עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי , יש לי די וי די של Prosound dvd9000ps (בלי הערות בבקשה :\ ) בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת ומשתגעת בלי הפסקה! אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא מה כתוב שם.. ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו? (ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו) נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת. תודה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by TermiNal,

שלומות. יש לי כרגע בעיה במחשב וככל הנראה ההארדיסק הלך. יש לי את כל השירים שלי על הפוד והשירים שלי זה הדבר הכי חשוב לי במחשב שלי. נגיד ואני מחליף הארדיסק, איך אני מעביר את השירים מהפוד למחשב? זה אפשרי? עד כמה שאני זוכר תמיד שהתקנתי ווינדוס וחיברתי תפוד בהתקנה שלו הוא מחק את כל השירים. יש דרך למנוע זאת? איך מעבירים? תודה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. Started by shab669,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר 5.1 ערוצים. הזמנתי כרטיס מסך עם יציאה קאוקסיאלית. האם כבל קאוקסיאלי אחד יספיק לחבר את המחשב למגבר, ואיתו אני יוכל גם לראות סרטים ב 5.1 ערוצים, וגם לשמוע מוסיקה בסטריאו, או שאצטרך להעביר עוד כבל PL-RCA למגבר?

4. Started by shab669,

שלום המרחק בין המחשב למגבר הוא 7 מטר. המגבר והרמקולים חדשים ואיכותיים מאוד (מעל 10000 ש"ח) האם יש כבל אופטי באורך כזה ? אם כן, איפה אפשר לקנות ? אם לא, האם כבל קאוקסלי איכותי יהיה טוב, ואיפה אפשר למצוא כבל באורך כזה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by perrikus,

שלום, יש לי אפשרות להביא רמקולים מארה"ב דרך דוד שלי שמגיע לביקור בארץ, התקציב שלי הוא 400 ש"ח וחשבתי שלא כדאי ללכת על 5.1 מאיכות נמוכה. אז אני מבקש המלצות לסט 2.1 שיכנס לתקציב או בסטייה קטנה. תודה.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by D-M-X,

מישהו יודע מתי הiRiver PMP-120 יוצע למכירה וכמה בערך הוא יעלה והאם זה בכלל שווה את המחיר? אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה בחו"ל תודה מראש http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# ומתי יצא הPMP-140?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by Crash5,

1) האם תוקנה בעיית העברית בנגן? 2) האם הנגן מגיע עם נרתיק? 3) האם האוזניות שמגיעות יחד עם נגן הן אכותיות או שמומלץ להחליפן?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  9. פשוט מאוד... איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה, אני משחק גם לפעמים במשחקי מחשב אבל עדיפות ראשונה מ-ו-ז-י-ק-ה ! יש לי כרגע ATP 3 כרמקולים אבל אני אולי אקנה משהו חזק יותר אם יהיה תקציב. בכל מקרה... הרמקולים הם לא הנושא אלא רק הכרטיס, מה כדאי ? אני חושב על משהו בסביבות ה800 ש"ח אבל אם יש משהו טיפה טיפה פחות טוב אבל בהבדל מחיר משמעותי אז אני מעדיף לא לזרוק כסף, אותו דבר לכיוון ההפוך - אם אני יכול להוסיף עוד 100 שקל ולהינות פי 10 מאיכות מטורפת אז גם זה בא בחשבון ! תודה רבה מראש! אוהד.

• 64 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by yoel14,

שלללללללללללום לכולם, רציתי לדעת איך ניתן לחבר מהמחשב (דרך יציאת האזניות ברמקולים) את האודיו לטלביזיה. הבעיה, הרמקולים מוציאים שני אותות RIGHT ו-LEFT כל אחד מכיל שני חוטים (+ ו -) אך לטלביזיה כניסת RCA אחת בלבד, כלומר MONO. בהתחלה חשבתי לחבר את ה+ וה - בהתאמה משני הערוצים לחיבור RCA אחד ולהכניס לטלביזיה. אבל שמעתי שמזה יצא רק סלט. אפשרות נוספת:לחבר רק ערוץ אחד RIGHT אוLEFT ולקוות שאשמע כמו שצריך, ו\או לעשות זאת ואיכשהוא להגדיר שהמחשב יוציא לי מונו, וכך הטלביזיה לא תאבד מהאות????!????? (או להשמיע מהמחשב רק ערוץ אחד???) למישהו יש עצה??????? בבבבבקשה?????. (החומרים שברשותי- RCA , חוטי חשמל, ובננה של יציאת אזניות(PL??)) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה !!! (…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by nir-nir,

כיצד אני יכול להשמיע קבצים מסוג PCM? לא מצאתי שום נגן שמסוגל להשמיע אותם. תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. יש לי ימבה מימון. בא לי מערכת סאונד בתזונה חדשה.... לא יודע למה. מה שיש לי כרגע הוא סבבה, אבל הוא לא ברמה הכללית של שאר המערכת (במיוחד של המסך יו). אני רוצה איזה משהו שגם נראה טוב (עדיף שחור, זה הצבע של כל מה שיש לי שקשור למחשב), גם כולל לפחות 4 רמקולים+סאב, וגם יפוצץ לי תחדר. נגיד 550-600 שקל? תמליצו לי כי אני נאב ברמקולים נ.ב איך זה? http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by PT,

