אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש את השילוב שרשום בכותרת. הלכתי לחנות והציעו לי את הצירוף של Omega Audio A5(אני לא יודע אם זה 5 או S, לא הבנתי את הכתב של המוכר), בצירוף של מגבר סטריאו של ימהאה AX396. הצירוף נראה (וגם נשמע) לי טוב מאוד. שמעתי בחנות את הרמקולים עם רסיבר של ימאהה שהוא עולה 3500 (לא זכור לי דגם מדויק) והאיכות הייתה מעולה! עם המגבר סטריאו האיכות אמורה להיות גבוהה עוד יותר. א: מה דעתכם על המוצרים הללו? ב: מה ההצעות שלכם בתקציב שכזה (4000 שקלים)? ג: למישהו יש מידע על הרמקול? לא מצאתי דבר ממשי ברשת. תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לנושא הפורום, אבל אני זקוק לעזרה, המערכת החדשה שלי, שקניתי לפני כחצי שנה הפסיקה לקרוא דיסקים, כל הדיסקים שלי מקוריים ולא צרובים, ולא הייתה לי שום בעיה איתם לפני כן, אנא, אם מישהו יודע מה הבעיה, עזור לי
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חשוב במיוחד לריצות, שיהיה קל וקטן, ולא יקרטע. חשבתי על משהו מבוסס פלאש אבל כולם בנפחים קטנים. אין אלה עם כרטיסים של 512 או משהו שאפשר להחליף? כלומר לא כמו זה שבMUVO.. אם נתעלם לרגע מהמחיר.. מה כדאי? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני הזמנתי את הaudio-technica ATH A900 ואני רוצה לקחת את האוזניות לדרכים ככה לחברים\נסיעות\נגנים ניידים ואני רוצה ווליום . ראיתי שיש בEBAY מגברים זולים (אפילו מאוד) ואני חושב על לרכוש 1. השאלה שלי אילכם היא האם זה יתאים לאוזניות שלי והאם זה מגבר איכותי ששווה לקנות? והאם זה יתן לי עוד עוצמה\איכות שאני משתמש באוזניות על המחשב שלי?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אמא שלי טסה עוד שעתיים לאיטליה, אחותי ביקשה דיסקמן MP3 טוב, התקציב הוא עד 400 ש"ח + -, מחפש משהו שייתן תמורה מלאה לכסף. מקווה לשמוע מכם מהר 8)
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אז ככה, הפריטים: כרטיס קול SB Live! 5.1 שאני מוציא מהיציאת אודיו שלו כבל למערכת, הוא מכונפג לשני רמקולים. כבל Minijack -> 2 RCA פשוט ב-20 ש"ח, של מותג "SmartC@M" אם זה משנה... מערכת סטריאו Sony LBT-A17, מערכת דיי ישנה, הכבל מחובר לכניסת פונו כמו שצריך (אדום לאדום ולבן ללבן) כשאני מחבר את המחשב למערכת, הכל נשמע חלש כזה ואם המון רעשי רקע, יותר גרוע מרמקולים ג'נריים... זה לא קורה שהמערכת מחוברת לCD שלה, וזה לא קורה כשהכרטיס קול מחובר לאוזניות... למישהוא יש רעיון למה זה קורה, ואיך מטפלים בזה? ולמי שלא מכיר, זה ממכר: http://www.albinoblacksheep.com/flash/french.php תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם אני מחבר מערכת סטריאו למחשב זה לא יגרום נזק כל שהוא למחשב או למערכת???????? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נתונים: *כרגע יש לי כרטיס קול בנוי על הלוח אם asus p4p800 deluxe *אני רוצה רמקולים 5.1 *כרטיס קול איכותי *תקציב: 1500
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן..... אני כבר המון זמן מכחה לסדרת הH300 של אני נהר כי אני מת לקנות את הH340....... אני משוטט מדי פעם באתר שלהם (בעיקרון האתר הנורווגי שלהם כי הוא הכי מועיל מכולם)...... והופתעתי לגלות שיש שם הודעה 2004 06 23: H320 in stock We are shipping H320. האם זה אומר שהם מוכרים את הH320 כבר? והאם זה אומר שבקרוב ימגרו את הH340?? כדאי לי לחכות לו ולא לקנות את הJUKEBOX של קריאטיב נכון? '>http://nordic.iriver.se/#
