אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שתתמוך ב-FULL HD כמובן והכי חשוב שתקרא סרטים מה-USB. כניסת HDMI זה ברור מאליו. מקסימום 3500 שקל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי משגע אותי לגביי מסך ולא מתחשק לי לראותו אותו עושה איזה קניה מטופשת. שוב........... אזי, אני פונה אליכם המומחים לגביי המלצה למסך טלויזיה לסלון. אין לי מה להוסיף פרט לעובדה שאני מקווה לראות יותר מתגובה אחת, אני לא יכול להסתמך על דעה של אדם אחד אולי תוהה, אז חברה להגיב לגבי דגם שאדם אחר המליץ עליו. תודה מראש לכל העונים g0vner_x3
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
HD202: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HD202&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap או cx-300: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap הכי חשובה לי ההנאה של שמיעת מוזיקה ברכבת כל בוקר בלי שלמוע צעקות של אנשים ולא שכל הרכבת תשמע איתי. חשוב לציין שאני חובב באס, לכן בחרתי באוזניות האלו, השאלה היא האם אני אראה כמו קוף ברכבת עם ה DH202? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התגייסתי במרץ ואני חושב לקנות נגן mp3 כך שאני יוכל להנעים את זמני הנסיעות. אשמח מאוד אם תתנו לי המלצות על מכשירים ועל חנויות לנגני mp3. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם חירור של הרמקול מאחורה לצורך חיבור לזרוע (כדי שאוכל לתלות אותו על הקיר) פוגעת באיכות הרמקול? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה מוזיקה מוזיקה! זאנרים בעיקר רוק. יחוברו לרסיבר רב ערוצי של JVC זה מה יש כרגע לחבר שלי, המקור הוא פאטיפון. התקציב כבכותרת, ה800 זה אחרי מתיחה אז אלה אם יש לכם המלצה על רמקול באמת מיוחד שעולה מעט יותר תחסכו ממני. כמה רמקולים שמצאתי בYad2 TANNOY-REVEAL דורש עליהם 1000 שקלים מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להסתדר. AR-226ps- גם רשום ביד 2 1000 שקלים. INFINITY REFERENCE 21-רשום 700 שקלים B&W DM600- רשום 600 שקלים. השניים העליונים מעל התקציב ורק אם מדובר באמת ברמקולים טובים משמעותית מאחרים תישקל קניה שלהם. מה אתם חושבים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן.. קניתי אוזניות בלוטוס Philips SHC1300 אחלה אוזניות דרך אגב למי שמחפש עלו 130 שומעים סבבה לגמרי בכל מקרה הכל טוב ויפה שומעים נהדר אבל בואו נגיד אני שומע שיר, השיר מסתיים ויש איזה 4-5 דקות שלא יוצא שום מוזיקה\צליל מהמחשב האוזניות נכנסות לכמו מצב שינה כזה ואז הם מתחילות לעשות רעש כזה כמו של שלג בטלוויזיה.. ועד שאני לא מפעיל איזה משהו עם סאונד.. לא משנה מה אפילו סתם פותח תיקייה בווינדוס שיש את הצליל הזה הקצר הרעש ממשיך להיות וככה שוב פעם עכשיו זה נחמד אולי שומר על האוזניה או משו אבל זה חופר מישו יודע איך מבטלים את זה?? ניסיתי לחפש עידכונים לאוזניה ב-windows update לא מצאתי כלום... גם במאפיינים של השמע לא מצאתי.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הכרטיס. מהר מאוד גיליתי תופעה מטרידה של פצפוצים בקול שמופיעים בהתחלה של שידור סאונד. לדוגמא אם הסאונד של הוינדוס מוגדר להשמיע קליק כל פעם שעוברים מחיצה אז כל מה שצריך לעשות כדי לשחזר את הבעיה בתדירות גבוהה זה להיכנס למחיצה ואז לעשות BACK/FORWARD שוב ושוב. בכל פעם שהוינדוס עובר מחיצה הוא משמיע קול, ומדי פעם (אולי 1 ל10, לפעמים פחות לפעמים יותר) נוצר פצפוץ די חזק. הדבר קורה רק בהתחלה של שידור הסאונד ולא יופיע שוב בשידור רציף כמו מוזיקה או סרט רץ. במשחקים בגלל טבע השימוש בסמפלינגס התופעה גם מתרחשת לא מעט. בהתחלה ניסיתי לבדוק עם רמקולים אחרים ואוזניות, אחרי זה עם מערכות הפעלה שונות וגרסאות דריוורים שונים. הבעיה לא בתוכנה או ציוד חיצוני אלה בעית חומרה. באינטרנ…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שימושים כ-90% טלויזיה רגילה HOT (לא HD) ו-10% סרטים ב-DVD או HD מהמחשב. רזולוציה - FHD. אני מניח ש-"LED" זו הטכנולוגיה שהולכת בשוק, או שיש LCD "סטנדרטי" שהוא יותר טוב. חשוב שהמסך עצמו לא יהיה מבריק (לא אכפת לי מהגימורים, רק מהמסך עצמו כי הבנתי שיש מספר דגמים שהם מבריקים). כניסת USB שתעבוד טוב תהיה מבורכת. מרחק צפייה 2.5-3 מטרים. אחריות- שנתיים+ מומלץ הבנתי שהחברות המומלצות זה סמסונג/פנסוניק.
