עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. התחדשנו ב46" LCD LED 3D של טושיבה לסלון, יש צורך ברסיבר ורמקולים, 5 או 5.1. לטלויזיה עצמה אין יציאות סאונד, לכן הדרישות הן: כניסות: HDMI ברסיבר, 2 או 3 בשביל ממיר HD, מחשב HTPC וXBOX360. חיבורי RCA רגילים או SCART עבור DVD מקליט. יציאות: HDMI. הספק לסלון בגודל סביר, עד עכשיו הייתה שם מערכת מיני סטריאו שהתקלקלו לה הקומפקט והטייפ ושומשה כמגבר לטלויזיה שהייתה לה יציאת סטריאו בRCAים, בכל מקרה ההספק של הסטריאו היוצאת היה 40WRMS X2 כך שסביר שכל דבר יהיה עליה מזה. עוד דבר, אני אנסה למצוא את הדגם של הטלויזיה, אבל יש מצב שיש לה יציאה אופטית, אני לא יודע אם עדיין עובדים עם זה, אבל במקרה שכן, אולי יש רסיבר שיש לו כניסה כזו ואז אפשר לתת לרסיבר רק לטפל בסאונד ולסיים עניין בלי חיבורי …

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  2. שלום לכולם! קניתי לא מזמן מערכת קולנוע ביתית של LG ואני מרוצה ממנה מאד. רק בעיה אחת, כיצד אפשר לחבר מכשיר חיצוני כגון מיני דיסק למערכת הזו? למערכת יש כניסות RCA לאודיו ווידאו - אלא שבשלט ובמערכת עצמה אין אפשרות לעבור למצב AUX!! ניסיתי כבר את כל הכפתורים, ואני די נואש. מה גם שהחוברת אבדה לי ואני לא מצליח למצוא MANUAL ברשת. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. היי. אז נפלה ההחלטה על רכישת מערכת חדשה הכל כולל הכל. אם תוכלו לסייע לי בהרכבה, אודה לכם מאוד :-) המערכת צריכה לכלול: 1. טלוויזיה 42 אינטש עד 50 אינטש תומך Full HD (אין צורך ברמקולים כלל). 2. רמקולים סט 5.1 עדיפות לעיצוב מתכתי אפור\שחור (עדיף לא עץ... אבל לא מחייב) - זוג קדמיים רצפתיים גדולים גבוהים, זוג אחוריים קטנים תלויים על הקיר, מרכזי אחד קדמי סטייל דיוידי, סאב וופר. 3. מקלדת ועכבר. חשבתי על זה: http://www.vertigo.co.il/showSingleProduct.asp?p_id=71 4. מחשב מדיה סנטר (וכאן הבעייתיות). המחשב צריך לכלול: חובה: דיוידי מובנה קורא הכל (רצוי מאוד גם בלוריי, רצוי שיהיה אפשר גם להקליט איתו על גבי דיסקים [לצרוב כאילו]). תומך Full HD שלט חובה משמש כרסיבר לכל הרמקולים 5.1 (כלומ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by montigo,

בקרוב אנחנו עוברים דירה, החדר שלי יוצא במרחק קיר מהסלון, וחשבתי על רעיון יצירתי של שילוב בין המחשב שלי (מצד אחד של הקיר) לטלווזיה ושאר המכלולים (מהצד השני של הקיר), זה נראה לי עסק לא פשוט... רשימת הציוד (המשוערת) בדירה היא כדלקמן: בסלון: - טלוויזיה - מגבר + רסיבר (עוד לא רכשנו) - רמקולים (עוד לא רכשנו ) - מכשיר DVD דיוידי (עוד לא רכשנו) - נגן תקליטים (וינילים) (עוד לא רכשנו) - מכשיר וידאו - ממיר של הטלוויזיה בכבלים (ערוצי זהב) - חיבור כבלים בקיר - חיבור רדיו בקיר (גם של הכבלים, זה שקולטים בו טוב) בחדר שלי: - המחשב (כולל כל הכרטיסים שיהיו דרושים) - מסך CRT - רמקולים עם מגבר פנימי אני מעוניין שאת הדברים הבאים יהיה ניתן לעשות בסלון -או- בחדר -או- בשניהם בו זמנית: 1. לראות\ל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by edenbd,

שלום, יש לי מערכת קולנוע של LG דגם ht356sd, והבעיה שלי שניסיתי לחבר דיסק און קי חדש שקניתי היום של SANDISK והוא רושם לי NO DATA ובוודאות שמתי שמה כמה סרטים ובדקתי את זה כמה פעמים. חשוב לי לציין שלא נתקלתי בעבר בבעיות עם המערכת ודיסק און קי, ניסיתי בעבר עם זה 2 שונים והם עבדו ללא תקלה - וגם הנפח של הדיסק און קי החדש זהה לקודמו 8GB ככה שאין סיכוי שזה גם בעיה שיש לDOK ולמערכת עם הנפח. מישהו יודע אולי מה התקלה?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by yik,

