצה, אני אציב בפניכם את התק…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מלבד הנתונים היבשים של הרסיבר ... מה עליי לדעת על רסיבר יד שנייה כדי להימנע מתקלות שעלולות לקרות עם הציוד ? מבחנים ? שאלות למוכר ? תקלות אופייניות ? etc etc etc etc
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
[ltr]my friend has a headset of "Numark". while they are connected to the headphones connection (front speakers) of the computer sound card (simple Realtek AC'97), the volume is very low. but, when they are connected to a MP3 player, the volume is very high. I've already checked the volumes on Play Control, and everything is alright there. I also wanted to ask if with Sennheiser HD280Pro I might have the same problem (Sound Blaster Live)?[/ltr]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, לפני כמה ימים סבא שלי התקשר אלי ואמר שהוא מצא אוזניות זרוקות ליד הפח זבל ושאני יבוא לראות. אז לקחתי את האוזניות וחיברתי אותם למחשב והאיכות הייתה משהו לא יאמן (באסים מועברים בצורה מדהימה בטראקים אלקטרוניים { עוד לא ניסיתי מוזיקה קלאסית או משהו כזה}) עכשיו מכיוון שכבר יש לי מערכת איכותית בחדר אין לי ממש צורך באוזניות וגם אני לא אוהב שמשהו יושב לי על הראש שאני שומע מוזיקה אז חשבתי למכור אותם. רשום על האוזניות Sony MDR-CD770 ולא מצאתי באתר של סוני משהו עליהם, אז אני צריך הערכת מחיר להם אם מישהו ימצא. אני עדיין לא מאמין שמישהו יכל לזרוק כאלה אוזניות (יש לציין שהם לא פגומות באיזושהי צורה, כאילו מישהו פשוט הניח אותם שם והלך) בתודה דוד
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
זה פשוט כחלק מקולנוע ביתי אז חשבתי שצריך לשים פה... בכל מקרה לא יודע באיזה פורום לשים. תעבירו אם צריך. אז, למה פלזמה ולמה טלוויזיה? אני יודע שהפלזמות הזולות לא מומלצות כי הן לא משהו ואורך החיים לא גדול... אבל במקרנים אחוריים האיכות לא טובה. אז מה אתם מייעצים? (ואיזו טלוויזיה ספציפית כמובן) והאם אתם מייעצים מסך רחב או רגיל? מקווה לתגובות, כי אני קונה בקרוב מאד.
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת, איך אני מפרמט את האיפוד שלי. ראיתי שאפשר לפרמט ע"י לחיצה ימנית על הכונן ושם יש אופצית פירמוט, אבל האם גם התוכנות ימחקו שיש על האיפוד, או רק השירים? נ.ב- כשאר אני אומר תוכנות אני מתכוון לנגן עצמו באיפוד...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה חוות דעת לפני קנייה (בבקשה רק מי שיש לו את הריסברים האלה) ואם מישהו יודע אם יש הבדל נוסף בינהם חוץ מההספק. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נגן DVD ביתי . שיהיה אמין ואיכותי, שאפשר יהיה לחבר אותו ישירות למערכת סטריאו. חשוב שה- DVD יתמוך בכל סוגי הפורמטים, ושיוכל לנגן mP3 . כרגע אין הגבלת תקציב. מצד אחד אני לא רוצה משהו ג'נרי שמוכרים בהיפרנטו בשקל תשעים, ומצד שני לא משהו מפוצץ.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! ביום שישי אני צריך להיות אחראי לארגון המוזיקה באיזה מסיבה. עכשיו המוזיקה תנוגן דרך המחשב שלי . יש לי במחשב Audigy 2 אם זה משנה. כרגע הרמקולים היחידים שיש לנו זה מגבר גיטרה חשמלית, ומיני סטריאו. רציתי לדעת מה הדרך הטובה לחבר אותם למחשב ע"מ לקבל עוצמה ואיכות אופטימלית ומקסימלית. -האם לחבר מפצל ליציאת הקדמיים בכרטיס ואליו לחבר את המערכת ומגבר הגיטרה, או האם לחבר את המערכת ליציאה של הרמקולים הקדמיים ואת המגבר ליציאה של הרמקולים האחוריים (או להיפך..) ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