-
- 26 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה רמקולים חדשים, אני נוטה יותר לכיוון של 2.0... אני צריך שיהיו לסט כניסה מ 2 מקורות, אם אחד (או שניהם) דיגיטליים מה טוב... התקציב שהקדשתי למרה זו הוא 600, אפשר לחרוג עד 750 אם זה ממש שווה. הרמקולים יונחו על שולחן עץ/MDF יש כמטר לכל צד מהמסך לרמקולים... שלט יכול להיות נחמד אבל ממש לא מאסט... תודה רבה חברים
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת ATP3, שהיא מערכת 2.1 ערוצים (אני בטוח שאתם יודעים את זה ). יש בירשותי גם רמקולים של קריאטיב שהם לא בשימוש, ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם שהם ייפעלו בתור רמקולים אחוררים ותיווצר לי מערכת 4.1 ערוצים? אם כן, מה צריך לעשות? אם לא, אז...באסה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב יש יציאת HDMI וVGA. לטלויזיה יש כניסות scart 21, s-video, composite. אני מחפש פתרון לא יקר מכמה עשרות שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת 2.1 של בוס. עכשיו, הרמקולים מתחברים לסאב והסאב יש כניסות לרסיבר. אני בקרוב מקבל רסיבר שתומך ב5.1, ואני רוצה לקנות עוד 3 רמקולים וסנטר. 1. על איזה רמקולים של 2 פלוס סנטר אתם ממליצים לקנות? (תקציב של עד 1000) 2. איך אוכל לחבר עוד 3 רמקולים לסאב וופר ומשם לרסיבר? תודה לכל העונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)? ההתלבטות היא כזאת: בהתחלה הייתי סגור על הסנסה E270 בגלל שהוא פלאש והוא איכותי ומעוצב מעולה והממשק נראה ממש נוח ובגלל שאני יכול להסתדר עם 6 ג'יגה אחרי זה יצא ה6 שהוא עם HD הכי קטן בעולם (זה לא משנה אתה עובדה שזה HD) ועם נפח קטן יותר אבל הוא נראה יותר יפה מהסנסה אבל הוא רק 4 ג'יגה ואז גם ראיתי שהמסך הוא על הצד יענו לא מעל המשטח מגע אלא לידו ואז הרצתי חיפוש בFROOGLE לבדוק מחירים של נגנים מובילים ומצאתי שהמחיר של הסנסה הוא 233$ הכי זול שמצאתי והמחיר של ה402 הוא 240$ ואז גם הGMINI נכנס להתלבטות וגם הייתי בשקם אלקטריק החזקתי אותו קצת והוא נראה ממש קטן ונוח מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכונן לקראת טיול ארוך למזרח, אני מחפש המלצה לרמקולים - 1. די זולים, עד 200 שקל. יש אפשרות לחרוג לעד 250. 2. עם תושבת ל-iPod Classic 120GB, שתטען את ה-iPod. 3. שיהיו נוחים לנסיעה, קומפקטים ועדיפות גדולה למזוודה כזו שהם נכנסים אליה, עם ידית. המליצו לי בפורום גאדג'טים על Logitech mm22 או mm32. 1. מה אתם אומרים על הדגמים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? 2. הם יש דגמים מומלצים אחרים יותר \ פחות ? תודה רבה, גל
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
קציבכם: 150 חריגה: 0 מה השימושים שלכם?: 100% מוזיקה בקשות מיוחדות: המטען חייב להיות לחשמל ולא ליוסבי מחו"ל או מהארץ? מעדיף מהארץ לא משנה מאיפה. הערות: לא אכפת לי העיקר שיהיה איכותי מוצר א' להשוואה: Logitech ls21 מוצרה ב' להשוואה: Logitech z213 הערות: היי, אנחנו קבוצה של חיילים שמחפשים רמקולים איכותיים לחדר בתקציב שפוי.. אשמח לעזרתכם ולדעתי בהשוואה בין 2 הרמקולים שמצאנו או רמקולים אחרים שאתם חושבים אשמח גם אם יהיה בלוטוס
