עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב. x-fi xtreme audio. עדיין אין לי מיקרופון, רציתי לדעת מה אני צריך בשביל הקלטות באיכות טובה+ מה כולל ומה המחירים. רציתי לדעת אם כרטיס הקול elite pro של קריאייטיב יכול להתאים או שלא. שתפו אותי בידע שלכם לגבי זה. *מיקרופון *כרטיס קול ומה עוד צריך בעצם!? תודה =)[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 15:46:43 איפה העזרה אנשים?! =)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by yarin153,

CX500 R.I.P שנה אחרי שCX300 הלכו להם לעולמם .. אני ממש אוהב את האוזניות של סנהייזר מקבלים איכות שמיעה טובה ובאסים מודגשים לחובבי הרוק והמטאל כמוני .. עכשיו כשהאוזניות נדפקו אני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב מאוזניות של 200 שקל לאוזניות של עד 800 שקל אבל חשוב נורא שיהיה באס. לפני שקניתי את הCX500 קניתי shure se102 בהמלצת פורום שלא נאמר את שמו ודי התאכזבתי. אומנם צלילם נקיים ואיכות טובה אבל אין כמעט באס בכלל והעוצמה הייתה חלשה ולא נהניתי כלכך (אולי כי אני כבר חירש מהעוצמה של הCX500 ) בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למצוא אוזניות שאני יאהב שאני יוכל להגיד עליהם שהם משמעותית טובות יותר מהCX500 (שוב באס מודגש זה קריטי) ... חשוב לציין שאני לא מבין גדול כלכך אבל מאוד מאוד מאוד אוהב את …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אוקיי, אז מכרתי את הסנהייזר HD201 שלי ועכשיו יש לי קצת כסף ואני רוצה אוזניות ברמה יותר גבוהה אני מחפש משהו שפשוט ישמע טוב ואיכותי, עם הדיסקמן שלי [כן זה מה יש] אני שומע בעיקר דברים שבין רוק למטאל ו-FUNK, אני גם באסיסט ואני מתכוון לחבר אותם למגבר לפעמים אני לא סובל In-Ear, וכן הייתי מעדיף שיחסום רעשים מבחוץ כמו שה-HD עשה [למרות שאיכות הסאונד היא בעדיפות ראשונה אצלי] התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אבל הוא מאוד גמיש ואם יש לכם משהו איכותי שיביא תמורה טובה לכסף אני מוכן לשלם עוד קצת יותר בלי בעיה אני רוצה שממש יראו את ההבדל ואני יגיד "וואו" בפעם הראשונה שאשמע אותם [אל תשכחו שהסטנדרטים שלכם גבוהים משלי, והייתי מרוצה מאוד מ-HD201 ואני מחפש משהו שיהיה שיפור מורגש מאלה ואני ממש אשמ…

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by shlosi,

שלום לכולם, יש לי כרגע Sennheiser HD202 ואני מרוצה מהן, אבל עקב שימוש רב ב4 השנים הארחונות הן התחילו להישחק ואני רוצה להשתדרג. עשיתי קצת חיפושים בזאפ ובאיביי וקצת איבדתי את הידיים והרגליים.. אני מחפש Headphones ומוכן לשלם בסביבות ה500 שקל (כשאין לי בעייה להזמין מחו"ל). למישהו יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  5. יש לכם המלצות איזה מצלמת רשת או ציוד אחר יעזור לי ? אני יושב בערך בשורה ראשונה, שניה אבל עדיין רחוק יותר ממה שמקובל לשבת מול מצלמת רשת. השאלה גם מה לעשות מבחינת הקלטת הקול - האם מספיק להשתמש במיקרופונים המובנים של המחשב או מצלמת הרשת או צריך ציוד יעודי?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  6. היי חברים, יש לי לוח אם עם יציאת spdif שהיא לא אופטית ולא קואקסלית, ורמקולים z5500 של לוגיטק. עם איזה כבל אני צריך להשתמש כדי לחבר ביניהם? תודה מראש על התשובות

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  7. נתחיל מהתחלה, אז ככה חבר שלי הביא לי ממיאמי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15854 במקום להביא לי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 עכשיו הכרטיס עצמו עלה לי 620 שקל אבל כמו ששמתם לב, הכרטיס השני בא עם הפאנל והשלט עכשיו אני בבעיה כי אני יכול להחזיר אותו, אבל לא בטוח שהוא ישלח שוב את החבילה השניה, כי הספק שם לא רוצה לשלוח ואני לא יודע אם להשאיר אותו , כי חשבתי שאני אוכל להשתמש בפאנל ולנצל את הכררטיס יותר ואם בכלל המחיר שווה להשאיר אותו

