אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לפה http://www.iriver.com/support/download.asp בחרתי ב-Product ב-h140 וב-Category ב-Firmware & Drivers וקיבלתי כמה עידכונים: 1 iHP-120/140 Firmware V1.40(US) 2 iHP-140 Firmware Factory V1.40(US) 3 iHP-120/140 Firmware V1.40(JP) 4 iHP-120/140 Firmware V1.40(EU) בחרתי בהתחלה בראשון ושמתי לב שהגירסה שלי השתנתה ל-1.4 אבל אני עדיין לא רואה עברית. ניסיתי אח"כ את האחרים אבל זה לא עזר לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אולי אני צריך לעשות משהו עלמנת לראות עברית?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ביקצור זה לוקסון, 2 רמקולים והתיבה הזאת (איך שלא קוראים לה ??? סאב בופר או וואטאוור) אז בקיצור מאחורה יש כזה חור L חור R שזה לרמקולים ואז יש עוד DVD/VCD INPUT אדום R ולבן L וליד זה יש PC INPUT ויש לי כבר כזה שבדיוק מתאים ל PC INPUT (שלשם אני מניח שצריך אבל מה הלאה?) ונשאר לי הקצה לבן ואדום בלאט משהוא?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
סתם רציתי להודיע לכם שהאיי פוד מהדור הרביעי של אפל אמור להגיע אלי ביום שישי, ותצפו לביקורת עליו באתר בקרוב אני כ"כ שמח עכשיו D: רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת, איזה תוכנה הכי מומלצת וכו'.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים) כמו כן כרטיס המסך המובנה בלוח האם במחשב תומך בכך (NVidia משהו). לפני שאני הולך לקנות את כל הכבלים שבעולם, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו כבלים צריך בדיוק, אילו כבלים לסאונד, אילו לתמונה וכו'. אגב, כדי לעבוד בשלבים ולפשט את הנושא, האם יש אפשרות להשתמש בהתחלה רק בכבלים של העברת התמונה, לראות שיש בטלויזיה תמונה, ואז להעביר את ה Sound ? (או להיפך כמובן). אבל הכי חשוב, אני צריך לדעת מה לקנות ואיך לחבר, עשיתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו מדוייק. אודה לכל תגובה. Thanks !
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אילו סוגי הקלטות (לא פורמטים של מוזיקה, אלא באופן כללי יותר) סאונד יש, ומה המשמעות של כל אחד ? (למשל - מה המשמעות של איכות "סטריאו" ?)
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של Yamaha הדגם הוא Yamaha NSP100 קישור - http://zap.co.il/model.asp?model_id=27134 רציתי לדעת איך הם ? (אני לא מבין גדול במערכות קולנוע רמקולים וכו' )
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי יומהולדת בקרוב ואני מחפש דיסקמן טוב (עדיף עם רדיו) במחיר סביר, בערך 400-500 שקל אני חושב זה סביר לא? עדיף שיקרא גם MP3 ושיהיה לו צג
