אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שיש לו קליפס נשיאה. הקטע של חורים לכפתורים וכאלה פחות מענייןאותי למרות שיכול להיות נחמד... והכי חשוב מחיר הגיוני
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה - קניתי לי מחשב חדש - ואיתו צריך לקנות רמקולים סבירים - קצת משחקים פה ושם - קצת מוזיקה פה ושם וסרטים פעם ב.... בקיצר, איכות סאונד סבירה במחיר מציאותי - למרות ש"סביר" זו מילה יחסית - אני מוכן להשקיע בסביבות עד 550 ש"ח בערך ברמקולים איכותיים, כדאי 5.1, ובבקשה אל תייעצו לי להחליף כרטיס קול - יש לי ,Realtek ALC850 Audio with 8 Channels and Digital SPDIF שהוא כרטיס סטנדרטי ויספק אותי, לפחות לעת התחלה. חשבתי על : Logitech Z640 שאני יכול להשיג במחיר סופי של 500 ש"ח. Luxeon T5.1 - הפחות איכותיים אבל חזקים שאני יכול להשיג ב340 ש"ח Winner HN680C - ב520 ש"ח Creative SBS LX520E - גם 500 ש"ח Creative SBS560 - ב550 ש"ח בערך מכל אילו - מה הכי כדאי ? בבקשה תענו לי קונקרטית - כי אפ…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם (: התחלתי בסקר שוק ובין השאר עשיתי כמה חיפושים בפורום לגבי MP3 CD PLAYER... ועיקר ההמלצות הם על IRIVER.... מפתיע (; בקיצור ראיתי המלצות על ה- IPM-50 שעולה 299 בארקדיה.... אבל לא ראיתי שאף אחד המליץ על ה- IMP-100 שעולה 330 ש"ח.... זה בערך טווח המחירים שלי.... וזו ההתלבטות.... מי מהם לקנות? זה פשוט נראה מוזר שהבדל המחירים בין הדגמים הוא 30 ש"ח בלבד... ורציתי לדעת אם מישהו יודע את הסיבה לכך.... ובכלל... מה ההבדלים בין 2 הדגמים? חיפשתי באתר בארץ ובחו"ל ולא ממש מצאתי הבדל.... אם למישהו יש המלצה על נגן טוב יותר באזור ה-250-300 ש"ח... אני אשמח לשמוע.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
פשוט מאוד... איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה, אני משחק גם לפעמים במשחקי מחשב אבל עדיפות ראשונה מ-ו-ז-י-ק-ה ! יש לי כרגע ATP 3 כרמקולים אבל אני אולי אקנה משהו חזק יותר אם יהיה תקציב. בכל מקרה... הרמקולים הם לא הנושא אלא רק הכרטיס, מה כדאי ? אני חושב על משהו בסביבות ה800 ש"ח אבל אם יש משהו טיפה טיפה פחות טוב אבל בהבדל מחיר משמעותי אז אני מעדיף לא לזרוק כסף, אותו דבר לכיוון ההפוך - אם אני יכול להוסיף עוד 100 שקל ולהינות פי 10 מאיכות מטורפת אז גם זה בא בחשבון ! תודה רבה מראש! אוהד.
-
- 64 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם jetway 865gdmp (זהו לוח אם שמבוסס על chipset 865 של intel ), הכרטיס קול הוא OB. כל פעם שאני משמיע קבצי מוסיקה או סרטים ולא משנה מאיזה תוכנה (windows media player או winamp או כל תוכנה אחרת) אחרי כמה שניות אני מפסיק לשמוע את הצלילים , אך בתוכנה הכל רץ כמו שצריך. ניסיתי כל מיני סוגים של רמקולים, מגברים וכו'. שקוף לציין שהורדתי את העידכונים האחרונים מהאתר של microsoft ן intel. עצות ? ?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1 מה יש ב-340 שאין ב-140 2 מה נותן לי המסך LCD שיש בדגם החדש 3 האם ב-340 יש שלט עם מסך כמו ב-140
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד עם התוכנה פרוטי לופס יש לי 2 מורים שמלמדים אותי לעבוד עלייה..ובעתיד גם לעבוד על תוכונת יותר כבדות ממנה.. ואני קונה עוד מעט מחשב חדש עם לוח אם ABIT IS7-E שיש עליו כרטיס קול ורצייתי לדעת אם אני יצטרך לקנות כרטיס קול איכותי יותר כדי לשמוע צלילים יותר חדים ובסאונד הקפי כדי שזה יוכל לטחון תמוח.. המוזיקה שאני מתכוון ליצור זה אסיד טראנסים וטראק קיצור קצב וגם טחינה אז צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד בעל תכונות חדשות?...