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי רמקולים של קריאייטיב את הGigaWorks מה אתם אומרים עליהם איך הם בשביל מוזיקה ומשחקים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5286
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם אתם עוברים ליד עמוד חשמל, אז אפשר לשמוע מין קולות של חירחושים מעצבנים, וזה בדיוק הקול שאני שומע באוזניות שלי בזמן שאני מקשיב למוזיקה. לא נראה לי שזה בגלל האיכות של האוזניות, כי אני משתמש בהם כבר שלושה שבועות ולא הייתה לי בהם את הבעיה הזאת. כשאני שם את הרמקולים שומעים בהם בסדר בלי הרעשים האלה, אבל באוזניות יש רעשים. מה אני יכול לעשות? עריכה: גיליתי שהדיסק שאני מקשיב לו (במוזיקה שבו) פגום ובגלל זה אני שומע את הרחשים הקטנים האלה. לקחתי משכנה שלי את אותו הדיסק שהיה לי ולא שומעים איתו רעשים. אני כנראה אצרוב את הדיסק שלה (חבל לי לבזבז על חדש). אם אפשר בבקשה תנעלו את ההודעה כי הבעיה נפתרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה זוג רמקוליים חזקים מאוד למוזיקה, חזקים לשמיעת מוזיקה עם בס מעולה וחזקים למסיבות בבית, קיבלתי המלצות על 2 סדרות רמקולים של סרוין וגה אחת זאת סידרת E והשניה נתנו לי דגם של רמקול V12F, דבר ראשון אני רוצה לדעת מי מהסדרות האלה חדשה יותר, ומי מתאימה יותר לצרכים או עם בכלל יש לכם המלצות אחרות, תודה מראש.
-
תמיד חשבתי לחבר את הסלון עם המערכת האיכותי שיש לי וטלויזיה עם מסך רחב לכל חומר המולטימדיה שיש לי (עשרות סרטים וקליפים, אלפי שירים ותמונות משפחה) התחלתי להתארגן על מחשב SFF (ASUS TERMINATOR III) היה האופציה שעליה הלכתי, זה היה מחשב יחסית ישן שהצלחתי לארגן במחיר מגוחך, אבל אז ראיתי את הNC-500 ופשוט נידלקתי, הוא עושה את כל מה שתכננתי לSFF שלי, יותר שקט והרבה יותר אסטטי. עכשיו כבר הזמנתי אותו (קניה אימפולסיבית משהוא.... ) עכשיו אני מחפש REVIEWS עליו באינטרנט ואני לא מוצא כלום. כנראה בגלל שהמוצר חדש יחסית. בכול מקרה רציתי לשמוע מכם על יתרונות וחסרות שלו לדעתכם, הנה אתר המוצר- http://www.nowcom.tv/moreInfo.php?action=products/iptv/nc500 אני אקבל אותו עוד כמה ימים ואז אני…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי סאב אקטיבי שיש לו מגבר ל עוד 4 רמקולים (סט כזה) שמחובר למחשב , אתמול אני מדליק את הרמקולים אני שומע רק טראבל הסאב לא עבד . הגברתי את הסאב שבאקולייזרים במחשב-כלום . נתקתי הכל רק הסאב מחובר - בסוף הווליום שומעים באס חלש חלש . פתחתי מקודם את התיבה, אני רואה הסאב מולחם בסדר , הוא נראה חדש הזזתי את הממברנה הוא זז בסדר גמור . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
כמו שציינתי בכותרת התקציב הוא 300 שקל לשם חיבור למחשב, אני יודע שמה שאני אשיג לא יהיה משהו רציני אבל עדיין... חשבתי על שני אלה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1636046 אם יש לכם עוד הצעות בטווח מחירים הזה(300 שקל גג 400) אני אשמח לשמוע, כמו כן איזה מבין השניים עדיף הכ.סאונד במחשב הוא כ.סאונד שבא על הלוח אם של ABIT nforce2 NF7-SL כ.סאונד בסדר עם תמיכה ב 5.1 חשבתי ללכת על הרמקולים השניים כי ראיתי שאפשר לחבר להם גם כבל אופטי, ובכ.סאונד יש אופציה כמדומני, האם שווה ללכת על זה בגלל התמיכה בחיבור אופטי? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכמה הייתם מתמחרים נגן / מקליט מינידיסק Sony MZ-R30 חדש מהקופסה (כיתוב ביפנית בלבד - על המכשיר ובהוראות - אנגלית על הצג) + נרתיק, אוזניות פשוטות, סוללה ושנאי (אולי יש עוד כמה שטויות קטנות, לא זוכר כרגע) ? http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-R30.html
