אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
או שפשוט לשמוע בזה רגיל את מה שאני אוהב לשמוע. לעבור על כל הסגנונות שאני אוהב. שעה פה, שעתיים שם, שלוש שעות שם, עם הפסקות. ולתת לזמן לעשות את שלו במהלך הימים/שבועות הקרובים. האם בכלל יש דרך נכונה, ודרך לא נכונה? האם אפשר לעשות את זה "לא נכון"? או להרוס את התהליך באופן "בלתי הפיך"? או שזה בעיקר שטויות ואוזניות ממילא נפתחות עם הזמן(אם בכלל). בנתיים אני משמיע לאוזניות(ולי) קולקציה משובחת של מוזיקה הודית לה מאפייני BURN IN יעילים למדי לדעתי הצנועה.
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחרי שימוש ממושך :-\ הנה תמונה: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/0011400/0011430_04_max.jpg הכאב במיוחד בצד שמאל, הצד של החוט זה אמור להיות נוח מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אוזניות פשוט מדהימות!!! חיברתי אותן לנגן שלי - iaudio u3, שומעים פשוט מדהים!, לא ידעתי אפילו שאפשר לשמוע מוזיקה בצורה איכותית כל כך! המליצו לי כאן על ה cx-300, כשבאתי לחנות העיניים ישר קפצו על ה 205, וזה פשוט חוויה! http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=555555559&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap עלו 450
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קנו לי איפוד וידאו 30 ג'יגה בייט, ויש לי כמה שאלות: 1. שקיבלתי אותו הסוללה הייתה על יותר מחצי, אז הטענתי את האיםוד בטעינה ראשונית ואחרי שעה וקצת הסוללה הייתה מלאה...זה הגיוני? טעינה ראשונית היא 4 שעות לפחות.....וחוץ מזה, המטען הוא חשמלי.... 2. איך שהוצאתי את האיפוד מהחשמל אחרי איזה 7 שעות נגמרה לי הבטריה!!! זה הגיוני? עשיתי שימוש רגיל, קצת תמונות, קצת מוזיקה, ללא וידאו. 3. מישהו יודע איך להעביר סרטים לאיפוד?! המרתי עם תוכנה אחת ולא הצלחתי להעביר את הסרט,ואחר כך קודדתי את הסרט עם תוכנה אחת ושוב הסרט לא עבר, למה זה?! אמורים להעביר סרטים כמו שמעבירים שירים אבל זה פשוט לא עובר לי! 4. האם יש תוכנות אחריות שיכולות להחליף את האיטונס?! 5. ומה זה תוכנת Drug&Dr…
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול תאיפוד החדש(דור 5) של 60 ג"ב ויש לי כמה בעיות איתו... 1: איך אני בדיוק שם עליו סרטים יענו שיש לי על המחשב? עם אני מוסיף אותם לITUNS ויענו גורר אותם לאיפוד זה אומר שהוא לא תומך 2: למה בדיוק אנלא מצליח לשים תמונת אלבום? אני מוסיף תשירים לאיפוד...ואז מסמן את כל השירים שמאותו אלבום ואז בחלון הצדדי למטה אני מוסיף תמונה... שאני מסתכל על זה במחשב...זה מציג את זה(יענו האיטונז מראה שיש תמונה על זה) אבל אח"כ באיפוד אין תתמונה זה בינתיים הבעיות שלי איתו תודשה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איזה דריוור הכי מעודכן יש לו? אם למישהו יש קישור להורדה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תמיד חשבתי לחבר את הסלון עם המערכת האיכותי שיש לי וטלויזיה עם מסך רחב לכל חומר המולטימדיה שיש לי (עשרות סרטים וקליפים, אלפי שירים ותמונות משפחה) התחלתי להתארגן על מחשב SFF (ASUS TERMINATOR III) היה האופציה שעליה הלכתי, זה היה מחשב יחסית ישן שהצלחתי לארגן במחיר מגוחך, אבל אז ראיתי את הNC-500 ופשוט נידלקתי, הוא עושה את כל מה שתכננתי לSFF שלי, יותר שקט והרבה יותר אסטטי. עכשיו כבר הזמנתי אותו (קניה אימפולסיבית משהוא.... ) עכשיו אני מחפש REVIEWS עליו באינטרנט ואני לא מוצא כלום. כנראה בגלל שהמוצר חדש יחסית. בכול מקרה רציתי לשמוע מכם על יתרונות וחסרות שלו לדעתכם, הנה אתר המוצר- http://www.nowcom.tv/moreInfo.php?action=products/iptv/nc500 אני אקבל אותו עוד כמה ימים ואז אני…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
