אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שכעיקרון הZ540 עדיפים, אבל האם אני אשים לב להבדל משמעותי באיכות שלהם?? וגם ה540 נראים לי קטנים ופגיעים כאלה- נראה כאילו אם אני אשים אותם על מדף, הם ירעדו וגם זה נראה שהם לא יציבים בגלל הרגליות שיש להם.. האם זה באמת ככה? ??? :-\ והאם הם יותר כבדים וגדולים מהרמקולים של הAVS500?? ??? :-[ וגם לZ540 יש חיבור אנלוגי (ולא תהיה לו בעיה להתחבר לפורטיסימו2)?? תודה
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מרוצה מהסאונד שומעים בהם דיי סבבה. זה תלוי בעיקר באיכות השיר, אפילו הביאו בשבילם ריפוד לאוזנייה. שווים את ה- 80 שקל ששלמתי עליהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, האוזניות הנ"ל במבצע באתר גרופון לשעות הקרובות, הן עולות 130 ש"ח כולל משלוח. איך הן בשביל משחקים?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
Hi I'd like to use the time of the year (black friday) and purchase a sound system which is sufficient both forplaying music and enjoying the sound of the movies in the living room In another room I have a 5 year old creative 5.1 surround system hooked to the pc and its sufficient. Up to 250$ thank you If possible a model which isnt too heavy or too big thank you
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ה MX5021 שהיו לי עד עכשיו כהראה מתו.. מחפש תחליף, בעיקר למוזיקה, וגם סרטים. הסיבה שאני רוצה 2.1 ולא סטריאו מדפיים זה הבאסים. כן כן, אני ממש אוהב אותם ובשביל להגיע לעצומה של ה 2.1 אני מניח שצריך רמקולים מדפיים מאוד רציניים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש לשמוע אנשים שיש להם רמקולים של אותה החברה מה דעתם לגביהם אני יודע שהם חברה מעולה וספציפית אני מאוד הייתי רוצה לקנות Microlab solo 7c אבל בגלל שהם יותר מדי גדולים על מנת להיות רמקולים שולחניים אני חושב לקנות את ה Solo 6c שלפי מה שקראתי המאפיינים של שניהם דומים האם האיכות דומה גם היא ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שלוש האוזניות הבאות: CX300 JBL Reference 220 או creative EP630 או 600 מה אתם אומרים? זה מה שקיבלתי המלצות זה בעיקר לשמוע מוזיקה באיפוד נאנו שלי. אם יש עוד אוזניות בתקציב אז בכיף! תודה!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם הכרטיסי קול של היום תומכים בדולבי דיגיטל, דולבי פרו-לוגיק, DTS, דולבי EX וכו'... ומה זאת אומרת תמיכה שלהם בזה? זה אומר שהם יכולים לקרוא סרט בדולבי דיגטל וכדומה? (כמובן שהסרט תומך)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי קיבל מאיזה חבר שלו שעזב לחו"ל, זוג רמקולים של - Sky Line והייתי רוצה לשאול איך החברה או האם מדובר ברמקולים טובים יחסית. ברמקול אחד התוף (אם קוראים לזה כך), קרוע והייתי רוצה לשאול כמה עולה לתקן כזה דבר. הנה רמקול אחד שצילמתי: והנה התוף הקרוע: מה אתם אומרים, שווה לתקן? אין עליהם בכלל מידע באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי רמקולים של LOGITECH X540 צריך עזרה בבחירת מקום להתקנתם מידות החדר 3*4 ו יש שתי דלתות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