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב הכותרת מספרת הכל.. אני מחפש במחיר עד 400 ש"ח ואפילו פחות משהו שיחזיק ושיהיה נוח לשימוש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהU יודע מתי הiRiver PMP-120 יוצע למכירה וכמה בערך הוא יעלה והאם זה בכלל שווה את המחיר? אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה בחו"ל תודה מראש http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# ומתי יצא הPMP-140?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
העדפה לאוזניות שאפשר להזמין מזיגזג\פנדה בפנדה יש את הזלמן ב300 שקל בזיגזג יש אוזניות של SENNHEISER שמשום מה אף דגם לא זמין במלאי עדיפות למינימום מחיר במקסימום איכות לשמיעת שירים בלבד!! משחקים וסרטים אני שומע ב ATP3 אני רק צריך שירים לשמיעה בלילה ובזמן שיש משפחה בבית ולא כדאי לשים פול ווליום כ.קול סאונד סטורם - און בורד אוזניות שהמקסימום שלהם יהיה חזק, אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוה - לא מחריש אוזניים אבל ווליום ברמה טובה (: מצטער מראש על התקציב המוגבל אבל זה מה שאני מוכן להשקיע על אוזניות לשירים בלבד בלי צורך במגבר כמובן ודברים כאלה.. תודה. (:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברה שלי יש מערכת קולנוע ביתי 5.1 של ITT מחוברת לה למחשב לAudigy2 קיצר, שומעים מצויין אבל מה הבס חלש נורא וניסיתי להגביר אותו בסאב, המקסימום שלו עדיין חלש, ניסיתי להגביר בתוכנות עדיין זה רק עושה לו רעשים כאילו שהוא נחנק וזה מוזר כי הסאב ממש ענקי ויש לו תדרים טובים לפי מה שכתוב עליו, אבל עדיין הבס חלש מאוד רציתי לדעת אולי זה בגלל התדרים אולי הוא לא מקבל את התדרים טוב, יש דרך שאני יכול לסדר את זה נגיד לפתוח אותו ולכוון משהו בפנים או אני לא יודע מה... כי זה ממש מרגיז שהבס כזה חלש והכל מחובר מצויין וחיברתי אותו גם לדי וי די כדי לבדוק, זה ככה בהכל... זה מרגיז נורא, עם יש דרך לסדר את זה אני ישמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן לקרוב משפחה , הדרישה הכי חשובה היא : שיהיה פשוט , העברה פשוטה וגם די חשוב שהממשק יהיה פשוט . איכות האודיו לא צריכה להיות גבוהה , אבל גם שלא תהיה נמוכה . תקציב : מומלץ לא לעבור את ה600 , כמה שפחות - יותר טוב . אני מעדיף לא מינידיסקים ודיסקמן Mp3 בגלל המדיות ובגלל שהרבה יותר פשוט לגרור את הקבצים .
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני משתמש בBSPLAYER ובחיבור S/PDIF לרסיבר שלי ושומע סרטים בAC3 בלי בעיה אבל כאשר אני רוצה להעביר סרט קדימה הסאונד פשוט נעלם וחייבים להתחיל סרט מהתחלה. הבעיה היא בBSPLAYER כי דרך POWERDVD זה עובד בסדר.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איזה מכשירים יש ב"שוק" היום תנו הצעות למכשיר טוב במחיר סביר
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-