נגן מדהים!! איכותי רצח! 30 גיגה. בקרוב ביקורת...אם יהיה לי זמן אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה ATP3 (שאגב אני מאוד מרוצה מהם). יש לי לוח אם לא חדש במיוחד, עם כרטיס קול די פשוט, השאלה שלי היא האם יש צורך לקנות כרטיס קול טוב יותר? האם אני ארגיש הבדל גדול באיכות ה sound? אני משתמש ברמקולים בשביל מוזיקה, משחקים וסרטים.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קניתי את ה Z5500 באמת רמקולים מדהימים..יש לי רק מספר שאלות לגביהם אני קונה גם את ה AUDIGY 2 ZS עכשיו הבנתי שאם רואים סרט שמקודד באיזשהוא פורמט..צריך לבטל את המפענח של הכרטיס קול..?(DTS) לדוגמא... ואז רק לתת למפענח של הרמקולים לבצע תעבודה...האם זה נכון ואם יש עוד כמה קטעים כאלה שאמורים לעשות כל מיני ביטולים.. דבר שני האם על מנת להנות מן ה EAX 4 של כרטיס הקול באמת צריך לחברם אך ורק אנלוגית? מה הקטע של זה מידע על זה יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קניתי היום את ה-iAudio X5L ורקמולים. הוא עכשיו בטעינה, והדבר הראשון שאני רוצה לדעת זה מה קורה אם אני טוען אותו פחות ממה שצריך? מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הATP3 מפנדה הם קיבלו מלאי חדש, היום קיבלתי ואני חייב להגיד: OMG הם מדהימים!!! בינתיים אני פשוט מאושר.. הם עושים כזאת אווירה מסביבך כאילו יש איזה 80 רמקולים מסביב אין פשוט מדהים.. עכשיו יש לי שאלה, את הסאב אני צריך לשים למה על הרצפה? ואת הרמקולים שמתי על השולחן שלי בצדדים.. אממ קיצר הם אחלה אני מרוצה
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם. אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה. אבל יש לי כמה שאלות: 1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים 2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה? 3.בשיר…
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
להעביר טראקים הנגן התחיל להשמיע רעשים מוזרים והמסך פתיחה שלו (צבעים מתחלפים) לא הפסיק לחזור על עצמו עד שניתקתי אותו וגם במחשב הוא כתב לי שהוא לא מזהה את מה שמחובר אליו ויש בעייה אחרי זה ניסיתי עוד פעם וזה עוד פעם קרה!! אבל אחרי הפעם השנייה שזה קרה הוצאתי את הכבל מהנגן והחזרתי אותו והחיבור הצליח והכול עבד סבבה..עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה הרעשים המוזרים האלה?? ולמה הוא נתקע לי ככה בצבעים המתחלפים האלה? אני יודע שזה בטח בגלל הכבל שכנראה לא הכנסתי אותו עד הסוף בטעות או משו אבל למה היו הרעשים האלה?? ויכול להיות שנגרם לנגן נזק או משו??
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מרוצה מאוד מאוד ממנו הוא יפה עיצוב טוב ואמין ביותר קל לשימוש ויש אפילו תפריט ואירקולייזר עם 10 אפשרויות +כיוון אישי שלך! וקבלתי גם אוזניות מקוריות של IRIVER והם טובות ... אני יקנה אחרות יותר מאוחר עכשיו השאלה שלי איך אני מעדכן את המכשיר... אני צריך חיבור מיוחד ...? בבקשה תעזרו לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני שבוע +-, קניתי את הרמקולים Logitech X530, עכשיו מהקדידמיים ומהסנטר אני שומע מצויין - כנ"ל על הסאב. מהאחוריים אני לא שומע בכלל, לא במשחקים, לא בסרטים ולא במוסיקה(ניסיתי לשמוע דרך סרטים שתומכים ב5.1 ולא שמעו). עכשיו יש לי את הלוח אם Intel DP35DP לוח אם מדגם די חדש, ויש לו תמיכה של HD AUDIO, עד 7.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה בלוח אם. מישהו מוכן לעזור לי? ניסיתי לעשות כל דבר, להתקין דריברים חדשים הכל, כלום לא עזר לי(גם קראתי המון דיונים פה בפורום, אין כלום לא עוזר) יש לי ווינדוס XP SP2, והגדרתי 5.1 אך עדיין לא שומעים מהאחורים כלום. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא יודע עם ככה זה אמור ליהיות או שזה רק אצלי אבל כשאני מגביר או מנמיך זה עושה את זה בשלבים... ולא בעליות כמו שצריך.. מין קפיצות בהגברה... וזה מאוד מעצבן יש דרך לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חיפשתי אוזניות בעקרון בשביל 2 דברים, יש לי נגן MP3 של CREATIVE MUVO2 1.5GB וחיפשתי לו אוזניות בעקרון שעדיף שיהיו כמה שיותר קטנות אפילו אוזניות כפתור, ובמקביל אני צריך אוזניות למחשב בשביל לשמוע מוסיקה כשההורים בבית ובשביל משחקים כמו CS שאתה צריך בהם שמיעה כמו 5.1 כדי לדעת בדיוק מאיזה כיוון מגיע מי ואיפה.. בקיצור אין לי כסף ל2 האוזניות, בדיוק אמא שלי התקשרה אלי מהדיוטי פרי ואמרה שיש שם אוזניות, ב40דולר סאןהייזר HD202 שזה אוזניות גדולות על כל האזון שזה אחחלה בשביל משחקים אבל לפי מה שקראתי פה הם לא טובות בכלל, אז עליתי בכסף והיה PX100 בסביבות ה70דולר שקראתי שהם מעולות והם פתוחות והם בעיקר בשביל נגנים ניידים אבל בגלל כל השבחים עליהם פה החלטתי לקנות אותם, אגב היה גם ב90דולר HD4…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות(סורי על החפירה): 1. סיימתם להשתמש במחשב בסוף היום, אתם מכבים אותם מאחורה? זה בסדר להשאיר אותם דולקים? 2. הכבל שקיבלתי שמחבר בין הרמקולים לא מפסיק ארוך, איזה כבל מומלץ לקנות(עדיף מEBAY)? 3. בהמשך לסעיף 2, בכל הביקורות שראיתי הכבלים מגיעים מגולפים, אצלי הם הגיעו חשופים למחצית, הייתי אמור להוריד גם את השכבת פלסטיק הדקה נכון?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל מרוצה מכל שניה שלי איתן אוי I Love You So Much ברור אחרי חברה שלי =] לא בוגד באמת יש בעיה של סאונד ממש קלה וזה בסדר כי אצלי זה מחובר למגבר רגיל אני נהנה מכל רגע פירוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לפרט עוד תודה לכם על ההמלצות עליהן באמת קנייה שווה אני עושה עכשיו Burn In קטנטן=]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים =] !!! היום אבא שלי קנה לי את האוזניות המקצועיות של סוני MDR 200 איזה כיףף לשמוע איתם חזק רצחחחח קבלו מפרט :::: אוזניות מקצועיות בעיצוב מיוחד בעל אוזניות גדולות שעוטפות את האוזן ומאפשרות חווית שמיעה גדולה. דרייבר 40 מ"מ שעטוף בחומר נעים למגע שמאפשר שמיעה לאורך זמן ללא כאבים באוזניים. רגישות צליל: 102 דציבל. אורך חוט: 3.5 מטר. טווח תדירות: 10-22 kHz. פלאג מיני סטריאו 3 מ"מ. משקל: 220 גרם. חח אני לא די ג'יי או משהו כזה לא קניתי אותם למטרה מיוחדת ( למרות שיש לי את הרמקולים של קרייאטיב 5+1 לא זוכר את שם הדגם שמספקים לי 70 וואט ועוד מערכת קולנוע שמחוברת שזה בערך מוסיף עוד 100 וואט ) קניתי את זה סתם בשביל לשמוע אודיו בעיקר בזה =] איךךך הם…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את המערכת הזו למחשב? כי הדי וי די משמש גם כ רסיבר אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר ואם כן אז איך בדיוק אני יכול לחבר את זה? והאם צריך לקנות כרטיס קול מהדור האחרון בשביל זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן איי ריבר H10. אני מרוצה מהנגן, ויש לי אוזניות סיינהסיזר MX550. רק מה יש לי בלגן לא נורמאלי על הקבצים. כשאני מעביר אותם לנגן הוא מבלגן לי הכל. אז רציתי המלצות לדרך לארגן את כל השירים במחשב ובנגן. תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בעקבות כמה ביקורות שקראתי, החלטתי לקנות את הסולו 7C. התקנתי אותם בסלון, במרחק של 4 מטר ביניהם. חיברתי אותם ללפטופ X1 והסאונד מעומעם כזה. יש מצב שזה בגלל הכרטיס קול של הלפטופ? חשוב לציין שעם אוזניות הסאונד מהלפטופ ממש טוב. עוד לא יצא לבדוק עם המחשב הרגיל, אבל כרגע אני ממש מאוכזב, ה Altec Lansing ATP3 נותנים סאונד יותר טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זהו עובדים לי כמו שצריך לא חיברתי את הכבלים ( חיברתי 1 ולא את כולם חח ) תגידו מברוק בכל מקרה =]
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-