עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אחרי שרמקולים האחרונים שאחי העביר לי שהיו בבית בערך 10 שנים שבקו חים. אני אשמח לקבל המלצה רמקולים 2.1 במחיר סביר. אני רוצה לקבל משהו יחסית זול, בין 200-300 שקלים. שרון.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Talon,

אני רוצה לקנות LCD לחדר שינה עדיפות ל 32 אינץ, מרחק באיזור ה 2 מטר. רצוי חיבור USB לראות סרטים, וכמובן FULL HD תקציב נע בסביבות 3000 אשמח לקבל המלצות. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  3. Started by MDK,

גלשתי לי לבדוק משהו באתר של IRIVER ופתאום ראיתי שIRIVER הוציאו דגם חדש (רשום פלאש) של H10 שמכיל או 512 מגה או 1GB... הנה לינק: http://www.iriver.com/html/product/prpa_product.asp?pidx=68 נראה קצת דומה לרעיון של IPOD MINI לא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי כולם, קיבלתי פטיפון סניו בן כמה עשורים (ראו תמונה של המאחורה). הבנתי שניתן לחבר פטיפון לרמקול מוגבר\אקטיבי דרך קדם מגבר, בלי צורך במגבר\רסיבר. 1. האם זה נכון? 2. אם כן, האם לדעתכם הרמקול שלי מתאים? זה סאב וופר שמחובר לשני רמקולים קטנים- מצרפת תמונה של הפאנל האחורי. הכבלים שיוצאים מהOUTPUT הם ייעודיים ומתחברים לרמקולים הקטנים- לא ניתן לנתק אותם. למיטב הבנתי זה אמנם רמקול אקטיבי (מתחבר לחשמל ובעל כפתור ווליום), אבל אין לו את שני הכבלים (אדום ולבן) שאמורים לצאת ולהתחבר לקדם מגבר. בקיצור, זה מה שיש- איך גורמים לפטיפון לפעול? אודה לכל עזרה!

5. Started by yakir8,

שלום ראיתי ב"מכרז ממון" למי שמכיר את הDVD מקליט של Sansui מדגם SDR9000 והמכרים שם הם קצת פחות מ400 שקל. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצר האם כדי לקנות אותו והוא שוואה 400 שקל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by nir.barak,

אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. קניתי מערכת קולנוע עם רסיבר של YAMAHA RX-V440 עכשיו התקנתי הכל עם כבלים כאלה אדום לבן וצהוב אבל הרסיבר לא זהה את ה 6 רמקולים אלה כתב שיש בו רק R ו L עכשיו זה מועיל אם אני מתקין את המערכת עם "כבל אופטי" שאין לי מושג מה זה ולמה ואיך !? מה זה כבל אופטי והאם האיכות שלו טובה ומה זה עוזר והאם זה לאודיו או לוידיו ? שאלה אחרונה מאיפה להשיג ? יש באינטרנט ,? תודה רבההההההההההההההה

• 5 תגובות
    • 10.6k צפיות
  8. שלום רב, קבלתי במתנה טלוויזיה של אלקטרה דגם : elc- 2600s. אצל החבר הטלווזיה היתה תלוי על הקיר. אני רוצה לשים אותה על שולחן. חברים, האם אתם יודעים איפה אוכל להשיג רגלית/סטנד לטלווזיה? האם יש משהו גנרי לכך? בתודה מראש, שמעון גרשון

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  9. מועדים לשמחה לחברי הפורום . לאחרונה קניתי את המגבר הדיגיטאלי הזה זה דגם די חדש , מבוסס שתי שבבים של TPA3116 (למעשה שידרוג של גירסת ה50 וואט שמבוססת שבב אחד של TPA3116) לפי חוברת השירות שבב אחד יכול לעשות 50x2 וואט נקי , עם שתי שבבים הם טוענים להכפלת ההספק איך בדיוק לא ידוע לי שהרי הוא מקבל בסך מתח של מקסימום 24 וולט מה שכן ברמת שמיעה סבירה(אני לא עושה מסיבות ) המגבר הזה לא מזייף כלל , נקי ומדוייק לחלוטין . אפילו מהנה לשמיעה וסבבה לגמרי . הנה שתי סרטונים שהעלאתי . המגבר בא ללא שנאי , השנאי המומלץ יהיה 24VDC 5A אני מריץ אותו עם 19V 5A ולא הבחנתי בשום בעיה עם זה . סרטון אחד רוק עם אומגה אודיו 705 סרטון שני אלקטרוני עם…

10. Started by homart,

אחלה אוזניות שבעולם! עלו לי 370 ש"ח ב"אדר" המוכר אמר לי שאני לא צריך לעשות להם BURN IN ןגם לא BREAK IN אז אני יכול ישר להתחיל להינות! אחלה אוזניות שבעולם, מומלץ!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. קניתי לאחרונה רמקולים של American Acoustics 2.1 2 רמקולים שמחוברים לבאס קטן וחמוד. שאני משמיע שירי אמ.פי3 או אפילו סאונד ממשחק מחשב אני שומע חזק, משתמש בחצי עוצמה של הרמקולים. ברגע שאני מעביר למצב של הטלוויזיה, או סתם מריץ קובץ סרט AVI במחשב הסאונד גם במקסימום לא מדגדג לי באוזן. ממש מעצבן, כי לפני זה היה לי רמקולים (אומנים חזקים יותר) אבל לא הייתה הבעיה בין קבצים כאלו לאחרים. אני מחובר על LINE OUT (אני חושב). יש פתרונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by TAMIRRR013,

לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה? לא עדיף פשוט ליקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by TimoTy,

מציאים לי פה מקולים של GP 5.1 ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע ודעה עליהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by external,

http://creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=16936 האם למשהו יצא לשמוע את הרמקולים הללו? הם מופיעים באתר של קריאטיב אבל אני לא מצליח למצא עליהם מידע.