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. אני הסתכלתי באתר zap.co.il וראיתי שם כל מיני MP3 שאני רוצה לקנות לחברה שלי ,בעיקרון אני אמור לקנות לה MP3 256 מגה בייט פשוט של חברת ERGOTECH אבל החלטתי לקנות לה משו קצת מעבר =) בתקציב עד ל 800-600 ש"ח וראיתי את הנגן הזה --> http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=315&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 זה נגן שהדבר היחיד שאני מבין בו ,זה שקיים בו זיכרון שיכול לשאת בתוכו עד ל 2.2 ג'יגה של MP3, וזה נראה דיי הרבה יחסית לנגן שעולה רק 800 שקל אתם לא חושבים? אני חושב שיש בו מספר חסרונות ומכיוון שאני לא מבין בכלל בנגני MP3 באתי לשאול אותכם, בתודה Mister-G =)

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  9. אני כנראה ילך על ה mznh 600, עכשיו רציתי לשאול אותכם אם יש משהו באותו תקציב יותר טוב? (בערך 1000 ש"ח) לדעתי המינידיסקים החדשים של סוני הולכים לעשות מהפכה אז מה דעתכם? מישהו יודע אם זה כבר הגיע לארץ?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  10. היי, חלק גדול מהמשפחה שלי תכנן קנייה מרובה של טלויזיות LCD / LED. השאלה שלי היא כזאת, או יותר נכון - הבקשה שלי היא כזאת: אני רוצה להתעדכן מבחינת פנאלים שקיימים בשוק כיום. אני כבר די הרבה זמן לא עוקב אחרי כל זה, אז אני רוצה להתעדכן מכם (מי שבאמת יודע בבקשה): מה שאני יודע כיום, זה ששני הפנאלים העיקריים שיש אלו ה-TN, הפשוט יותר, וה- IPS, שנחשב בעצם לאיכותי יותר. אחרי בדיקה מעמיקה, ככל הנראה, כל אחד ואחד יבחר לקנות טלויזיה של חברת סמסונג. לפי מה שאני הצלחתי להבין, החברה שמציעה טלויזיות איכותיות במחירים הנוחים ביותר. חברות כמו LG, Toshiba, Haier וכו', אני לא מתכוון להסתכל אפילו. אף פעם לא אהבתי שום טלויזיה מהחברות האלו. מנגד, טלויזיות כמו של סוני גם לא בא בחשבון, הפעם בגלל המח…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. שלום קניתי מחשב חדש מפרט בצד ויש לי מערכת denon avr 1508 וללוח אם שלי יש חיבור של אופטי,קוקסיאל ועוד כניסות רגילות עכשיו המרחק בין המחשב למערכת זה בערך 3 מטר רציתי לקנות כבל אופטי ואמרו לי שיותר מי מטר וחצי זה לא שווה אז רציתי לדעת איך לחבר את המחשב למערכת באופטי של 3 מטר או קוקסיאל או ב הרבה כבלים אתם יודעים ואני רוצה לשמוע ב 5 ערוצים לפחות תודה רבה עמית

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by tulicooli,

קניתי מערכת חדשה Panasonic sc-ak640 ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב שישמעו במערכת שירים מהמחשב עכשיו אין לי פה חיבור בננה במערכת אלה רק חיבור אחד של Music Port (הכניסה כמו של אוזניות \ מיקרופון) עכשיו אם אני יחבר מהרכטיס קול במחשב לכניסה הזאתי שהיא בצורה כמו של המחשב אז ישמעו את המוזיקה מצוין ולא כמו הקסטה שמתחברת למחשב? יש איזה חיבור מיוחד שהוא איכותי יותר שאני יכול לחבר? או מה שיש זה הסטנדרט? עריכה: בסוף קניתי את הכבל הזה ב20ש"ח ושומעים מצוין! איזה מערכת סוסה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Omry,

היי אנשים. לאחרונה רכשתי את ה-Z-2300 של Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה מהאיכות שלהם. הבנתי שבעזרת חיבור המערכת למחשב עם כבל אופטי, אוכל לקבל איכות טובה הרבה יותר מהאיכות שאני מקבל כרגע בעזרת הכבל הירוק ה"רגיל" שאיתו בדר"כ מחברים מערכות. כרטיס הקול שלי, כפי שמצוין במפרט בצד, הוא ה-SupremeFX X-Fi. קודם כל, אשמח לדעת מהו בכלל הכבל האופטי (איך הוא נראה וכו'). מהו מחירו של הכבל האופטי? איך אני מחבר את המערכת עם הכבל האופטי? תודה רבה לעוזרים, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  14. טוב, זה לא בדיוק קולע לכותרת הפורום. יותר קולנוע ביתי למאותגרים טכנולוגית, ובכל זאת > עברתי על כמה וכמה שרשורים שמצאתי פה בפורום ובאחרים והבנתי כמה דברים, אבל לא עד הסוף. אז ככה, בטלוויזיה הישנה יש לי חיבורי S-Video ו-Component. בלפטופ יש לי VGA ו-HDMI לפי מה שקראתי, אפשר לדלג על הS Video כי האיכות לא תהיה טובה. עכשיו - איך אפשר לחבר את הHDMI לComponent? האם כבל כזה יספיק? http://www.dc-tech.co.il/product/15m-hdmi-to-video-component--3-rca---audio--2-rca--cable?aff=Zap&aff_a=1 (בכוונה לקחתי אחד שיש לו גם את ה-3 RCA של הVIDEO ועוד שניים לAUDIO) או שאני צריך איזשהו סוג של ממיר או משהו דומה? תודה רבה מראש לעוזרים