נתחיל בכך שהחלפתי לוח אם. ללוח המשולב ELITEGROUP K7SEM היציאה של הסאונד מהמחשב שלי היא של אוזניות כמובן,ומחוברת למערכת סטריאו שנמצאת 4 מטר מהמחשב החיבור הוא ממש מאולתר כי התקמצנתי על חוטים, וחיברתי כמה חוטים אחד לשני עד לקבלת האורך הרצוי, והתאמה ל RCA שזה הכניסה במערכת סטריאו שלי עד שהחלפתי לוח אם הכל עבד יופי יופי, ולמרות החיבור הרופף שמעתי מצוין בלי שום תקלות. מרגע שהחלפתי יש לי בעיות. וחשוב לציין שהכרטיס קול הוא מובנה הבעיה הראשונה היא שהווליום נמוך. כלומר אני צריך לתת ווליום גבוה יותר במערכת בשביל לשמוע את אותם צלילים, וגם לאחר בדיקות מעמיקות במערכת ההפעלה לא נמצא פתרון במחשב בשום אופן. שנית,בעיה חמורה מאוד ומוזרה: קורה לי המון, שכשמישהו מדליק את האור באמבטיה שצמודה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר חודשים של אי פעילות בפורום חזרתי עם שאלות יש בידי אפשרות לקנות נגן MP3 של IRIVER : IFP795 ושאלותיי הן: האם כדאי לקנות? מה איכות ההקלטה? זמן סוללה? אחריות?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב. חפשתי באתר על רמקולי מחשב ולא מצאתי שום המלצות,אז קראתי על מערכת סטיראו ומערכת קולנוע ביתית. אני צריך רמקולים הכי טובים לשמיעת מוזיקה,וקצת ראיית סרטים בטווח המחירים שהצגתי. כמו כן אם אפשר לשלב את הכרטיס קול הכי טוב לרמקולים האלה,לכרטיס קול אני לא יודע מה הטווח מחירים שמתאים אז אני מוכן לשלם בערך 400 שקל. אם זה תקציב גדול מדיי תגידו לי,אני רוצה 2 רמקולים למחשב ב800 וסאב וופר. אם אפשר לדעת איזה סוג של רמקולים יותר טוב:זכוכית או עץ? תודה לכולם. דולב.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
רכשתי טלויזיה חדשה מסוג toshiba 29cz8 יש לי שני סוגי חיבורים ל dvd מה עדיף? יש לי גם אפשרות לשידור פרוגרסיבי
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי היום IAUDIO G3 ואני סה"כ מרוצה, אבל הדבר היחיד שמעצבן אותי זה שהאוזניות חורקות בבאסים בווליום גבוה (לא גבוה באופן מטורף אלא רק גבוה). רציתי לשמוע המלצות לאוזניות שבאמת יש הבדל רציני (דגש על רציני) בינן לבין האוזניות שמסופקות (שלא נראה לי שהן הMX500 גם לפי מוכר בבאג וגם לפי המוכר בחנות שבא קניתי). אם התקציב לא מספיק לאוזניות שאני באמת אהנה מהן אז אני אעדיף להשאר עם הנוכחיות. דרישות: 1. באס! הפרמטר הכי חשוב! שיהיה באס מאוד עמוק וחזק, זה הכי חשוב לי במוזיקה וזה מה שהכי "עושה לי את זה". 2. לא מפריע לי אם זה אוזניות in ear אוזניות "רגילות" או אלו שעוטפות את האוזניים (כמו אולפנים כאלה לא זוכר את המינוח המדוייק). 3. רצוי שהאוזניות יהיו נוחות לאוזן ולריצה (ריצה לא חובה) וכמ…
-
- 53 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הטלוויזיה הזו:http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={B2702B5C-9126-4875-82C3-F1BCC11E4B3D}&details_type=1&itemid={3745EBDA-BD70-4EC8-872C-FD9DCDFEDBC2} האם היא שווה את המחיר הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות בעיקר להאזנה למוזיקה. התקציב שלי הוא 300 ש"ח, חשבתי על האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21634 אבל אמרו לי שהן לא משהו. אשמח לשמוע את דעתכם, והמלצה לאוזניות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לצבא בסביבות ה 800 שקל הבעיה היא שאני מתלבט בין אוזניות in ear ל on ear, לגבי over the ear- אף על פי שאיכות הסאונד זה פיצר שכמעט הכי שחשוב לי, ה over the ear (למורות שלעולם לא יצא לי