שלום ,אשמח לעזרה... הייתי רוצה להקים בסלון הבית סוג של מערכת שתענה על הצרכים הבאים: - יכולת לצפות סרטים ב HD ממקורות שונים - DVD, אינטרנט(גם בצפייה ישירה),USB בפורמטים שונים - יכולת לשמוע מוסיקה ולראות תמונות ממקורות שונים (DVD, אינטרנט,USB ) - יכולת לגלוש באינטרנט - יכולת להורדת תוכן מהאינטרנט ואחסון כל סוגי המדיה הנ"ל במערכת הרכיבים שיש לי כרגע: - טלוזיית LCD 42 אינץ עם חיבור HDMI (זה נראה לי החיבור החשוב,לא?) - מחשב בן כמה שנים עם כרטיס טלויזיה ישן,Hard DIsk 60G, עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N (עם כנראה MotherBoard דפוק) - DVD עם כניסת USB ללא חיבור HDMI - נתב תקן n - מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה כאמור ה MotherBoard של המחשב הישן דפוק, השאלה איך מתקדמים מכאן? מה אתם ממליצים?…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by AvigdOr.GT,

אוקי בחדר שלי יש לי כרגע מערכת כזאת: 2 רמקולים קידמיים + טויטרים של B&O 2 רמקולים אחורים של JVC ומגבר של Technics עכשיו אני רוצה לקנות סאב, ובמגבר אין לי יציאה נפרדת לסאב, אז אני צריך לקנות גם קרוסאובר, כמה עולה בערך ואיפה אפשר להשיג?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by levyli,

שלום, מחפש המלצה על מערכת קולנוע ביתי\סטריאו מיני\מיקרו עם 2 רמקולים ואופציה לסאב וופר. יש לי סלון לא גדול (4X4 מ'). תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על המערכת הזו: http://www.citydeal.co.il/pl_product~9596~3~311.htm מישהו מכיר? יכול להמליץ עליה או משהו טוב יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shloosh,

אני נוסע לחו"ל. ואמא שלי רצתה שאני אביא וידיאו. הוידיואים בדיוטי פרי עולים בערך 80-90$. יש מערכת קולנוע ביתי של LG ב-200$ שכולתת 5 רמקולים וסאב ומכשיר וידיאו ו-dvd משולב. נראה לי שעדיף במקום וידיאו סתם ב-90$ לקנות כבר את המערכת ב-200$ לא? ורק רציתי לדעת אם צריך רסיבר למערכת הזאת,כי אם צריך לחבר גם רסיבר זה כבר לא שווה. אנ לא צריך משהו מאוד איכותי ,זה סתם לראות כמה סרטים בסלון ולשמוע קצת יותר טוב. וגם קצת להתלהב על חברים...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן, כבר זמן רב שאני מתלבט מה לעשות, והבנתי שעדיף לגשת ישר למומחים. יש לי טלוויזית 42" עם לפטופ שמחובר אליה תמידית בחיבור hdmi (סרטים/סדרות/יוטיוב). בנוסף הטלוויזיה משדרת עידן + (לעיתים רחוקות). אני מעוניין בפתרון סאונד זול (עד 300 ש"ח) שיתן לי סאונד טוב יותר מהרמקולים המובנים בטלוויזיה. אין לי צורך בסראונד (2 / 2.1 יספיקו, השאלה מה עדיף) חשבתי על קנייה של רמקולים למחשב (נגיד אלה במבצע של BF ב250 ש"ח) וחיבור שלהם לטלוויזיה בצורה כלשהי, הבעיה שאין לי מושג מה עדיף ובאיזו תצורה. עזרה מישהו? בבקשה...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, האם בהפעלת מערכת קולנוע ביתי 5.1 אני אמור להשאיר את השמע גם מהרמקולים של הטלויזיה או לשמוע רק מהרמקולים של המערכת? תודה