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על לקנות כרטיס קול כדי לשפר קצת את חווית הסאונד במחשב. השימוש העיקרי שלי הוא בעיקר מוזיקה, סרטים וסדרות, ולפעמים אני משחק קצת פה ושם בבאטלפילד, פאר קריי וכו'. (מחפש כרטיס קול עם יכולת למקם אוייבים בצורה מדויקת במרחב) "צריכת" הסאונד העיקרית שלי היא באוזניות ath-ad700 של Audio Techinca. (אוזניות מעולה למי שחושב על לקנות אוזניות) אני מחפש כרטיס עד סכום ה - 800 ש"ח. (כמובן שאני מוכן להתגמש גם על 100-200 שקל) מבחינתי זה קנייה חד פעמית כי ברגע שאני משדרג את המחשב הכרטיס שאקנה יעבור למחשב החדש. לא ראיתי כל כך התפתחות בשוק כרטיסי הקול, כך שאין גם למה כל כך לשדרג... יצא לי כבר לבדוק על כרטיסי קול, והמועמדים העיקריים הם: 1. xonar dx 2. xonar essence stx 3. sound blaster z ל…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אולי יש מישהו שמבין משהו במערכות לרכב אני לא מחפש משהו מיוחד בערך רמקולים קדמיים ואחוריים ששומעים בהם טוב.... או כל הצעה אחרת שתהיה לכם בתקציב של בערך 500 שקל אהה וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין בסוגים השונים של הרמקולים ויכול להסביר לי קצת מושגים כמו קומפוננט או רמקולים 6/9 או למשל כמה כדאי לקנות באיזו עוצמה וכו'.... :s05: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות מסך סמסונג ותוך כדי סקר שוק הסבירו לי באחת החנויות שהחנויות שמוכרות הכי נמוך לפי זאפ מוכרות טלוויזיה שלא מיועדת לשוק הישראלי וללא תפריט בעברית (לא קריטי לי כל כך), האפליקציות שלהם מתעדכנות בהתאם לאזור אחר והאחריות היא לשנה וממקור לא ידוע (קצת יותר קריטי לי). האמת שראיתי חנויות שמוכרות עם תפריטים בעברית (חלקן הראו לי כתבות לא מעודדות על אחריות היבואן) ואני מתאר לעצמי שעניין העדכונים תלוי איפה אתה מחובר ומה אתה בוחר באפשרויות אני צודק? האם ההפרש של ה900 ש"ח באמת שווה את השקט של אחריות מיובאן רשמי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול on board שנקרא Avance'97 במחשב הישן יש לי כרטיס PCI: Creative VIBRA128 תנו את דעתכם רק אם אתם באמת מבינים משהו בנושא איזה מהם יותר טוב ?? כי אישית אני לא מרוצה מהכרטיס און בורד הזה נראה לי שהוא לא שווה, לעומת זאת הויברה 128 דיי ישן... אבל מי יודע תודה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 יציאה אחת לא עובדת בסאב של z-2300 למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי כרטיס קול fireface800 של חברת rme ב7800 ש"ח. אחד הכרטיסים הטובים שיש. בשביל לחבר אותו שיפיק את המקסימום הבנתי שאני צריך כרטיס firewire800 ולא firewire רגיל. בחנות שרכשתי את הכרטיס אמרו לי שאני צריך firewire 800 עם ציפסט של טקסס אינסטורמנט והפנו אותי לחנות, שם כמובן אמרו לי שיש שני סוגים אחד טוב ואחד פחות טוב, הטוב 640, הפחות טוב 340, למרות שכרטיס firewire800 בלי הצ'יפסט של טקסס אינסטורמנט אלא עם צ'יפסט אחר אני יכול לקנות ב130 שקל... בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות, ואני לא רוצה שאני ייצא פראייר בגלל זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-