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מנסה להקליט את הקול שאני שומע כרגע במחשב,לדוגמה: שיר שאני שומע בתוכנה winamp ואני מקליט את הקול עם התוכנה: Advanced MP3 WMA Recorder אב פשוט אני לא מצליח!!! יכול להיות שהכרטיס קול שלי שהוא לא תומך בזה?? זה הסוג שיש לי: sound blaster audio pci 128 16bit הבעיה היא שאני לוחץ על הכפתור record(זה בייתנים מקליט,מציג לי שזה מקליט) אבל פשוט שאני רוצה לשמוע את מה שהקלטתי,אני לא שומע כלוםםםם!!! ואני לא יודע מה הבעיה!! בבקשב עזרה!!! בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אוקיי שחקתי עכשיו COD עם האוזניות של הmuvo2 שלי, וחטפתי שוק. זה פשוט מדהים. צדקתם בדיון אתמול אוקיי האוזניות של המובו נחשבות איכותיות מאד בשביל אוזניות שמגיעות עם נגן נייד, אבל הן לא באמת רמהO_0 המממממ, נגיד שאני מוכן להשקיע עד 200 שקל באוזניות, על מה אתם ממליצים? חשוב לי שהחוט יהיה ארוך (מינימום 2 מטר), ושתהיה שליטה על עוצמת הקול באוזניות עצמן. כמובן שהן יהיו נוחות אבל אני מניח שבמחיר כזה אין אוזניות לא נוחות... נראה איך העניין יתפתח...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלללללללללללום לכולם, רציתי לדעת איך ניתן לחבר מהמחשב (דרך יציאת האזניות ברמקולים) את האודיו לטלביזיה. הבעיה, הרמקולים מוציאים שני אותות RIGHT ו-LEFT כל אחד מכיל שני חוטים (+ ו -) אך לטלביזיה כניסת RCA אחת בלבד, כלומר MONO. בהתחלה חשבתי לחבר את ה+ וה - בהתאמה משני הערוצים לחיבור RCA אחד ולהכניס לטלביזיה. אבל שמעתי שמזה יצא רק סלט. אפשרות נוספת:לחבר רק ערוץ אחד RIGHT אוLEFT ולקוות שאשמע כמו שצריך, ו\או לעשות זאת ואיכשהוא להגדיר שהמחשב יוציא לי מונו, וכך הטלביזיה לא תאבד מהאות????!????? (או להשמיע מהמחשב רק ערוץ אחד???) למישהו יש עצה??????? בבבבבקשה?????. (החומרים שברשותי- RCA , חוטי חשמל, ובננה של יציאת אזניות(PL??)) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה !!! (…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למוזיקה, אם אפשר מחו"ל (רק שיהיה נוח להזמין, ולא יהיו בעיות). או אם בארץ אז יהיה ממש טוב (רק אם המחיר לא יהיה :-\ ) תודה :-* חשבתי אולי על ה HD212 - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 זה Pro ? אם לא האם יש הבדל בין ה פרו ללא פרו ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרגע כרטיס OB של Realtek והזמנתי אודיג'י 2 OEM , עכשיו בעיקרון הבנתי שהריבו 7.1 של M-AUDIO הוא הרהב יותר איכותי למוזיקה, וחשבתי אולי להזמין אותו אבל מה שמנע ממני זה גם כסף וגם זה שהכרטיס (ריבו) נופל מאוד במשחקים. אני רוצה לדעת אם אפשר להגדיר כרטיס קול אחד למשל את האונבורד למשחקים וסרטים וכאלה, ואת הריבו למוזיקה? אפשרי לעשות דבר כזה כל כרטיס למטרה אחרת? תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי בד"כ בתמונות בפירסומת תמיד מנסים לייפות את מה שיש ומה שרואים אח"כ במציאות מאכזב בסה"כ. לא הצלחתי לראות שרשום. מישהו אולי יודע?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקיי מדובר באודיגי' 2 רגיל לא ZS ומולו המאיה 7.1 אני רוצה לדעת מי יותר טוב , מי עדיף מבחינת איכות? האם ההבדלים גדולים? ואיך כל אחד נשמע הן במשחקים , מוזיקה , וסרטים (חשוב שתהיה תמיכה טובה גם לסראונד שיהיה כייף לראות סרטים ולהנות מחוויה טובה גם במשחקים, תודה רבה. אגב, שמעתי שהאמיה הוא יותר לאנשים שמתעסקים בעריכת סאונד, ומי שלא מתעסק עם זה אין לו סיבה לרכוש כרטיס שלהם כי הוא לא ינצל את הפיצ'רים שיש לכרטיס להציא, זה נכון? *אני יודע שדובר על זה כבר בכמה דיונים אבל עדיין אני רוצה לשמוע תשובה חד משמעית, ולא ישר להיות נגד קראייטיב, וישר להגיד שהמאיה הרבה יותר טוב וכאלה, אני מבקש להיות אובייקטיביים עד כמה שאפשר, תודה רבה שוב!