12. Started by liorwohl,

שלום, מאז שקניתי את טלוויזיה lcd לחדר וראיתי כמה סרטים עם הרמקולים 2.1 האהובים שלי הבנתי שלסרטים הרמקולים האלה לא מספיקים. גם אין להם שלט (אז צריך לקום כדי להחליש/להגביר) וגם 2 רמקולים זה פשוט לא מתאים לסרטים.. אז אני מחפש סט 5.1 שיש לו שלט אלחוטי, המקסימום שאני יוציא על זה זה 1000₪, אבל עדיף שיהיה בסביבות ה650₪, שכמובן יישמעו טוב יחסית. חשוב שיהיה כמה כניסות אודיו כי אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה גם למחשב עצמו (עם ה3 תקעים pl או עם spdif) וגם לממיר של yes בסטריאו אנלוגי רגיל. ראיתי כל מני סטים של microlab שבאים עם שלט, אבל אני לא ממש רוצה לקנות סט מחברה לא מוכרת שרוב הסיכויים שזה זבל סיני שמוכרים רק בארץ, אלא אם כן תגידו לי שזה לא ככה. אז נתקלתי ברמקולים האלו: Genius SW…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. עובר עוד שבועיים וחצי לבית והקבלן שיפוצים מתחיל לעבוד יום ראשון הזה. מעוניין לשים טלויזיה קיימת ליומיום בסלון (42 אינטש) ומקרן + מסך חשמלי על אותו קיר לסרטים וצפיה עם חברים. * מקרן כבר יש לי - EPSON 8350 עם LENS SHIFT וזום גדול מה שכמעט לא מגביל אותי במיקום שלו. * מינימום חוטים/חציבות אם אפשר... * מרחק ישיבה מקיר ההקרנה כ~4 מטר ברוטו קיר-לקיר * המסך צריך לרדת עד גובה של 60 ס"מ מהרצפה - זה אומר איזה מדף גבס במרחק מה מהתקרה כדי להסתיר את גוף המסך. אשמח לעצה לגבי: (1) מסך מתיחה חשמלי גדול ככל האפשר - שזמין במלאי. לבוא ולקחת. מינימום 120 אינטש. (2) המלצות איך להתקין את המקרן באופן הנסתר והמינימלי ביותר. (3) מה לגבי מיקום/דגם HTPC - צריך משהו קטן וקומפקטי אבל חזק דיו…

• 52 תגובות
    • 8.8k צפיות
  14. Started by n0stredamus,

היי קצת ארוך , אז ככה: קניתי טלוויזיה 32" תומכת Hdtv וכו וכו של LG ואני רוצה להגדיר את המחשב לכל הקטע של מולטימדיה וכו יש לי כרטיס 7800Gs oc agp מחשב 2.8 ו 2 גיגה זיכרון , חלונות אקס פי עם כל העידכונים וכו . עכשיו לשאלות : מה הדרייברים המומלצים לכרטיס (לNvidia יש דרייבר שמיועד להיי דפינישן ודרייבר שלא מיועד - ככה הם כותבים באתר) מה החבילת קודקים המומלצת ? (התקנתי Klite) וזה עושה קצת בעיות - התמונה באפליקציות ווידאו (divx - פרק של Heroes - לדוגמא) חשוכה מאוד. אני רוצה לשמוע דולבי דיגיטל מהמחשב כשאני רואה קובץ שמקודד ב 5.1 - המחשב מחובר למגבר דולבי דיגיטל של סוני בכבל אופטי - הכרטיס קול כרגע הוא כרטיס 7.1 מובנה שבא על הלוח - ג"יגבייט - לפי המפרט שלו הוא אמור לתמוך בזה אבל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Gil28,

לחבר יש חדר במרתף והוא מחפש מערכת רמקולים. החדר גדול מאוד (כ-6X6 פחות או יותר) והתקרה נמוכה. אשמח להכוונה - מה כדאי, מה לחפש, איפה אפשר לשמוע או עוד הצעות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by overload,

יש לי משהוא חשוב להגיד לכל מי שמחפש מערכת קולנוע בתקציב סביר: כל מה ששמעתם על פירלס הוא לא נכון! לפני פחות מחודש קניתי מערכת של 5 רמקולים של פירלס, מחנות של היבואן, ואני רוצה להגיד לכם שאני ממש ממש ממש מרוצה גם מהמחיר (קצת פחות מ- 2000 ש"ח) וגם מהאיכות, וזה לא שאני לא מבין באיכות כי שמעתי כבר מספיק רמקולים בארץ ואני יודע טוב מאוד מה ההבדל בין B&W לפירלס אבל אני חייב להגיד שהאיכות של הרמקולים מדהימה אפילו אותי. אני יודע מה אני אומר אז תקשיבו לי ותבדקו את המערכת שאני קניתי כי אני נהנה מכל רגע שאני איתה. החסרון היחיד של המערכת הוא רמקול הסנטאר, לא שהוא לא טוב אבל היה מוסיף הרבה עם היו משקיעים בו קצת יותר (אולי אני ישדרג אותו). הדגם הוא: tempest series נב: כשהקשבתי…