כרטיס שייתן סיצועים טובים במחיר סביר, בעיקרון יש שתי כרטיסים שהם הכי דומיננטיים להיבחר פורטיסימו 7.1 או דיגיפייר 7.1, שניהם מעולים לפי מה שהבנתי, רק העוצמה של הסאב טוענים שהיא נמוכה, זה נכון ? עד כמה זה מורגש? והאם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב כדי להשוותו לאודיג'י 2 (אפילו לא ZS)???. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המינידיסק (הראשון) שלי MZ-NF81, הוא הגיע עם כמה תוכנות למחשב, הוא יכול להעביר קבצי MP3 WMA למינידיסק עם תוכנה שנקראת SonicStage, ובאמצעות כבל USB אפשר להעביר באיזה שהיא דרך מסובכת את השירים למינידיסק. קצת מסובכת התוכנה הזו, וגם המונחים שסוני משתמשים בהם סתם מקשים על ההתמצאות. בכל מקרה, מכיוון שהעסק חדש לי, מי יכול לומר לי כמה דברים: 1. האם איכות הסאונד שונה מאוד בין LP2 ל LP4 ? 2.כמה מקום במגה אני יכול לדחוף על דיסק אחד? 3.כמה עולה מדייה למינידיסק ומאיפה קונים, או מקום מומלץ לקנות? 4.האם יש הבדלים במדיות? 5.אם מישהו גם משתמש בתוכנה שציינתי ואם כן האם אפשר לקבל הסבר מקוצר על מה בדיוק צריך לעשות? הצלחתי להעביר שירים אבל אני עברו איזה 2.5-3 דיסקים ר…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שמעתי את זה ברדיו, זה ארוך יחסית... (בלי מילים) תודה למוצא הישר!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
המחיר לא מוגבל. צריך אוזניות איכותיות מאוד לשמיעת מוזיקה וצלילים מאוד מדוייקים. בקיצור אוזניות מעולות . אני צריך גם לדעת איך מבינים את המפרט הטכני של אוזניות . תודה על ההקשבה ועל העזרה .
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הלהקה שלי רוצה לעבור למשהו קצת יותר מקצועי מAudigy2 Platinum החלטנו כרגע ללכת על כרטיס עם ממשק שלEcho בשם Gina24, עם יש פה אנשים שמתעסקים עם סאונד מקצועי ויכולים להגיד לי עם כדאי להשקיע בכרטיס הזה או שכדאי בטווח מחיר הזה ללכת על משהו אחר לגמרי... הכל מתחבר למיקסרים ולמיקרופונים מקצועיים, כרגע הAudigy2 Platinum זה בדיחה בשביל מה שאנחנו רוצים להפיק...
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הם כבר פרסמו מתי הוא יצא? צריך להיות תאריך חדש לא? בשביל שאני לא אטריד כל פעם מחדש, מישהו יכול לתת לינק למקום המדויק שבו מתפרסמים העדכונים בנושא הזה? ושאלה אחרונה... הפירמוור החדש אמור להכיל און דה פליי פלייליסט ו REAL SHUFFLE לא? תודה לכל מי שיענה, ושוב סליחה...
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני אוכל לקנות משהו בתקציב הנ"ל? אני רוצה דיסקמן שקורא MP3 ואוזניות שיהיו נורמאליות אני לא אודיופיל. אפשר במחיר הזה לקחת משהו סביר -+? תודה!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd173792071.htm הכרטיס קול של הלוח הזה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום... עכשיו יש לי את הרמקולים 4.1 של EACAN , הם אחלה של רמקולים אבל אני רוצה לחדש קצת. אני ראיתי את הרמקולים CREATIVE INSPIRE 7700 ב1000 שקל אצל נועה , אז אני רוצה לשאול איזה רמקולים 7.1 חדשים אפשר לקנות באותו מכיר אבל יותר איכותיים/חזקים(אם יש) , אם אפשר לא לחרוג מהמחיר... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחנות בחיפה סנטר של SHERWOOD ב 250 מתצוגה עם אחריות ל 5 שנים מהיבואן SG זו הייתה החלטה של רגע חיברתי אותו והוא נשמע לא רע (יש לי ריסבר JVC 5032V ושני רמקולים ישנים של SHARP) חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע יש לי את מספא הדגם:SP-600 הסנטר מיוצר בקוראיה ככה רשום מאחור וגם רשום 8 אום אין יותר פרטים משיהו יכול לתת יותר פרטים והשאלה הנוספת אם עשיתי עסקה טובה? (בעל החנות סוגר את החנות לרגל שיפוצים והוא אמר שזה זול מאוד) צילמתי את הסנטר:
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
טוב בלה בלה בלה אני יקח את הלוג'יטק ותודה רבה לעוזרים! והנה השאלה: ההורים שלי תמיד מתלוננים על הרעש שיוצא מהחדר שלי (ואז אומרים להנמיך) אז יש אפשרות לחסום את הצליל שלא יצא מהחדר? גומיות על הדלת והמשקוף אולי? יש לי דלת מעץ הכי פשוטה שיש אז חשבתי אולי להדביק על המשקוף גומיות וגם על הדלת גומיות וכשאני סוגר את הדלת הגומיות לוחצות אחת על השנייה. זה יעזור? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-