-
- 55 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הiRiver PMP-120 יוצע למכירה וכמה בערך הוא יעלה והאם זה בכלל שווה את המחיר? אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה בחו"ל תודה מראש http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# ומתי יצא הPMP-140?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן..... אני לא ממש מבין בפרטים של אוזניות ורציתי לשאול כמה וואט אמורים להיות אוזניות ממוצעות+ אבל אני לא מתכוון על הסגורות המפלצתיות אלא על קטנות רגילות...
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ואני ארחיב: הכבל מיועד לחיבור בין TV ל-DVD. ב-DVD יציאת RCA סטנדרטית (3 בננות: צהוב לבן אדום), וב-TV כניסת S.video לתמונה + שתי בננות (לבן+אדום) לאודיו. כל זה בכבל אחד כמובן (שהקצוות שלו לפי הפירוט הנ"ל). יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט 6 רמקולים למערכת קולנוע ביתי לסלון בגודל ממוצע. התקציב לרמוקליםבלבד בלי מגבר הינו עד 3500 שח... חשבתי על משהו בסגנון של: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9319&ref=Zap הרמקולים נראים אחלה אבל אני ממש לא מבין בעסק הזה יותר מדי אז חשבתי לשמוע הצעות של אנשים שמבינים בזה קצת יותר ממני אשמח לשמעו את דעתכם על הרמוקלים הנל או על מה אתם ממליצים בתחום המחירים הנל.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
היי , יש לי די וי די של Prosound dvd9000ps (בלי הערות בבקשה :\ ) בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת ומשתגעת בלי הפסקה! אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא מה כתוב שם.. ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו? (ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו) נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת. תודה
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הדגם הנ"ל של החברה האלמונית (לפחות לסחבק) הוא זול ביותר ביחס למתחריו (Kiss, Xoro ושות'), אך לפי המפרט הוא מבטיח לא פחות. השאלה שלי היא האם הוא גם מקיים את מה שהוא מבטיח והאם, באופן כללי, נגני ה - Divx הקיימים כיום בשוק הישראלי בשלים מספיק. אז השאלות שלי ככה: (לגבי הדגם הספיציפי הזה ובכלל): - האם הוא קורא גם כתוביות עבריות בהצלחה (את כול הפורמטים הנפוצים [sub,srt,txt], סימני פיסוק כמו שצריך וכ"ו) ? - האם נוצרות בעיות קודאקים שלא נפתרות בקלות (האם עידכון הוא עניין אינטגרלי ופשוט והאם הוא תלוי בזמינות התוכנה ע"י החברה [כמו דרייברים] ) ? - החיבור והממשק בין הטלוויזיה והרסיבר קלים ? אם יש לכם הערות נוספות, אני אקבלן בשמחה. בתודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
iRiver IHP-140 40GB Mp3 Player + FM MP3 APPLE IPOD 40GB APPLE מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלומות. יש לי כרגע בעיה במחשב וככל הנראה ההארדיסק הלך. יש לי את כל השירים שלי על הפוד והשירים שלי זה הדבר הכי חשוב לי במחשב שלי. נגיד ואני מחליף הארדיסק, איך אני מעביר את השירים מהפוד למחשב? זה אפשרי? עד כמה שאני זוכר תמיד שהתקנתי ווינדוס וחיברתי תפוד בהתקנה שלו הוא מחק את כל השירים. יש דרך למנוע זאת? איך מעבירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר 5.1 ערוצים. הזמנתי כרטיס מסך עם יציאה קאוקסיאלית. האם כבל קאוקסיאלי אחד יספיק לחבר את המחשב למגבר, ואיתו אני יוכל גם לראות סרטים ב 5.1 ערוצים, וגם לשמוע מוסיקה בסטריאו, או שאצטרך להעביר עוד כבל PL-RCA למגבר?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
1) האם תוקנה בעיית העברית בנגן? 2) האם הנגן מגיע עם נרתיק? 3) האם האוזניות שמגיעות יחד עם נגן הן אכותיות או שמומלץ להחליפן?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-