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by rjjb7,

יש ברשותי את הדברים הבאים: - 2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת פנימית כשאחד מהם מחובר לאינטרנט חיצוני בראוטר. - 2 מערכות סטריאו כאשר כל מערכת מחוברת למחשב אחר. - לכל מערכת סטריאו מחוברים 4 רמקולים כאשר בכל חיבור אחורי במערכת של רמקולים מלופפים 2 רמקולים (2X2 = 4) - וכעת, נוספו לי עוד 5 רמקולים קטנים של מערכת קולנוע ביתי VERTEX + סאב וופר כאשר כל אלה בלי חוטים כלשהם אלא רק הרמקולים+ סאב בעצמם. - כל אחד מחמשת הרמקולים החדשים ממוקמים באיזור אחר בחדר וכך גם הסאב. שאלתי היא: מה היא הדרך הכי טובה לחבר את חמשת הרמקולים החדשים והסאב לשאר אמצעי השמע כך שאשמע בצורה הכי טובה ואיכותית בהכי פחות כסף לתופסות כלשהם לפריטים שיש ברשותי (פריטים בסגנון של סוויץ' למערכות / מגבר חיצוני / חוטים לר…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. שלום בימים האחרונים הצלחתי לשים ידי על 1,100 שקלים חדשים והחלטתי להתפנק במערכת לאוטו. ברשותי פיג'ו 306 2001 (מאוהב ברכב), שכרגע מאובזר בטייפ התקני שהגיע איתו. מקדימה מאובזר ברמקולים 6.5". בקיצור כמו שאמרתי התקציב הוא 1,100 גם לרדיו דיסק וגם לרמקולים\קומפוננט. לגבי רדיו דיסק אני לא מספיק מומחה כדי להביע דעה, חשוב לי כמובן שהוא יהיה אמין, תומך MP3 ויציאת AUX. לגבי USB זה לא חשוב לי. בכל הנוגע לרמקולים מה שחשבתי לקנות (בעקבות המלצות) זה Morel Pulse 6 שאמור להיות מצוין, אבל אני לא מתכוון לחבר מגבר בשום מצב ולכן אני לא יודע אם כדאי, או שבכלל לוותר וללכת על זוג רמקולים איכותיים. כמו שאתם רואים ההבנה שלי היא מאוד בסיסית, ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שחשוב לי זה איכות (היה לי פעם …

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. אני יודע שזה לא כל כך המקום פשוט אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש ממש סומך עליכם אז- אני יכול להשיג משהו איכותי בתקציב של 2K??? תעזרו לי בבקשהה.... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות 2 מסכי LCD בגודל 37-42 fullHD, עדין לא סגור על דגם, אני מחפגש עוד אנשים לקניה משותפת במחיר נוח יותר, מישהו בענין?

21. אחרי קצת דחיות ועיכובים, החלטתי לקנות את ה-JBL ENOCTHER שנראה טוב, ומחירו סביר (כ-800 שקל). אשמח לשמוע את דעתכם לגבי כרטיס קול- האם צריך לקנות כרטיס קול? אם כן, איזה יוציא ממנו את המקסימום ? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by maxim22,

אני רוצה לקנות ipod mini יד שניה. מה אני צריך להסתכל בו כשאני בודק אותו? למה לשים לב? יש רק בעיה באייפוד שאני רוצה לקנות והיא שהבכל שלו (למחשב) מקולקל אבל זה לא נראה לי סיפור, נכון? ועוד שאלה- יש לאייפוד מיני תמיכה בעברית? אם כן מאיפה אני מוריד עדכונים לאייפוד (כתובת מדוייקת בבקשה) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  23. מה אתם חושבים עליו? שווה? יש משהו אחר שכדי לי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אז ככה , החלטתי לקנות LCD לחדר השינה שלי מרחק הצפיה שלי מהטלויזיה (אחרי חישוב של המסך ואיפה הראש וכל הבלאגן הזה...) הוא 2.30 בערך... עכשיו אני עדיין שוקל אם לקנות ממיר HD לחדר לכן רציתי שתעזרו לי ב2 האפשרויות... אם עיקר השימוש שלי בטלויזיה הוא באיכות רגילה לקנות 32 או 37 ואם עיקר השימוש יהיה בHD אז 32 או 37 ? עכשיו 2 הטלויזיות שהכי התלהבתי מהן היו של LG בגלל המחיר בגלל האיכות ובעיקר בגלל הUSB אז תנו לי דעה קטנה עליהן : זאתי 32 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 וזאת ה37 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 תודה רבה , מחכה לתשובתכם

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by Vidati,

שלום! יש לי רק 800 שח לקניית MP3 וראיתי את הנגן הזה שמתאים לי בול במחיר: http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=315&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 מה שמושך אותי בו שהוא נראה יפה (לפחות בשבילי והוא בעל נפח גדול 2.2GB) אז אני רוצה ללכת עליו אבל אני לא יודע אם הוא טוב מבחינת שמע... אם הוא לא משהו השמח לקבל עצעות חדשות... תודה

• 5 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.