רק DVD רסיבר ורמקולים לא משהו בומבסטי שיהרוג את השכנים משהו נחמד לחדר לא גדול. משהו בסיסי. תודה

• 14 תגובות
    • 776 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם jetway 865gdmp (זהו לוח אם שמבוסס על chipset 865 של intel ), הכרטיס קול הוא OB. כל פעם שאני משמיע קבצי מוסיקה או סרטים ולא משנה מאיזה תוכנה (windows media player או winamp או כל תוכנה אחרת) אחרי כמה שניות אני מפסיק לשמוע את הצלילים , אך בתוכנה הכל רץ כמו שצריך. ניסיתי כל מיני סוגים של רמקולים, מגברים וכו'. שקוף לציין שהורדתי את העידכונים האחרונים מהאתר של microsoft ן intel. עצות ? ?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

המחיר הוא 2800 בלי משלוח http://www.iriver.arcadia.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=1927 איכותי 300 שקל יותר מהH120 אני מחכה עדיין לH340....................!!

• 62 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by ביז'ו המוס,

אני רוצה כמה שיותר פרוט על ברייק אין. איך וכמה ולמה?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ic,

שלום לכולם אני מחפש נגן עד 1000-1500 ש"ח . עם USB2 ועדיף עם בטריה לזמן ארוך ושיהיה גם נוח לשימוש ואם יש בו רדיו או משהו נוסף אז אחלה. (דרישות גבוהות תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by biggie,

אני רוצה לקנות דיוידי שקורא תפורמטים DIVX XVID (לא יודע מה ההבדל ביניהם אם יש הבדל בכלל ???) אם תוכלו להסביר ולהמליץ על כמה שטובים ולא עושים בעיות ולא יותר מדי יקרים.. תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  20. Started by PT,

אח שלי צריך DVD לדירה החדשה שלו וראינו את הנגון הזה קורא DIVX ועוד כל מיני גימיקים במחיר ממש טוב. אז השאלה שלי אליכם, האם הוא נגן טוב? שווה 390 שקל? תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by WildClaw,

שלום לכולם אני אומנם חדש במערכת הפורומים פה אבל אני אעריך מאוד אם תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 טוב, אני מחפש משהו בתקציב של 200-250 דולר, שיהיו לו חיי סוללה ארוכים, עיצוב נחמד, שיהיה נוח, הרבה זיכרון ואיכות סאונד טובה. אלו דרישות גבוהות מנגן אני יודע אבל אני רוצה להיות מבסוט ומסופק כמה שאפשר ממה שאני קונה. אני גם אשמח גם מישהו יוכל לענות לי ולאמר מה עדיף יותר, נגן MP3 או נגן CD-MP3 תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

אוקיי מדובר באודיגי' 2 רגיל לא ZS ומולו המאיה 7.1 אני רוצה לדעת מי יותר טוב , מי עדיף מבחינת איכות? האם ההבדלים גדולים? ואיך כל אחד נשמע הן במשחקים , מוזיקה , וסרטים (חשוב שתהיה תמיכה טובה גם לסראונד שיהיה כייף לראות סרטים ולהנות מחוויה טובה גם במשחקים, תודה רבה. אגב, שמעתי שהאמיה הוא יותר לאנשים שמתעסקים בעריכת סאונד, ומי שלא מתעסק עם זה אין לו סיבה לרכוש כרטיס שלהם כי הוא לא ינצל את הפיצ'רים שיש לכרטיס להציא, זה נכון? *אני יודע שדובר על זה כבר בכמה דיונים אבל עדיין אני רוצה לשמוע תשובה חד משמעית, ולא ישר להיות נגד קראייטיב, וישר להגיד שהמאיה הרבה יותר טוב וכאלה, אני מבקש להיות אובייקטיביים עד כמה שאפשר, תודה רבה שוב!

• 55 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by D-M-X,

אני כבר מזמן רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס HDD ועכשיו סוף סוף יש תקציב לקנות הייתי רוצה שגם ינגן וידאו ויראה תמונות ורצוי שאפשר יהיה להעתיק מכרטיס זיכרון לנגן בינתיים די אהבתי את הIRIVER PMP-140 אבל יש לפחות חודשיים שלוש עד שהוא יצא http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# אבל הייתי רוצה לשמוע על עוד הצעות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. אני צריך כרטיס קול חדש כרגע אני מסתדר עם כרטיס OB של קראייטיב, אל הכרטיס יתחברו Klipsch ProMedia 2.1 THX שהוזמנו כבר ואמורים להגיע עוד שבוע וחצי(נקווה שיגיעו בריאים ושלמים) איזה כרטיס מומלץ חשבתי על 2 בנתיים: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=2202 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 האם שווה לי לחסוף עוד כסף בשביל משהו יותר חזק או שאלה יספיקו ומי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

מה אתם אומרים עליו: Creative Nomad Jukebox Zen 30GB Mp3 Player אני קונה אותו ב 1400. איך הוא?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.