לנסות) נראה טיפה מסורבל, ובימינו בתור חייל בקרבי שיוצא עם נשק הביתה טיפה מסוכן להיות מנותק לגמרי מהעולם. עד עכשיו היו לי רק אוזניות יחסית זולות של in ear וכולם נהרס לי די מהר, הם מסתבכות לי בכיס, או שבד״כ אני שומע בלילה לפני השינה ומתעורר איך שהוא בבוקר שאני שוכב על האוזניות ומועך אותם, והחוט שלהם נמתח ומסתבך (מכירים את זה ?), כנראה זה לא מאריך את חיי האוזנייות וזה למה אני מתעניין גם בon ear השאלה שלי היא: כמה עמידות אוזניות in ear בתקציב הזה ? מצד שנ…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות אותו באוזניות שלי HD280). אז... כמה זמן להריץ? על איזה ווליום, ואיזה משני הקבצים שנוצרים? רק מי שמבין להגיב בבקשה. http://www.moshier.net/pink.html
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מכיוון שיש לי בעיות עם כרטיסי הקול שלי עכשיו עם וויסטה אם זה עם משחקים ואם זה בסראונד.. אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש שמתאים לוויסטה! pci וכרשום בתקציב עד 350 ש''ח... מה שכן אני חייב שיהיו בו יציאה אחת לרמקולים קידמים ואחת לאחורים ו2 כניסות של אחת מיקרופון והשניה line in בו זמנית בלי להוציא ולהכניס או לשנות הגדרות.. שבו זמנית ארבעתם יהיו מחוברים. תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
להעברת שירים מcd לmp3 או ל wma . איזה קידוד הטוב ביותר להעברה ב lossy codec ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי H300 מארצות הברית ובעידכון האחרון שלהם הוא אומרים Device purchased in North America is NOT compatible with this firmware שזה אומר לכול חסר שלא ניתן למי שקנה בצפון ארוצות הברית (מצטער אם זה לא מדיוק ) ביקוצר מישהו יכול להגיד למה ???? ומה עושה מישהו שקיבל אחד כזה מאצות הברית ????? http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchString=&searchProductIdx=42&searchCategoryIdx=&page=1&idx=624 ועוד שאלה מישהו ניסה את העידכון הזה ?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! אחרי שנהרסו לי הסאןהיזר(350 mx) :'( שמעו רק באוזניה אחת לא יודע למה אני רוצה עכשיו אוזניות טובות (אם יש) במחיר של 100 שקל גג אין לי כרגע תקציב ליותר חחח אני רוצה שיהיו אמידות לזמן ארוך(יש המלצה כלשהי?) אני משתמש בmp3 בעיקר לריצות(ספורט) וסתם ככה אז ככה שהאוזניות יהיו טובות אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן שחכתי איך קוראים להם(כמו שהיה לי חח) ושתיהיה יציאה כזאת http://img126.imageshack.us/my.php?image=lmlprodukt1mx3506vk.jpg זה היו האוזניות שלי נ.ב יש לכם מושג למה שמעו רק באוזנייה אחת? כי זה מוזר לא? אחרי הכל זה סאן היזר... תודה רבה לכולם!!!!!
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי משהו מכיר תוכנה שאני יכול לעשות RIP לטראקים של DVD לקובץ dts, ac3 או ogg שתומכים ב5.1 אני מעוניין לעשות RIP רק לסאונד כל התוכנות שמצאתי עושות רק לmp3, wav etc.. ורק 2 ערוצים או שזה כולל לוידאו
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היום קיבלתי את האולימפוס (המחודש) ויש לי כמה שאלות: ראיתי שהזכירו כאן שקיימת קושחה (FIRMWARE) לא רשמית של אולימפוס שנותנת יותר ווליום, אפשר לינק? ועוד שאלה - אתם יודעים איפה ניתן לקנות נרתיק לנגן? תודה
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-