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  15. יש לי Altec Lansing ATP3, שקניתי אותו לפני 3 שנים בערך, רמקולים מדהימים. לפני שבוע, גיליתי שגם לאמא שלי יש כאלה ושכנראה קנינו אז לשנינו. רציתי לדעת אם אפשר לגנוב לה את הרמקולים ולהפוך את זה למערכת 4.1 באיכות מטורפת? צריך מתאמים? כרטיס קול מיוחד? תוכנה? תודה רבה לכם.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by 246810,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 500 שקל מה אתם ממליצים? מה בנוגע לרמקולים בתקציב של 350 שקל כמו הMICROLAB FC330 איך הם ? או שעדיף את הX16?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by eyalib,

המחיר לא מוגבל. צריך אוזניות איכותיות מאוד לשמיעת מוזיקה וצלילים מאוד מדוייקים. בקיצור אוזניות מעולות . אני צריך גם לדעת איך מבינים את המפרט הטכני של אוזניות . תודה על ההקשבה ועל העזרה .

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by ratzabi,

על איזה מערכת סאונד למחשב אתם ממליצים 5.1 . עוצמה גבוה ואיכות טובה. 600 ש"ח +- תודה לעוזרים. עריכה:-------------- המערכת תהיה למחשב. אם יש מערכת גם לTV שיכולה להתחבר למחשב ומתאימה לתקציב אז זה גם אפשרי.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מקרן שמיועד לעסק - מצגות בכיתת הדרכה. חשוב שלא יהיה גדול מדי ( עד כה היה לנו מקרן של חברת INFOCOUS LP70 ששקל 1.1 ק"ג בלבד אלו הנתונים שלו (http://projectorcentral.com/InFocus-LP70.htm)ובגלל מכה קטנה בעדשה הברקו הלך לפח !!! לכן חשוב שלא יהיה כבד מדי (כי הוא גם נייד) ושיהיה מספיק חזק. יצאתי מאוד מבולבל מכל הדגמים LCD ,DLP CRT וכדומה ואין לי מושג על מה ללכת. חשוב מאוד אמינות ושירות ומחברת טובה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by tombraider,

שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

העדפה לאוזניות שאפשר להזמין מזיגזג\פנדה בפנדה יש את הזלמן ב300 שקל בזיגזג יש אוזניות של SENNHEISER שמשום מה אף דגם לא זמין במלאי עדיפות למינימום מחיר במקסימום איכות לשמיעת שירים בלבד!! משחקים וסרטים אני שומע ב ATP3 אני רק צריך שירים לשמיעה בלילה ובזמן שיש משפחה בבית ולא כדאי לשים פול ווליום כ.קול סאונד סטורם - און בורד אוזניות שהמקסימום שלהם יהיה חזק, אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוה - לא מחריש אוזניים אבל ווליום ברמה טובה (: מצטער מראש על התקציב המוגבל אבל זה מה שאני מוכן להשקיע על אוזניות לשירים בלבד בלי צורך במגבר כמובן ודברים כאלה.. תודה. (:

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קול נוסף מהסדרות הטובות יחסית של קריאטיב יוסיף משהו לאיכות הסאונד? יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק X540...

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by fire1ce,

שלום לכולם! לאחר תקופה ארוכה שמאז שהיתי בביקור אצל אנטולי ורכשתי את הרכיבים שהיתי צריך' הגיע הזמן לפרסם את התוצאות. יש לי שני זוגות אוזניות והם UR40 לבית ו KSC75 לניידות לנגן הD2 שלי. היתה לי בעיה עם הכבל הקצר של ה UR40 שהוא 1.2 מטר ורציתי להחליף לו כבל למשיהו יותר רציני וארוך. וגם בדקתי את הרעיון של לאטום את האוזניות כדי לההפוך אותם לסגורות לחלוטין - מה שיצא שהצליל הרבה פחות בהיר. ביום ראשון אני יקנה BLUETACK ויאטום אותם כמו שצריך. עכשיו המוד הרציני ביותר עברו ה KSC75 שבהם הוחלף הפסטיק שחוסם הרבה מהאוויר שיוצא מהם לרשת קשיחה (ההבדל הצליל עצום!) וגם החלפת כריות, שוב במטרה כדי לא לחסום את הפתח וגם כדי להשיג קצת יותר אטימות. כמו כן החלפתי את כבל ל KSC אך לאחר זמן מה ש…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  24. איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by ron_boby,

אני קונה את נגן מסוג iRiver H340. האוזניות בקישור הזה: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones דגם: KSC 35 יתאימו לנגן שאני קונה? איפה ניתן להשיג בארץ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.