• 21 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. כרגע אין לי כלום חוץ מ.. גיטרות. אני רוצה להקליט בבית על המחשב שלי. יש לי WINDOWS XP כ. קול מובנה מעבד פנטיום 1.8GHZ 512 DDRAM1 333MHZ מחשב ישן אבל זה מה יש ואני לא מחפש להיות מקצועי אלא רק לשמור את השירים שלי על המחשב. במה להתחיל? האם כדאי לעבוד עם מיקרופונים או לחבר בצורה כלשהי את הגיטרות ישר למחשב? תודה. נ.ב. איך הופכים קובץ מפ3 לקובץ מידי ע"מ לנגן אותו בגיטר פרו? (קובץ שהתחיל בתור מידי, ואז הפכתי אותו למפ3, נמחק לי קובץ המידי המוקרי ואני רוצה לשחזר דרך קובץ המפ3) תודה שוב

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by levelone,

שלום, אני רוצה ליבא את המערכת HT - S3300 של Onkyo מארה"ב http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=HT-S3300&class=Systems&p=i הרכישה תתבצע דרך amazon.com והחבילה תשלח לדודים של חבר. מישהו מכיר את המערכת או יכול לתת לי חוות דעת מבחינה טכנית (רכיבים, טכנולוגיה וכו')? אני ישמח גם להסבר קל על הפונקציות של המערכת. אם מישהו יוכל להסביר לי על כל העניין של היבוא אישי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by DorM,

יש לי סאב של סט ישן של רמקולים, חשבתי לחבר זוג רמקולים לאיפה שרשום ימין וזוג רמקולים לאיפה שרשום שמאל, יעבוד? חשבתי על אלה לרכוש פעמיים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7744&perur=2&t=9&c=199 במידה ויעבוד יש דרך להגדיר שתמיד יצא צליל דרך כל ה5 לא משנה מה אני עושה במחשב?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות כרטיס קול עד 200 שקל למשחקים ואני לא יודע איזה יציאה יש לי במחשב לוח אם asus p4s 533vm

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. Started by maxim22,

אני מוכר את ה mznh 600 שלי כדי לקנות את ה psp. אני מוכר את ה mznh 600 שלי ב999 ש"ח (הוא עלה 1200), הוא במצב מעולה ובנוסף אני מוכר אותו עם 5 דיסקים ואוזניות. אם מישהו מעוניין שישאיר פה הודעה. יש לי גם שאלה לגבי ה Psp- כתוב שהוא גם נגן MP3, באיזה איכות הוא ינגן MP3?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  20. שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by BoA,

ערב טוב קניתי לאחורנה מפרט חדש ולפני זה היה לי מסך למחשב 24' LG W2442PA http://www.lge.com/products/model/detail/w2442pa.jhtml והמפרט שלי הוא כזה: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 GIGABYTE GA-EP43-DS3L EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKE 896MB DDR3L עכשיו המחשב מחובר למסך בDVI TO DVI, אבל אני רוצה לעשות HDMI TO HDMI. הבעיה היא שאני בכלל לא מבין בזה שום דבר ולא יודע אם בכלל יהיה שיפור. המסך full hd עם יצאה של hdmi (שנראת כמו חיבור של כבל לאוזניות) ויש גם על הכ.מסך יציאת HDMI (נראה לי חיבור שחרחר מחורר כזה) מה גם אני לא רוצה שהתכנים יעבדו על הרמקולים המעפנים של המסך על על הרמקולים של המסך. אז מה אני צריך לעשות ואיזה כבל אני צריך לקנות ודברים שכדאי לדעת כמו מחיר וכו' שלא יעבדו…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. לחבר שלי יש את "סרט" מסיבת הסיום שלי ושלו של כיצה ח', בפורמט XviD. אני רוצה להראות את "הסרט" למשפחה שלי בטלוויזיה, ב-DVD. ה-DVD שלי תומך בפורמטיים הבאים: CD/DVD/VCD/SVCD/MP3 אני כבר הבנתי שהדיוידי שלי לא תומך בפורמט XVID של הסרט שיש לי במחשב, אז איך בדיוק אני הופך את הסרט הזה לאחד הפורמטים המתאים לצפייה בדיוידי? וכמובן שיהיה באיכות גבוהה. ואני לא מעוניין להוסיף לסרט שום אפקטים או משהו כזה, רק ישר לצרוב אותו בפורמט שמתאים ל-DVD שיש לי.

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by qpalzm,

יש לי שירים על המחשב בפורמט MPC ואני רוצה לצרוב אותם לדיסק אודיו שאפשר לנגן בכל מערכת. הבעיה היא שנירו לא נותן לי מה עושים?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. 52xv555 toshiba '52 32xv550 toshiba האם יש לדעתכם מסכים יותר ממומלצים מאלו במחיר הזה ובגודל הזה שיש להם Full HD ?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.