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אוקי יש לי את ה GAMETHEATER XP ויש לי עם מערכת קולנוע בייתית של MARANTZ הבעייה שלי שלא משנה עם אני מחבר בחיבור אופטי או בחיבור COX האות שהמערכת מקבל מהמחשה הוא STEREO , עכשיו אני מאוד הייתי רוצה לשמוע את הכדורים בFARCRY ן בDOOM3 עוברים לי מעל לראש אבל אני לא יכול!!! שזה ממש מתסכל, מישהו יכול לתת לי טיפ איך להפעיל את זה כך שהאות יעבור נקי ב AC3 או SURROUND מלא. או לפחות לתת לי כיוון לכרטיס שיעשה את העבודה בצורה יותר יעילה ממה ש HERCULES עושה?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן.... יש לי את היאמאה TSS-1 וכבר שאלתי בתראדים אחרים את השאלה אבל לא ענו אז אני אשאל כן איך אני עושה שאני אוכל לשמוע בפורמט DTS דרכו? הפורמט היחידי שאני יכול זה או סטריאו רגיל או פרולוג'יק מדוע? הסבר עריכה: ברסיבר זה הולך ככה שלושה אפשרויות לאזיה חיבור יהיה ואז שלושה אפשרויות לאיזה פורמט זה יהיה DIGITAL 4CH 2CH DTS DOLBY DIGITAL PROLOGIC תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בזמן האחרון, יותר ויותר אנשים קונים אוזניות אודיופיליות, וגם יותר אנשים מתעניינים בזה ומבקשים המלצות. ולדעתי הגיע הזמן לעשות סיקור על העיניין ולהסביר לאנשים על מה כל המהומה; לעשות השווה בין כל האוזניות(מראה, איכות הסאונד, נוחות, עבודה בלי מגבר עם מכשיר נייד), בין האוזניות לרמקולים למחשב, בין האוזניות למערכת קולנוע\סטראו אמיתית(אם אפשר יהיה לארגן אחת). אז מה שצריך זה: לפחות 5 אוזניות (כמה שיותר, יותר טוב), מגבר יעודי אחד לפחות(לפי מה שהבנתי, יש גם יותר), מחשב חזק יחסית עם כרטיס קול איכותי(אודיג'י 2 לבדיקה במשחקים וכרטיס יותר איכותי בבדיקה עם מוזיקה), נגן CD איכותי או\ו נגן תקליטים(לא קריטי אם לא יהיה אחד), לפחות נגן נייד אחד(איפוד,H120,מיני דיסק וכדומה...) לבדיקת נצילות …
-
- 256 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1) האם יש דרך להעביר קבצי MP3 ל WAVE ואם כן האם ישמע שיפור באיכות. 2) האם אחרי שצורבים דיסק DTS נשאר עדיין פורמט הסראונד כששומעים ברסיבר. תודה חבר'ה למי שעונה!!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הי כולם! ברשותי לוח אם של Msi Neo II עם כרטיס קול Onboard שביכולתו להפעיל Eax 2 ו- Hardware 3d sound (הכרטיס של חברת C-Media), ורמקולים של Creative מסדרת ה- Inspire 4400 (4/.1) שאני נכנס להגדרות בדום שלוש יש את האפשרות להפעיל את ה- "Surround Speakers" אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את האפשרות הזאת Doom אומר שהוא לא מוצא את ה- "Surrond Speakers" ושאני צריך לוואדות עם הכל מוגדר כראוי ב- Windows. אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי!
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בעבר ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יציאת SVIDEO, ובטלויזיה יציאת 21 פינים. רכשתי את הכבלים/מתאמים הרצויים, חיברתי, כווננתי את כרטיס המסך להוציא את הפלט לטלויזיה, אך מאז אין יותר סאונד בטלויזיה. (שלא לדבר שגם הצלחתי להעביר את התמונה). הייתכן שעשיתי משהו לא תקין, שפגע בסאונד של הטלויזיה ?
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני רוצה חוות דעת על רמקולים של MB QUART הגרמני, איך הם? יש דגם כמו QL-C400/404 150 וואט, 3 אלמנטים בכל צד, 4 אוהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום,בזמן האחרון אנוכי מתעניין בנגני MP3 רציתי לברר מחירים וזה.. תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל משהו במחיר הגיוני..
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הייי קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב שזה נוגע לSound. בגלל זה השאלה הזאת הזמנתי את הCreative Inspire 5700 ואני רוצה שהם יעבדו בצורה דיטלית. הזמנתי גם כרטיס קול Maya 5.1 שתומך באופטי 96/24 שמתאים בדיוק למערכת. התקשרו אליי אמרו לי שהכרטיס יגיע עוד 4-5 שבועות. לא מתאים לי זמן ההמתנה הזה אז ביטלתי. לCreative Audigy 2 Sz ללא הפאנל יש יציאה דיגטלית. יש לי מיני דיסק ולמיני דיסק קניתי כבל כזה לפי מה שאני הבנתי את החלק עם הקצה הארוך אני מחבר לכרטיס קול ואת החלק לשני לרסיבר של הרמקולים ואז הכל בצורה דיגטלית. האם זה נכון? אני צריך כבלים אחרים? משהו אחר? תודה רבה אני יודע שזה שאלה די טיפשית אבל מה לעשות אני לא רוצה לקנות ולהתחיל להחזיר דברים
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שלום לכל החברים פה. אשמח לעצתכם. יש לי בבית מקרן של BENQ במקרן זה אין כניסת RGB שהיא כידוע הכי איכותית. אני רוצה לנצל את יתרונו היחסי של מקרן שיש לו מערכת פרוגרסיב סקאן ולהביא מכשיר DVD עם פרוגרסיב גם. הבעיה היא שבדרך כלל הפרוגרסיב יוצא מיציאת RGB ואילו אצלי במקרן אין. עד עכשיו השתמשי במכשיר של פרוסאונד שיש לו פרוגרסיב וגם יציאת VGA (כמו מוניטור) וזה נתן לי את מה שרציתי. (זהו מכשיר סיני לא ידוע ועד היום אני לא יודע אם קבלתי באמת פרוגרסיב במקרן! ) מישהו מבין הציע לי לקנות DVD של חברה טובה למשל פיוניר ולחבר דרך ה S-VIDEO בלי פרוגרסיב .לדעתו אני אקבל תמונה יותר טובה. מה דעתכם ? למישהו יש פה פיתרון ?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי אודיגי' 2 ZS ואני שם כל מיני אקולייזרים ואפשרויות שיש לכרטיס להציע (כיוון trable ו bass) ועוד כל מיני אקולייזרים שונים, חבר שלי אמר לי שזה גורם לגריעה בצליל ולהריסת האיכות. האם זה נכון?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב ולמה <??? הDVD כאשר הוא מקודד ומעובד לAC3 ןMPEG2 או דיסק DIVX שהוכנס לDVD קורא DIVX והדיסק DIVX הודר מהאינטרנט ויש לו איכות קול AC3 איזה מהם יראה יותר טוב וישמע במערכת קולנוע ביתי ?<??? היום הראו לי והשמיעו לי דיסק צרוב DIVX ואיכות הקול מדהימה ?? מה כדיי יותר לעשות ??
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר , אני משתמש בתוכנה VEGAS 5.0 מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה מאיזה אתר מכרזים או לא יודע על עט כזה, המטרה היא פעילות ספורטיבית איתו.. אז שלא יתפרק אין לי הרבה כסף.. שיהיה כמה שיותר זול אבל שינגן באיכות נשמעת, איכות סבבה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקמן mp3, בתקציב של בערך 500 שקל, עם אפשרות לחרוג למעלה עד 600 (כמובן, רק אם הדיסקמן הזה יהיה כ"כ טוב). רשימת דרישות: קורא mp3 כולל VBR קריאת תגי ID למיניהם תמיכה בעברית תתקבל בברכה (אם יש דיסקמנים כאלה) אורך סוללה די גבוה אנטישוק סביר שלט - לא חובה, אבל זה יהיה נחמד. 8) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בבקשה, הכתובות של החנויות לא פחות חשובות מהשם...
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מחפש רמקולי מדף במחיר סביר (אני יודע שהאיכותיים עולים הרבה אבל זה התקציב). כרגע אני עם סאטאליטים של אינפיניטי ורסיבר הרמן/קרדון ומחפש זוג רמקולים שישפר את הסאונד במוזיקה. לבינתיים חיברתי רמקולי איווה של מערכת מיני שנותנים שיפור קל . מה דעתכם על הדגמים הבאים (האם הם מתאימים לקידמיים או אחוריים ומה איכותם): http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6937593&type=1&product=1&=]] http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=GRAND-4&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=9&aff=zap
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-